eya
|
Zdajle imam malo zatišja tu v službi, pa se lahko spet malo oglasim. Čestitke Katarini za samostojne korake Si je pa ravno pravi čas zbrala za "samostojnost". Ne, Marelica, Žiga se sploh ni nič bal, samo da smo mimo lunaparka peljali, pa je že govoril tu-tu (to pride od ču-ču, ker so imeli tudi en vlakec, na katerem se je vozil). Tako da se je vedno peljal vsaj 2x, no, potem pa je že preveč nemiren postal in začel vstajat na njem, tako da je bilo dovolj. Pa na morju je fuuul rad jedel robidnice (to je za njega res nekaj "vauuu", zato ker sicer nima niti ene hrane, ki bi jo res oboževal, se mi zdi), jih je bilo polno ob poti do plaže in smo mu jih morali skoz trgat. En dan je potem toliko kakal, da smo mu malo zmanjšali dozo, ker ga je prav pognalo. Drugače pa se je postavil pred grm in govoril "bida, bida, bida", potem ko jo je dobil v usta, pa je eden glasen "haaam" sledil . Pa na sploh je začel ful govorit, sicer še ne celih besed, ampak sem prav presenečena vsak dan, ko kaj novega "pove" Vse ponavlja za nami, zadnjič mu je celo en "shit" ratal Moram prav napisat v njegovo knjigico, katere besede že obvlada Barba, sem se prijavila, tako da začnem naslednji teden. Grem pa na konverzacijski tečaj, so me pa dali v višjo stopnjo (imajo dve), na podlagi testov, ki sem jih rešila. Ma, se bojim, da bo pretežko, ker slovnica mi res še kar gre, govorit pa sploh ne znam, nisem govorila že deset let angleško To je pa fajn, če vam bodo kar v službi organizirali tečaje. Sploh pa nisem vedela, da je na Oikosu toliko zaposlenih, pa še cel kup študentov imate...da ne boš prestroga Uh, Miaxxx, upam, da se mali čimprej privadi. Potem pa ne bo hotel s tabo, boš videla, pri nas se že zgodi tako, pa ni tako dolgo v varstvu. Lepo popoldne!