Nenya
|
Evo, se še jaz malo javim. Zadnje čase imam samo toliko časa, da vas preberem, napisat se mi pa potem sploh ni dalo ničesar zadnje dneve. Zvezdica res dobra fora Eya, lepe slikice, se vidi da je mali užival. Una z mehurčkom se mi še posebej dopade, saj je naša Mina tudi nora na njih. Maychika, a so bili dobri Rafaeloti Marelica, bravo za prve korake . Sedaj boš pa morala stalno tekat za njo, to bo veselo. Drugače pa tudi pri nas so zadnje čase taki izbruhi kričanja in trme, da je nama z Nenyo gre že pošteno na živce. Mogoče je pa vseeno malo ljubosumna na malo štručko, samo da pokaže na malce drugačen način. Barba, če bom letos imel kake probleme s študenti, bom kar tebe poklical . Mojčika, a ni čudno tole z babicami, pri nas je namreč zelo podobno. Naju sploh ne uboga več, naj sva še tako stroga. Včasih meni kar popustijo živci od vsega....ma eno nadstropje nižje vse uboga. Ko jo npr. mami previja jo samo pusti na previjalni in ji reče, naj bo pri miru...in je pri miru. Pri nama z Nenyo je pa tako, da jo eden drži za roke, po možnosti tudi za noge, drugi pa dela umazana dela....pa imava še probleme. Isto je s predali in omarami... pri nama vse odpira....mami samo reče, da ne sme in jih ne. Včasih mi to že kar malo preseda, saj vidim da vse razume, če hoče, drugače se pa dela, kot da ne razume. Joj, kolk pri nas zebe. Midva še nisva spustila vodo v radjatorje, ma je zadnje čase tako vreme, da bomo morali zgleda že začet z ogrevanjem. Brino sedaj umivava tako, da prižgeva par sveč in natočiva vročo vodo v banjo, da se prostor segreje . Mina ima sedaj same poletne cunje (Ok mal pretiravam, par hlač in zgornjih delov ima, tako da prezeba ravno ne), bo zgleda treba it v shoping, da ji nabavimo novo garderobo. aJA, A IMA SLUČAJNO KATERA ŠE UN LINK OD COPATKOV, ups sori za CapsLock, midva z Nenyo se kar ne moreva odločit kaj bi, une so bile pa kar vredu. Z Brino vse po starem. Zvečer tuli vsaj dve uri ko zmešana, k sreči ponavadi samo do pol enajstih, tako da ni krize. Bo pa kriza drug teden, ko grem v službo, bi vseeno rad malo prej šel spat. Se beremo in pišemo.