|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
28.5.2007 8:10:30   
eya
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

Uf jaz moram povedat, da sem dobila pošto Vzajemne, vračilo rezervacij, pojma nimam zakaj se gre, vem samo to, da bom v dveh mesecih dobila 106.00,00 situser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , pa upam, da ti je tipkarski škrat kako nulo na koncu pojedeluser posted image

Telebajske pa bomo poskusili sami zloadat, če ne bo šlo, ti pa zatežimuser posted image

Uživajte!

< Sporočilo je popravil eya -- 28.5.2007 8:11:22 >

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
28.5.2007 8:14:31   
livia
Najprej Nenya oz. njen ŽS.
Držimo pesti in mislimo na vas. Mene tudi zanima kako se zdaj z Mino znajdeta sama? Ne predstavljam si namreč mojega ŽS, če bi nas doletelo kaj takega. Ampak ti si verjetno čisto nasprotje mojega dragega. Že če si se nam oglasil. Superca! Še kaj javi kako vam gre, mi pa držimo pesti!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eya,
varuško lahko danes vprašam, ko bom šla po Neli, samo ne verjamem. Beseda pa ni konj, zato ti javim jutri.
Kar se parketa tiče mi pa še povej, a ste imeli klasiko ali gotovega? Mi ne vemo kaj naj naredimo.

Ankica,
res škoda, da nisi možeka poslikala. Jaz sem Uroša tudi še v študentskih cajtih enkrat ostrigla, pa mi ne pusti več. Bog ve zakaj? user posted image

Neli tud z glavo odkimava, če jo vprašam, "boš še jedla" ali "boš pila" in če noče, potem odkima. Smo pa ta vikend dobili pametnega kužka in skoz za njim ponavlja pa-pa. Pa skoz se z njim objema in ljubčka, pa neki mu govori, samo jo verjetno samo on razume. Najprej se mi je ta igrača zdela kičasta, zdaj mi j pa ful všeč.

Pejmo delat!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
28.5.2007 8:18:20   
miaxxx
Livia in ostale, ki imate privat varstvo - koliko pa vas stane takšna oblika varstva??? Če ne dobimo vrtca, bomo tudi mi poskusili poiskati kakšno gospo, ki se s tem ukvarja.

Lp

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
28.5.2007 8:48:31   
eya
Livia, mi smo imeli kar gotovega. Najbolje, da se posvetuješ s parketarjem, ki vam bo polagal, kaj je bolje v vašem primeru.

Aja, midva z ŽS pa tudi dobiva nekaj od Vzajemne nazaj, sem prav vesela... Ne vem pa, koliko? Sicer so zneski od 7-800 evrov, pa upam, da bo vsaj 3-mestna številkauser posted image user posted image user posted image  No, kolikor bo, bo superuser posted image

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
28.5.2007 10:00:44   
Anonimen
Ojla!

Hehe, sva slikala moje remek delo, le da včeraj nisem imela časa ga prilepit:

user posted image

Frizerka ga je brezplačno postrigla, tako kot je treba in rekla,da imajo več takih primerov user posted image user posted image user posted image .

Kristina je bila včeraj sitna kot sto user posted image user posted image user posted image . Tulila je dve uri skupaj, ker ji nisem dovolila vzeti marmelade iz hladilnika. Spat je šla ob štirih, namesto ob dvanajstih. Krivim vreme user posted image user posted image user posted image .

Tudi midva sva dobila nekaj vrnjeno od Vzajemne user posted image user posted image user posted image .

Eya, emula ti bo delala hitreje, če ne boš imela vklopljenega internet explorerja, emaila,..... Kako hitro dela, je odvisno od povezave in od tega, koliko ti deliš file-ov na muli. Meni npr. dela kar hitro, ker množično kršim avtorske pravice.

V nedeljo greva na koncert Leningrad Cowboysov user posted image user posted image user posted image , je dobil možek za darilo za obletnico, še varstvo moram zrihtat. Uf, šele drugič, odkar imava Kristino, da bova šla sama nekam.

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4280
28.5.2007 10:49:39   
mojčika
Samo na hitro, pri vzajemni sem bila enih 5 let, znesku res manjka ena nula, bo ravno za morje... Sestra je bila tam približno eno leto in bo dobila 30.000 sit, dobijo pa samo tisti, ki so se zavarovali po letu 2000.

Jaz sem pa danes vstala ob 9.30, sva ga z možem zabiksala pred tv-jem do 2.00, on pa je šel v službo 5.00 in odpeljal MM k tašči, da se jaz naspim, on pa bo popoldan nadoknadil, mislim, sva kot bi bila še najstnikauser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 28.5.2007 10:51:05 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
28.5.2007 10:51:50   
miaxxx
Moj si frizuro kar sam dela... se lepo sam zabrije in je... enkrat je mene prosil in nikoli več user posted image user posted image user posted image

No jaz sem tudi klicala na Vzajemno, pa mi nič niso hoteli povedat, češ da naj počakam na dopis... kr neki. Vedno naletim na čudne operaterje user posted image

Hura, dobila sem pozitiven odgovor iz vrtca... naš lump bo septembra  "šolarček"!!! 

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
28.5.2007 11:45:53   
Marelica
Punce, pa ve ste zlate... zdaj ko čvekate o vzajemni in izplačilu, sem šla še jaz iz firbca brat, kaj te piše v tisti kuverti, ki sem jo skoraj stran vrgla.user posted image   Sem tako površno preletela in sem mislila, da je to spet ena ponudba za sklenitev zavarovanja za nadomestila in sem kar pospravila v predal (še dobro, da nisem imela koša v bližiniuser posted image . Saj verjetno je bilo že kaj po TV in radiu, samo jaz tako redko poročila gledam... pa nisem nič vedela. No, zdaj pa izvem in v obrazcu mi piše, da dobim izplačano 141 eur. user posted image  Samo mi ni jasno, kako to, da mojčika ti toliko dobiš. user posted image  Jaz sem pri vzajemni že od...hm, joj, leta...uf, bo verjetno že tudi 5 let. No, pa se ne bom pritoževala, ker na kak denar itak nisem računala... redko kar tako "iz neba" kaj prileti.user posted image  Eya, pa kaj tebi ne piše znesek, ki ti pripada? V kuverti imaš napisano na obrazcu 2!

Frizurce... ah jaz sem totalno proti strojčku na svojem možeku, ker nima ravno pravilne oblikie lobanje in mi ful ni všeč tako na kratko - mu ne paše. Na srečo me upošteva in gre kar lepo k frizerju, čeprav bolj redko in zgleda po enem času čupav kot prešeren.user posted image

Uuuu, Ankica, super so ti Leningrad Cowboysi!! To mora biti užitek poslušat v živo. Lepo se naužijta skupnega izhoda po dolgem času. user posted image

Katarina tudi zna intenzivno odkimavat, samo beseda NE ji pa na srečo še ne gre iz jezika.user posted image

Punce, mi imamo pa zdaj narejene stopničke od znotraj iz dnevne v zgornji štuk.user posted image  Sva jih z možekom kar sama sprojektirala in naredila in so super izpadle. S tem sva pa tudi ogroooomno dinarčkov prihranila. Zato je bil pa ta vikend bolj deloven.

ŽS od Nenye, prenesi prosim lep pozdravček v bolnico svoji user posted image . Vajina zgodba me je zelo pretresla in močno stiskam pesti, da Nenya donosi skoraj do roka. Zdaj je itak v dobri oskrbi. Tebi in Mini pa želim, da s čimmanj stresa in težav prebrodita odsotnost mamice!user posted image user posted image user posted image

Punce, naredite si lep dan! Pri nas je ful sončno, Katarina mi je spet zunaj v vozičku zaspala. Skratka, ne duha ne sluha o kakšnem dežju.user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
28.5.2007 12:01:33   
eya
Ojla!

ja, zjutraj sem samo klicala na Vzajemno in so mi povedali, da sva oba upravičena (ne vem, na katerega zoprnega operaterja si naletela Miaxxx, a si klicala na 0802060?), no prejle mi je pa že poštar prinesel kuvertiuser posted image user posted image user posted image  jaz dobim 80 evrov,moj pa 380user posted image user posted image user posted image   Marelica, si mogoče imela vmes kaj zavarovanje v mirovanju? Jaz sem tudi že se pred časom zavarovala pri njih, samo sem potem spet imela status študenta in je bilo zavarovanje v mirovanju.

Naslednja novica dneva pri nas pa je, da smo 2. v čakalni vrsti za vrtec, kar je ooooodlično, glede na to, da so dve tretjini otrok zavrnili. In to v vrtcu, ki je oddaljen od nas 500 metrovuser posted image user posted image user posted image  Sem imela že kar paniko s temi vrtci, ker so nas najprej v vseh vrtcih v Domžalah zavrnili, v Lj pa nisem oddajala vloge. Upam samo še, da se bosta dva mulčka izpisala ali pa da bosta šla v kak drug vrtec. Miaxxx, čestitke za dobljeni vrtecuser posted image user posted image user posted image  (madonca, koliko smajlijev bom danes pripopalauser posted image ).

Ankica, frizura na tej sliki pa niti ne izgleda tako slabo, no...Še malo vaje rabiš, pa bouser posted image

Lep dan!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
28.5.2007 12:05:36   
*zvezdica*
Dober dan!

Tale Vzajemna je očitno vsem naredila veseljeuser posted image . Še dobro, da je možek opazil, jaz bi sigurno vse stran fliknila. Dobila bom okrog 250 evrčkov...še zelooo prav bodo prišli.Možeku se pa nos skoraj po tleh vleče, ker je zavarovan pri adriaticuuser posted image

Ankica, men se "tvoja frizurca" sploh ne zdi toolk švoh. Jaz bi sigurno še slabš naredilauser posted image

Jaz se pa trenutno prav dolgočasim (ne morem verjet). Mali že od pol 10h spiuser posted image  in nič ne kaže,da bi se gospodič kaj zbudil. Že vse sem pospravla, ne netu prečekirala kar me zanima, kavo popila, še celo slike sem v album razporedila.

Vikend smo imeli tud pri nas deloven. Smo polagali tropski les na terasi in sedaj prav super zgleda, pa še mali lahko bos hodi, ker ni več hladno po tleh.

No, grem še posodo iz stroja zložit, mogoče ga bo ropot zdramil.

Lep dan vsem

Marcel in Zarja

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
28.5.2007 12:07:53   
*zvezdica*
Eya, super za vrtec!!
Zdaj pa še službo dobiš, pa se vam vse idealno pokopiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
28.5.2007 12:39:22   
Nenya
Mina je odsotnost mamice kar dobro prenesla. Pozna se, da je stalno v kontaktu z zelo različnimi ljudmi, tako da se ni pretirano navezala na nobenega od naju. Težje je Minino odsotnost prenesla Nenya.

Meni tudi ni pretirano težko skrbet za Mino, res pa je, da me ni prav veliko doma in da imam veliko pomagačev. Zjutraj namreč z Mino vstaneva ob pol sedmih, sledi obvezno desetminutno bondanje v posteljici, saj je zjutraj zmeraj zelo dobre volje. Sledi previjanje in odhod v službo. Mino pustim pri Nenyini mami, ona jo nahrani in odpelje k moji mami, kjer ostane do treh popoldne, ko jo prideta iskat Nenyini sestri. Jaz zapustim službo ob 14.30 in grem na obisk v porodnišnico, kjer ostanem do 17.30. Domov pridem ob 18.20, nakar se z Mino zabavava do 19.00. Vmes ji skuham večerjo, vsake dva dni pa jo tudi kopam. Obožuje vodo, tako da dobesedno znori samo če sliši zvok vode, ki teče iz tuša. Zaspi nekje ob 19.20. Na žalost sem bolj malo časa z njo, vendar me Nenya trenutno bolj potrebuje kot Mina.

Pomanjkanje skupnih trenutkov poskušam nadomestiti ob vikendih, ko ravno tako vstaneva malo po šesti uri, sledi prevjanje, hrana, nato pa greva ven na sprehod. Kadar je bolj toplo greva ven s kolesom. Ravno včeraj sva bila na eni kmetiji, kjer so imeli konje; Mina je zelo uživala. Ob dveh gremo k mamici v Ljubljano, kjer pa ne ostanemo tako dolgo, kot bi si Nenya želela, saj ponavadi postane Mina zelo nemirna in začne pritiskat na gumbe, odpirat omare, predale, nadleguje njeno cimro ipd.

Najtežje se je bilo na začetku privadit na najbolj preproste stvari, kot je npr. priprava hrane, saj je za vse to prej skrbela Nenya. Ni bil sicer problem sama priprava, problem je bil v tem, da nisem vedel točno kakšno vrsto hrane je dobivala ob določenih urah (moški nismo ravno talentirani za take zadeve).  To so bile sicer samo začetne težave, tako da sedaj ni več nobenega problema. Rahel problem je v začetku predstavljala tudi njena družina, saj je njena mama navajena, da se moški ukvarjajo z otroci samo kadar so le-ti previti in naspani, tako da jim je bilo kar malo čudno, ko sem vztrajal, da jo bom jaz previl in ne mama, kot je le-ta sprva predlagala.

Če bi slučajno katera imela željo priti na obisk - četrto nadstropje, oddelek E, soba 10E.

Bom sporočil, če bodo kakšne novosti glede  Nenye.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
28.5.2007 14:41:46   
livia
Miaxxx,
mi plačujemo še v stari valuti in sicer 3000 SIT na dan. To so več ali manj Ljubljanske cene. Če si s take štajerske ali grorenjske, te pride manj. V to ceno je pa vključen zajtrk, dopoldanska malica, kosilo in vsa pijača ter čistilni robčki in kremice za rito, obraz,.... Vse kar prinesem so plenice. In ko pridem po Neli ravno pojejo in jo previje, tako da do večera nimam več posla z njo.
No, itak pa brez veze, ker vidim, da sta dobila pozitiven odgovor.

Ankica,
meni je pa všeč tvoja frizerska kariera. za prvič je super. sem že kaj slabšega videla.
A vidva gresta šele drugič sama ven. Midva pa sploh še nisva bila. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem za vrtec dobila 2 negativna odgovora, enega pa še čakam. Na enem smo 12 v čakalnici, v drugem pa 59. user posted image  user posted image
Eya, a potem sploh vprašam varuško? Po mojem ne, ker bosta ziher not prišla.

Me je šefica zmotla, zdaj sem pa čist ven padla. Kaj sem že hotla? Aja...

ŽS od Nenye,
vidim, da se lepo znajdeš, tako da je sigurno tudi Nenya bolj pomirjena. Vsem trem (štirim) veliko sreče in potrpljenja.

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
28.5.2007 17:20:28   
*zvezdica*
ŽS od Nenye, prav za pohvalit si! Bravo! Mina ima odličnega očka!
user posted image user posted image user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
28.5.2007 19:14:36   
eya
ŽS od Nenye, vidim, da se super znajdete v nastali situaciji, le tako naprejuser posted image  A pa bi bila Nenya vesela naših obiskov, ali bi bila preveč utrujena?

Livia, kar vseeno vprašaj varuško, samo povej ji, da iščem itak samo v primeru, če bi slučajno dobila službo in samo za čez poletje. Ma, ful je zoprno, ker nimam varstva za tamalega, pa niti ne vem pri čem sem s službouser posted image  Cela zmeda!

Lep večer!

Neposredna povezava do sporočila: 4290
28.5.2007 19:33:10   
Nenya
Nenya bi bila definitivno vesela in ne bo preveč utrujena. Glede na to da cele dneve leži, ima še preveč energije, hkrati pa umira od dolgčasa. K sreči lahko od včeraj naprej gleda TV, vendar je kmalu ugotovila, da dopoldan ne predvajajo ničesar pametnega. Danes mi je rekla, da bo verjetno iz obupa začela gledat eno od mehiških nadaljevank, ki jih vrtijo v dopoldanskem terminu.

L.p.
Nenya ŽS

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
28.5.2007 19:53:50   
flecker1
Nenya držim pesti zate in pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image za zdravje.
Joj, kok ste mi nardile €€€€ pred očmi, jaz in dragi sva iz adriatika dobila vsaka ušivih 10.000 sit user posted image . Sicer nism kaj vam fauš, fajn pa je dobit kaj dinarčke, nene, eureee user posted image
Jaz pa sem izvedela dans, da me bojo dali pogodbo za 3 meseca, potem pa za nedoločen čas. Je pa vodja kadrovske pohvalila, da me skupinovodja res rabi in bi imela še 5 take šivilje kot  sem jaz..user posted image user posted image Sem pa povedala da sem po poklicu slaščičarka, je skupinovodja skor izgubla oči user posted image Pa rekla je, ja saj imam pa zato take spretne roke..user posted image

< Sporočilo je popravil flecker1 -- 28.5.2007 19:55:58 >

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
28.5.2007 21:40:44   
maychika
jej kolk mam za napisat....pa kar po vrsti....no po spominu....

nenya in njen ŽS - ne morem verjet kaj se dogaja. res smo želeli čim milejše novice glede stanja pa dobimo kar šok. upam, da se nenya dobro drži Mina in očka pa vidimo, da se super rihtata in vaju moram tudi jaz pohvaliti...pa nenya naj kar gleda kako mehiško nadaljevanko...se bo že navadila, da spregleda vso pocukranost in slabo igranje in to, da se en dan vleeeečeeee in vleeečeeee...čene naj pa malo opazuje kaj se po porodnišnici dogaja....mogoče pa bo tam odkrila kako limonado...hi hi
V glavnem veliko sreče pri čakanju na čim kasnejši datum poroda, vedite pa da smo vsi z vami in vam želimo najlepše in najboljše...
da ji bo manj dolgčas pa nenyi natisni vse naše čveke in pogovore ipd....bo imela veliko čtiva...hi hi

mojčika....na MONu sem registrirana ja, samo vedno vedno rabim dve uri da kaj objavim, če prej ne obupam. Za vzajemno tudi jaz dobim okrog 200€, kar bo itak šlo za strokovni izpit iz ZUPa...ehhh...
Aha, tečaj oblikovanja internetnih strani....jej mojčika....to je bil en tak osnovni tečaj za Macromedia dreamweaver (program v katerem oblikujemo strani) in je v bistvu super zadeva, ampak samo za kako osebno stran. Če hočeš kaj konkretnejšega pa moraš iti še kaj več...npr. moj mož je šel še na Flash. Sploh ni težko...mogoče če bi vodil kak bolj izkušen, bi človek lažje spremljal, si zapisoval ipd. midva sva k sreči bila oba in sem si jaz zapisovala korake, mož pa je gledal na projekcijo in sodeloval. Se pa splača...no to je bilo itak tko bolj po domače tečaj za 10.000 SIT...mi je pa zanj povedala DeVilla...in je bil v Škofji Loki.

miaxx- super za vrtec. res dobra novica ane.

Eya- hi hi, si napisala ankici, če bo frizer dovolj zgodaj odprl, da njenega moža popravi....zakaj dovolj zgodaj...? a da ga drugi ne bojo videli, ko bo tako zgodaj okrog hodil.
frizura je pa super...hi hi....tudi jaz sem svojega enkrat strigla, pa ne na mašinco. običajno ga je mami strigla na gobico, pol sem se pa jaz ponudila. no pa je vmes vskočil njegov brat, nekaj zašuštral in pol sem bla jaz slab frizer. na koncu je popravljala mama seveda. no, zdaj mi z mašinco zaupa, pa se mi zdi da vaja dela mojstra, čeprav ga še vedno raje pošljem k frizerju.

hi hi emule - če počakate se bo enkrat že zloadalo...hi hi hi to je bil moj najmodrejši nasvet za danes.

še kaj? ne vem. grem se izležavat. današnji dan je bil brez pavze in sem kot cunja...če sem že imela varstvo za Tio (je prišel brat na obisk) sem pa budala pospravljala posodo stokrat, pomila kopalnico in WC, med njenim spanjem kuhala segedin in pospravljala itd itd...tko da sem res....mislim....dost mam za danes. sem upala da bo zvečer za pol urce mrknila pa ne....tko da sem do od devetih pa do devetih non stop na nogah in v movingu. zdaj pa še prste urim...

lepo bodite...vas berem kmalu....in lep pozdrav vsem...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
28.5.2007 21:53:24   
alička
Nenya in ŽS držita se!  user posted image  mi pa mislimo na vas! Vsak dan šteje!!!! Žs, pa vse pohvale, da se takole dobro znajdeš. Pri moških je že tako, da ko ste postavljeni pred dejstvo stvari kar zalaufajo, ane?

Miaxxx Varsto za našo Žižo v Kranju stane 250€ na mesec, plus plenice in robčki. Dobi pa zajtrk dve malici in kosilo.

Jaz bi tudi kaj od Vzajemne, sem že 10 let, če ne več pri njih pa nisem še dobila nobene kuverte?  A ste jih ve dobile nedavno?

Uf, saj ne vem več kaj naj komentiram...user posted image , ste toliko stvari napisale.

Aja mečave, pri nas sta obe že čisto zaprti, pa ni dobila niti ene AD3 kapljice...se pa zapirajo različno, mislim, da sem nekje brala da je do 18 meseca popolnoma normalno.

Naša je pogruntala, da če je žejna reče: pila in kaže na kozarček user posted image . Pa ljubčka mi da po tanovem in to kar direkt na usta, hi hi (verjetno je videla očija, ko mi da ljubčka).

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
28.5.2007 22:24:50   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: maychika

Eya- hi hi, si napisala ankici, če bo frizer dovolj zgodaj odprl, da njenega moža popravi....zakaj dovolj zgodaj...? a da ga drugi ne bojo videli, ko bo tako zgodaj okrog hodil.

ja, v hecu, jauser posted image  Ti pa malo več počivaj, a si čisto pozabila, da si nosečkauser posted image ?

Alička, če si že 10 let pri Vzajemni, pa verjetno nič ne dobiš. Ker so upravičeni samo tisti, ki so sklenili zavarovanje po letu 2000 (ne vem točno zakaj, nekaj v zvezi s plačevanjem za različne starostne skupine je...). Žal.

Fkecker1, no vidiš, pa je na koncu fajn služba. Super, da boš kamlu imela pogodbo za nedoločen časuser posted image user posted image user posted image

Lepo spite!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
28.5.2007 22:35:56   
alička
Hvala, Eya sem šla že pogledat na Vzajemnino stran, pa sem vidla, da sem spet zvisela ko gumb od gat user posted image . Kadar kje kakšen denar talajo sem jaz itak out. No, me pa tolaži da bo jutri regres.

Lepo pančkite!

< Sporočilo je popravil alička -- 28.5.2007 22:36:44 >

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
29.5.2007 8:30:14   
*zvezdica*
Dobro jutro!

Naš navihanec je že pričel z 2. rundo spanja. Imam vsaj čas za zajtrk, kavo in RRuser posted image . Zadnje čase ga spet nekaj biksa ponoči. Zna bit, da spet kak zobek rine na plano.

Danes je spet totalno turoben dan. Pri nas je celo noč ful močno dežval. Sedaj pa neprijetno rosi, tako da se bomo danes očitno bolj not držali.

Jaz moram it ob 10h na bled, ker je en zaposlitveni sejem iz področja turizma. Predstavljajo se dol. delodajalci in lahko z njimi navežeš kontakt...dobiš info. Bomo vidli kako bo. Mogoče bo pa kaj zanimivega.

Flecker, odlično za pogodbo!

A bi bla ena tko dobra in mi zapekla  DVD z risankami od Mojčikeuser posted image ?

Marcel in Zarja

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
29.5.2007 9:07:34   
Anonimen
Jutro!

ŽS od Nenye, dobro ti gre od rok user posted image user posted image user posted image . Če bi moral moj nekaj dni sam skrbeti za Kristino, bi revica verjetno vse dneve jedla jogurt user posted image user posted image user posted image .

Za vzajemno mi je dragi razložil, da sedaj dobivamo nazaj denar, ki smo ga preveč vplačali. Tako da ni to nekaj podarjenega.

Flecker, super za pogodbo! Danes je že težko priti do pogodbe za nedoločen čas. Mi gre kar na bruhanje, ko naši voditelji ugotovijo, da smo premalo fleksibilna delovna sila. Pa največ ljudi za določen čas zaposlenih v Evropi imamo user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem si pa skopirala 80 strani različnih zakonov, ki jih mora poznati turistični vodič. Sem se spravila učit za izpit za vodiča pri gospodarski zbornici. Ma, mi gre pooočasi. Včasih bi prišel prav kakšen babi servis.

Neposredna povezava do sporočila: 4298
29.5.2007 9:29:02   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

A bi bla ena tko dobra in mi zapekla  DVD z risankami od Mojčikeuser posted image ?

Ti ga bo kar Mojčika danes popoldan poslala, javi še enkrat tvoj naslov na ZS, da ne bom iskala, vem, da je nekjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4299
29.5.2007 9:30:42   
mojčika
Za vzajemno mi je dragi razložil, da sedaj dobivamo nazaj denar, ki smo ga preveč vplačali. Tako da ni to nekaj podarjenega.

Se vem, vem, a vseeno fajn, je bilo eno malo varčevanje, za katerega nisem vedela, skratka morje je že rezerviranouser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 decembrskih idej za ustvarjanje
photo
Čarobni december je najbolj bogat z ustvarjalnimi idejami. Nekateri ste jelko že okrasili, na vrsti pa je tudi peka pišk...
Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?