|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
29.8.2007 13:26:20   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: DrejcDrejc

Mojčika, hvala za lepo mnenje user posted image . Saj je kar užitek videt svoje čirečare v eni reviji... Tudi MM je luštna z muco, škoda, da niso dali malo večje fotke. JIh dajo več, pa male... in mamice, ki imajo not fotke svojih otrok, zagotovo kupijo revijo... dobra marketinška poteza, a ne?

jaz pa ne kupujem mame...kako pa to gre, da daš sliko svojega lumpa not?

ROk, sej če ne drugače pa bi lahko nas poklicali pa bi vas zapeljali kamorkoli že...če bi kdaj se še zgodilo (bognedaj)

zdaj pa še čestitke...

marelica....vse najboljše. upam, da so te spustili domov na eno mlečno tortico in neskončno crkljanje s celo družino.

lp, grem vodoravno, hi hi

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 5676
29.8.2007 19:14:58   
Krista28
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Marelica vse najbojše za tvoj rojstni dan, čim več veselja, zdravja, moči in mirnih noči....

Mi imamo tudi trgatev naslednji vikend na dolenjskem.

Mojčika, čestitke za pogodbo.user posted image Končno so izdavili, a ne? Zdaj boš pa lažje živela.

Jst sm pa čist fuč in grem samo še mal ven pa spat.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5677
29.8.2007 20:01:13   
flecker1
Marelica, čestitke za roj.dan in upam da ste že doma in da praznuješ v domačem okolju.
Že dolgo časa nisem nič pisala, sploh se mi ni dalo, ker po dopustu sem bila ful zmatrana v službi se mi ni dalo delat.

No na morju smo se imeli lepo, starejša oboževala morje in se končno naučila plavat, pa še potapljala se je ful in skakala v vodouser posted image . Melissa pa ravno nasprotno, drla se je ko jesihar, seveda vse to zaradi vetra ki pa je njo motilo. V apartmi in na sprehodu je uživala, na plaži pa tako-tako. Vsak dan je pihala burja. šele pred koncem pa je končno čofotala na morju, ker je bilo takrat deževno, voda pa toplauser posted image
Ker sem komaj v službi so mi dali 9 dni dopusta-kolektivni je bil, no do konca leta nimam niti enega. Včeraj zvečer pa izvem da mi je dedi umrl, jaz čisto v šoku  in user posted image user posted image . Pa sem mogla it delat, joj tam sem skoz zadrževala solze, ker mi je bil skoz v mislih dedi. Vodja mi reče, da mi en dan pripada dopust za pogrebuser posted image user posted image Ne vem kak so lahko brezsrčni, niti sožalje mi niso izrekli, a spraševali so pa lahko kdaj in kje pogreb, al v žari, kolk star...Veste, da ni to najbolj primerno, ko takrat žalujem,pa sprašujejo, komaj odgovorim...
vse se mi je to zamerilo...
sedaj je prišel možek, se vam še pišem
baj

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 5678
29.8.2007 20:16:17   
mojčika
Flecker moje iskreno sožaljeuser posted image

O tvoji službi nimam besed, kaj pa iščeš kaj drugega???

Ja Krista dočakala sem, lažje živim, priznam... Je pa moj ponovni odhod v službo MM znerviral, imava kar težke dneve, je sitnobica na višku, kaj bo šele drug teden, ko bo šla v varstva ob 5.30 zjutrajuser posted image

Majčika, fotke sem poslala na razpis, ki je bil na Mamini čvekalnici

No zdaj pa me čaka delo za šolo, lahko noč vsem

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 5679
30.8.2007 8:47:31   
*zvezdica*
Flecker, sožalje tudi od mene. Kadar se moramo soočiti s smrtjo je res hudo, zato ostani močna. Verjamem pa, da ti je sedaj ful hudo delat in bi bila raje doma s svojimi.

Kako pa je res sedaj s tvojo službo? A iščeš kaj novega?
Matr s telimi službami je tud sranje...ful je težko eno službo dobit, pa da je vse ok (pogoji, plača, kolektiv) pa da je še zanesljiva. Kar mal utopično za današnje čase.

Jej, a ni grozno vreme! Mene prav skrbi kako bo čez vikend. V nedeljo imamo piknik za mojih 30 in za diplomo. Sploh ne vem kaj bomo če bo dež. Sem rezervirala en super piknik prostor ob Savi, pa 30 nas bo..tko da ma da je sonce!

Kdaj pa pride >Eya iz morja. Se mi zdi, da je že ful dolg ni...al jo pa samo jaz tako pogrešamuser posted image .
Pa Barba se tud 100 let že ni javlauser posted image

Marelica kako ste pa vi? A se že cartate doma? Mislim, da vsi mirzlično čakamo kako svežo novičkouser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5680
30.8.2007 14:07:49   
maychika
flecker...moje sožalje ob izgubi dedija. verjamem, da ti je težko, vedno pa se najdejo kaki kreteni, ki ti zadeve niti malo ne olajšajo. je pa res, da ti na dan pogreba pripada en dan izrednega dopusta, samo ne vem ali moraš pisno zanj prosit ali ne. pozanimaj se, da ti ne bojo še to zaj.....

zvezdica....bomo pnce čim manj klepetale do nedelje, da ne prikličemo dežja in da boste v miru uživali. prav? to je največ kar lahko naredimo.

eya mislim da je šla za dva tedna, tko da se verjetno javi naslednji teden. je pa res, da je največja klepetulja med nami...poleg Roka seveda....zato se pa pozna, da je ni. no...mogoče je trenutno za nedeljsko vreme zate boolje tako...hi hi hi...

nič lepo bodite....na ta čuden dan...

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 5681
30.8.2007 19:42:01   
flecker1
Hvala vam za sožalje.. takrat se zavedamo, da je naše življenje minljivo in si zato večkrat dokažimo bližnjim, da jih imamo radi. Dedka nisem nikoli povedala, da ga imam zares rada, no upam le lahko, da je vedel. Zato mi je bolj hudo, a enkrat pač moramo umreti user posted image
No, glede službe, septembra bom imela razgovor, zaposlili bi naju z možem. Je to fajn, sam je dvoizmensko, pa ne vem kako bo. Upam, da mi ne bi bilo treba delat v dveh izmenah tam, če bo res tako, potem tam sprejmem.

Sem bila dans na roditeljskem sestanku v vrtcu, kjer bo melissa v ponedeljek začela hodit. Mi bo bolj težko, ker bi jo rada sama uvajala v vrtec, a kaj naj drugače, moram delat user posted image user posted image user posted image . Bo pa tašča uvajala. Vanessa pa komaj čaka šolo, na srečo imam dobro babico iz MB, prišla bo, da jo pospremi v prvi šolski dan

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5682
30.8.2007 20:47:30   
Nenya
Meni je AMZS pomagal, so mi vdrli v avto, v roku 1 min , čakala sem jih pa 5min

Hi hi, zdaj vidim da nisem samo jaz tako zmeden, da se zaklenim v avto user posted image ....hvala za informacijo, upam da je ne bom nikoli več rabil. Uf, MM bo pa postala jutranja ptica, že ob pol šestih, kruto.user posted image . A šole začnejo tako zgodaj...to si pa nisem mislil. A imaš slučajno jutranje varstvo čez.user posted image

Tudi Maychiki hvala za ponudbo prevoza ob nasledjem zaklepanju....ma tud bi rajši videl, da ne bi bilo potrebno.user posted image Aja, mogoče si opazila da zadnje časa nisem več največja klepetulja....odkar sva se preselila nimam več toliko časa, čez en teden bo boljše, grem v službouser posted image .

Joj, Flecker, moje sožalje...tele v službi pa ne rabijo komentarja. Sicer pa, upam da bo to z novo službo ratalo in da bo čimmanj stresno....se mi zdi, da slabše od tvoje zdajšnje službe skor ne more bit.

O, a Zvezdica bo tudi kmalu imela rojstni dan. Moram rečt, da jaz svojega rojstnega dneva 3 tedne nazaj sploh nisem proslavljal, se mi zdi ful grozno, da se tako hitro staramo, se mi zdi da sem bil še včeraj v srednji šoli.user posted image ....no saj vem, da bi moral malo bolj optimistično gledat na stvari.

Danes so nam montirali internet od siola. Ne vem, zakaj na svojih straneh ne napišejo, da moraš večino kablov itak sam potegnit in da oni pridejo sam pokasirat in par konektorjev pričvrstituser posted image . Pod ime montaža sem si očitno predstavljal napačne zadeve, sedaj imam pa problem, ker imam 20 metrov UTP kabla in dva konektorja, ki jih brez posebnih klešč ne morem prepričat, da bi se združili...no saj bomo že nekako, samo malo sem jezen na tele iz telekoma....vsaj internet mi dela 100/h.

Drugače je bilo pa današnje vreme res grozno..nekaj časa je padalo, potem spet pa spet ne...z Mino sva se peljala iz Kranja ob petih popoldne in se je začela kar jokat in se je jokala do doma, kar za brezvezeuser posted image ...doma je bilo pa OK.

Zdajle imam Brino v naročju, se mi joka že eno uro, mislim da je lačna....ups, mislim da imam mokro majico, mi jo je mal cuzala...Nenye pa ni doma, čeprav je samo skočila nekaj k svojim domov iskat. Upam da bo kmalu prišla.

Kako je pa kaj Marelica, a ste praznovali?

l.p.
Rok

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5683
30.8.2007 21:03:13   
mojčika
Hojla, danes je bil res grozen dan...

Že zjutraj sem od 8.00 in do 13.00 sedela na sestanku, se mi je mešalo, sama pa imam še tooooooliko administracije za naredit, ta devetletka je sam en papiruser posted image user posted image user posted image

Rok MM bo tako zgodaj vstajala, ker gre takrat mož v službo, MM bo pri tašči v Idriji, jaz pa bom sedaj res učila samo slovenščino s strnjenim urnikom med 7.30 do 13.00, ter nekaj plavanja... Sem kar zadovoljna, bo pa veliko dela, ker učim prav vse oddelke, da ne govorim, kaj vse moram prebrat, pa mi mladinska knj. ne leži najbolje, sama res obožujem klasike, čez kakega Tolstoja, Hesseja in njima podobnih, ga res ni, tako prav požiram...

Sem si pa jaz prav fletno zaklenila ključe v Novi Gorici, bila pa sem na poti v MB, rezervo sem imela pa v Cerknemuser posted image , v prtljažnik sem dala nakupljene stvari, seveda s ključem vred in zaprla dol vrata od prtljažnika, sprva so se celo odbila, v drugo pa sem bolj močno udarila in se prav takoj spomnila, kaj sem naredila... Ker nisem vedela kaj, sem poklicala AMZS, dečko mi je udrl v avto brez prask v manj kot minuti, pa še računal mi ni nič, nasmejal pa se mi je, ko sem bila čist preplašenauser posted image

Tako, zdaj pa spet k pisariji in lahko noč vsem

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5684
30.8.2007 22:05:47   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya

Zdajle imam Brino v naročju, se mi joka že eno uro, mislim da je lačna....ups, mislim da imam mokro majico, mi jo je mal cuzala...Nenye pa ni doma, čeprav je samo skočila nekaj k svojim domov iskat. Upam da bo kmalu prišla.

hi hi sem mislila, da boš napisal, da se ti je materinski instinkt vklopil, pa ti je samo od sebe zaćelo tečt...hi hi ta bi tud bla prva, kaj....

lp

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5685
31.8.2007 9:02:11   
Nenya
hi hi sem mislila, da boš napisal, da se ti je materinski instinkt vklopil, pa ti je samo od sebe zaćelo tečt...hi hi ta bi tud bla prva, kaj....

ja samo še tega se mi je manjkalo.user posted image user posted image user posted image Drugače pa je Mina enkrat naredila luknjo v Nenyini majci, ko jo je tolkkrat vzela v usta...so njeni prebavni encimi naredili bolj temeljito kot bi bilo treba.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5686
31.8.2007 10:12:43   
maychika
barba...kje si? če bereš poglej ZS....

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5687
31.8.2007 10:21:01   
Marelica
Pozdravček!user posted image

Se vam na brzinsko javljam, čeprav sem z našo štruco v roki nekaj mislila naklofat že zjutraj - seveda se ni obneslo. Zdaj pridno aja, ati in sestrica sta pa skočila v šoping.

Flecker, najprej tebi iskreno sožalje za dedka! user posted image user posted image

Vsem, ki ste mislili na nas in nam čestitali lepa hvala, pa za RD tudi (je letos kar nekam mimo pobegnil brez praznovanja). user posted image  Zdaj pa se mi kar nekam ne da viset na forumih, ker mi itak ostaja zelo malo prostega časa. Evo, iz sosednje sobe že slišim malega nekaj jamrat. Moram priznat, da je včasih nenasiten, drugič pa spet dolgo aja, da se kar čudim. Za mleko pa kaže, da ga bo tokrat mogoče celo dovolj, ko pademo v pravi ritem. Najbolj sem pa vesela, ker je Katarina takoooooooo priden otrok, malega res samo opazuje in boža.user posted image  Pa tako se zna zamotit sama z igranjem, da sploh nimamo problema. Sem si kar oddahnila, ker je bila pred najinim prihodom domov prava kriza. Pa ne morem verjet, kako je jok od malega nič ne moti. Celo, ko navije na največjo možno frekvenco (seveda imamo spet ultra glasnegauser posted image ), Katarina brez problema celo spi ko polhek.user posted image  Tako da... smo se kar lepo uvedli. Meni je celo še lažje kot prvič, ko sva imela samo Katarino. Upam, da se nisem zdaj preveč zarekla.

Nič, grem zdaj malo počivat, da še izkoristim tišino...

Lepo se imejte! Ob priliki se spet kaj oglasim.

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5688
31.8.2007 15:46:20   
mojčika
Marelica dobrodošlauser posted image

jaz pa nas zdaj samo malo dvignemuser posted image

user posted image

user posted image

Zasebne toplice in kako MM gleda Nodija, ko jo pazi atiuser posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 5689
31.8.2007 16:15:28   
ČebelicaMaja
Pozdravljene po dolgem času!
Jaz imam v službi tako gnečo trenutno, da je joj...pripravlja se novo študijsko leto, polno je sprememb in vsega... no tudi jaz delam v šolstvu, le da ne učim (še) user posted image ... tako da Mojčika te povsem razumem. 
Za nazaj nisem šla brat, tako, da se opravičujem, da bom brez kometarjev.

Na morju je bilo KRASNO, še veliko, veliko bolje, kot smo pričakovali. Če mi bo uspelo, bom prilimala kakšne fotke...

...sicer pa so se pri nas oglasili neki izvajalci, ker moramo nekaj zamenat pri plinski napeljavi in so na koncu nabili predračun na skoraj 3000€... naju je skoraj kap, saj vendar vse dela in vse relativno novo (letnik 99)- zdaj pa iščem še tri izvajalce, da nam podajo mnenja, če je to res nujno- baje da zaradi novega Zakona o energetikiuser posted image user posted image  Sva mislila, da bova menjala avto, bova morala pa dat za nekaj, kar že imava in DELAuser posted image  Rok, vidva gradita in gotovo poznaš kakšnega poštenega izvajalca za plinsko centralno?

Glede copatkov mi dajte še sporočit, če in katere bi naročili... je pa tako, da so za zimo kar malo mrzli, sem šla zato kupit ene copatke v trgovino Alenka, pa jih ful težko gor dobimo, tko da jih bom šla zamenjat. Pa če bo tako vreme, moram naši miški kupit nove čevlje, ker imam samo dvoje sandalčke.
Koliko parov čevljev imate ve...meni dajejo doma vsi ene komentarje, da pretiravamuser posted image

Sicer pa v pon. začnemo z vrtcem, no imamo uvajanje, in imam kar mal treme, saj me kar skrbi, kako ga bo pikica prenesla.

Toliko na kratko in lep vikend!user posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 5690
31.8.2007 18:11:24   
Nenya
Zelo na hitro, ostalo bom kasneje pokomentiral.

ČebelicaMaja na žalost smo mi kar se tiče ogrevanja še v kameni dobi, tako da kurimo na drva (jih dobimo skor zastonj, zato) in ti zato ne morem kaj dosti pomagati, saj ne poznam nobenega tod okrog, ki bi imel plinsko centralno. Pri nas na vasi laufa olje in v manjšini tudi drva. Mi smo letos sicer zamenjali peč in je prišlo vse skup 5000 evrov, od tega 1000 za radjatorje in 1000 za samo peč, ostalo pa na delo in razne cevčice, ventile itd. Če gledam na to, da so nam zamenjali celoten ogrevalni sistem, je tvojih 3000 v primerjavi z našimi 3000 evri res nekam veliko, glede na to, da imate še relativno nov sistem. Je pa tudi res, da je pri plinski napeljavi izjemnega pomena, da nič ne pušča, zato je možno, da bi vam vse zamenjali, zato da ne bi prišlo slučajno do kakšne nesreče.

l.p.
Rok

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5691
31.8.2007 18:12:32   
Nenya
Joj, sem pozabil sklopit bold pisavo. Zdaj sem začel uporabljat Opero brskljalnik, kjer mi ne odebeli črk, ko pišem tekst, to vidim šele naknadno.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5692
31.8.2007 21:58:06   
Nenya
Hi hi, Mojčika, kakšen lep stolček ima MM, kje ste ga pa kupili.user posted image

Čebelica Maja, po moje imaš ti več treme kot tvojauser posted image . Vseeno upam, da bo mala pikica dobro prenesla vrtec. Glede copatkov moram še pogledat, katere bi naročila. Glede našega trenutnega stanja čevljev je pa tako. Ima ene odprte, ki sem jih kupil že dva meseca nazaj, ene zaprte, ki jih je dobila včeraj, ene športne copatke in še ene malo lepše copatke. Aja pa še ene čeveljčke sem pozabil, ker men grejo fla na živce, jih je N. mami kupila ko je bila v Bosni in ful drsijo, tako da so kar se mene tiče neuporabni. Zdaj iščemo še ene škorenjčke, vendar nismo ravno uspešn. Še eni copatki za po hiši bi ji tudi prav prišli, saj vse raznosi naokrog in jih potem iščemo kot nori.

Marelica, lepo da si se javila, si bolj pridna kot moja user posted image .user posted image Imate pa res srečo s Katarino.user posted image Pri nas je namreč tako, da moram imet svoj radar za Mino stalno vklopljen, drugače je takoj kakšna neumnost. Ja pa tudi mali je priden, pri nas se ne moreva pohvalit s tem, zdajle npr. že eno uro joka brez očitnega razloga, tako je vsak večer, lahko tudi par ur.user posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5693
1.9.2007 10:07:03   
ČebelicaMaja
Ojla- evo tako lep dan jaz pa v službi user posted image  no ja, vsaj kratka bo...
Rok, tale večerni jok me spominja na naše krčke- je bilo res hudo 3 mesece, potem je pa minilo brez posebnosti... je pa psihično ful naporno, ker otroku ne moreš čist nič pomagat...

Ja, res je veliko tih 3000€, še posebej, ker ne gre za hišo ampak povprečno stanovanje, ki ima povsem dobro napreljavo... dodali bodo nekaj cevi in ventilov in kao novo peč moramo kupit, ker je ta bojda premočnauser posted image ... too much...

Rok, veliko čevljev ima Mina, bom dala zvečer še možu za prebrat, da bo videl, kako je s tem drugoduser posted image ...

Uživajte lep dan, tudi jaz jo ucvrem domov, samo en projekt moram pripravit za ponedeljek...lp

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5694
1.9.2007 13:51:43   
Marelica
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya
Marelica, lepo da si se javila, si bolj pridna kot moja user posted image .user posted image Imate pa res srečo s Katarino.user posted image Pri nas je namreč tako, da moram imet svoj radar za Mino stalno vklopljen, drugače je takoj kakšna neumnost. Ja pa tudi mali je priden, pri nas se ne moreva pohvalit s tem, zdajle npr. že eno uro joka brez očitnega razloga, tako je vsak večer, lahko tudi par ur.user posted image

Ja, no ja. Mogoče imam samo več časa kot vaša mami - Nenya. Zdaj trenutno spet oba otroka spita, jaz pa poleg kuhanja kosila še malo skačem na prenosnik. Netman izkorišča prosti čas za priprave na trgatev. Jutri namreč beremo ranino, pa je enostavno treba vse pripravit. Drugače pa možek večinoma rihta Katarino in gospodinjstvo, da imam jaz čimveč časa za počitek. Včeraj sem poleg dojenja kar zaspala in sva s tamalim spala cele 3 ure popoldne.user posted image  Se pa drugače počutim precej izmozgano. Shujšala sem na kile pred obema nosečnostima, pa še mi gre dol.user posted image  Ne vem, a je res dojenje tako izčrpavajoče? Zdaj se namreč celo lahko pohvalim s polnim dojenjem. Ampak je kar naporno, sploh ker je treba na prehrano pazit. Kaj so mali po treh mesecih še vedno tako občutljivi na mamino prehrano, al se potem kaj izboljša?

Rok, saj mi2 tudi ne puščava Katarine brez nadzorstva. Pa nimam občutka, da bi mu hotela kaj naredit, samo tako poskočna je, da bi mimogrede lahko na njega padla. Je pa tako zanimiva, ko bratčevo dudo najde na polici in mu jo nese. Točno ve, da ni njena.user posted image  Na žalost nam Dominik zavrača dudo, tako da sem mu jaz največja tolažba, ko ga priklopim. Se dostikrat samo carta na dojki, jaz pa takrat seveda samo čakam, da bo trdno zaspal in me sam spustil.

MM je pa res posrečena v svojih pozah.user posted image  No, Katarina je pa že meni prav neprepoznavna, ko tako hitro neke finte osvaja. Včasih se sprašujem, kje se ji sploh jemlje.

Čebelica Maja, mi imamo trenutno samo dvojne čeveljce: ene lahke pletene sandalčke in sandalčke cicibanke, ki so bolj zaprti. Pa mi jih je zdaj tako škoda za doma, sploh, ker še po kolenih hodi večinoma in jih bo čisto zdrajsala. Po drugi strani pa tudi ni kaj šparat, ker jih bo tako kmalu prerasla. Priznam, da bi nam prišel zdaj kakšen par več zelo prav.

Nič, grem dokončat kosilo... pol se bo pa že tak dete zbudilo.

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5695
1.9.2007 14:49:24   
Krista28
Ojla, mi smo pospravili od kosila - nardila lasagno - ratalauser posted image user posted image , Zdej pa še kofetek in gremo na en obisk, pa še k našim po kis in zelenjavo.

Marelica, lepo ste se pošlihtali. Dobri ste. Vem približno kolk je dela na domačiji, in vinogradih še zraven, tako da....user posted image user posted image . Mi trgamo naslednji teden (imajo moji starši). Ti lepo čim več počivaj, kako mlečno polento, gres ali čokolino pojej, pa veliko pij, pa bo. Na začetku mirkaj kaj ješ - jst sm kak mesec gledala, pol pa počasi vse, saj boš vidla na malem, če ima težave (pikice, čudno blato, drisko, hujše krče - eni pravijo da jih imajo vseeno). Men je rekla patronažno jesti vse.

Pri nas je bil pa dons ful lep dan, pa sem mal okol hiše čistila, pa je Kristjan hotel imet vedno tisto motiko ali pa metlo, s katero sem delelauser posted image user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 5696
2.9.2007 9:36:13   
barba
Ojla,
lepo je prebrat, da ste me pogrešal.user posted image  Včeraj zjutraj sem se vrnila iz Črne Gore, kjer sem bila službeno. Bilo je zelo zelo naporno, tko da bi rabila še par dni za oddih. Doma je mož vse super porihtal. Tud Meta je dobr prenesla mojo odsotnost, kar je blo pr men čist drugač. Mi je blo prvi dan tok dolgčasuser posted image .

Za nazaj sem vas prebralauser posted image
Marelica, Katarina in Netman ČESTITKE!
user posted image  Fecker moje sožalje.user posted image

Drugega pa zaenkrat nimam za povedat user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 5697
2.9.2007 12:34:26   
Nenya
Joj, res ne morem verjet, da sem danes prvi tukaj gor.
Čebelica Maja, jaz sem tudi slišal, da so ti krči ponavadi tri mesece, samo sem upal, da sem narobe slišal...jah bo že treba zdržat. Je pa res psihično naporno, ker nimaš nič za naredit, da bi otroku pomagal. Je pa zanimivo, da pri Mini ni bilo nobenih podobnih težav. Upam, da si dala možeku za prebrat to glede čevljev. Meni se sploh ne zdi, da bi jih imela tolk velik. Prej je imela za zunaj samo ene odprte, sedaj, ko je jesen, smo ji kupili zaprte in še ene škorenjčke, saj z mojo mami zelo veliko hodita po vrtu in je stalno usrana od zemlje.

Marelica, Nenya je tudi shujšala pri prvi nosečnosti za 10 kg, pri drugi se pa ni nič zredila, zdaj pa ne vem kako je, ker se ne tehta. Dejansko je tako, da med nosečnostjo organizem kopiči zaloge ravno zato, ker je potem dojenje tako naporno.

Barba, lepo da si se javila. Verjamem, da ti je bilo hudo brez Mete, tud pri meni je bilo podobno, ko sem šel na un kongres.

Pri nas je se je Mina začela ful hecno obnašat, ko Brina joka. Takrat namreč pride k njej in zeloo od blizu gleda v njena usta, nato ji pa začne vtikat notri še prsteuser posted image . Če je Brina v košku, ji ponavadi vrže notri kak predmet, lahko je to igrača, lahko pa kar nekaj. Sploh so pa zanimivi njeni prstki in učki. Stalno jo grabi za rokice, zdaj je sicer že boljše kot je bilo, se je že odvadila biti tako groba, medtem ko pa pri učkih je pa še zmeraj groba, saj gre kar v uček s prstom, da se Brina začne jokat.user posted image

Zdajle pa grem malo v mižale, včeraj sva z očetom montirala napo v kuhinji in se je zavleklo do poznih večernih ur, zjutraj sem pa navajen zgodaj vstajat.user posted image No, to ni še nič v primerjavi z mojo diplomantko, sedaj sem ji namreč tri dni popravljal diplomo, ki mi jo je pošiljala po kosih. Predvčerajšnjim mi je en kos poslala ob dveh zjutraj, včeraj(v bistvu danes) pa ob pol petih (!!). Se mi kar malo smili, ko ima toliko dela.

No zdaj pa res grem, popoldne pa gremo na en izlet. Smo zaradi te diplome zdaj tri dni stalno samo notri.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 5698
2.9.2007 20:58:41   
eya
Ojla!

No, mi smo z dopusta... Sem samo na hitro par strani pogledala in videla, da pri Marelici že crkljajo novo štručko...čestitam za Dominikauser posted image user posted image user posted image  Zdaj pa grem brat za nazaj...imam veliko delauser posted image

Aja, drugače smo se imeli pa res fajn, prav uživali smo v družbi en drugega, mali se je imel pa sploh noro dobro, se mi zdi...čofotal je v morju, vozil se je z vlakcem, hodil pozno spat (u, spanje je bilo sploh luksuz, od 9-10ih zvečer, pa vsaj do 8ih, ali 9ih zjutrajuser posted image pa še čez dan vsaj 2 uri...jaz sem se mu v prvih dneh  dopusta kar pridružila...uh, je pasalouser posted image ).

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 5699
3.9.2007 10:52:00   
DrejcDrejc
Evo se vam javljam na prvi šolski dan, da olajšam dušo, kako smo se imeli prvič v vrtcu. Zaradi uvajanja in dopustov je bilo le ene polovica otrok zjutraj v oddelku, pa se mi je zdelo že tooo muuuuch user posted image  za dve ženski, da to spedeneta... Po celi igralnici polno otročajev, ki si jemljejo igrače, plezajo in padajo s stolov, se obmetavajo z žogicami, se grizejo.... Meni bi se strgalo... No, Rene je bil sprva rezerviran in je za vsako stvar mene za roko zagrabil in me peljal zraven, po kakšne pol ure pa se je opogumil in šel sam naokoli, ampak je ves čas mene vključeval v igro in gledal, kje sem. Uro in pol sva ostala, potem pa sem rekla, če greva domov. Kot da bi me preslišal, je ostal kr pri igračah. Ko sem pa šla pred vrata, jo je samo popihal čez celo igralnico, pomahal in šel ven. En fantek je, ki je precej večji od njega in ga takoj porine stran, da Rene pade po tleh. In v jok, seveda. Ta mu bo še delal probleme... Najraje bi mu bila vsakič eno primazala, al pa njegovim staršem, ki jih tam ni bilo... user posted image  No, jutri bo naslednja stopnja - da grem za kratek čas iz igralnice... Toooooo bo tudi pestro user posted image  ... Kako dolgo v povprečju rabijo otročki, da se privadijo vrtca???

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čudovit način, da otroku poveste resnico o...
Otrok je star sedem let in postaja vedno bolj sumničav glede Miklavža, Dedka Mraza, Božička. Zastavlja veliko vprašanj, ...
Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?