|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
13.9.2007 20:58:48   
eya
Ojla!

Upam, da res ni kaj hujega pri Niku. Moja kolegica je že prišla domov, mi je rekla, da sta v Marakešu spali v enem lepo urejenem hostlu, mi bo še mejlala ime in naslov. Ti sporočim v parih dneh.

Pri Žigu sem danes opazila, da mu je spodaj ena štirka že prebila dlesen (sploh ne vem, kdaj), druga bo pa verjetno kmalu, ker ima ful otečeno dlesen tam.

Krista, super info, mi bomo tudi mogoče šli pogledat, če bo le čas. Sliši se zanimivo. Punce, če veste za take prireditve, kar na dan z infortmacijami, bodo zelo dobrodošleuser posted image

Vam moram sporočit, da je ena moja prijateljica noseča-sem tako veselauser posted image user posted image user posted image  Je imela že en SS in sta zdaj čakala, da minejo kritični prvi 3 meseci, preden oznanita veselo vest. V bistvu imam tako zdaj dve dobri prijateljici, ki sta nosečiuser posted image user posted image user posted image

Zvezdica, to je pa lepo, da si bila za svoj RD lepo frej in tako uživala. Pa res dobra ideja tvojih domačih glede knjige s slikami.

Od Mojčike jaz nimam mobija, lahko pa ji pošljem mail. Če ima pa katera njen mobi, naj ji pa še sms pošlje-to je pa že res čudno, da se toliko časa ne javi. Jaz sem sicer pred par dnevi opazila, da nas je brala...mogoče je samo prezaposlena...

A se nismo nekaj menili, da bi se kako soboto dobili na kaki kavici? Jaz sem za, če ste ve tudi... Bi bilo res fajn videti naše malčke zdaj, ko so spet toliko zrasli...

Pa še to-sem naredila seznam besed, ki jih Žiga uporablja...čisto tako za spomin, da dam ta seznam v njegovo knjigo...bom prilepila še sem, če se da slučajno komu to brat, če ne pa preskočteuser posted image

Dada-oči
Mami, mima=mami
Duda=duda ali kuža
Ala=hvala
Doda=voda ali roža
Bida=robida
Biba=riba
Godje=grozdje
Nana=banana
Nina=nektarina
Teta=teta
Tlic=stric
Babi=babica
Baba=baba (ena igrača-punčka)
Tik-tak=ura
Kota=piškot
Dol, vn=dol in ven (npr. iz stolčka)
Pu=pil
Lalo=letalo
Oko=(daj mi) roko
Mone=ne morem
Juji ali Luli= Julij
Ata=ata
Ika=Vika
Diga=Žiga
Goga=žoga
Tor=Motor
Tato=traktor
Olo=kolo
Ato=avto
Bibi=pridi
Boža=božam
Kuhka=kruh
Luta=lučka
Puta=kokoška, punčka
Tic-ptič 
Sem pa ziher še kaj spustila..

Lepo spite!

< Sporočilo je popravil eya -- 13.9.2007 21:07:44 >

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5776
13.9.2007 21:16:33   
*zvezdica*
Eya, zanimivo da Žiga pravi Dada očiju. Pri nas je tud Miha Dadi..tako da sva mami in dadiuser posted image . Men je ful smešno pa nekak kar slutim da bo možek kar ostal dadi in  ne očiuser posted image .

Zdejle sem ravn iz aerobike...crknjena kot cunjauser posted image , sam še pod tuš se splazm pa spat.

Niku pa čim prejšnje okrevanje!

Krista hvala za super informacije. user posted image . Kako je pa kaj Kristjan. A je še tko pridn v vrtcu?

aja, hvala z čestitkeuser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5777
13.9.2007 22:19:42   
Marelica
Čer!

Jaz sem danes čisto crknjena. Zdaj bi mi sicer pasalo it spat, ampak mi v postelji gnezdi naš fantič, ki je danes cel dan imel pevske vaje. Se bom raje tu malo še zrelaksirala, preden mu grem družbo delat.user posted image

ZVEZDICA, pozno, pa upam, da ne prepozno: VSE NAJ NAJ LEPŠE ZA ROJSTNI DAN!!!user posted image user posted image user posted image Lepa okrogla obletnica je teh 30. Pa super, da so ti domači tako veselje pripravili.user posted image

Da ne pozabim, glede teme o pitju: Katarina sploh nima več problemov s pitjem tekočine, česar sem res zelo vesela. Popije pa čisto različno, ponavadi pa ene pol litra/dan samo soka, dveh flašk z mlekom sploh ne štejem. Pije pa sadni sok ali pa razredčenega z vodo, skoraj obvezno na slamico. Preko kozarca je še bolj nerodna in s to tehniko ne spije ravno dosti. Dam nobelovo nagrado tistemu, ki je izumil slamico. user posted image Aja, pa oni Nubyjev lonček s slamico (ki ne poliva) imamo, ampak se je že grdo navadila, da ga skoz za sabo vlači in po ustih žuli. Tega pa jaz ne odobravam, ker že zaradi zob ni dobro in ji ga kar stran vzamem, ko se napije.
Sem pa komaj zdaj pri Dominiku spoznala, kako lepo je, ko ti brez problema pije grenki čaj, tak da pomoje tudi voda ne bo problem pri njem. user posted image

Bravo vašim malčkom za dobro vključitev v družbo sovrstnikov, v vrtcu, ali pri sosedih (user posted image Marcel, faca, ko ni hotel domov)!
Joj, Eya, Žiga ima pa res bogat besedni zaklad!!!!user posted image  Sem z odprtimi usti brala cel spisek. Se pozna, da je naša Katarina zdaj čisto obsedena s hojo in je nove besede sploh ne zanimajo. Pri nas je pa možek ata, jaz pa tudi .user posted image Me gleda pa kliče ata,ata, ko mi hoče kaj pokazat. user posted image  No, če jo pa vprašaš, kje je mama, pa se ne zmoti. Vsaj to. Barba, kaj pa vaša Meta vsem v vrtcu tako vneto razlaga? Bi bilo pestro še vaš spisek prebrat.user posted image  Aja, pa da zna nodijevo pesmico?? Uuu, svašta!!! Prav zanimivo, kako so naši aprilčki že brihtni.user posted image

Pokora, ampak vi pa res nimate sreče s temi cepljenji. No, Niku pa želim, da se čimprej pozdravi!

Rok, ja danes smo res bili zunaj. Sicer pa ni bilo neke razlike, mali se je drl kot za stavo, zunaj al pa notri. user posted image  Ga je pa danes patronažna stehtala in ima že 4500g.

Punce, hvala za nasvete glede povečanja mleka. Samo jaz nekam več ne verjemem v to, da določena pijača vpliva na mlečnost. Ker sem že vsega vraga probala, pa imam še vedno manj mleka kot katera, ki še pije ne velikouser posted image (sem ravno prej nekaj brala). Sicer sem mi je pa MocaLLL na MONu ravno danes odgovorila na post.

Mojčikaaaa user posted image ????

Naša Ksenija pa se počasi bliža dnevu poroda! Jaz sem že čisto na trnih, ko pomislim nanjo. Komaj čakam na lepo novico!!!user posted image

user posted image  me že malo daje... grem zdaj v mižule počasi.

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 5778
13.9.2007 23:53:23   
maychika
ja barbina Meta je itak največja faca. mene zmeri v smeh spravi tko je fajn punca...

zvezdica...vse najboljše, čeprav pozno zvečer, ko je že vse mimo...verjetno bo vikend bolj pester ane...pa res lepo od staršev ane. so se zelo potrudili.

ja mam js od mojčike gsm...ji bom jutri poslala en message...zdaj je pozno...

nenya hvala za skrb....itak da se bom izležavala do onemoglosti (malo bom sicer pregledala cunjice za novorojenčka, ki sedaj v kleti ležijo), na kosilo bi se povabila k babici d.o.o. pa je le ta do nedelje na morju. sej bova z bratom se kaj zmenila pa na kako pico šla, v nedeljo pa poje dedi d.o.o., ki je itak stalnica....tko da hudega mi ne bo. hvala...user posted image

medve s tio sva danes bili cel dan sami in nisem vedela kaj bi. sem se včeraj pol odločila, da greva popoldne malo v kranj oči napasti na izložbah, pa po plenice. itd... pol pa se je ponoči...no ja...zjutraj ob šestih zbudila in vsega je bilo konec. js sm pa lih tko fino zaspančkala (ker me je mala lumpa brcala do treh zjutraj in nisem prej mogla zaSPAT) in me je skor kap ka sem mogla vstat. res sem zadnje čase totalno nenaspana. no...pa sem jo okrog pol desetih prepričala da gre spet malo spat in se je čez eno uro zbudila...jaz pa tačas čakala, da mala spet neha brcat, da zaspim še jaz. in ravno zaspim pa spet auf... jo je šu mož iskat (končno se je tud on dvignu) in je hotla k meni (čisto obsedena je z mano zadnje čase...kot da ve, da me bo kmalu mogla deliti) in jo je valjda k meni prinesel. se je tko k meni stisnila, pa čez roko ulegla pa men k vratu glavico dala in smrkla zaspala naprej. men pa roka zmeri bolj spala...tko da je bla pol tko pri meni še kake tričetrt ure pol se je pa zbudila. no...ob ene pol treh sva šli še eno rundo odspat...tokrat je uspelo tudi meni za slabo uro, pol sva pa šli tudi medve malo po trgovinah...sem ji kupila ene super hlače ki bojo po moje še čez zimo...so dovolj velike pa še tople bojo dost, pa malo sem za novorojenčka kupila...samo dvoje žabice in dve kapici. sej je dost itak mamo vsega doma. sam malo je pa treba ane... seb sem pa rafaelote spet nabavla, da se mi še kak kg na rit prilepi.
joj, naša zadnje čase tako pretirava ko je treba iti spat....tak cirkus zganja, da je kaj. tko da je na koncu ne moreva več poslušat in jo nesem v najino posteljo in tam pri meni zaspi, pa jo pol prestavimo v svojo posteljico. smrkla je začela ful izsiljevat. pol pa dudo zgubi pa tudi zraven "dudi, duuudiii, duudi"... joj...upam, da se čez vikend neha, ko bo drugje spala.

pokora....mislim, da so se tud policaji malo bali zase kaj...sej zdej je včasih res boljš bit tiho, ko ti hitro kdo kaj naredi. folku se je itak čist zmešal. važno je, da utrpi samo pločevina, če že kaj mora...tudi mene je danes ena tako izsilila, da če ne bi jaz počasi vozila, bi jo pribila direkt. sem pa še naravnost, ona pa je pred mene prav počasi zavila na svojo levo v križišči. še potrobit se nisem spommnila tko me je presenetila. sem ji sam pomahala kaj dela ženska. pol se pa začneš spraševat kaj bi blo če bi počile...pa tia zadaj, pa jaz noseča pa to,...groza. no saj itak bi tudi večinoma pločevina pela, samo vseeno...niprijetno.

moja bomba doma bo počakala do jutri zjutraj....

moja kolegica pa je danes rodila. se takooo vesela...še en fantek krasi svet...

no pa še za konec...da se pohvalim...naša Tia se je danes prvič (malce nerodno, ampak vseeno) sama postavila na nogice. jebila ob fotelju in se premetavala sem in tja in pol se je začela dvigovat in stegnila eno nogico, pol pa kar še drugo. mene je skor kap. sem bla toooooooolk vesela da je kaj. itak mi je jasno, da bo vajo ponovila čez tri tedne, ampak to je začetek. tako lepo napreduje. sem ful ponosna. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nič...dost sem vam težila. grem počasi v posteljo čakat, da se trebuh umiri, pol pa spat, če bo vse po sreči.

ksenja...tebi pa tudi želimo, da rodiš čim prej, čim lažje in da se bosta tako ti kot dojenček počutila kar se da dobro. pa sporoči veselo novico ko bo...

lahko noč

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5779
14.9.2007 9:42:15   
barba
Naša Meta bo danes prvič spala v vrtcu. Me prav zanima kako bo, ko bo treba spat zraven drugih otrok. Včeraj jo je soseda spraševala kam gre in ona odvrne »v vtec«. Očitno ji je všeč.
Joj, Nenya nč ne bom zamerla.user posted image  Ti blestiš pač na drugih področjih npr.angleščina, ki je zame nočna mora. Ful nisem vajena hvale, sej me doma nikoli niso za nič pohvalili.user posted image Zdej ko sem na svoje in v službi pa samo normalno funkcioniram in delam in me kar vsi hvalite/hvalijo. Drgač pa paše pohvale poslušat. user posted image

Zvezdica – ste že dobili vabilo za zdravniški pregled pri 18.mesecih? Jst sem dons klicala, ker rabim potrdilo za vrtec in so rekli, da dobimo vabilo po pošti.

Eya – ti vsaj veš kolk zob ima Žiga,user posted image ker Meta niti pod razno ne pusti pogledat. Zobke zdej z atijem umivata, men itak na dovoli.user posted image
Za srečanje user posted image  pa kar določite datum, drgač se ne bomo mogle zment.user posted image

Glede pitja je pri nas tako, da Meta ful velik popije. Zdej v vrtcu še malo po flaši, drgač pa jo učimo pit iz kozarca. Ji kar dobro gre, glede na to da jo navajamo šele 2 dni. Pa tud jesti z žlico ji vedno bolje gre. Res deluje ta »skupinski nagon« iz vrtca.user posted image

Tud dudo smo ne namenoma zreducirali izključno na spanje, sej se v vrtcu tok dogaja, da je sploh ne rabi. Doma se je kar spomnila in vlekla dudo.

Marelica – jst bi rabila ene 2 dni, da bi vse besede napisala.user posted image user posted image user posted image   Res ful govori. Se bom potrudila in nardila mal seznama čez vikend.
Tia BRAVO!!!!! user posted image user posted image user posted image

Jst dons spet od doma dela, ker sem tok prehlajena,user posted image user posted image da nisem za v službo. Sam kiham in smrkam, tko da sem na čajih, limonah in lekadolu.

Uživajte!

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5780
14.9.2007 10:05:02   
Krista28
Živjo punce,
Pri nas kar pestro v službi, tko da sem popoldne čist utrujena in dam bolj malo od sebe. Zdaj delam po 7 ur dnevno in moram priznat, da se to tako pozna, da si ne moreš mislit. Nobenega pehanja za urami, komot pridem domov in to še pred konico, tko da sem ful hitrej, in vedno grem lahko po Kristjana. Je tako naneslo, da s kakimi hudimi napredovanji v službi ne morem računatuser posted image , tko da je boljš da sem več s Kristjanom.

user posted image user posted image Barba, da ste tako lepo rešili krizno situacijo. Vidiš da se je splačalo  čakat na diplomo. Vse je z namenom. Kako je pa s taščo? Boš dobila kaj frej, če jo bo treba "rihtat"?

Zvezdica, kako si se kaj privadila na novem delovnem mestu? Že kaj gledaš za drugo službo? Mali je pa faca. Boš vidla, na koncu ga pa še doma ne boš mogla zadržat...user posted image .

Ta vikend je pa otroški bazar na gospodarskem razstavišču, za otroke do 15 let.

Kristjana moram pa pohvalit. Sicer kakih besed pri nas še ni na vidiku. Zna oponašat nekaj živali, pa avto, pa traktor, pa vse pokaže, ampak izgovorjava še ne gre. Včeraj si je svoje čevlje očistiluser posted image ...je tko s krpo opletal...Glede spanja pri nas res ni bilo nikoli težav - trkam- sam zaspi, včasih mal pobožam, prigovarjam...ampak nikoli več kot 10 min. Praviloma spi celo noč (do 6h). V vrtec se je pa tako navadil in gre rad, da kar sam tja zavije, če gremo mimo na sprehod. Je včeraj moj testiral, če ga ima še raje kot vrtecuser posted image user posted image . Tudi z raznimi boleznimi, do sedaj nimamo nobenih težav (spet trkam da ne bo takoj kaj narobe). Spleza pa zdaj vse povsod. Še najraje pa mi posode iz predala daje na kuhalno plato (steklokeramičnauser posted image ). To posnema mene - ko pridem domov se najprej zapodim pred kuhalnik... Je že čisto samostojno, tudi govejo juho, samo slinček mora imeti, in na tleh sploh ni popacano. Pije iz vsega - kozarec, flaška, plastenka, šalca....tu res ni problema in spije približno liter na dan. Zdaj mu večkrat dam tudi vilico da se še tako nauči jest. Jabolka ali breskvo mu dam pa kar celo, pa sam grize...Zdaj pa dovolj......da ne bom dolgocajtna..

Mojčiki sem pa poslala SMS, pa zaenkrat še ni odgovora.

ksenija, držim pesti, da bo šlo vse tekoče. Sem že razmišljala kje si....

user posted image user posted image Tia za postavljanje na noge....zdaj se ji bo pa dogajalo...

Nenya, glej da ne boš zdaj št. objav "bremzala", ko je Rok pod svojim nikom. Je bil kar pridna čveka, a ne? Kar z njegovim tempom naprej.

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 14.9.2007 10:08:11 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5781
14.9.2007 12:50:07   
Nenya
Ojla!
Smo s sprehoda, noč je bila kar mirna, le zgodej je auf.

Maychika vem kako je če tamala spi pri tebi, pri nama tudi Mina vedno vame leze in me z rokico prbije ko se obrne in podobno. Zato to redko prakticirava in ko trdno zaspi jo dam vedno nazaj v njeno posteljo. Drugače pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tia za vstajanje.

O voznikih ne bi, je čudno da sploh še kdo preživi kakor eni vozijo, prehitevajo in se skratka obnašajo kot da so sami na cesti. Če utrpi 'le' pleh ...

Eya Žiga je pravi govornik.user posted image user posted image user posted image , Mini tud rastejo spodaj štirke, kolikor uspem pogledat, da bi kaj sama pokazala, ni govora.

Marelica, a da Katarina tko pridno pije. Sicer Mina obvlada kozarec, slamico, plastenko, nima pa ne vem kakšnega interesa, popije le par požirkov, jo moram kar skoz silit.

Barba, če se pohvalo zasluži, se jo more zlahka dat. Bravo Meta za besedni zaklad in za umivanje zob, Mina ne meni ne Roku ne pusti umivat več kot pet sekund, če ima krtačko sama jo pa samo grize.

A že imate datum za pregled ob 1,5 letu. Men skoz govorijo da bodo poslali vabilo pa ni še nič user posted image

Krista, bravo za Kristjana in samostojno prehranjevanje, to pri Mini ni za mislit, če ji dam žlico tko maha naokoli, da nič ne ostane gor, še če jo jaz hranim se skoz obrača kot vrtavka. iz kozarca sicer nagne, a tako kot odrali pijemo tekilo ali pa štamprle šnopca (pa ni bil to najin zgled, da ne bo kake pomote user posted image user posted image ), kar vrže si v usta in če je več kot en pljunek pijače noter, se vsa polije. Glede besed se mi zdi, da sta z Mino na podobnem, zna peti in oponašati živali (= ovca dela BA)
, drugače smo pa še vedno pti TO! in kazanju, pol pa ugani kaj 'to' je.user posted image . Aja, bom probala, da ne bi 'bremzala' objav, k je bil Rok tko pridenuser posted image user posted image

Ja datum bi bilo fajn določit, a najboljš med vikendom. Mi gremo najbrž ta vikend na Bled tko da če bo kera tam se lahko dobimo.

Pokora, ni mi prevzela mesta, le jaz sem upala, da bi lahko delala tam, ker bi bilo to ful fino šola je blizu, ne rabim avta, sem bosta hodile tudi tamaledve in pristala bi tudi na polovični delovni čas in bi bila lahko več in prej doma. bomo videli, se tolažim, da je morda le na pripravništvu. in ko bom jaz naslednje leto iskala mam mogoče vsaj malo šans
.

Joj, Zvezdica in vse, ki se razmigavate, sem vam fouš, bi tudi men kak pilates sedu, a ga tle nimamo, do loke je pa predaleč. Mogoče zdej k mamo novo telovadnico bojo tud kej takega organiziral.

Mejte se
N

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 5782
14.9.2007 13:34:40   
alička
Pozdravljeni vsi skupaj!!!!

Sem se prebila skozi vaše poste za tri tedne nazaj user posted image .

Najprej user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke Marelici, Netmanu in Katarini ob rosjtvu njihovega korenjaka Dominika.

Vse najboljše vsem, ki ste pazovali rojstne dneve.

Iskreno sožalje Flecker ob izgubi dedka user posted image .

Pa seveda čestitke vsem Aprilčkom, ki so se naučili kaj novega, shodili, spregovorili, se postavili na nogice in se pridno uvajali v vrtce.

Naš dopust je bil popoln poraz user posted image . Najraje vam ne bi sploh nič pisala. No na kratko je bilo takole: prvo jutro po prihodu se je Živa zbudila s skoraj 40 vročine. So me domačini in znanci potolažili, da razsaja tridnevna viroza z vročino, drisko in bruhanje in naj kar počakam. Ko se je tretji dan pupa zbudila popolnoma brez glasu sva jo peljala k zdravnici. Rezultat antibiotik in Klaretin za vnete glasilke. Ko smo se končno pozdravili smo se uspeli enkrat odpeljat s čolnom na kopanje, sledila je večdnevna burja in slabo vreme...potem smo fasali hudo alergijo (bom prilepila slikice) in smo bili spet pri zdravnici, dela sicer kot splošna je pa specializirala pediatrijo in jo moram fullllll user posted image  pohvalit. Zopet Klaritin in še neke druge tabletke za zvečer. Alergija je bila na nekaj kar je pojedla (pojma nimam kaj, največja osumljenca sta jagodni sok Pago in belo grozdje, ki ga je dobila od znancev, pa ni bilo oprano).
Ko se je stanje popravilo smo imeli spet burjo in dež, po tistem pa se je morje tako ohladilo, da ni bilo za kopanje. Jaz sem enkrat zaplavala, pa me je od mraza prijel krč v oba podplata, Živa, ki bi se drugače prodala za kopanje pa ni hotela namočit kaj več kot nožnega palca user posted image . za finale je mene par dni pred odhodom vščipnilo v hrbtenici in sem morala pojesti par Ketonalov, da sem sploh prišla k sebi in se odpravila na pot domov.
Vmes ne jaz ne dragi nisva spila niti ene kave v miru. Živa namreč ni otrok ki bi sedel z nama v vozičku ali na stolu več kot 3 minute. Tako da sva letala z njo na izmene. Na rivi verjetno ni nobenega kamenčka več, ki bi bil večji od dveh milimetrov, ker je Živa vse zmetala v vodo z glasnim bam! Ko je zmanjkalo kamnov je vzela kanglico in vanjo nabrala storžev, ki jih je prav tako metala v vodo in jih pospremila s pa pa, ko so odplavali.
Govori ko strgan dohtar, ful je spet zrasla in močno shujšala, ker najprej zaradi bolezni ni imela apetita, potem pa se ji je preveč dogajalo, da bi lahko jedla.
Avioni so zakon, ko sva v Zagrebu čakali na letališču, se je nalimala na šipo in se drla avjon (ali nekaj takega) user posted image . Ko smo potem prvič nekam šli z avtom, sem ji rekla da gremo pa pa in tamala je važno povedala, da z avijon (no potem se je zadovoljila tudi z avtom).
Danes sem še frej, Živa pa je pri varuški, me je malo skrbelo kako bo, ker je tri tedne ni bilo, pa zelo veliko smo se crkljali in bili intenzivno skupaj cele dneve, pa na srečo ni bilo problema.
Zdej me imate verjetno pa že dost, tako da grem posesat stanovanje.

lp

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5783
14.9.2007 13:44:28   
alička
Takole je bila zatečena od alergije ampak vseeno dobre volje.

user posted image
user posted image

Tole je slikano, ko je že jemala zdravila, prvi dan je bilo še bolj grozno in čeprav jo je verjetno srbelo ko vrag ni bila nič tečna, jo moram prav pohvalit.

Nekaj slikic sem pripopala še v album, smo bili letos zelo skromni, ni bilo volje za slikanje.

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 5784
14.9.2007 14:08:53   
miaxxx
No evo nekaj takega je bil naš, ko sem vam pravila, da ima alergijo na (predvidevam) breskve. Samo nisem uspela takrat slikat. Potem pa so fleki zginjali in nastajali novi in se je vleklo in vleklo... Zdej je vredu, na srečo. Upam, da tako ostane.

Alička žal mi je, da ste meli tak dopust. Res ste meli pestro z boleznimi user posted image  in smolo z vremenom user posted image .

Nama je tudi letos manjkalo to, da bi eno kavo spila v miru... je bil pa naš zaradi zobkov mal siten pa tud tako kot si ti rekla, ni šans da bi sedel pri miru v vozičku, tud 3 minute ne...

Bravo Tii za vstajanje. Jaz sem bila ful vesela, ko je našemu uspelo vstat in pol ko je shodil smo tud ploskali do onemoglosti. Mi je pa nekaj fino zdej, ko hodi in to je, da so vse hlače ful ful lepe. Tiste od plazenja sem vse vrgla v smeti, ker so ble vse zluknjane in zaflekane. Pa sem mu pred kratkim kupila ogromno garderobe, tudi zaradi vrtca in mi je tak lep, ko je čist in nč strgan user posted image .

No, vas pa še od doma kaj pokomentiram... zdej pa po malega v vrtec.

Lp

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 5785
14.9.2007 15:08:48   
maychika
ja kristijan...super fant si. pa res pomagaš staršema, da jima je lažje ko se takole hitro vsega naučiš. le tako naprej, pa bosta mami in ati še bolj vesela...

mojčika se je javila. je bila vesela, da jo takole pogrešamo množično. mož je na bolniški pravi, MM slabo prenaša njeno odsotnost in na koncu je ful utrujena od vsega skup. se bo javila ko si napolni baterije.

ne me vprašat kaka noč je za nami. KATASTROFA... ob pol polnoči je šele šla spat...seveda z obveznim protestom in posledično zaspanjem v najini postelji. jaz sem šla okrog pol enih v posteljo kao spat, pa mi bebika ni dala miru. ma včeraj je pa res imela veliko za počet. tko da sem ob ene pol treh vstala, ker sem obupala (mož še kar na računalniku visel namesto da bi šel spat....mu je bilo pol verjetno žal). no ob treh rečeva...bo pa treba it spat in Tia...se zbudi in vsi auf....čukali smo do petih zjutraj ko sva rekla zdej je pa treba it spat in kaj je bilo. seveda spet glasen protest. ampak sva jo pustila, da je tulila in tulila...skor celo uro. vsake toliko je kdo šel tja malo pop....., ker to ni več ničemur podobno. pol je okrog šestih končno zaspala. mož tudi jaz pa tudi kar kmalu za tem. sva bila že prej zmenjena, da jo bo danes on dvignil ko se zbudi in glej ga zlomka....se zbudi ona ob pol enajstih, jo gre iskat in spet k nama v posteljo. on zadremal zraven, jaz pa sem se spet ukvarjala z njo. ko sem po ene tri četrt ure videla, da nima nobenih namenov se premaknit kaj dosti sem vstala in šla rihtat vse kar pač je treba. sem naredila za jest, previla itd. no...tolk je bil, da se je za jest dvignil, pol pa spet vodoravno na kavč pa pritisnil na "ignore" gumb, medtem ko sem jaz pospravljala tisto "bombo" od včeraj.... pa seveda za tio letala in vse. pol sem mu jo pa tja nesla pa rekla "evo, tle maš otroka"...pa je počilo...sva se tko skregala. pravi da mislim kako je njegova služba enostavna in da sploh ni in je utrujen in to in ono. jaz to vem. samo jaz sem tudi utrujena. pa saj ne da sem sedela križem rok. spala sem pa itak še manj kot on...pa še to že dva meseca tako. res mi gre na živce. je reku...pol mi bo pa enkrat mašina roko odrezala ka ne bom pazil pa viličar ga bo povozil ipd. jaz sem mu pa nazaj rekla...jaz bom pa dva meseca prej rodila pa bova imela nedonošenčka, pa bomo vidli kako bo pol zadovoljen. pa sva bla zmenjena. ne res....zdej misli, da ker bo Tio odpeljal za vikend kako uslugo mi bo naredil. PRejšnjega vikenda se itak ne spomni, ko je šel s kolegi uživat na hrvaško stran. sva pa medve bli sami. ah....vam povem punce....sem prav sita tele nosečnosti, ker mi gre vse samo na živce in nič drugega. Samo kregava se in res komaj čakam, da otrok že pride, da bo spet vse OK. zgleda, da so tokrat pa tudi meni hormoni ornk ponagajali.
pol bom pa tud vas s kako bolj pozitivno zgodbo razveseljevala in vas spravljala v smeh...tko kot sem vas včasih.

meni se tiinega besednjaka ne da pisat. kadar je pri volji itak vsako besedo za tabo ponovi. je res klepetulja in pol. sva kar presenečena kolikko stvari zna povedat in ponovit. tudi une smešne šumnike se trudi govorit.

joooj alička, pa res niste imeli sreče z dopustoim. saj če se klavrno začne....potem se nadaljuje tudi tako ane...običajno.
ojej ojej uboga živa. jo je pa res fejst "usekalo" tole...res so otroci včasih tako pridni in tako prenašajo bolezen...bolj po moško kot mi odrasli...ženske ali moški...

nič grem malo vodoravno preden se Tia zbudi. jo moram it samo še pokrit, je verjetno odkrita, pa je trenutno malo premalo oblečena za tko spat.

lp

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 5786
14.9.2007 15:09:32   
maychika
no ja se je že začelo. samo pomislim na posteljo pa se brcanje začne. upajmo na vsaj pol urce...

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5787
14.9.2007 18:02:47   
mojčika
Hojla punce, najprej hvala za skrb, res je pri nas pestro, a bo že, je pač tako, da je vse na kupu in zvečer nisem imela volje za pisanje...

Mož je iz bolnice, a še na vsaj 14-dnevni bolniški. Jaz imam v službi precej več, kot sem si sploh zamišljala, vsaj dva razreda, za katera nimam nič pripravljenega, enih 20 knjig na nočni omarici in eno MM, ki je moj odhod slabo sprejela, se me cel popoldan tako drži, da ni mogoče, da kaj naredim za šolo, vsaj skuham lahko in malo pospravim skupaj z njo. Verjetno je bilo toliko huje, saj je bila en teden pri tašči. Ponoči se zbuja, me kliče, verjetno tudi spodnji prihajajoči trojki nekaj dodata. Po 9. uri, ko zaspi, pa delam priprave in berem še do 11-ih, pa še vedno sem v zaostanku. Danes pa sem bila na ekskuriziji in sem prišla ravno skozi vrata  in ker sem sama še pol ure, sem se namenila k vamuser posted image

Torej neprespane noči, dela dovolj, preveč, mož pomaga, kar največ lahko, viroza z bruhanjem... rezultat, edin čas, ki sem ga dala lahko na stran, je bil za računalnikuser posted image

Se se sestavimo, pa bo bolje, možu sem pa sedaj zabičala, da je končno čas, da se spravi k diabetologu in gre delat na 4 ure... tudi zaradi mene, ker sem od skrbi že kar utrujena...

Malo sva čez poletje upala tudi, da bi kaj napovedala kakega novega člana, a nama nič kaj ne uspeva, pa nama je malo padla voljauser posted image

Toliko sem videla, da je zvezdica praznovala... VSEEEE NAJ NAJ in veliko sreče v vsemuser posted image ....

No zdaj pa vas grem brat in bom kaj pokomentiralauser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5788
14.9.2007 21:20:30   
eya
Mojčika, lepo da si se javila...Tole leto bo kar naporno zate, kaj... Pa držim pesti, da vama čimprej rata nova pikica user posted image user posted image user posted image

Maychika, a tebe pa bebica ne da spati...jaz se ne spomim, da bi me Žiga kdaj tako brcal, da ne bi mogla spat... Pa takele pestre noči imate pri vas, ojej. A ko pride novi član, bo Tia pri tebi, ali boš jo dala kam v varstvo? Super za samostojno vstajanjeuser posted image user posted image user posted image

Ksenija-čimhitrejši in lahek porod ti želim...zdaj bo pa kmaluuser posted image  Kdaj ima pa Kajča rok?

Ojej, uboga Živa, tole pa res grdo zgleda. Pa vaš dopust...no, naslednjič se boste ziher imeli boljše, nouser posted image  Pri nas so tudi avioni zakon, nas itak skoz preletavajo in Žiga nobenega ne zamudi.

Malemu sem danes kupila Echinax bimbi-za odpornost...mulo ga sploh noče pit, niti po žlici niti v sokuuser posted image  Mulc.. Ma saj je res čuden okus, a v soku se ga skoraj ne opazi.

Lep vikend!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5789
14.9.2007 23:14:32   
eya
user posted image user posted image user posted image , kako sem jezna, naši košarkaši so večji del tekme vodili, celo za 16 točk, a v zadnjih minutah zgubili..za eno samo točkouser posted image user posted image user posted image  Joj, joj, mi je žal, da sem gledalauser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5790
14.9.2007 23:28:53   
maychika
hi hi eya...sem tud jaz vidla...ni kaj...kakor so igrali tak je rezultat

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5791
15.9.2007 9:10:53   
eya
Jutro...

Žiga v napadu na lužo...
user posted image

user posted image

Uživajte!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5792
15.9.2007 9:48:51   
barba
Ojla, kako ste?

Mi smrkamo na veliko, Meta vedno bolj, jaz pa manj. Ponoči smo imeli mal težav zaradi zaprtega nosa, vendar smo preživeli. Na vsak način je hotla v ustih imet dudo, sam pol dihat ni mogla.user posted image

Krista – tašče ne bo treba rihtat. user posted image  Dons pride domov, ker se je na srečo izkazalo, da le ni tako hudo kot je zgledalo. Pa še eno zoprno cimro je dobila in je kar rekla da hoče domov. user posted image  Zaenkrat ima predpisano strogo dieto in redne kontrole debelega črevesa, ki je nekoliko zadebeljen. Več ne znam razložit.user posted image  
Je tud mal užaljena ker smo Meto dali v vrtec. Še sreča za vrtec,user posted image ker ji je ne upam zaupat za celo dopoldne.

Alička – tale dopust pa ni bili niti D od dopusta. user posted image  Boste mogli kmalu še kam, da se sploh odpočijete in popravite slab priokus počitnic. Samo, da je Živa boljše.user posted image Da pride do alergije samo zaradi neumitega sadja?user posted image Kdo bi si mislil.user posted image

Eya – za košarko se pa res ni vredno jezit. user posted image  

Uživajte!

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5793
15.9.2007 10:32:57   
alička
Dobro jutro!

Midve z Živo sva spali do pol devetih user posted image , pravi luksuz, tudi na morju je znala takole potegnit.

Barba saj nisem ziher če je od neumitega grozdja, zdravnica je rekla da je možno, rekla nama pa je da je lahko pojedla tudi kakšno čokoldico ali kaj takega kar je imelo nek konzervans... rekla je da je bila ta alergija verjetno enkratna in da lahko naslednjič poje popolnoma isto stvar pa ji ne bo nič. Verjetno je do alergije prišlo ker je bil organizem močno oslabljen od viroze.

Upam da bo smrkanje kmalu prešlo. Priporočam Aqua maris razpršilo za nos, smo ga uspešno uporabljali pri Živi na morju, pa niti upirala se ni preveč.

Mojčika, prav smiliš se mi zdajle ti ni pa res prav nič luštno z vsemi temi pripravami, pa še bolan možek in detece ki hoče mamo 100%. user posted image

Žiga: navali na lužo!!! hi, hi (tudi naša ima veliko ljubezen do čofotanja po lužah, pa če je v škornjih ali v sandalih, ni važno user posted image  )

Zdaj pa letiva po plenice, sva čisto na koncu z njimi...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 5794
15.9.2007 15:23:17   
maychika
mi smo tudi nekaj dobili...včeraj zvečer se je je nekaj lotilo pa ne vem kaj. rahlo povišana temperatura, zamašen nosek (bognedaj, da bi ga hotla čistit) in dvakrat nama je bruhala (po moje bolj od napenjanja pri joku....kaj pa vem), danes je še vedno vsa taka neki boga. no...pa bomo vseeno imeli skupen vikend...ampak mami je že skuhala govejo juhico s knedeljčki, ki ji gre tako lepo vedno po grlu...skoraj da ne kar sama od sebe....

lepo bodite in vsi bolančki...pozdravite se

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 5795
15.9.2007 22:12:38   
*zvezdica*
Jej, sami bolančkiuser posted image . Zgleda, da nekaj razsaja. Jaz kar trkam, zaenkrat smo vsi BP!

Alička tale dopust vam pa res ni bil najbolj na kožo pisan. Pa Živa bogica, namesto da bi uživala pa vsa v flekcih ali pa bolna. Ampak fleki pa res kar grozno zgledajouser posted image . Glavno, da je zdaj vse OK. Dopust pa upam, da si v kratkem spet privoščite..tokrat s 100%uživancijo.

He he Žigu se pa prav učki svetijo pred lužouser posted image . Naš navihanc tud oboožuje čofotanje in ima pravi skener za luže..vsako najdeuser posted image .

Mojčika res niste v zavidljivem položaju. Upam, da se možek čim prej pozdravi, da te bo lahko malo razbremenil. Si pa lahko predstavljam kako hudo ti je zaradi MM. Res se je težko navadit, da nimaš za otroka več tolk časa na razpolago in da morajo imeti ostale obveznosti na žalost prednost. A ni to kar mal kruto, da v službi preživimo ful več časa kot z otrokom? Mene včasih prav srce boli ko vidim miškota smo par uric na danuser posted image

Maychika, ti kar ves bes tukej gor izlij...saj smo pomoje kar dobre poslušalke, pa še 100% te razumemo (kar tipom večkrat ne gre najbolje od rok). Te pa štekam, da ti včasih popusti, pa še hormončki mal nagajajo...pol pa mašuser posted image . Morš pa trenutno v prvi vrsti gledat nase...si visoko noseča in logično je, da ne moreš več Tie sem in tja sama prenašat cel dan. Ti kar tvojega dragego lepo "upreži" pa boš vidla, da se bo prav fino znašel. Samo Roka poglej, kako je fino Mino rihtal, pa moj dragi je sedaj ko je po cel dan z malim tud vseh pohval vreden...verjemi mi, ko so tipi postavljeni pred dejstvo presenečajo (največrat v pozitivo). Ti ga samo pred dejtvo postavi..pol se bosta pa že sama najbolj znajdla.

Marcel in Zarja

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5796
15.9.2007 23:04:50   
ČebelicaMaja

Sem čista crka, ampak moram se mal javit... nam se prehlad umirja in smo včeraj končno spali... tako da Maychika... midva sva se tudi že bolj grdo gledala z možem po 1 tednu nespanja, kaj bi šele bilo, če bi trajalo dalj- jaz sem sploh en bolj zaspanko in s premalo spanja težko funkcioniram, pol pa v službi dam vse od sebe, doma pa komaj še živimuser posted image  
Naša pa ni taka čveka, čeprav se ji vidno odpira in napreduje...ampak, če bi slučajno kdaj hotela, da kaj pove-to pa ne... joj je trmasta...danes se nama je v Ljubljani na prehodu za pešče kar vrgla po tleh, potem sem ji v vozku samo bolj glasno rekla, da ne sme (ker grabi kolesa z rokco, pa se bojim, da bi si kaj naredila) pa je začela tulit in zabrisala kifeljček skoraj 1m stran...ma, včasih mi gre prav na smeh, ko jo taka užaljenost grabi za vsako zadevo, ki ni po njenem-hkrati se mi pa smili, ker vidim, da resnično trpi- sej jo poskušam zamotit z drugimi stvarmi, pa je kar težko...

Alička, vi ste imeli pa res smolo z dopustom...upam, da je alrgija že na odhodu...

No, mi gremo v pon. spet v vrtec in bo verjetno spet treba uvajat...upam, da se nas bo zdravje držalo, ker je bilo tole res naporno.

Sem pa stestirala kremo materina dušica od Justa, ki pomaga pri prehladih in res deluje... sem jo že naročila.

Zdaj moram pa spat, ker tud tipkat ne morem več...lahko noč!

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5797
16.9.2007 7:22:50   
rocky2
Ojla čveke,

se še jaz malo oglasim. Punce še spijo, tako da imam nekaj časa zase pa ga lahko izkoristim za čvek na temle forumu. Bom pokomentiral samo zadnje stvari, ker se bojim da mi bo za vse zmanjkalo časa.

Hi hi, ČebelicaMaja, a pri vas imate pa tudi tako trmo, da meče stvari po tleh. Pri nas imamo celo paleto različnih odzivov, od metanja hrane po tleh do zamahovanja z roko. No ja, vsaj to je, da ne joka za vsako stvar, ampak samo če ji fizično preprečiš kak njen navihan namen ali če jo res fejst nadereš.

Joj, vsi ste nekaj bolni. Pri nas smo zaenkrat na srečo še vsi zdravi. Zaenkrat lahko rečem, da je imela Mina od rojstva samo dvakrat vročino čez 38 pa še to se je pozdravila v enem do dveh dneh. Se mi zdi, da z Brino ne bomo imeli take sreče.

Pridružujemo se vsem ljuželjubcem. Pri nas je tako, da ko zagleda kako lužo, ni nujno da je velika, to je treba takoj it notri - al z nogami(bosimi, obutimi, ni važno), če je dosti velika, al pa samo malo rokce namoči notri...vglavnem če zagledamo kako lužo in če nočemo, da bo Mina mokra, jo je treba takoj prijet oziroma se ji ognit na daleč. Če ji ne pustiš do luže, začne ponavadi zelo glasno protestirat.

Zvezdica, se strinjam da moški presenečajo(mo), ko so postavljeni pred dejstvo, nekateri bolj, nekateri manj ampak moram rečt, da sem zelo skeptičen, da ga bo Maychiki uspelo uspešno prepričat, da bi kaj naredil...to sklepam iz tega, kaj nam je povedala o njem...ma jaz ne bi mogel nikol dajat takih izjav in se tako obnašat kot on (pa to ne pišem zato, ker vem, da bo Nenya brala). Eni moški so pač taki, da so pripravljeni sprejet vse bonitete življenja v dvoje, ne pa tudi odgovornosti. Ne vem pa kakšen izgovor bo imel čez eno leto, ko bo tudi Maychika šla v službo....verjetno to, da je njegova služba bolj naporna od njene.
Maychika ne zamerit, jaz vseno močno upam, da ima Zvezdica prav.

Joj, Barba, a tašča je pa užaljena. Saj mogoče če ji rečeš, da jo boste vzeli iz vrtca, ko se bo ona pozdravila, da bo to pomagalo...če si tega sploh želiš seveda.

Uf, za nas je pa bila košarka čist prepozno, tako da nisem uspel gledat niti ene tekme, sem pa potem bral komentarje.....kaj naj rečem, očitno si ne zaslužijo zmagat, saj so že drugič padli na isto foro. Po moje bi bilo treba zamenjat trenerja.

Mojčika, navijamo za novega člana,user posted image možeka pa kar malo bolj trdo primi. Aja, nisi mi povedala, kako si se takrat zmenila glede unih zdravil s svojo G, upam da je bilo uspešno, glede na to, da se že ˝matrata˝na novem članu.

Pri nas je Mina klepetulja, samo je v nas problem, ker jo nič ne razumemo. Se že kar bojimo, kaj bo, ko bo začela resno govorit, je sploh ne bomo mogli dohajat z besedami.user posted image

Joj, Alička tole pa res ne zgleda lepo. No mogoče bo pa september še lep in lahko še malo skočite na morje med vikendom, za protiutež tvojemu zdajšnjemu dopustu. Upam, da so zdravila pomagala in da je mala že brez pikic, je pa zgleda ona edina ki je uživala na dopustu. Dobro, da si povedala, da tam ni več nobenih kamenčkov, da ne bi slučajno drugo leto mi rinili na isti plac kot vi. user posted image

Nenya je zadnjič pozabila povedat, kako je pri nas zgledalo kopanje. V banjo ji je namreč natočila bolj malo vode in mala je bila ful hecna. Se je kar ulegla v banjo na hrbet in prostovoljno namočila laske notri, nato se je bilo treba še malo povaljat po trebuhu, kjer je ravno tako celo glavo notri namočila. Potem je bila pa ful presenečena, zakaj so njeni laski mokri.user posted image ...mah ne znam prav razložit, zgledalo je zanimivo, saj ne mara več, da bi jo tuširala po glavi.

Krista tudi pri nas že Mina sama čisti. Zelo rada polije vodo, s pomočjo katere jo previjamo in potem ji rečem, naj pobriše. Gre v kopalnico po eno cunjo in prinese ter pobriše in sva oba zadovoljna. Tudi sicer moramo skrivat metlo pred njo, saj jo drugače prenaša po stanovanju in drgne z njo po tleh, da o sesalcu ne govorim. No s čevlji pa moramo še poskusit, ne bi bilo slabo.user posted image

Hi hi, Marelica a ti si pa kar ata. Pri nas sem pa jaz mama, samo parkrat me je poklicala ati. Je bilo pa drugače pred pol leta, ko smo bili vsi ata. Drugač je pa hečna, ko ji rečeš Mina, kako ti je ime in ona odgovori Nina, ja kako je pa mamici ime...Nina, ja kako pa atiju...Nin. S pijačo in mlekom je pa tako, da hmelj vsebuje fitoestrogene, zato to kar poje Šifrer, no tisto da ima rad ženske ki pijejo pivo...saj veste zakaj, ne bom razlagal, vglavnem to ni čist brez znanstvene podlage. Tudi to da pivo ˝dela˝ mleko, ni čisto brez znanstvene podlage. Edini problem, ki ga jaz vidim, je v tem, da dajo hmelja v pivo zelo malo. Je pa s sojo podobno fora ima tudi fitoestrogene, s tem tudi razložijo zakaj naj bi bilo na Japonskem bistveno manj hormonsko povezanih oblik raka. Mogoče bi bilo zato bolj pametno uživanje soje kot piva.

Nenyo ne bom komentiral, se bova že doma pogovorila.user posted image

Nič, punce so vstale bo treba it. Vem da sem jih par izpustil, ne zamerit, ni mi zneslo. Bom komentiral, če bom imel danes še kaj časa.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5798
16.9.2007 7:57:18   
mojčika
Dobro jutro...vidim, da nas vse pestijo podobne težave, naša zobka sta prebila, nos se je v momentu odmašil, hvalabogu smo danes spaliuser posted image

Joj Rocky to pa je bil komentaruser posted image

Ja moški, kaj naj rečem. Jaz se z mojim tudi skregam, a moram reči, da pomaga in da imam potem en mesec vse od spredaj in zadaj popedenano po hiši, ko popusti, spet malo robantim, je pač tako, da rabi, da ga opomnim, naredi pa, torej sem nekje na sredi med vamiuser posted image

Rocky, kar se zdravil tiče, pa je tako, zmenili smo se za jemanje, a sem se sama odločila, da bom malo brez, da zanosim, ker le teh v nosečnosti ne smem jemati, tako sva se odločila, da bomo delali še na enem članu, potem pa verjetno res ne več, da bom jaz imela s temi vnetji mir. No zaenkrat še čakamo na srečni trenutek.

No naša MM tudi ni taka čveka, no a ta njena previdnost se kaže res povsod, "raje ne, če ne znam", to je njen moto, tako sedaj govori najraje par besed, ki pa jih zreče počasi in lepo. Je pa tako s tem govorom, poznam fantka, ki je bil tiho do 3. leta, potem pa je naenkrat zgovoril, a v celih stavkih. Druge neumnosti pa se jo primejo vse, včeraj je opazovala, kako smo nazdravili s kozarci in potem je trajalo par ur, da je nehala sama hoditi od enega do drugega in nazdravljalauser posted image

Tudi mi smo že kar samostojni pri jedi, makarončki, čokolinoti in podobne bolj goste stvari, pa koščke je z zobotrebcem ali vilico, skratka še juhe, pa bo.

Sicer pa je naše kopanje nekako takšno, kot pri Nenyi, MM sama želi ležati v vodi, na trebuhu, hrbtu, posledično vsak dan mokre lase, kar meni sicer ne paše, a imamo pri hiši res hudo plavalkouser posted image

Alička, a je že kaj bolje, ti izpuščaji res zgledajo grdouser posted image

Marelica glede dojenja, meni tudi ni pomagalo prav nič, ne polenta, ne pivo.... prav nič, če mleko je je, sicer ga pa ni...

No živ žava imamo dovolj, zdaj pa je mama spet na vrstiuser posted image user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu rocky2)
Neposredna povezava do sporočila: 5799
16.9.2007 10:46:06   
alička
Jutro!
Živa je danes spala do pol desetih, s tem da me je ob štirih na ves glas kilicala mama pri (mama odpri) nimam pojma kaj, verjetno se ji je nekaj sanjalo.Ni odnehala dokler je nisem vzela k sebi. Ob osmih me je dokončno zbrcala iz postelje (160 cm širine!), se mi je ni dalo prestavljat in sem jo raje pustila da se naspi.
Danes se vrača z morja tudi oči, ki si je vzel še tri dni dopusta, da pride pred službo malo k sebi (eni si pač privoščijo). No saj ne bi bila poštena če bi zamolčala, da so mene te dneve močno razbremenile babice in dedki user posted image .

Živini alergiski izpuščaji so izginili skoraj tako hitro kot so se pojavlili, v dveh dneh ni bilo niti sledu, ji je pa ostala zelo suha koža user posted image ... Kakšne kreme za telo uporabljate vi za vaše malčke?

Zdaj pa šibava na sončka. Goveja juhica je pa že kuhana! user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 decembrskih idej za ustvarjanje
photo
Čarobni december je najbolj bogat z ustvarjalnimi idejami. Nekateri ste jelko že okrasili, na vrsti pa je tudi peka pišk...
Čudovit način, da otroku poveste resnico o...
Otrok je star sedem let in postaja vedno bolj sumničav glede Miklavža, Dedka Mraza, Božička. Zastavlja veliko vprašanj, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?