tintara -> RE: Decembrčice (20.10.2006 12:30:49)
|
Hojla punce! Imam odmor, sem zlikala dva stroja, enga obesla, se enga moram, sam sem se odlocla, da vmes mal predahnem. Vreme je danes idealno za bit motr in likat, pa pucat... Se mal pa bom skozi, pol naj pa sije sone kolkr ce oz se bolj, kolkr jaz cem. Torej skoz. Nekje sredi drugega tedna bi naj po mojih izracunih bila konec, ceprav se zna kaj zavlect. Dons moram se torto spect, ma ni mi cist jasn kako naj vanilijevo naredim, k vedno delam cokoladne al pa kostanjeve al pa kaj takega. Ma, za nasega malega se bom ze potrudla, sam kaj ko pol je pa itak ne bo jedel. Tile novodobni otroci so mi prav cudni - na vseh praznovanjih se zgodi, da od 6 otrok je torto eden, kvecjemu dva, dva packata po njej in je pojesta en grizljaj, ostala dva pa sploh strajkata in je sploh ne zacneta. Pa to je najboljse razmerje. Mi stari se pa seveda basemo z njimi. Barbk, laneno seme se namoci v malo vode, se mi zdi. In pustis cez noc, nato zjutraj spijes tisto sluz, ki jo spusti, seme pa pojes. Ene pravijo, da so si dajale v jogurt ali kam podobno. Morda bolj uzitno, ne vem. Jaz sem to sprobavala v prvi nosecnosti, upam, da se prav spomnim recepture. Zagotovo se pa prav spomnim okusa - ogaben, vsaj meni. Tudi uspeha se ne spomnim cisto tocno, amapk glede na to, da sem to nekaj casa prakticirala kljub okusu, je najbrz pomagalo. Pa mislim, da sem se potem po porodu nekaj vasa to prakticirala, ker je po CR telo zelo, zelo leno za prebavo. Aja, ze sto let vam hocem neki povedat oz vas vprasat. A bi imele nalepke na avtu: vozi nosecka, ne parkiraj avta preblizu. Kolkrat se meni namrec zgodi, da komaj prilezem iz avta, ker je nekdo pustil avto preblizu. Po celem parkiriscu iscem prostor ki je zraven pomoznosti prazen, ko pridem nazaj je opa nekdo cisto zraven. In ne morem v avto ali pa le res s tezavo. IN vsakic si mislim, da bi rabili take nalepke. Ce ostanem brez sluzbe, prsezem, da jih zacnem izdelovat. Ema, nekaj casa se ze nisi oglasila. Kako si? Upam, da se vztrajate, pomoje ja, ker sicer bi ze priromalo kako sporocilo, ane. Tvoj dragi je priden glede tega. Moj zagotovo ne bo in bom mogla nekak drugace sporocit novico o rojstvu. Sem videla, da so si druge proti koncu menjale stevilke, da so lahko sproti sporocale na RR kdaj in kaj je katera rodila. Bomo me tudi? Takole, najbrz je dosti pocitka, ceprav telo nekaj noce ubogat. Bom se mal naokrog pogledala, pol pa delat! Lp, Tina
|
|
|
|