tintara -> RE: Decembrčice (24.10.2006 13:14:39)
|
Hojla punce! Mal me heca tale net, tko da upam, da pisanje uspe. Sem prebrala, pa ze vse pozabila vmes, ker sem se mogla se enkrat priklapljat. Barbk, kolkor je meni razlagala una na CSD, potem lahko oddas papirje od 60 do 30 dni pred PDPjem. V glavnem, jaz sem hotela imeti vpisano tudi septembrsko placo, izplacano v oktobru in je rekla, da lahko, ampak le, ker nastopim porodnisko 3.11. Papirje moram torej uradno (po njenem) oddati tocno 2.11,torej dan pred porodnisko, ce bi oddajala v oktobru pa bi septembrska placa sla po zlu oz bi se mi priznala lanska septembrska (ki je nizja). Vresnici sem jih ze oddala (sva se tako zmenili), ona bo pa place vpisala pac takrat. Ampak, ko sva govorili z Emo, pa so ji v Domzalah rekli drugace in bi lahko septembrsko placo (letosnjo) vpisovala takoj po njenem izplacilu (torej ze v oktobru). Ne vem, upam, da si kaj zastopila. Ampak pomoje ti sploh nimas nobenega problema in oddas brez oktobrske place, pazi samo, da oddas pred izplacilom le te. Za vsak primer. Saj zato pa je en mesec vmesnega roka in lahko mal prilagajamo, ane. No, ce se motim, me popravite. Jaz bi pa kar neki sladkega jedla, pa nimamo nic doma. Dezuje pa tudi prevec, da bi sla v trgovino. Mamo sam kakav, sem ga par zlick ze ukradla. Zdaj pa mislim, da se je zelja umirila. Vsaj upam. A da sperma mehca m. vrat. Hm, no tega jaz nisem vedela. V prve mi ga ni, se mi zdi da sva seksala (btrez kondoma) do ene 4 ali 3 tedne pred pdpjem, pol so me pa ze vpoklicali v porodnisnico. Zaenkrat slediva, ampak jaz sem storasta in se sama sebi mal butasta zdim. Se komi obrnem. Mislim, da sem enkrat brala, da lahko pospesi porod le v primeru, da je vse ze pripravljeno nanj, sicer pa ne. Kolk je komu za verjet, pa ne vem. Tkole, za dons dost, se oglasim se kaj jutri. Upam, da bo vreme res lepse in grem na en spancir mal bolj na izi. Pocasi skoncujem to do listo. Cau, Tina
|
|
|
|