mojčika
|
Pozdravljena dekleta, naš računalnik je prišel nazaj, hvalabogu, priznam, da sem prav težko brez njega. Pa bom šla kar po vrsti: COMFORMIL mi ga uporabljamo sedaj že mesec in pol in smo totalno zadovoljni, krčev ni, kakamo vsak dan, redimo se... OBRAČANJE GLAVICE, tudi jaz sem bila čisto šokirana, ko se je en dan začela tako zvijat, ma sem ugotovila, da bi se le rada prekobalila iz hrbta na trebuh, ali pa s to čudno tehniko preplazila posteljo, včasih se, preden zaspi, tako suka, da ima glavo pri nogicah, sem morala čisto založiti posteljico, da se slučajno ne bi udarila, podnevi pa jo dam raje v ta veliko posteljo. Smo pa zopet zamašeni, tako se mi smili, res je občutljiva na spremembe, vroče, veter..., naša se res zelo spoti v jajčku, kaj tudi vaši, ne pomaga, če dam v stolček pleničko ali brisačko, čisto je mokra, ko pa jo vzamem ven, jo hitro preoblečem, a očitno tudi to ni dovolj. Kako kaj ve, ali sploh kam greste, ali ste le doma, ker se meni zdi, da jo bom pred tem obvarovala le, če nikamor ne gremo z avtom, to pa skoraj da ni mogoče. Naši stari starši so prvič dedki, babice in pradedki in prababice, vloga jim je ful všeč, pa čeprav so moji starši zelo maldi 50 in 49 let, tako da se kdo še malo poheca, kako smo vsi mladi. No jaz nisem bila tako pridna, prvi otroček šele pri 30-ih letih, zato so pa bili moji starši bolj hitri. Se pa lovimo, kako naj bi jih klicala, nono, nona, stara mama, star ata, dedi, babi,... vse smo se že zmišljevali, a meni gre najbolj v uho mama Klara in ata Peter..., tako sem navajena tudi jaz pri svojih starih starših, sicer bo pa kar sama povedala, kaj želi, a ne. Na morje pa mi verjetno ne bomo šli, šparamo za stanovanje, no bomo, a le čez vikend, pa malo na obisk k staršem. Smo veliko zapravli za karte Rolling Stonsov. V torek so na veliko objavljali na valu 202, da bo v sredo koncert, mene je skoraj kap, ko sem slišala, prej nič, potem pa kar naslednji dan, kar glava me je bolela, kdo mi bo pazil našo MM, kako se zorganizirati, še bolj pa mi je temperatura narasla, kaj če bi ga zamudila in vrgla toliko denarja stran, saj ne morejo kar tako, dati datum koncerta par dni prej.... Drug dan pa nov šok, vse je bilo že urejeno z varstvom, koncerta ni, hvalabogu sva prej poklicala na agencijo in nisva odrinila v Zagreb, meni se bi zmešalo, da pridem tja, pa nič, no sedaj se pa že govori, da bo 2. del turneje mogoče odpovedan, svašta... Zdaj pa dovolj, jaz vas lepo pozdravljam z enim uuuuuuuuuu, buuuuuuuuu, auuuuu, ki jih sedaj MM govori zrven mene.