eya
|
Oj! Livia, glede na to, da pa je julija vaša varuška odsotna, pa je ni treba nič spraševat za varstvo, ker mi bi takrat najbolj nujno rabil varuško. Če jo soloh bomo Glede evrov, po moji logiki (glede na to, da Mojčike in Kriste ni na spregled ), se piše evrov, okrajšava pa je verjetno oboje prav-evr in znak za evro (hm, ne vem, kje se ga sploh najde )-znakse mi zdi še najmanj napačna izbira Mojčika ali Krista, komentirajta še vidve... Nenya ŽS, vidim, da si še avatar zamenjal Jaz bi bila tudi vesela, če bi se še kdaj kak drug ŽS javil, pa kaj pokomentiral Nenya, ti pa upam, da se vsaj malo zabavaš, ko bereš naše komentarje. Še vsaj en teden zdržita A ni Nenya imela laptop v bolnici? A pa se ni dalo kakega wirelessa ujet? Upam, da se Katarinine svečke kmalu posušijo Mojčika, pri nas tudi še ne bomo tako kmalu shodili, še vsaj kak mesec ne, tako da bo tudi ziher prej 15 mesecev star, preden bo zakorakal samostojno. Ne vem, v čem je fora, da eni toliko prej, drugi kasneje Mah, sicer je čisto vseeno, čez pol leta bodo pa že vsi šibali naokoli. Lep eslikce si prilimala, si me spomnila, da moram spet kaj fotoaparat vzet v roke, zadnje čase kar malo pozabim. Pa super za info od zobozdravnice, jaz tudi potem nisem žigu dala nobene fluorove tablete, še naprstnik zamenjam s krtačko, pa smo na pravi poti Zvezdica, potem si pa ti tudi že počasi na vrsti, da boste imeli spet skupaj enako stare otročke v ulici Barba, držim pesti za jutri na razgovoru. Če boš imela kaj časa, se lahko še pri meni na kavici oglasiš. miaxxx, na tej strani si lahko pogledaš, koliko približno boste plačevali vrtec. Njaprej si zračunaš, kakšen bruto dohodek ste imeli na člana v letu 2006, da vidiš, kolikšen procent boste plačevali. Max cena za plačat je nekje malo čez 90 tisoč (joj, no, kdaj se bom navadila na evre????), je podobno v vseh običajnih vrtcih, vi pa plačate določen odstotek tega-odv. v kateri razred padete. Jaz tudi nimam nič Sparovih zvezdic, imam pa mercatorjeve, če katera rabi še kakšno. Ankica, ti pa lepo študiraj, verjetno je pa precej suhoparno... Uživajte!
< Sporočilo je popravil eya -- 30.5.2007 12:55:39 >