|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
29.5.2007 10:21:18   
barba
Ojla,
sem vas pršla mal prebrat in kavo popit.user posted image Jst sem na shujševalni. Morem mal kg dol spravit preden kakšne kopalke nataknem. Mi gre kar dobro (zaenkrat). user posted image
 Nenya ŽS dobro ti gre z Mino.user posted image Saj moški samo malo vaje rabite in super vse obvladate tudi z otroki. Pozdravi Nenyo!

Ankica – sej ga niti nisi tok slabo postrigla. Men je zadnjič moj rekel, da naj Meto mal postrižem, pa jo rajši k frizerju peljem. To ni tko kot blago, ki miruje in nič z rokam ne maha.user posted image

Alička – naša tud lupčke na usta daje,user posted image če nastaviš lice se pa stran obrneuser posted image

Pri nas se kaže sonce, tko da grem mal vrt v red spravit.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
29.5.2007 13:43:06   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Za vzajemno mi je dragi razložil, da sedaj dobivamo nazaj denar, ki smo ga preveč vplačali. Tako da ni to nekaj podarjenega.

smo pa veliko preplačali v teh nekaj letih user posted image

aja, saj vem da sem zoprna ampak vseeno bom vprašala (sej smo prejšnjo rundo tud ene o tem govorile)...a ima mogoče katera kako intersparovo nalepkico odveč. midva sva enkrat kupila tam nov monitor, pa sva jih ful dobila, zdej mi jih pa še nekaj manjka za dve izpolnjeni poli, mi pa tukaj interspara nimamo (žal....bomo v nekaj letih dobili lidl in hoferja, ampak jaz bi oba zamenjala za interspar)...

ja eya....bi z veseljem več počivala pa kar ne gre in ne gre. madona....ves čas pospravljam in skrbim za Tio pa na koncu sploh nobenega rezultata. jej jej....se človek kar vpraša....

flecker....super za pogodbo. držimo pesti, da izpolnijo obljubo...

zvezdica...no pa le sporoči, če si vzpostavila kak stik na bledu

mi pa k sreči gremo letos bolj poceni na morje, ker bomo financirali samo bencin in hrano...nam je moja G zelo prijazno odstopila vikend, ki ga ima na Pagu...user posted image user posted image user posted image

hi hi naša pa da lupčka tko, da usta na stežaj odpre, dela aaaaaaa in ko se pritisne nate tko ornk ornk oblizne....hi hi prav srčkano....

nič....zdej pa res grem malo poležat. Tia že slabe tri četrt ure spi, tko da sem za kako uro še frej...

lepo bodite....

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
29.5.2007 14:00:48   
ČebelicaMaja
Ojla, da se še jaz malo oglasim...na hitro, med malico...

Nenya in Nenya ŽS- vso srečo vama želim... meni je rekel ginekolog, da res vsak dan šteje, ker bojda pridobi otrok 30g na dan (zadnji mesec nosečnosti)... tako da... vam želim čim več dniuser posted image  

Miaxxx- mi smo tudi dobili vrtec, a ne tiste enote, ki smo si jo želeli... moram poklicat, če se da kaj naredit... sicer sem pa tudi našla super varuško, vendar tudi še ni 100%, da bo...še čaka eno svojo stranko, da se odloči...skratka, najprej smo mislili, da bodo babice prevzele varstvo, pa se je izkazalo, da imajo babice skoraj manj časa, kot midva, ki delavauser posted image

Tudi jaz sem nek papir od Vzajemne dobila - naj bi dobila 500 eur, ampak mi ni čist nič jasno, ker sem sicer sedaj prešaltala na Adriatic in se mi zdi to še ena nova fora Vzajemne nelojalne konkurence... mislim, da je pogoj da podpišeš tisto zavarovanje plus al nekaj takega... saj bodo gotovo kmalu po TV, tko da čakam kaj se bo iz tega izcimilo... kar ne morem verjet, da bi nam kar tako vrnili vplačan denar user posted image  sploh pa Vzajemna, če pa bo, potem pa HUREJ po nove pipe in školjkouser posted image ...

Zvezdica, mi tudi nič več ne spimo ponoči, se mi tudi zdi, da prihajajo novi zobki, danes je bilo sicer tako hladno, da je spala kot top, jo je kar malo primrznilouser posted image  ...sicer pa tudi ta manjko ponoči, nič ne nadoknadi čez dan, tako da spimo samo še tisto uro do uro in pol in to je to...

Jah, Barba- pridna si, ni kaj, jaz si tudi skoz govorim, jutri začnem ( a vam je to kaj znano) potem pa pride jutri, in ne časa za pošteno kosilo, včasih še za sadje ne... potem na avtomatu kupim kak sendvič, sladico in kavo in ojjojoj kilce kar rastejo...ravno dans sem se vagala in je še +1 na vse tiste, ki so ostale od poroda... sem si prav obljubila, da po selitvi pa zares... a imaš kako posebno dieto ali samo tisto MANJ JESTuser posted image

Če boste kaj novega zvedle od Vzajemne, bom prav hvaležna za info, ker se mi jih res ne ljubi klicat... sploh pa vsem en lep pozdrav, jaz danes delam popoldne, tako da imam pred sabo še kar nekaj delovnih ur! Uživajte s svojimi srčki...

< Sporočilo je popravil ČebelicaMaja -- 29.5.2007 14:05:45 >

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
29.5.2007 14:48:59   
Anonimen
Čebelica, denar dobijo povrnjeno nazaj vsi, ki so bili kadarkoli po letu 2000 zavarovani pri Vzajemni, ni važno, pri kateri zavarovalnici si sedaj. Vsota nakazanega denarja pa bo odvisna od časa trajanja zavarovanja. Imajo pa res na teh obrazcih en prodajni trik. Obrazec je sestavljen iz dveh delov. Če se podpišeš samo čisto spodaj, ti vrnjo ves denar. Če pa se podpišeš, malo više, skleneš nezgodno zavarovanje (ki ga oni poimenujejo ne vem kako že user posted image ). Tega ni treba podpisovat, razen če ima kdo željo sklenit nezgodno zavarovanje. Tistim, k ise bodo nezgodno zavarovali, bodo od predvidene vsote denarja nakazali le del, ker bodo ostalo porabili kot plačilo zavarovanja. Torej vzajemna zraven vračanja rezervacij izvaja še lovljenje novih strank user posted image . Upam, da sem kolikortoliko razumljivo napisala. Denar pa morajo vrniti, ker jim je tako določila država (ali sodišče, ne vem točno).
Poglej na sam obrazec, čisto zgoraj so kratka navodila za uporabo. Oni drugi listi, ki so prišli zraven so propaganda.

Maychika, mi ne hodimo v špar, tako da nimam nobene točke, žal... jih pa imam cel kup od Mercatorja, če rabiš user posted image user posted image user posted image . Meni se tudi zdi, da ravno počistim stanovanje, pa lahko grem od začetka user posted image user posted image user posted image .

Naša ima fetiša trebuha user posted image user posted image user posted image . Ko je utrujena ali se udari, se potolaži tako, da mi potegne majico dol s trebuha in se vleže nanj, s prstom mi vrta po popku. Pa s posteljne stranice sem ji dala stran tri palice, da lahko sama leze v posteljico in si čez dan navleče notri en kup igrač. Vsede se na rob, meče kocke na tla, ko zmeče vse, gre ven iz posteljice in kocke zloži nazaj na posteljico. In ponovi vajo user posted image user posted image user posted image . Sizifovo delo user posted image .

(odgovor članu ČebelicaMaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4304
29.5.2007 15:41:21   
ČebelicaMaja
Joj Ankica, iz tvojih ust v božja ušesa... hvala za info....pa bodo le padle pipe in školjka user posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
29.5.2007 16:12:27   
miaxxx
Ma jaz pa nič ne dobim user posted image , pa sem pri Vzajemni od 2005 dalje. Sem danes dobila bolj pametnega operaterja, ko sem klicala in mi je razložil, da kao dobijo samo tisti, ki so sklenili zavarovanje pri njih med letoma 2000 in 2005... kr neki... na spletu tega podatka namreč nisem nikjer zasledila.

V glavnem sem izvisela, pa bi mi tako prav prišel kakšen everček...user posted image

Čebelica Maja - in kako boste sedaj uredili zaradi varstva??? Bo šla v vrtec ali bo v privat varstvu?

Meni je kar fino, ker smo dobili vrtec, ker sem si ful želela. Samo strah me je koliko bo za plačat... kaj vse pa se upošteva pri izračunu plačila za vrtec? Se da kakšne "olajšave" koristit?

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 4306
29.5.2007 17:47:28   
ČebelicaMaja
Miaxxx, če se bo le dalo, bi jo  imela letos pri varuški... je bivša upokojena vzgojiteljica, s hiško in vrtom, pa še mi  potrebujemo varstvo samo za 2-3 x na teden...
V vrtcu ti višino izračunajo glede na dohodke, 14 dni preden gre- torej nekje  v sredini avgusta moraš oddat vlogo za znižano plačila vrtca, k njej moraš pa priložit kopije odločbe o dohodnini od obeh, pa v Lj. upoštevajo tudi, če imaš stanovanjski kredit... pa če so zdravstveni ali socialni problemi, se mi tudi zdi, da znižajo razred, nisem pa ziher... mislim, da je največ 80 000 bivših sitkov, potem pa glede na procente plačuješ...pa jasli so sicer najdražje... pobrskaj na netu, so eni linki, kjer si lahko narediš izračun.
V vrtcu za tiste dneve, ko otrok ni v vrtcu odštejejo samo malico, to pa je bolj malo, tko , da pri nas ne bo bistvene razlike ali je pri varuški, ali v vrtcu... je pa tako, da če se odpovemo mestu v vrtcu, drugo leto začnemo znova in me kar malo skrbi, če ga bomo dobili, ker pri 2,5letih je pa že čas, da se priključi drugim otrokom...

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
29.5.2007 18:52:32   
alička
Naša pa že eno uro prenaša po stanovanju košarico s ščipalkami in jih prelaga v cedilo za solato. user posted image user posted image user posted image  Sem vmes pospravila in se celo vsedla za računalnik in šla na RR prebrat, kaj ste napisale.
Maychika, žal ta hip nimam nobene nalepke sem ravno kupila dvojne brisače, če pa mi uspe še kakšno zbrat ti jo z veseljem odstopim. Ti bom sporočila na ZS, ko bom kaj imela.

Z Živo sva srečali Meto, Barbo in očija v MC. Meta je tak cukerček s kravželjčki, hodi pa tudi zelo pridno.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alička -- 29.5.2007 18:54:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 4308
29.5.2007 19:53:29   
livia
Maychika, jaz imam ene 5 nalepk, ki ti jih lahko odstopim. Pošlji mi naslov na ZS.

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
29.5.2007 20:24:55   
Krista28
Oj, vas mal pozdravim. Mi delamo s polno paro, Kristjan pridno hodi v vrtec, midva z user posted image  pa drviva v službo. Sicer smo zdravi.

Zdaj vas pa še preberem, da lahko potem komentiramuser posted image user posted image  Upam da nism kakega srečanja zamudila....

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
29.5.2007 21:54:40   
barba
Ojla,
vam morem povedat, da grem v četrtek dopoldne na prvi razgovor za službo in to v Domžale.user posted image Del razgovora sem sicer opravila že po telefonu user posted image  in ni blo slabo, zdej se grem pa še »pokazat«. user posted image

ČebelicaMaja – sem se lotila ene sms diete iz neta, pa mi kar dobro gre (razen če ni vaga čorava user posted image ). Niti nisem preveč lačna, samo včeraj zvečer me je mal stiskalo, ko je blo ful reklam s hrano.user posted image user posted image user posted image

Ja, Živa je bla tak cuker v Mercatorju, je kar Meti dala žemljo za probat.user posted image Naša je ratala tak fehtar, da nima para. user posted image  Če le kdo kaj je, mora ona obvezno probat.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
29.5.2007 21:57:32   
Krista28
Zvezdica, če je tako, si se kar prav odločila. Pri meni vidim, da se kar kombiniramo, da gre eden prej iz službe, da ga v vrtcu dvigne, in smo tako ob 16h doma. je pa res, da sem jaz tukaj že 10 let, v novi službi se pa težko tako meniš, kvečjemu podaljšuješ, ker se moraš naučit novega dela.

Kristjan ima še vedno 8 zobkov, prihajajo pa 4ice spodaj.

Frizer; user posted image sva vzela s sabo k frizerju in ga je tam na mimogrede ustrigla. Mu je prav pasalo.

Zobke si ne čisti najraje, hoče sam, pa jst potem kar čez njegovo rokico primem z. krtačko. Hrani pa se zdaj že čisto sam (veliko popackanega), razen juh in bolj tekočih stvari. Ful ima rad solate (razen zelene). Pa pije tud že kar ok sam.

Ej Mojčika, user posted image user posted image user posted image  sem se pa nasmejala.....tam ko je MM počečkala parket pa sebe, predvsem pa reakcija tvojga, a je risanko A je to? snemal.user posted image  ja no, jst sm bolj uzadi z branje...

Pri zobkih je baje tako, da pridejo 4ice pred 3kami ven.

Mi imamo št. 20/21 in ima spredaj in zadaj zaprte sandalce, pa ene platnene supergice od Cicibana. Zaenkrat kupujem samo

tam, čeprav so kar navite cene.

Trma je tudi pri nas nekaj čisto običajnega. Tud skret papir ima rad, samo če ga ujame......podobno kot žiža.

Nenya in ŽS,, ampak me je tole kar zmrazilo. Sem bila na E oddelku.....včasih so sestre mal smotane, si pa pod nadzorom in držim pesti, da se vredu izteče user posted image user posted image   Pa če ima možnost biti tam, ne silita z odhodom domov, ker ..tudi če si v Lj. in da je prometna konica.....bo kriza tud za rešilca... Upam da nisem predirektna ali preostra....Se pa super znajdeš. Mal je takih , ŽSuser posted image user posted image

Opa Mojčika, da ne boste tud vi mel še enega user posted image user posted image user posted image  Mal se hecam ob tistem "biksanju ponoči"

Zakaj se pa vrača denar od vzajemne? Mal sem outuser posted image

Evo tolk za dons. Upam da me ne pozabite. Lepo bodite....

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 29.5.2007 22:01:16 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
30.5.2007 7:39:34   
livia
Eya,
sem ti pozabila sporočit, da včeraj nisem šla jaz po Neli k varuški, tako da je še nisem utegnila vprašat. Jo bom danes. Upam. Je pa malo smotano, ker gre ona 15.7. za tri tedne na dopust in takrat se moreš znajdet. Ti javim.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
30.5.2007 7:55:45   
Nenya
Ojla, vam moram povedat, da sem Nenyi sprintal vse vaše pogovore od njenega prihoda v porodnišnico, tako da bo na tekočem z vsem, kar se dogaja na forumu.

Vidim, da imajo že nekateri od vaših user posted image user posted image že veliko zob, naša Mina jih ima šele štiri. Sem pa ravno včeraj opazil, da se nekaj zopet dogaja v njenih ustih, saj se je začela malo bolj slinit. So pa ji blazno začele na živce it naše lesene stopnice, saj jih je naš mali bobrček začel kar grizt. Se je zgleda odločila, da rabimo nove.

Z Nenyo zaenkrat nič novega. Ji je pa danes med. sestr. rekla, naj zdrži do 30 tedna, potem pa bo vse super (ne čist tko dobesedno).

OK. zdaj pa gremo delat, pišem namreč med delovnim časom, saj mi je doma crknil računalnik.

Nenya ŽS

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
30.5.2007 9:05:15   
*zvezdica*
Dobro jutro!

A ni fino še enga očkota brat med samo poplavo mamicuser posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image  Več bi se jij lahko tkole mal javlo, a se strinjate? Moj možek je bil svoj čas z vsem na tem forumu 100% na tekočem, zdaj je pa RR zamenjal za biciklistični forum..tud prav!

Super, da je z Nenyo vse OK. Le tako naj bo še naprej.

Barba, bom ful pesti držala za službo! Res upam, da jo dobiš! Sporoči!

Maychika, nekje se mi valja nekaj Sparovih nalepkic. Sporoči mi naslov na ZS pa ti jih pošljem.

Včeraj sem izvedela, da je moja soseda 2. nosečauser posted image user posted image ..očitno se v naši ulici začenja 2. krog dojenčkov. Trenutno je 6 otrok do 2. leta starosti, sedaj sta pa že 2 noseči...pestro bo, pestrouser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
30.5.2007 9:26:27   
mojčika
Dobro jutro...

Sem na kavici, še mokra iz bazena, zdaj pa še na hitro k vam...

Tudi jaz sem mojemu možeku rekla, da je med nami vzor super moža, ki z nami še več čveka kot ženauser posted image , kako super se znajde in oh in sploh...

Mi smo bili včeraj pri zobozdravniku. Naša zobozdravnica je oz. bo kmalu šla na porodniško, zato sem prosila svojo zobozdravnico, ki je bila včasih tudi otroška, da pogleda v naša usta, se je kar strinjala, da lahko kar pri njej počakamo na to drugo zobozdravnicouser posted image . MM se je prav lepo smejala, res jo je znala animirati, zdaj pa lahko naslednjič gre kar z menoj, naj bi se s sestro igrala, medtem, ko bo delala meni, potem pa bo še njej pokukala v usta... Fluorove nam je odsvetovala, menda jih ona svojim nikoli ni dajala, da se zobki zelo pogosto od njih obarvajo menda drži, rekla je samo, umivat zjutraj in zvečer s ščetko, ne z naprstnikom, tako da smo včeraj ščetkali in brez težav, ob risanki zelo lepo odpiramo usta in tudi 2 min lahko šnarim po njenih zobkih...

Sicer pa smo včeraj zvedeli slabo novico, me je prav strah, prijateljica sladkora bolnica je s svojim triletnikom pristala v bolnici, dobil je sladkorno bolezen, imel naj bi sladkorja 51, največ pa je dovljeno 6,5, če bi bil odrasel, bi bil že zdavnaj v komi, otroci pa menda zdržijo več... Pa ni bil v vrtecu, ni bil veliko bolan, torej tudi mi bomo očitno morali bolj paziti, saj ta fantek sploh ni kazal kakih znakovuser posted image

Opa Mojčika, da ne boste tud vi mel še enega user posted image user posted image user posted image  Mal se hecam ob tistem "biksanju ponoči"

user posted image user posted image user posted image user posted image  Moj možek bi rekel, joj ko bi bila žena malo manj utrujena in večkrat meni na voljo... Jaz pa sem zdaj, ko je še služba, zvečer že čist na psuuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
30.5.2007 10:14:53   
mojčika
user posted image

Tako pa se MM sama igra Križ kraž kralj Matjaž... dela križce na dlan, pa luknjo zavrta in udariuser posted image

user posted image

Mamica, a znam, auser posted image

user posted image

Noče shodit, mama in stara mama sta stavili, mama je rekla 17. mesecev, stara mama 15., počasi se že dozdeva, da bo mamica zmagalauser posted image
user posted image

Po me pa zmanjka od križ kraževuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
30.5.2007 11:13:20   
livia
Krista ali Mojčika,
službeno rabim eno pomoč. Kako se pravilno v pogodbe napiše evrov ali eurov in kakšna je okrajšava eur ali evr ali samo €?
Hvala za odgovor!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
30.5.2007 11:13:59   
Marelica
Pozdravljene v deževen dan!

Hihi, mojčika, luštne fotke in komentarji. Moram pa kar malo zažugat tebi in stari mami, da take stave pobirata. Ah, kje je še 17. mesec, pa tudi s 15. ni nič narobe. Mogoče se bo MM pa že jutri naveličala križcev in kražcev ter sama zakorakala po dnevni. So res nepredvidljivi naši malčki.

ŽS od Nenye: čestitke za pridnost in iznajdljivost!!! Nenya se mi pa res smili, ker mora tak brezvezen TV program skozi dajat. Predlagam, da se zatopi v kak dober roman, malo za oddih od mehiških nadaljevank... Pošlji ji lepe pozdrave in pozdrav tudi vama z Mino! Jaz bi z veseljem šla na obisk, pa smo res predaleč od LJ.

Mi smo pa zboleli.user posted image  Katarina je taka bogica že od včeraj, iz noska in očk ji kar lije, tako da kar naprej hodim z njo in jo brišem. Sem cela srečna, ko je malo "zmanjka", ker se v spanju vsaj pipice zaprejo. Tudi Tea Tree kremico pridno mažem, čeprav itak nima problemov z zaprtim, ampak preveč odprtim nosom iz katerega kaplja da joj. Imam pa vsaj občutek, da se ji s tem koža ne bo tako hitro vnela. Zdaj smo že dva dni prav obupno spali. Katarina se je vsaj 5x na noč zbudila in se jokala, da sem bila že čisto povožena... Seveda dobivam občutek, da se njeni bacili selijo tudi name, me že kar žgečka v nosu. user posted image  Joj, pa ob res zelo nepravem času. S prvim junijem namreč začnem popisovat kmetije. Sem bila tako srečna, da sem dobila to delo in res upam, da ne bom nahodna hodila naokoli. Možek se že zelo veseli, da bo zdaj on imel dopust in bo lahko pazil na Katarino cel dan.

Barba, držim pesti, da dobiš to službo!

Ksenija, no, vidiš, pa smo tudi mi prehlajeni. Sem pa včeraj bila na Ptuju, ker smo imeli raziskovalci inštrukcije in sem spotoma še na CSD uredila. Tako da v kratkem ne pridemo na obisk. No, sicer pa meni dnevi kar bežijo in upam, da se do naslednjega meseca pa le vidimo. Ste že kaj manj bolani pri vas?

Grem še brskat za nekimi podatki na netu... Lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil Marelica -- 30.5.2007 11:17:12 >

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
30.5.2007 11:25:13   
Nenya
Mojčika,
mislim da ni nevarnosti, da bi tvoja user posted image user posted image zbolela, razen če nimaš sama sladkorne bolezni. Ta tip sladkorne bolezni, ki ga opisuješ je namreč velikokrat v povezavi z dednostjo (ne zmeraj) in se ga ne nalezeš tako kot virusne ali bakterijske infekcije. Moje znanje iz fakultete je sicer že malo zarjavelo, vendar vseeno misliim da bo fantek ob nekaj odmerkih inzulina ˝ozdravel˝, bo pa imel toliko več problemov kasneje v življenju.

Je pa za ta tip sladkorne značilno, da ni znakov bolezni, dokler ni že zelo hudo.

Vseeno upam, da bo s fantkom vse OK.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
30.5.2007 11:37:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya

Ta tip sladkorne bolezni, ki ga opisuješ je namreč velikokrat v povezavi z dednostjo (ne zmeraj)

Od Mojčike mož ima sladkorno tip 1, od tu izhaja njena skrb user posted image . Tako da imaš kar prav glede vpliva dednosti.

Mojčika, a tvoj možek dobro prenaša črpalko? Uf, ubogi fantek, je sedaj že kaj bolje? To je pa res visoka vrednost sladkorja.
Hehe, nenya ŽS, vam bo Mina reciklirala stopnice user posted image user posted image user posted image . Naši se je pa stranica od posteljice nekaj zamerila user posted image . Povsod so odtisi zobk. Kolega temu pravi zobna kartoteka user posted image .

(odgovor članu Nenya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4321
30.5.2007 12:54:18   
eya
Oj!

Livia, glede na to, da pa je julija vaša varuška odsotna, pa je ni treba nič spraševat za varstvo, ker mi bi takrat najbolj nujno rabil varuško. Če jo soloh bomouser posted image  Glede evrov, po moji logiki (glede na to, da Mojčike in Kriste ni na spregled user posted image ), se piše evrov, okrajšava pa je verjetno oboje prav-evr in znak za evro (hm, ne  vem, kje se ga sploh najde user posted image )-znakse mi zdi še najmanj napačna izbirauser posted image  Mojčika ali Krista, komentirajta še vidve...

Nenya ŽS, vidim, da si še avatar zamenjaluser posted image user posted image user posted image  Jaz bi bila tudi vesela, če bi se še kdaj kak drug ŽS javil, pa kaj pokomentiraluser posted image  Nenya, ti pa upam, da se vsaj malo zabavaš, ko bereš naše komentarje. Še vsaj en teden zdržitauser posted image  A ni Nenya imela laptop v bolnici? A pa se ni dalo kakega wirelessa ujet?

Upam, da se Katarinine svečke kmalu posušijouser posted image

Mojčika, pri nas tudi še ne bomo tako kmalu shodili, še vsaj kak mesec ne, tako da bo tudi ziher prej 15 mesecev star, preden bo zakorakal samostojno. Ne vem, v čem je fora, da eni toliko prej, drugi kasnejeuser posted image  Mah, sicer je čisto vseeno, čez pol leta bodo pa že vsi šibali naokoli. Lep eslikce si prilimala, si me spomnila, da moram spet kaj fotoaparat vzet v roke, zadnje čase kar malo pozabim. Pa super za info od zobozdravnice, jaz tudi potem nisem žigu dala nobene fluorove tablete, še naprstnik zamenjam s krtačko, pa smo na pravi potiuser posted image

Zvezdica, potem si pa ti tudi že počasi na vrsti, da boste imeli spet skupaj enako stare otročke v uliciuser posted image

Barba, držim pesti za jutri na razgovoru. Če boš imela kaj časa, se lahko še pri meni na kavici oglasiš.

miaxxx, na tej strani si lahko pogledaš, koliko približno boste plačevali vrtec. Njaprej si zračunaš, kakšen bruto dohodek ste imeli na člana v letu 2006, da vidiš, kolikšen procent boste plačevali. Max cena za plačat je nekje malo čez 90 tisoč (joj, no, kdaj se bom navadila na evre????), je podobno v vseh običajnih vrtcih, vi pa plačate določen odstotek tega-odv. v kateri razred padete.

Jaz tudi nimam nič Sparovih zvezdic, imam pa mercatorjeve, če katera rabi še kakšno.

Ankica, ti pa lepo študiraj, verjetno je pa precej suhoparno...

Uživajte!

< Sporočilo je popravil eya -- 30.5.2007 12:55:39 >

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
30.5.2007 13:13:37   
eya
Aja, še eno vprašanje za tiste, ki otrok nimate v vrtcu-a imajo ta mali zato 20% višji otroški dodatek ali ne? Na CSD Šiška sem videla, da naj bi imeli 20% več, v moji odločbi pa tega nič ne omenjajo.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
30.5.2007 13:19:41   
Nenya
Eya, res je, Nenya je imela laptop v porodnišnici. Imela ga je tudi njena prejšnja cimra, ki je celo imela wireless povezavo. Na začetku sem sicer imel idejo, da bi ji kupil mrežno kartico za laptop vendar ne jaz ne Nenya ne veva kaj dosti o tem tipu Interneta. Malo sva tudi povprašala njeno cimro o teh zadevah, vendar je le-ta rekla, da impulzi niso ravno poceni, tako da sva nekako nehala razmišljat o tem. Takrat se nama je zdelo nesmiselno kupovat kartico samo za tistih nekaj tednov, saj je po tem ne bova več rabila.

Glede na to, da mi zaenkrat še ni uspelo usposobit TV tunerja (noče iskat programov, ne avtomatsko in ne manualno) je seveda vprašanje, če ne bi bila vzpostavitev brezžična povezava prevelik zalogaj zame.

Če ima katera drugačne informacije oz. izkušnje, se priporočam.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
30.5.2007 13:25:37   
miaxxx
Joooj no te sparove nalepke... pa glih zadnjič sem jih malo morje stran pometala... bom pogledala, če mam še kakšno kje.

Fluorove tabletke... hm, spet različni zobozdravniki različna priporočila. No, jaz mu jih do pregleda pri zobozdravnici tudi nisem dajala, ker se nisem mogla odločit al ja al ne... no pa me je zobozdravnica skregala, da jih sigurno ne bi predpisovali, če bi bile škodljive. Tako da... sem potem še malo razmislila in sem se odločila, da mu jih dam. Sama sem jih v otroštvu jedla in nimam obarvanih zob... kaj pa vem no... Mi je pa rekla, da so te tabletke velikega pomena tudi za kasneje za stalne zobe. Mnenja se krešejo, mi starši pa zmedeni okrog po svetu hodimo in si belimo glave...

Eya hvala za link!!!

Marelica vi pa se hitro pozdravite!!!

Vsem - še posebej pa Nenyi želim lep dan!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: