Marelica
|
Ojla, aprilke! Naša je v enem tednu tako napredovala, da ne vem, kje naj začnem.... Najbolj srčkano od vsega je, da se je začela dan pred tremi meseci ful pogovarjat. Nasploh čeblja zdaj drugače kot prej, z glasilkami na dolgo zloguje, pa tako srčkan nežen glasek ima..iiii, se človek kar razneži... Pa na komolce se upira, glavico visoko v zrak in se hoče kar vsest. Malo sem ji pomagala v sedeči položaj in se ji je tako fajn zdelo, da bi se kar naprej vsedala (seveda se sama še ne more in se začne prav jezit). Jah, se mi zdi, da ne bo dolgo, ko mi bo že letala po hiši, jaz pa za njo. Dnevno spanje je pri nas že prava redkost. Na žalost je neprespana Katarinca tudi zelo sitna in jo je včasih kar težko pomirit. Pa nikoli ne vem več, kakšno dozo mleka namešat, ker si ful zmišljuje, sploh ni več nobenega reda. In potem se to drago mleko zliva stran :(( . Skratka, papcanje in spanje je postalo kar naenkrat zelo nepredvidljivo. S prebavo k sreči nimamo večjih težav. Kakanje mogoče kak dan zaostane, pa se drugi dan vse nadoknadi... V posteljici je kar mirna, se ne obrača, edino rada si odejo dol zbrca. Na previjalni pa se že navajam na brcanje in umetnost preoblačenja v takem stanju. Pri plenicah smo presedlali že na maxi velikost, 62 št. smo prerasli, nekatere stvari nosimo že št. 74 (še dobro da sem jih probala, ker so ji zdaj ravno prav). Ja, punca nam tako raste, da komaj dojemamo. 7.7. smo bili na slikanju kolkov. Brez širokega povijanja so lepo ostali IA (še dobro, ko je tako vroče). Naša punca pa je bila kar med največjimi trimesečniki, tako na oko. Mojčika, ena pupa pa je imela taaaake laske kot vaša MM in sem skoraj mislila, da sta vedve. Punčki je bilo pa tudi ime na M, neko ne preveč navadno, samo si nisem zapomnila. Joj, kako sem jo občudovala!!!!!! Kako smo zrasli, pa bom zvedela jutri na pregledu... Naši babice in dedki so noro veseli svoje vloge. Sestrico/bratca bomo začeli kar kmalu delat, mogoče že, ko bo tamala stara 5 ali 6 mesecev. Atija mikajo 3 otroci, tak da bo treba kar v tempu nadaljevat. Saj že pridno vadiva brez kontracepcije (no, z umikom), tako da bomo mogoče še bolj hitri. Občutki so še vedno samo lepi, ampak rjuhe prevetrujeva zelo poredko (kar nekak ni časa). Naslednjo nedeljo pa bomo imeli krst. A je katera od vas že tudi imela oz. načrtuje krst? Če bi jaz vedela, da so trimesečniki že tako aktivni, bi se raje odločila pri dveh mesecih. Se mi zdi, da bo prava veselica... Lepo se imejte in veliko se cartajte!
|