tintara
|
Hojla bejbe! No, vsaj mislim, da ste same bejbe, ker nimate vse oznacenih spolov. No, tud jaz ga nimam, pa vam kar povem: punca sem! Cudo precudo, a? Jah, jaz sem mislna navsezgodaj odsibat na teren, pa ni kljucev sluzbenga avta - ah, pa se neki sem se menila. No, sqaj se mi itak ne da prevec na Blegos rint, se posebi k je sam za par ur, pol se mi sploh ne da spokat. No, pa pocakajmo se malo, mogoce se tudio ulije, pol pa moj bogi racunalnicek ne more delat (zunaj seveda, notri ga dez ne moti). Dopust, sem vidla da ste ze zacele to temo. Ja, mi gremo tudi bolj kmalu. 20 imam se pregled, pa takrat tist teden mam se teren, ampak nekje v sredo (21. 6.) popoldne bi se pa ze dalo it. Komaj cakam. Ne vemo sicer se cisto kam, ampak zdaj sta v igri samo se dve lokaciji: Sardinija ali pa Spanija (odvisno od vremena na Sardiniji - pa ce bomo tako pozno trajekt dobili). Ce ne pa Spanija. Sva midva ze bila 2x, ampak nima veze, vazn da bo sonce (ga ze dve leti nisem videla, unega 30 stopinjskega hocem, brez dezja - gremo s sotorom). Sprasujete za kile: ja, jaz sem na 1,5 minusa, pa se mi zdi da zadnje case nekaj vec jem, ampak se kar nic ne premakne navzgor. Nic hudega, se ze bo, se prevec verjetno. Aja, Zasanjana, ni variante, da ostanes na dve plusa do konca. Si tko dobr napisala, da upas, da tako ostane do konca. Aja, danes se mi res ni dal zbudit, pol sme a dobila en sms od kolegice: da se jim je pridruzila nova clanica. Cestitke se tukaj, ceprav je ne poznate. Zdaj pa cakamo se na ta najboljs kolegico, ma jutri rok, sam sva se vcer zmenili, da rodi na moj rojstni dan, torej v petek. Bomo videl! Sam ce bo rodila v petek, pol pa more met fanta, k se glih fuzbal zacne (pa men se zdi, da se cist vedno zacne na moj roj. dan - al evropsk al pa svetovn - vem, da si vedno mislim, ja pa glih dons se more zacet). Tkole, za dons dost, uzivajte, se kaj slisimo - bolj proti koncu tedna se mi zdi - prej bom na terenu. Lp, Tinc
|