tintara -> RE: Decembrčice (26.10.2006 22:03:33)
|
Pozdravljene! Uf, ko oncno prilezem do vas, sem pa ze tko zaspana, da sploh ugotavljam la bi kja napisala ali ne. Kaj se kateri dogaja sem ze vse pobrklala, tko da bo bolj brez imen. Za ugotavljanje ali izteka plodovnica ali kaj drugega obstajajo tudi testi. Sem jih zadnjic videla v Sanolaborju, sam si jih nisem prevec natancno ogledala, tako da cene ne vem. Se mi zdi, da okol 1,5 tisoc za en test. Ne vem. Vidim, da iamte vse dirke z majstri in sami s sabo. No, jaz sem mislila, da imamo zdaj preurejeno, ampak sva se odlocila, da kupimo susilca in zato mora previjalna iz pralnega stroja. K sreci imamo se previjalno od prvega, ki je bila v uporabi tocno 1x, zdaj jo bo treba pa iz ta mrzle v ta toplo sobo dat. Pa cunje od obeh otrok zamenjat (iz ene omare v drugo...) in tako tudi mi se nismo konec. Je pa ze za silo. Sem pa ful vesela za susilec, ker bomo dobili kake 5 kvadratov stanovanja nazaj (zdaj so zasedeni s tistimi dolgimi susilnimi). Glede na to, da je moj listek kaj narediti do 2.11. (za vsak primer, ko imam preglčed v porodnicnici) ze ves poceckan in ze skoraj izpolnjen, sem si ravnokar napisala drugega - z novimi stvarmi seveda - ostaja se 12 alinej, ker pa vec tako zelo nujno, se je tudi rok podaljsal. Aja, danes sem bila v sluzbi, da sem nesla bolnisko, pa papirje za vrtec sem nesla postempljat in sem se pogovarjala z direktorjem. In je skoz razpravljal, kak je fajn, ce zenska postaja okrogla in da ni lepsega, kakor se je letos zgodilo, ko naas je bilo in nas je se kakih dobrih 10 nosecih. Tkop da upam, da si do februarja ne premisli in mi pogodbo podaljsa. Tako, zaspana sem. Sibam, cao. Tina Pozdravljene! Uf, ko oncno prilezem do vas, sem pa ze tko zaspana, da sploh ugotavljam la bi kja napisala ali ne. Kaj se kateri dogaja sem ze vse pobrklala, tko da bo bolj brez imen. Za ugotavljanje ali izteka plodovnica ali kaj drugega obstajajo tudi testi. Sem jih zadnjic videla v Sanolaborju, sam si jih nisem prevec natancno ogledala, tako da cene ne vem. Se mi zdi, da okol 1,5 tisoc za en test. Ne vem. Vidim, da iamte vse dirke z majstri in sami s sabo. No, jaz sem mislila, da imamo zdaj preurejeno, ampak sva se odlocila, da kupimo susilca in zato mora previjalna iz pralnega stroja. K sreci imamo se previjalno od prvega, ki je bila v uporabi tocno 1x, zdaj jo bo treba pa iz ta mrzle v ta toplo sobo dat. Pa cunje od obeh otrok zamenjat (iz ene omare v drugo...) in tako tudi mi se nismo konec. Je pa ze za silo. Sem pa ful vesela za susilec, ker bomo dobili kake 5 kvadratov stanovanja nazaj (zdaj so zasedeni s tistimi dolgimi susilnimi). Glede na to, da je moj listek kaj narediti do 2.11. (za vsak primer, ko imam preglčed v porodnicnici) ze ves poceckan in ze skoraj izpolnjen, sem si ravnokar napisala drugega - z novimi stvarmi seveda - ostaja se 12 alinej, ker pa vec tako zelo nujno, se je tudi rok podaljsal. Aja, danes sem bila v sluzbi, da sem nesla bolnisko, pa papirje za vrtec sem nesla postempljat in sem se pogovarjala z direktorjem. In je skoz razpravljal, kak je fajn, ce zenska postaja okrogla in da ni lepsega, kakor se je letos zgodilo, ko naas je bilo in nas je se kakih dobrih 10 nosecih. Tkop da upam, da si do februarja ne premisli in mi pogodbo podaljsa. Tako, zaspana sem. Sibam, cao. Tina
|
|
|
|