|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE 2006
11.9.2006 18:40:55   
barba
Ojla!
Pri nas pa zgleda, da bomo dobili prvi zob.user posted image  Vse lepo in prav samo, če nebi tamala tok težila. user posted image  Tok je tečna že dva dni, da je za popuser posted image . GH še kar lepo je, dudo pa sam vala po ustih. Upam, da tole kmal mine.

Drgač ji GH kar gre, sam banana jo je zaprla. Ta teden ji bom probala dat tud bučke.

maychika - super tale ideja pod Homanovo lipo. Upam, da mi bo uspel prit v Šk.Loko. Smo se zadnjič menile z Livio in Ankico za v Tivoli, pa pol nisem mogla it. V Loko bi lažje pršla, sploh če se zmenmo za popoldne. Kdaj mate cajt?

Mojčika, prosim če popraviš naše mere:
Meta 9.4.2006 (barba) 

rojstvo: 3690g, 54cm
2. mesec: 4920g, 59cm
3. mesec: 5690g, 62cm
4. mesec: 6600g, 65cm  

5. mesec: 7215g, 67cm

Kje ste ostale? Lovite sonce?

LP, barba

< Sporočilo je popravil barba -- 11.9.2006 18:41:10 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 801
11.9.2006 21:19:59   
mojčika
Tia  31. 3. 2006 (maychika)  user posted image

ob rojstvu: 3500 g, 50 cm
1,5 meseca: 4980 g, 57 cm
3. mesece: 6880 g, 64 cm

4,5 meseca: 7810 g, 67 cm 

Žiga 1. 4. 2006 (Eya)  user posted image

ob rojstvu: 3400g, 52cm
1. mesec: 4390g, 54 cm
3. mesec: 5800g, 61,5 cm

Maya Marina 4. 4. 2006 (Mojčika)   user posted image

1. 3890g, 52cm (rojstna teža in višina)
2. 4600g, 56cm
3. 5650g, 59cm
4. 6750g, 65cm

5. 7400g, 70cm

Katarina 7. 4. 2006 (Marelica)    user posted image

roj.: 3260g, 48cm
1m: 4280g, 53cm
2m: 5450g, 56,5cm
3m: 6430g, 61cm
4,5m: 7430, 64 cm

Melissa  7. 4. 2006  (flecker1) user posted image

1. 3100g, 49 cm - rojstna teža in višina
2. 4090g, 53 cm - 1 mesec
3. 4780g, 56 cm - 2 mesec
4. 5780g, 61 cm - 3 mesec

5. 6500g, 64 cm - 4 mesec

Neli 9. 4. 2006 (livia)
user posted image

1. 2780g, 49cm - ob rojstvu
2. 3330g, 53cm - 1 mesec
3. 4110g, 56cm - 2 mesec
4. 4990g, 60cm - 3 mesec

5. 5900g, 63,5cm - 4.5 mesec 

Meta 9. 4. 2006 (barba)  user posted image

Rene  10.4. 2006 (DrejcDrejc) user posted image

rojstvo: 2950, 48
1. mesec: 3900, 53
2. mesec:4950, 56
3. mesec: 5600, 60 

Marcel 10. 4. 2006 *zvezdica* user posted image

rojstvo  2950g / 49 cm
1.5 meseca   4190g / 55 cm
2.5 meseca   5770g / 62 cm

Ajda  11. 4. 2006 (halena)
user posted image

rojstvo: 3040g/52cm
1. mesec:4325g/55cm
3. mesec:5620g/60cm

5. mesec: 6510, 63 cm  

Manca   20. 4. 2006 (2mak)  
  user posted image
ob rojstvu: 3910g, 52 cm
1. mesec: 4710g, 55,7 cm
2. mesec: 5300g, 57,1 cm
3,5. mesec: 6170g, 61,6 cm

Lana  26. 4. 2006 (rozica11) user posted image

rojstvo 2680g, 48 cm
1. mesec 4100 g, 54 cm
2. mesec 4700 g, 58 cm
3. mesec 5975 g, 61 cm

Gaber 27. 4. 2006 (maja979)  user posted image

1. 3450g, 53 cm (rojstna teža in višina)
3. mesec: 5980g, 64cm

4. mesec: 6700g, 69 cm

Kristina 3. 5. 2006 (Ankica)   user posted image

Rojstvo: 3090g, 50 cm
1. 4400g, 53 cm
2. 5570g, 58 cm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 802
11.9.2006 23:20:00   
eya
Ojla!
Pa ste res bolj redkobesedne zadnje dni...kako to?

Jaz sem si pa danes privoščila popoldne zase...sem se šla ostrič in bila sem na aerobiki. Vmes sem prišla samo malčka podojit pred spanjem, sicer pa je riževo kašico povečerjal. Ampak sem imela kar malo slabo vest, ker me toliko časa ni bilo...joj, smo mame tud ene smotke...jaz se sploh ne morem čist odklopit, ko sem kje brez Žiga...ja, to je pa ljubezen user posted image

Proti čemu vse je drugo cepljenje, a katera ve? Mi gremo v sredo...pa tehtanje bo spet, me prav zanima, kako je kaj zdaj z našo težo, ko je bilo pri 4 mesecih malo premalo... Bom pa v sredo še jaz dala naš prisepvek za statistiko.

Kako pa kaj papcate GH zdaj? Žiga zdaj je zvečer riževo kašico, nekje 80 ml, bolj redko. Dopoldne pa smo začeli s korenčkom, nadaljevali pa bomo z bučko.  

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 803
12.9.2006 10:34:55   
halena
He he,nismo redkobesedne ampak lovimo sonce!!!To so še zadnji dnevi,ko se lahko lepo preluftamo!

Zadnje dni smo kar leteči.V hiši delamo še 'zadnje finese',vsaj tako pravim jaz,moj mož se temu samo smeji..Midve z Ajdo pa pohajave okoli..Ajda že veselo pričakuje sestrično,ki bo zdaj zdaj skočila ven iz trebuščka!V bistvu vsi že komaj čakamo!!Al bo pestro-same punčke!!!Zdaj so že 3 od treh otrok-fantke bomo delali v drugem krogu!!user posted image

Mi smo tut zaprti,zdaj ji delam suhe slive( se še hladijo) popldne bomo pa tut mi bučko jedli, ker je ata vse spraznil z vrta in je treba zdaj pripravit zelenjavico za zimo!user posted image

Kaj je katera,ki doji že delala pire iz svojega mlekca?

Mi spet spimo celo noč (TRKAAAM!!!),čeprav mislim,da so že novi zobki na poti...,ker ima Ajda enake fore kot pri prvih dveh..Ko bi le še malo počakali!!!user posted image

Grem,slive so se že 3x ohladile..user posted image

lepdanuser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 804
12.9.2006 10:43:27   
flecker1
Dans sem pa kot zombi...user posted image Mala je slabo spala ponoči, ob 22h šla spat, zbudla ob 1h, nato nazaj ob 2h spat do pol treh in potem se igrava do 4h, vstala je ob pol sedmih, vmes je še nekajkrat pojokcala, ko sm dala dudo je nazaj zaspala. Tud sedaj ob 8h spala za pol urce, pa spet pred pol ure zaspala za 15 min...user posted image Vidim da je nahodna, ker ji iz noseka teče. čistim jo s fiziološko in napumpam . Nima vročine...naj jo kljub temu peljem k zdr.?
GH sedaj ponujamo 2-3x na dan kot samostojen obrok oz. tud 4x na dan. Zjutraj popapca 100ml sadne kašice, popoldne zelenjavne npr iz korenčka, krompirja in grahov 100ml, potem nasl. obrok sadna kaša al pa še potem mlečna kaša s sadjem oz.vanilijo 100ml. Če je zaprta ji ponujam slivov sok ali pa hruškov iz fruteka, pa čez nekaj časa mehko polno pokakca.
Še nekaj, vse si tlači v usta, igrače, plenice, vidim da bolj kot prej. Kakšno mazilo ve mažete? Poznam Calgel, razmišljam pa da bi kupla genigel...user posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 805
12.9.2006 21:44:51   
halena
Flecker,jaz sem uporabljala Calgel,pa ne vem če je to kaj pomagalo,njo je čez 5min spet vse spravilo v jok..Mislim,da si je sama najbolj pomagala z vtikanjem vsega živega v ustka.Pasala ji je skorja svežega belega kruha.Čeprav takrat so zobki že kukali ven..Res ti ne vem pomagat.user posted image

A slivov sok si dobila iz prekuhanih suhih sliv?Mi smo ful zaprti in non stop prdimo,pa taaakooo smrdi,da je vse skupaj že smešno..

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 806
12.9.2006 21:58:12   
mojčika
Halena, dve možnosti za kakanje, mogoče se odločiš, Glicerinske svečke, ki jih dobiš v lekarni, daš ji v rito in zmehča blato in bo kakala,... druga pa, da svečko oblikuješ iz margarine in jo daš zmrznit, potem pa le to v rito... no če boš želela, je bolje menda to, kot s termometri, ker potem razvadiš mišice ...

Po starem smo spet neješči, prava muka je kaj spravit v njo, čaja pa na galone, GH user posted image , grozaaa, smo se že naučili tiščati usta skupaj, pa sem ji dala frutkovo kašico, ki je sladkana, pa je tudi ni marala, cvetačine mineštrce pa sploh ni hotela, no na koncu še rižolino ni bil več dober....

Dobivamo novo muho, če smo utrujeni ali žejni, no vedno zvečer, je ne sme nihče preveč glasno nagovorit, začne fulll kričat in jo je težko potolažit, sicer se ji jaz bolj smejim, ker vem, da ji nič ne fali, a upam, da ne bo šlo naprej, nas je razvadila s tem, da popolnoma nič ni jokala do pred dveh dni... No mogoče je šele sedaj ugotovila, da je to sredstvo pa tudi učinkovito...

Mene pa spet glava boli ob prihajajoči menstruaciji, joj kako je to nadležno, tablet ne maram in jih jemljem res v skrajni sili, a ima katera kak recept...

Eya jaz razmišljam še o cepljenu proti tuberkulozi, sem jo sama prebolela in vem, kako hudo je, cepljenje te sicer ne reši pred zbolenjem, a preboliš vsekakor lažje, sicer je umrljivost zelo velika, je pa TBC zeloo razširjen na Hrvaškem in na Madžarskem, torej je tveganje dokaj visoko in tudi pri nas raste, odkar je svet tako prehoden...

No dovolj, moram še kaj pospravit, letam cele dneve okrog, so vsi stari starši bolni, starostno... Bližajo se njihova zadnja leta nažalost...

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 807
12.9.2006 22:15:21   
eya
Flecker-a je Melissa že kaj bolje? Mogoče se je tolikokrat zbudila zaradi zobkovuser posted image  Tudi mi imamo Calgel, samo se mi zdi, da itak nima nekega velikega učinka. Glede na to, da ga lahko ponovno naneseš že čez 20 minutuser posted image  Pa tudi sama sem si ga dala na dlesni...malo sicer omrtviči tkivo, pa je hitro spet vse po starem. Morda pa Gangigel kaj bolj pomaga, vprašaj še v lekarni. Ste pa ful pridne s papcanjem...mi zaenkrat jemo samo zvečer riževo kašo, dopoldan pa šele uvajava...najprej korenček, pojutrišnjem pa bojo bučke.

Žiga pa zdaj kaka tudi 2x na dan...preden je začel jesti riževo kašo, pa je kakal vsak drugi dan. No, ko bo pa začel jesti sadje, vidim, da bo spet drugače. A vaši malčki dovolj spijejo? Mogoče so tudi zaradi tega zaprti. Halena-kako si malo navadila na čaj/sok? Naš sploh noče pit, po flaški ne zna, po magičnem lončku tud ne, včasih malo po žlički... No, saj moram mu večkrat po lončku ponudit, pa se bo menda že naučil. Kakšne čaje sploh pijete? Mi imamo komarčka, samo mu ne gre v slast.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 808
12.9.2006 22:51:58   
maychika
No, zdaj pa kar po spisku...pol pa spat...itak bo enajst preden zaključim.

Mojčika - recept je bolj za bolečine v jajčnikih kot glavobol...spiješ kamilice, si naštimaš topel termofor (če ga imaš) se uležeš in zadremaš za kakih 15-30 minut...kar pomeni, da moraš to storiti takoj, ko MM zaspi. Razen, če jo medtem pomerka tvoj mož. S termoforjem si pa pač tisto območje jajčnikov spodaj greješ. Dobro je, če se čisto umiriš in skoncentriraš na dihanje...madona...kot bi te poslala rodit a?! hi hi

Ja za srečanje meni vsaka ura odgovarja, če le ne bo naša miška takrat ornk zaspala. Jaz sem v sredo že nekaj zmenjena, mi pa odgovarja katerikoli drugi dan, tko da se kar zmenite, jaz imam do tja kakih 8 minut, tko da pridem, ko bo treba...samo vreme moramo malo spremljat. Pa bi se lahko za naslednji teden zmenile, če ste za...

Tudi jaz sem si včeraj vzela malo časa zase in si privoščila frizerja. Sem imela že pravo šavje tam gor. Čisto sračje gnezdo, tko da sem že mogla it. Pa še izpadali so mi tako močno, da je kaj. Zdaj se je malo umirilo.

Tudi naša Tia brca kot nora...sploh ko je na hrbtu in jo ogovarjaš...pol pa naredi tisto faco, kot da se ful potrudi z brcanjem, da se ji ja smejiš. Pa ko se nosi zunaj gleda dol in brca. Prava faca je...

No maja979, operacija res ni več daleč. Saj po eni strani je bolje, da daste čim prej skozi. No, pa veliko sreče in sporoči nam kako bo šlo.

Halena, tudi mi imamo DM robčke, pa so čisto v redu. Bepanten se mi zdi dobra krema, pa tudi praška pasta naj bi bila dobra. Sama je še nisem preizkusila, čeprav jo imam. K sreči ni bilo potrebe...

Ena je rabila recept s suhimi slivami - ta je kao dober za prebavo: pol žlice ovsenih kosmičev, 150 ml vode, 1 olupljeno in drobno narezano malo jabolko in 4 sesekljane suhe slive. Vse to zavreš in kuhaš 5 minut ter zmiksaš v kašo...daje se od 4. meseca dalje.

Ja za tele meetinge v Ljubljani vsak teden jaz ne obljubim, da bom prišla. Vsake toliko se vam prisdružim, težko je pa vsak teden utrgati čas za izlet na kavico v LJ. bomo videli no...

Tiste, ki dodajate rižolino ipd k adaptiranemu mleku...ali ga dodate namesto npr. ene merice mleka ali ga dodate še dodatno zraven?

Jaz bi pa prosila za kak recept kako pripraviti bučke. Sama jih ne jem in jih ne znam pripravljati, ne bi pa rada Tio naučila samo na tisto hrano, ki jo jeva midva.

Naša je ene 5x na dan po 180ml + kašico tam nekje od poldne do dveh. Na morju sem s kašicami začasno prenehala. Smo imeli hude probleme s Tio in njenim odvajanjem in jih imamo v bistvu še zdaj. Dva dni ni mogla kakati in potem, ko je bilo vsega preveč, se je
tako začela dreti, da nam je rezalo ušesa. Tašča jo je odnesla v prikolico in
pleničko dol in glej ga zlomka...imela je zamašek iz blata, kar pomeni kot
kamen trdo blato in tako oblikovano, da je preveliko (veliko preveliko), da
bi ga lahko spravila ven skozi tisto odprtino. Pa jo je tašča 10 minut
pedenala in ji s prsti pomagala malo po malo, Tia je jokala in kričala od
bolečin, jaz jokala, ker se mi je pikica smilila itd.Skratka groza. In od
takrat naprej ima tako trdo blato, da je groza. Skoraj vsakič joka, ko kaka,
skoraj vsakič potrebuje pomoč in se napenja, da je rdeča kot kuhan rak.
Prava ubogica. Zdravniki vsi rečejo sladke kamilice (kao mehčajo blato;
mogoče če jih spije cel liter čez dan) in v skrajnem primeru glicerinske
svečke, ki jih itak prej kot v minuti spet ven iztisne pa ni pol nič od
njih. Edino včeraj in danes je bilo malo boljše, samo bi rabila kakšen
nasvet, kaj še poskusiti za mehčanje blata. Ne vem no. Kasneje v Izoli je pa še vročino dobila zvečer in to 38,7 (je bil višek vročine) in smo se celo noč
zbujali na 20 minut samo toliko, da sem jo pobožala in naredila ššššš.
Popoldne je blo pa dobro. Kar nekaj. Tako da te kolikor toliko zastopim, čeprav si bila ti še 100krat bolj utrujena Flecker...
V glavnem...zdaj ji ponovno uvajam kašice. Mi je pa stric rekel (je kuhar v bolnici Soča in imajo tudi tako majhne otroke, kot so naši in jim morajo kuhati), da ji lahko komot že dam
kuhano belo ribo Ž(brez koščic) in
belo meso kuhano (pač spasiraš in razredčiš),
da sliv ne smem dajati (razen vodo),
brokoli in cvetačo lahko, vendar brez stebelc - samo cvetke,
špinačo ja,
blitvo ne, ker je prevlaknasta, s
tročnice ne,
hruško in banano ne,
korenček lahko, še boljše pa je če ga svežega naribaš in iz njega stisneš sok,
krompir da,
breskve in agrume kasneje, ker so alergeni,
koleraba in zelena pa pogojno. Odvisno, če je otroku všeč okus, ker je zelo aromatično.
To je vse česar se spomnim. Sem si zapisala v en blok, kjer si zapisujem malo kako in kaj ob kakih težavah, kaj kuhati ipd. za naslednjo nosečnost in za kasnejšo pomoč hčerki, ko bo noseča...a tio je še daleč...UPAM!!!!

Upam, da se kaj znajdete iz tega in vam pomaga. Je pa tako...jaz si kar ne upam vpeljati dveh obrokov GH na dan. Ne vem zakaj. V bistvu sem pozabila, da to lahko in moram naresti. Bom zdaj se poboljšala in vsak dan dala sadje in zelenjavo. Danes smo jedli krompirjev pire. Jutri bo verjetno isto in malo ribe. Ne vem še.

Ja tudi naši kaj hitro zlezejo nogavičke dol, ne glede na to kako velike so. Po moje zato, ker pa brca in brca pa z nogicami drgne ob podlago, pa se ji malo slečejo.

No, 2. cepljanje mislim, da je za čisto iste bolezni kot prvo.

Katera je omenjala eno pumpico posebno iz italije? Mojčika? Jaz imam navadno in NIIIIČ ne potegnem ven, pa še mala jo sovraži že na daleč. Ima pa poln nos, ker se sliši ob vsakem vdihu, kot bi hropla in se ponoči tudi zbudi zaradi tega. Če boš kaj hodila še v Italijo (jaz namreč ne grem nikoli)...ali bi mogoče lahko vzela eno pumpico zame, pa ti potem povrnem stroške. Bi bila ful hvaležna. Pa se itak kdaj dobimo v ŠK. Loki ali pa Idriji oz, Cerknem... Pliiiz...
user posted image  Tia se je ponoči res spet začela zbujati in to na dopustu. Prvih par noči je lilo kot iz škafa in se je dež ful slišal, ko je na prikolico padal. Tko da se je pol kar navadila se zbujat okrog treh (+- eno uro) in ga žurat. Zdaj ko smo doma, se pa spet počasi navaja na svoj ritem nazaj. Zdaj mi že tri ure spi in bolje da grem zraven, čene bo zjutraj spet pomanjkanje... Tako da zaenkrat bo to vse...upam, da je dovolj hi hi hi Lepo bodite in lahko noč...uživajte še tele sončne dni...bogve kdaj nam spet uidejo...za naslednjega pol leta. LP, M.

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 809
13.9.2006 9:12:17   
flecker1
Včeraj sva šla k pediatrinji, ker se mi je zdelo da je imela vročino, oz. v glavi je bila vroča, v ritki pa izmerjena temperatura 37,5. Nadomestna ped. me je okarala češ da to ni vročina, čeprav se mi je zdelo, da je nekako vroča čeprav temperatura kaže drugače. Smo dali kri, vse ok, samo prehlajena je. Nosek moram sčistit vsake toliko časa, čeprav težko ker potem ko ji čistim ful joče in tako spet težko umirjam...user posted image Smo kupili Calgel, ker včeraj nisem še od vas dobila odgovora, pa vidim da ji nič kaj ne dosti pomaga user posted image
Ponoči je spet slabo spala, vsakih 10 min jokala, ko ujčkam lepo zaspi, potem ko v postelji spi samo za 10-20 min. Ob 2h sem jo probala obrnit na trebuh pa je lepo spala do pol sedmih. Res je uboga, ker ne vem kaj jo boli, saj verjetno gre za nahod. Jaz pa sedaj pijem velio skodelo kave z mlekom, čist zaspana semuser posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 810
13.9.2006 14:03:25   
DrejcDrejc
Flecker, lahko je več stvari skupaj, pa ne more spati. Zobki, prehlad... če ima zamašen nosek, težko diha, in to moti. Če ratsejo zobki, je lahko bolečina ne le v dlesni, ampak tudi po ličkah in do ušesa. Kakšno posebno pomoč pri tem ne moreš nudit, masaža dlesni je fina, calgel pa menda ohlaja, je pa tudi kemija in ni dobro, da jo malčki preveč poližejo. Saj bo mimo... je pač takšno obdobje!

Mi smo tudi dobili včeraj drugo pikico. Me je bilo kr strah, kako bo. Sestre so ful brez občutka, otroka moraš dat na posteljo, potem ti pa rečejo, primite ga za roke, js ga bom pa za noge, tretja ga pa pikne. Mislim, haloooo,  kater otrok pa ne bi zajokal, če ga držiš za vse štir na postelji, pol pa še zaboli ob pikici? No in sem jo zignorirala in sem pograbla eno izmed tistih zrabljenih plastičnih igrač in sem mu jo kazala, tak da malček sploh ni opazil, da se kaj dogaja na njegovi nogici.  Super, nič slabe volje. Se mi pa zdi, da je malo bolj topel kot običajno. Jaz imam namreč zmeraj problem, ker ne vem, a ima vročino ali je samo topel, ker je aktiven. Kadar je buden, je namreč zmeraj mahajoč, brcajoč itd. in se ful hitro segreje, parkrat sem preverila s termometrom, pa ni bilo nič posebnega, čeprav se je na otip zdel že skoraj goreč. Sicer pa ima malo otečeno nogico, sem pozno prebrala nasvete o skuti, zdaj verjetno že ne pomaga več...?

Pa da dopišemo še podatke za 5 mesec, katera to ureja:
Rene,
5. mesec: 6900, 68

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 811
13.9.2006 14:19:33   
mojčika

2. 4600g, 56cm
3. 5650g, 59cm
4. 6750g, 65cm

5. 7400g, 70cm

Neli 9. 4. 2006 (livia)
user posted image

2. 3330g, 53cm - 1 mesec
3. 4110g, 56cm - 2 mesec
4. 4990g, 60cm - 3 mesec

rojstvo: 2950g, 48cm
1. mesec: 3900g, 53cm
2. mesec:4950g, 56cm
3. mesec: 5600g, 60cm

5. mesec: 6900g, 68cm

Marcel 10. 4. 2006 *zvezdica* user posted image

rojstvo  2950g / 49 cm

user posted image

user posted image

rojstvo 2680g, 48 cm
1. mesec 4100 g, 54 cm
2. mesec 4700 g, 58 cm
3. mesec 5975 g, 61 cm

1. 4400g, 53 cm
2. 5570g, 58 cm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

user posted image  

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 812
13.9.2006 14:21:50   
mojčika
napaka

< Sporočilo je popravil mojčika -- 13.9.2006 14:34:41 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 813
13.9.2006 14:34:51   
mojčika
Mi smo tudi sitkani, nekaj nas daja, težko jo uspavam in nič ne jemo, celo noč je spala od 21.00-7.00, a je zjutraj pojedla le 50ml mlekauser posted image , kaj vem, od česa je sita, dopoldan pa smo kar nekaj sitnarili in jamrali... Kaj vem, če so to zobki, mogoče, a nič kaj ne vidim, razen tiste trojkice, ki še vedno leze in leze ven...

Pumpico se res dobi v Italiji, maychika se bom potrudila in probala nabavit, sicer tudi jaz bolj malo zahajam tja, a bom koga prosila...
Če te pa zanima, se pa v Ljubljani dobi ena električna pumpica, ki je pa menda daleč najboljša od vseh, sem brala nekje na RR.
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1072593&mpage=1&key=aspirator&#1085825

Halena, a si ji dala kruh za žvečit, se nisi bala, da bi odgriznila, se sliši fajn, ker skorjica sigurno pomaga, no povej, kako je to zgledalo...

Glede srečanja, jaz bi prišla čez kake 14 dni, po 25. 9., a sem bolj za popoldan, tam 4. ura popoldan... Maychika še to povej, a bi tamalčkano tam lahko kje preoblekla, ker bo vsa mokra iz avta...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 814
13.9.2006 16:33:28   
maychika
Ojla

Mojčika...zaradi pumpice se ne obremenjuj. Itak ni problem. Tista baterijska se mi zdi draga. Za 9 jurjev ji bom kar ročno pumpala, pa naj mi jih kdo da...hi hi hi

Za srečanje pa tako...Komot 25. in 26. pol imamo pa 27. cepljenje pa pričakujem reakcijo, ker je bila tudi prejšnjič. Tko da pol un teden še petek odgovarja, preoblečeš jo pa lahko tudi pri meni, če želiš. Saj sem blizu centra.

LP, Muser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 815
13.9.2006 16:57:52   
mojčika
Super Maychika, prideva, tista pumpica, ki jo imam jaz, je cel komplet ok. 2000-3000sit, bom zrihtala,...

Samo to, tistim pozabljivkam, kot sem jaz, ki me daja hud ementaler sindrom, danes mi je ena povedala, da je to od anestezije, začne delovati ene dva meseca po operaciji in deluje ene pol leta, malo za tolažbo, ker mene je že prav groza, kaj vse pozabim...user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 816
13.9.2006 17:01:17   
mojčika
Recept: (edina kašica, ki jo zmažemo v nekaj minutah 100-150ml)

Kompot iz hrušk, ki so zelo zrele in sladke, kašica od milupe rice-corn...

Ena velika hruška, dva dcl vode skuham, delno ohlajenemu dodam 4 velike žlice rice-corn kosmičev in zmiksam, če ni dovolj gosto, dodam še malo vode...

Definitivno tudi požene, kakamo v pol ure....

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 817
13.9.2006 18:27:54   
mojčika
Vidim, da sem napisala traparijo... beri dodam še kašice...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 818
13.9.2006 22:00:34   
maychika
Sem hotla pokomentirat, pa vidim, da si že sama...hi hi hi

Aja, pa za ementaler sindrom...dobro, da nam nisi pozabila povedat... hi hi hi

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 819
13.9.2006 22:04:33   
eya
Danes sva dobila pa mi2 pikico, zaenkrat je vse ok, nima vročine (že trkam na les). Tudi siten ni bil nič. Naši podatki pa so: 6650g in 65 cm (mojčika, prosim, vnesi user posted image ). A ste dobile fluorove tabletke? Mi ne, se mi pa zdi, da jih je ena enkrat omenjala. Mogoče pa se šele pol dobijo, ko pridejo prvi zobki user posted image

Uboga Tia, upam, da zdaj kaj lažje kaka. Sladek čaj naj bi se dalo zjutraj, na tešče. Probaj, če še nisi. Pa nasploh naj čimveč pije. Kaj pa kakšno adaptirano mleko, ki naj bi mehčalo blato?

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 820
13.9.2006 22:11:26   
mojčika

5. mesec: 6650g, 65 cm

2. 4600g, 56cm
3. 5650g, 59cm
4. 6750g, 65cm

5. 7400g, 70cm

Neli 9. 4. 2006 (livia)
user posted image

2. 3330g, 53cm - 1 mesec
3. 4110g, 56cm - 2 mesec
4. 4990g, 60cm - 3 mesec

rojstvo: 2950g, 48cm
1. mesec: 3900g, 53cm
2. mesec:4950g, 56cm
3. mesec: 5600g, 60cm

5. mesec: 6900g, 68cm

Marcel 10. 4. 2006 (*zvezdica*) user posted image

rojstvo  2950g / 49 cm

user posted image

user posted image

rojstvo 2680g, 48 cm
1. mesec 4100 g, 54 cm
2. mesec 4700 g, 58 cm
3. mesec 5975 g, 61 cm

1. 4400g, 53 cm
2. 5570g, 58 cm

user posted image   

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 821
13.9.2006 22:12:27   
flecker1
IZVIRNO SPOROČILO: halena

A slivov sok si dobila iz prekuhanih suhih sliv?Mi smo ful zaprti in non stop prdimo,pa taaakooo smrdi,da je vse skupaj že smešno..

Dajim ji od frutek ali pa od hipp slivov sok, še bolje pa kašico od hippa. Ne mara jesti od prekuhanega slivovega kompota.
Sedaj že od 20h spi, mal prej sem jo dala pit mleko, in nazaj je lepo zaspala. Zvečer pa nisem nič ven napumpala iz noseka. Upam da bom imela mirno noč oz. jutro. Vidim da ji sline ful tečejo iz ust, Calgel ji nekaj časa pomirja potem spet isto. Saj bo.
Sedaj grem prekuhavat vodo in zlijem v termosko, potem pa hop v posteljo. Mirno noč vam želim

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 822
13.9.2006 22:14:17   
mojčika
Maychika le hihitaj se, je hudo, nisem navajena takega sindroma user posted image user posted image

Eya mi smo jih dobili, a se jih daja šele po 6. mesecu...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 823
13.9.2006 22:16:18   
mojčika
Še to, če bo prehudo z zobki http://www.lekarnar.com/Calpol-peroralna-suspenzija/

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 824
13.9.2006 22:19:03   
flecker1
Glede fluorove tabletke, pri prvi sem dobila, a nisem jo dajala, saj ima namreč po eni slabe učinke, zobje namreč porumenijo. Sedaj moja starejša ima bele zobje, brez plombic, zato ne vem za kaj bi se dajala te tabletke. Tud pri drugi hčerki ne bom dajala.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?