tintara -> RE: Decembrčice (13.11.2006 10:36:26)
|
Hojla punce! Da ne boste mislile, da sem ze zginla rodit, k skoz obljubljam, da bom ze v novembru. Vikend je vikend, pa mir z racunalnikom. Danes sem pa spet sama, sinkota sem dala v vrtec, mozeka v sluzbo, pa je. No, mam namen par stvari za porihtat, sam se kar nisem zacela. Sem pa, kljub temu, da nisem bila ravno lacna, napadla en tascin kruh, k ga je vceraj spekla. Saj je polnozrnat, sam vseen. Severnica 77, drzim pesti. Sladkorna je res mal zoprna, ampak se tudi to prezivi, se posebno, ce te pici sele bolj na koncu. Kolk je pa dete potem veliko? Jaz se moram pa kar zatozit, da bolj malo gledam vase busije in sobice. Mam prepocasen net, da bi se mi dalo. Mal pobrskam, kaj napisem in potem drzim pesti, da mi bo sploh poslalo. Sam se mi ga ne da kaj prevec izboljsat, ker itak vem, da bo potem zelo malo casa. Naja, ti mas pa se cist mal do roka, ane. Se 10 dni, no saj me na zacetku decembra ti pridno sledimo le en teden za tabo, ampak vseeno. Jaz sem se vedno odlocena, da rodim prej in sicer pomoje drug teden. Tako sem se pac odlocila, kdo in koliko me bodo ubogali, bomo pa se videli. Ta teden naj bo se mir, potem pa enkrat v sredo ali cetrtek pa lahko sibamo. Ma, mam mal zoprn obcutek, kot pred kakim izpitom. Ze prvic mi je bilo zoprno v porodnisnici in se je vleklo, zdaj ko bo pa en mulec doma, se mi bo pa se bolj. Ampak ce cmo imet drugega, ga bo treba rodit in pika. In zato v bistvu komaj cakam, da se zacne, da bo potem enkrat konec in bova skupaj doma in bomo ze prava druzina. Danes me je ze ena v trgovini napadla, ce se nisem rodila? OK, naj ji bo, si je narobe zapomnila, da imam rok oktobra, to bi blo pa res ze mal zoprno cakanje, ane. Jaz grem jutri spet na pregled za pritisk in upam, da ne skasiram zdravil. Tudi ce jih bom nisem cisto prepricana, da jih bom jemala. Pritisk je doma OK in tudi tablete so take mile (da so primerne za nosecnice), da itak nic ne primejo. Vsaj prvic je bilo tako. V vsakem primeru, drzite pesti, da jih sploh ne dobim. Potem imam pa v sredo se CTG in izvide za mojo noro bakterijo. Me prav zanima, kak bo. Takole, povedala nisem cist nic pametnega, vem, ampak boste ze prezivele, ane. Lepo se imejte, pa zelim vam cim manj tezav, nosecniskih in drugih. Tinč
|
|
|
|