Nenya
|
Dober dan, danes ste pa bile pridne, sem vas komaj prebral Ja Krista, včasih je kar težko. Zaenkrat še ni kriza, ko ima Nenya mene doma. Čez dva tedna bo pa verjetno včasih kar hudo. Zaenkrat sva še v fazi razmišljanja, kako se bova zorganizirala. Po eni strani je namreč super, da bo Mino pazila moja mami, po drugi strani bi pa Nenya kljub vsemu bila rada čimveč časa tudi z Mino, ne samo z Brino. V torek sva zato šla gledat za..ne vem kako se točno reče...stojišča na koleščkih, ki se priklopijo na voziček....verjetno veste kaj mislim, ampak so draga za pop..... Že ko sva kupovala senčnik za voziček, se nama je zdelo, da so naja naokrog prinesli, vendar sva mislila, da je to zato, ker sva kupila originalno marelo za k Jane vozičku. Sedaj sva pa gledala za univerzalno zadevo, vendar ni nič bolje-65 eurov za eno dilo na koleščkih . Verjetno računajo na to, da brez itak ne moreš bit. Nenya me je prosila, naj vas povprašam, če ma katera za posodit blazino za dojenje, bi nama prišla zlo prav pri Brini. Uf, Ksenija, ti pa znaš po mizi udarit, hi hi. ...no, saj je prav, naj še on vidi kako je to, če moraš bit varuška cel dan in še skrbet za gospodinjstvo. Ankica, saj se mi je zdelo, da bo Internet odgovoren za to, da se ne oglasiš. Te je bilo pa lepo prebrat. Tudi naju zafrkava Internet, tako da sem danes tole pisal skor cel dan, je nekaj časa delal in dolgo časa ne. Verjetno bo krivo vreme. Ja, Zvezdica služba je lažja kot babysitanje. Je pa res tako, da ko moške postaviš pred dejstvo, se kar dobro znajdejo, čeprav prej zgleda drugače. Glede tvoje službe se pa nikar ne sekirat, verjetno se bo samo uredilo na najboljši način. Bo pa to verjetno res še ena nova izkušnja zate. Bravo za MM. Bomo pogledali, se razume. DrejcDrejc -ja, imava Jane lupinico in drugače je ful praktična, ni kaj. Je pa res, da so bili testi zelo slabi. Je pa tako, da gresta v avto tako ta lupinica kot tudi avtosedež hkrati, vendar gre za milimetre. Edini problem je pas, ki jih v najinem avtomobilu ni dovolj. Sva jo svoje čase imela tudi v položaju lupinice, vendar se ni dobro končalo. Enkrat na enem ovinku se je namreč Nenyi mina prekucnila tako, da je visela iz lupinice ven naslonjena na pas...sva takoj šla kupit avtosedež, ki ga uporabljava tudi sedaj pri Brini. Joj, naša tudi obrne kozarček, ko pije. Če je notri malo vode je OK, ker spije vse, če je pa veliko, pa obvezno zvrne na glavo. Alička, uživaj na morju. Zgleda, da bo danes ponoči spet pestro. Zdajle, ko to pišem imam v naročju Brino, ki se mi dere že kake pol ure. Nenya je pri Mini, ki bi tudi že morala spat kaki dve uri. Včeraj je bilo podobno z brino, z nenyo oba nisva spala, tudi moji čepki za všesa niso pomagali, saj je brinčica odprla vse registre. No moram končat, predno mi spet vrže ven internet. Zdajle, ko sem še enkrat prebral celo zadevo, sem ugotovil, da mi je Nenya podtaknila un stavek v zvezi z blazino