Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 5.4.2006 11:56:36
|
|
|
|
vampirka
|
Elysabeth ima pa + !!! BRAVO!!! Utrogestan naj bi se jemal 3×na dan po 2tableti (zjutraj in zvečer si jih vtakneš v nožnico, po kosilu jih pa popiješ)! Če boš vseh 6 pojedla, boš !
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 5.4.2006 12:09:45
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Jaz kar vseh šest pojem in se mi zaenkrat nič ne vrti! LP Mojca
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 5.4.2006 15:09:38
|
|
|
|
Špelka
|
Čao, punce! No, še moje poročanje o današnjem dogajanju na GK. Torej - hormon je bil danes že skor strašljivo visok, hvala bogu je test za O pokazal, da se ta še ne prikazuje. Tako, da sem dobila STP za sabo in moram ob 0.30 (ponoči, ja) v zdravstveni dom it po pikico. V petek zjutraj upam, da bo jajčexce še v foliklu. Potem pa.... čakanje..... Elyabeth - čestitke za ET, a sva se mogoče kej srečali na GK? No, in lep pozdravček!
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 5.4.2006 22:55:38
|
|
|
|
ija
|
Hej, punce, pa se še jaz javljam, po doolgem času ... na žalost s slabimi novicami danes, 10. dan po ET, se mi je pojavil rjav izcedek, tako da grem očitno po Tejini poti ... na žalost pa nimam tako sreče kot Teja, saj nimava zamrznjenčkov tako da...čakam na M, potem pa v nove podvige. A veste, da sem se očitno dobro psihično pripravila in niti nisem PREVEČ žalostna, mislim si, da imava še veliko časa in možnosti ... tako da, javim, ko bo novica dokončna. Sicer pa vas ves čas berem in vidim, da se zadeve zeeeeeloooo dobro razvijajo držim pesti za vse vas, da se vam izpolni želja po Pozdravček in se tipkamo, Ija
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 6.4.2006 8:38:37
|
|
|
|
Sisy
|
Ija kako lepo da si se oglasila ... čeprav ko sem prebrala tvoj post sem postala kar ...rjav izcedek...pa ne nooooo........ ampak tako kot ti praviš...hvala bogu da si se psihično toliko pripravila na morebitno razočaranje da ti ni prehudo...in da greš optimistično naprej.... mene je recimo najbolj tega strah....razočaranja.....sem ravno včeraj zvečer mojemu razlagala da me bo minus čist sesul...in da se kar sama sebe malo bojim....ko pomislim da bo test negativen (za kar je seveda največ možnosti) mi kar slabo rata....ne vem no...bolj ko se bliža ta moj naslednji petek bolj zoprno se počutim...mogoče zato ker stalno iščem pri sebi znake...teh pa ni...vse opisujejo neka špikanja,bolečine,glavobole...pri meni ni pa nič....zato se poskušam pripravit na razočaranje...pa kaj ko je to tako težko.... potem grem pa vsa vesela na net in vidim da si nam pisala in hitim odpirat temo v upanju na kakšno dobro novičko...in me recimo taka novica čist podre...se mi zdi če kateri rata mi da to nov zagon, novo upanje...tako pa.... ah ne vem...mogoče je sem danes res bolj vremenska...ko dežek pada sem tudi jaz bolj ... kako ste pa ostale? upam da kaj bolje? vsem pošiljam en lep pozdravček iz deževne Ljubljane S.
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 6.4.2006 8:50:52
|
|
|
|
anadejka
|
Ah pa ne noooo Sisy,ne smeš se že zdej neki grist.Glej v pon.ko sem bila v Leonišču sem srečala eno luštno punco,ki je bila tudi v postopku in ji je test doma pokazal plusek.Prišla je še kri dat,da se prepriča in hopla imela je nad 2000 ne vem česa že,ampak tisto je potrdilo,da ima dva!! Počutla se je pa čist normalno,nobenih znakov,špikanj,nč nč nč,pa je nosečka Tko da tut zate je še upanje!!Razmišljaj pozitivno in ne prehitro obupat,sej veš dokler ni tečke,je še vse možno!!! Ti želim veliiiiiko sreče !!! Lepe pozdravčke in kljub dežkeku ti želim maxi lep dan!!! Drži se!!!
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 6.4.2006 9:10:19
|
|
|
|
Sisy
|
hvala anadejka, zlata si Kako je lepo videt da je na tem forumu toliko fajn punc.... razda bi se ti pa še enkrat opravičila za tisti post zadnjič...veš mogoče je izpadlo malo neumno iz moje strani in mogoče res nisem čisto natančno prebrala kaj si napisala zato pa je bila moja reakcija takšna...hočem povedat to da mi je iskreno hudo in da ti želim vse naj naj lepše....predvsem pa da se vama vse skupaj začne čimpreje odvijat...da bomo lahko tudi me tako lepo navijale zate in te bodrile....super punca si, res
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 6.4.2006 9:56:51
|
|
|
|
vampirka
|
No, dobro jutro vsem super puncam tudi z moje strani !!! Ija, tako hudo mi je bilo prebrat tvojo novico... ...Sisy, misliš, da imam jaz kakšne posebne znake??? Nič!!! Še trebuha nisem imela nič napihnjenega...pa vseeno še ne mislim obupat - ti pa tudi ne boš! Kje pa ste ostale ??? Malo se javite... Kaj boste dobrega danes? z mojega vrta!
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 6.4.2006 10:15:09
|
|
|
|
Špelka
|
Čao, punce! Jaz imam danes kar dopust, in sem končno spala dlje kot do 5.30 . Včeraj je ob 0.30 ponoči sledila še STOP, tako da zdej pridno čakam na jutri ob 7.30, ko moram bit spet v LJ. na punkciji. Sisy in Vampirka - naj vaju samo potolažim, da tudi če bi imeli znake, ne bi vedeli a so pravi, itd. Ker je čist normalno da vaju daje psiha. ne preostane vama nič drugega kot da se prepustita toku dogodkov in verjameta v najboljše. No, sej kmalu (upam) pridem za vama in vem, da ne bom nič boljša. Anadejka, a v pon. si bla v Leonišču??? Zakaj nisi javla, jest sem bla tud - no, jest sem bla v stari porodnišnici! Ija - žal mi je. Tudi jaz pri vsaki, ki ji ne rata, kar začnem . Pa vseeno - dokler se ti čist ne ulije, je še mičkeno upanja. Za Mojco in Elysabeth pa - držim pesti še naprej! Pa - a ste opazile, da se tud mišaa že dolg ni javla????? Jurtri grem na punkcijo pol pa zviz do ponedeljka v Ptujske toplice!!!!! Se beremo v torek! Vsem želim čim bolj mirne živčke do takrat! Lp, Špelka
< Sporočilo je popravil Špelka -- 6.4.2006 10:20:24 >
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 6.4.2006 10:24:39
|
|
|
|
Špelka
|
haha, punce, sem glih zdej vidla, da so med uporabniki tega foruma (Upamo skupaj) skoraj samo imena teme IVF marčice/aprilčice - tk oda lahko eno debato užgemo! Kaj pravite?
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 6.4.2006 10:52:54
|
|
|
|
mišaa
|
Pozdravljene Naj vam malo poročam o učerajšnjem uz. Vse je bilo tako kot mora biti in zato sem dobila tudi gonal f.V petek 14. 4. moram dati kri ter iti na uz. To bi bilo zaenkrat tudi use. LP Mišaa
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 6.4.2006 11:05:01
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Jaz pa povem le to,da globoko v sebi čutim da sem .Nimam pojma zakaj vendar pač je takole.Drugi petek pa delam test upam na debeli seveda in na ,da bosta kar dve. Na kratko. LP Mojca
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 6.4.2006 11:07:11
|
|
|
|
vampirka
|
Špelka, se strinjam ! Sem namreč trenutno na eni dolgočasni telefonski konferenci... ...In ravno tako kot ti se danes poslavljam od tega foruma do ponedeljka...moram službeno v ...vsaj nekaj, da se zamotim! Pa nobena mi ni odgovorila kaj bo kuhala danes - ne mi rečt, da ne kuhate ! Jaz bom zelenjavno juhico, piščeka in veliko solate. In za sladico en velik ! Imam srečo, da imam kar doma...
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 6.4.2006 11:11:16
|
|
|
|
Sisy
|
o Vampirka....tvoj jedilnik je pa zelo podoben mojemu ...velik zelenjavce,piščanček, sadje...pa nič prilogic
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 6.4.2006 11:20:46
|
|
|
|
vampirka
|
Ja, že od novega leta pri nas doma živimo "zdravo"...moj je tako v treh mesecih izgubil 10kg (prej nikakor ni mogel priti na idealno težo, čeprav dosti športava). Jaz pa sem tudi šla dol za ene 3kg! Zdaj pa pač s tem nadaljujeva, ker sva se navadila in še dobro se počutiva (letos nisva bila še nič )...Edino, kar me moti, da včasih, če pretiravaš z zelenjavo v kombinaciji s hormonskimi preparati, lahko ...
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 6.4.2006 11:33:28
|
|
|
|
Sisy
|
morm rečt Vampirka da je bilo pri meni enako...Ko sem se lani lotila te ločevalne diete (da OH-jev in beljakovin ne jem skupaj) sem prav tako izgubila 10 kg...sem tudi veliko športala ampak dokler nisem začela dieto ni in ni šlo dol...no seveda pozimi je šlo nekaj kilc spet gor...in zdaj že kakšen teden prakticiram ponovno tole dietko...in gre kar lepo spet dol...se tudi bolje počutim.... malo mi manjka čokolada ker sem velika sladkosnednica a se vsake toliko časa vseeno malo pregrešim...
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 6.4.2006 11:39:58
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jaz pa bom imela juhico piščančjo in pa pizzo,ter solato in jagode za sladico,čeprav mi za nič na svetu nobena hrana ne diši. Ija tudi meni je zelo,zelo žal zate,da vama ni ratalo bo pa drugič zato. LP mojca
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 6.4.2006 11:53:46
|
|
|
|
Špelka
|
Ti; vampirka, midve sva si pa vedno bolj podobni. ne le, da delava magisterij, tud delala lahko kar od doma - no, jaz samo še 2 meseca, pol bom mogla iskat novo službo! Pr nas, punce, ne boste verjele, ga kot noro! Kosilce - pr nama bodo pa svinsjki kareji, pa rižek, pa veliiika skleda solate isto, pa za povrhu jagodke!!!! No, pol vse kuhamo!!! In same mnjami jedi! Kako kaj preživljate urice podoldne? Jaz sem zdaj pospravila škatlo z uradnimi papirji - računi, garancijami, pogodbami.... zdej pa . Špelka
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 6.4.2006 12:45:45
|
|
|
|
Elysabeth
|
Ojla! Najprej Ija...kar zablokirala sem, ko sem prebrala tvoje sporočilo. Resnično sem verjela, da ti bo uspelo. Kar ne morem verjeti...tudi Teja mi še vedno ne gre iz glave. Drži se in pogumno v nove boje, prov? Ja, punce....zdej se moramo pa me bolje odrezat. Zdaj je na vrsti Sisy, ne? Pol pa Vampirka, Mojca in jaz. Srčno upam, da nam bo kar vsem in tudi še zanamkami uspelo in da bomo KONČNO zagledale tisti magični plusek (prov zanima, me kako izgleda ). Ja, tele ideje s kosilom ste se pa fajn spomnile. Večno vprašanje...kaj danes skuhati? Jaz imam še do 16h čas...tko da! Lepo se mejte še naprej, Elysabeth
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 6.4.2006 14:12:14
|
|
|
|
vampirka
|
Pupe, na sosednjem forumu sem zasledila, da je Andy, ki naj bi začela ta mesec z ICSI postopkom (javila se nam je na 3.starni), danes ugledala en velik, debel PLUS !!!
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 6.4.2006 14:15:48
|
|
|
|
Andy29
|
Joj, vampirka, da bi se tvoje besede pozlatile. Očitno žal gre za neko drugo Andy!!!! Ampak, bravo za to Andy! Mogoče pa bom šla po njenih stopinjah.............. na žalost še vedno čakam na moj postopek ICSI in upam na +!
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 6.4.2006 14:32:43
|
|
|
|
vampirka
|
Andy, aja - sem ti pozabila povedat da sem ... No vseeno čestitamo Andy iz sosednjega foruma...tebi, Andy29 pa prerokujem PLUS v bližnji prihodnosti... P.S. pa ena pot se ti odpira...pa neka svetlolasa ženska je v tvoji bližini (n'č bat)...
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 6.4.2006 14:44:54
|
|
|
|
Špelka
|
vampirka, a ti res čirule čarule???? Če res, še meni, pleasseeee!!! Pa bomo vidl, kolk boš zadela, ker mam jest namreč tud mal tele krvi v seb, pa karte na miz! Pa še kontra ti povem.
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 6.4.2006 15:19:17
|
|
|
|
Andy29
|
joj, punce, upam, da kaj preveč ne začarate. Ampak, vampirka, to mi je pa zelo všeč, da mi prerokuješ plus!!! Mislim, da bom še 100x tole prebrala. Pot pa se mi mogoče v službi odpira, ampak, če bom v prihodnosti , bo to šlo po vodi!
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 7.4.2006 8:25:21
|
|
|
|
Sisy
|
punce moje pravljice je konec.....včeraj sem dobila rjav izcedek...in to že 6. dan po ET..... sicer se še ni usulo ampak pri meni je zmeraj tako...najprej malo rjavega izcedka..potem pa naslednji dan....tako sem ni mi jasno...kako je to mogoče da sem jo že tako kmalu dobila Včeraj sem že izjokala vse solze....upam da se bom hitro pobrala...ker me je res čist potrlo....
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.