mojčika
|
No jaz pa sem bila ponoči take volje, od klime, ko sem šla v LJ, se me je lotil suh kašelj, nič nisem spala, tamalo in lubija pa sem celo noč budila. No meni MM ne bi bilo težko pustiti v svoji sobi, a sem se tako navadila, da po prvem hranjenju spančkava skupaj, da bi kar pogrešala to. No danes sem raje spala pri dragem, no ločeno spiva, ker imamo dve in ju nisva mogla dati stran, sva pa sobo uredila za MM, v dnevni pa sva midva, no komaj čakam, da se preselimo. Moj dragi je sam hotel, da jaz spim v njeni sobici, meni je tako tudi prav, saj ima moj možek hudo sladkorno in mora imeti dovolj spanja, Je bolje, če mi pomaga čez dan. No hotela sem to, v dnevni sem spala zaradi kašlja, a sem oba zbujala, potem pa sem šla k tamali, a ji nisem dala jesti, ker še ni bila ura za papico, no ko pa je bila, sem ji spet dala dudko in še enkrat, pa smo spali do 6.00, takrat sem ji dala jest, potem pa spanje do 9.30. No vprašala sem se, koliko je to nočno papcanje postalo navada, če bi ji samo zjutraj dala, bi jaz po tem tako vstala in bi bilo prav fajn. Drugo pa je to, da bi potem zgubili en obrok, jemo malo, čeprav se super redimo, a po kalkulaciji http://www.feltna.com/mleko/, dosegava samo tričetrt, 6 obrokov po približno 80-120 ml, bilo bi naj pa tako Prehrana z mlekom: maya marina rabi dnevno 600 kcal. V celem dnevu mora maya marina popiti 857 ml mleka. Pri vsakem obroku mora tako popiti povprecno 143 ml mleka. Kako pa vaši kaj jedo, no a sva edini, ki je sva samo na adaptiranem mleku? Nisem navdušena nad spremembami, ki te lahko tudi fajn razočarajo, probala bom, a ne vem, če se potem ne bom morala vstajati pa še večkrat pa za dudico. Kaj pa previjanje, pri nas tako lovimo že to našo rito, da je veselje? Včeraj sem kupovala še za jesen 50% znižane izdelke Muca Maca in moram reči, da so zelo kvalitetni, ko pa so neznižani, pa so dragi. Halena, bolje ti ne morem razložiti, kot so ti že, sicer pa me pokliči na Skype, pa bova tako probali rešit... Halena, če kaki vikend imate lušt, pridite kaj v Idrijo, se gremo kopat v Belo, malo popapcamo in vozičkamo do Klavž, no če ne vesta, kako tam zgleda, super, kot bi bili na taborjenju v naravi, naredili so v kristalni vodi naravni jez, gozdiček s kamp barčkom, vozičkanje v senci, hlad... Tudi druge dobrodošle, če je morje še daleč. Sicer pa če jutri gremo v Postojno, ti javim, če boš kaj tam, gremo na rojstni dan, a da mi bo spala, bom morala malo vozičkati. Do pozdrav vsem, danes z manj slikcami.