crci06 -> RE: Decembrčice (26.10.2006 13:28:08)
|
R1ta, ti kar bodi jezna, saj si upravičeno jezna! Kaj pa, če si izbereta drugačne stole in vama že plačano kupnino vzamejo v račun? Sicer tudi če bosta čakala te stole, se da situacija kako drugače rešit (vama kolegi posodijo 2 stola za na morje?)... samo, sekirat se pa ne splača! Pa pomoje moraš pazit, da ne boš počela iste napake, kot jaz (k tebi pridejo starši, moj pa se je vračal iz tujine po parih mesecih): v želji, da bi bilo vse perfektno, si narediš ogromne načrte, ki jih potem še malo zakompliciraš, potem pa do zadnje minute garaš in vse urejaš, pa full imaš velika pričakovanja... Pridejo - ti pa vsa utrujena od priprav.... Saj tvoji starši so vendarle tvoji starši.... če ne bo vse tipitop, se ne bosta sekirala.... Sicer pa - R1ta - jaz sem tudi jezna in tudi jaz imam stol v kopalnici! Pa nočno omarico tudi :) Razlog? Ti [sm=smiley35.gif] privatniki vsem obljubljajo, da pridejo... Potem jih pa čakaš kot norec. In prosiš. In čakaš. In obljubljajo... In ko končno pridejo, se jim moraš podredit, kot da so carji, v bistvu jih je pa polovica najbolj lenih cvekarjev z 2-3 letno šolo, ki ti za par uric ali dni dela maastno zaračunajo (z diplomo in v pisarni ne moreš nikoli tolk zaslužit!!)... noben ti ne da računa, malokdo vsaj v grobem pospravi za samo... Na malice zdaj eni že hodijo ven, največkrat pa v naših koncih jih moraš še postrešt z malico, kavo, pivom, piškoti... Pa četudi dela le 2 uri!!! In me se bomo na otroke kregale, če ne bodo hoteli študirat?? V mojem primeru čakata otroška in garderobna soba. Štromarja. A mu ni bilo jasno, ko je bil zadnji teden v avgustu tukaj, da sem noseča?? Čez 3-4 tedne hočem, da je vse končano, pa čeprav bomo to, kar smo mu poštemali, da bo malo spremenil elektriko, samo nazaj zazidali!! Enga majstra se čaka po 2 meseca, ko bo štrom v grobem narejen, pa moramo pokitat, pobrusit, pokitat, pobrusit, 2x pobelit, karniso + dokončat štrom, podne, omare, vselit otroške stvari in celega štuka ter prestavit veliiiko omaro iz dnevne v garderobno... Skratka, preureditev celega štuka - jaz pa bom to počela v zadnjih tednih!!! Za piko na I pride previjalna, ker čakam, da bo v kopalnici sploh prostor! To pa itak že veste, da je moj doma le soboto in nedeljo - toliko od pomoči... (BTW: tekmujeva z mami, ker ji je nekdo obljubil, da ji čez 10 dni položi ploščice v hodniku... to je bilo sredi avgusta) Grozni so ti "majstri"! katera si upa v službi nekaj obljubit, pol pa 2 meseca zamujat? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
|
|
|
|