Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 7.4.2006 21:58:26
|
|
|
|
vampirka
|
Veš, Mojca, da maš prav...meni gre tako hitro, da mislim, da mi bo celo uspelo zdržati do torka, 18. (ker M bo itak prišla do torka, če bo)...do sedaj sem vsak mesec norela naokoli z raznoraznimi testi, zdaj ga pa niti doma nimam, niti me še nima, da bi ga kupila - se bom pa definitivno polula nanj, če mi bo kri pokazala pozitivno - ker bi res rada videla tisti veliki, debeli, modri PLUS! No bejbike...spomnite ma na tale post naslednji teden (tam nekje okrog četrtka, petka)... ! Lahko nočko! ................ ...............
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 7.4.2006 22:15:20
|
|
|
|
Teja K.
|
HOJ, Sisy, jaz sem izcedek dobila na četrtek, prava je pa prišla v soboto. Upam, in držim pesti, da se je res eden ustrašil svojega očija in je ušel, drugi pa se lepo pridno greje pri tebi.V nasprotnem primeru greva pa obe v boj z našimi zamrznjenčki že ta mesec, kajne??' Tu ste pa vse velikonočne vidim. Okrog velike noči bo polno novih . Lepo. Mojca, ti si pa zakon.....tudi jaz vem, da vama je uspelo. Torej boš imela zdaj veliko noč nasmejano z velikim , potem pa še božič z . Hura. Elisabeth in Vampirki žeim ogromno sreče v testiranju...
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 8.4.2006 8:35:39
|
|
|
|
Sulfinija
|
Dobro jutro! Najprej vsem skupaj lepo sončno sobotno jutro želim.Kako ste kaj? Punce mene kar naprej nekaj zvija po trebuhu joj naj le ne priteče tale packa drugače pa sem ok razen današnjih slabosti ful mi je slabo in nimam pojma zakaj??? In kako ste kaj ostale?Sisy upam,da tvoje še vedno ni in te je le malo strašila? In naša vampirka upam,da uživa na potovanju?Kako je kaj tvoja ? In kako je kaj naša Elisabety? Tkole punce sedaj pa malo grem še pospravljat in danes tudi pečemo ,ker jutri praznujemo ati in moj možek imata v torek oba naenkrat rojstni dan. Pozneje pa grem na sončka in na naš ranč da se spet malo odklopim od teh vseh misli! Lep preostanek sobotnega dneva vam želim in se kaj beremo,ter tipkamo. LP Mojca
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 8.4.2006 9:07:02
|
|
|
|
Sisy
|
dobro jutroooooo ja prav vidite drage moje....sem zelo dobre volje ...to pa zato ker je moj rjavo-rdeči izcedek popolnoma izginil Drugače me grooozno glava boli (kot zmeraj pred M) ampak dokler so hlačke čiste sem jaz srečna Ne vem zakaj se mi je ta izcedek pojavil ampak imam nekaj torij: -ali je bila to vgnezditvena (čeprav 7.dan je že malo pozno kajne ) -ali se je samo nekaj v telesu zmešalo in bo še prišla (kar je najverjetneje) -ali pa se je ena moja odločila oditi? (samo potem bi verjetno zakrvavela veliko bolj ) - in še zadnja varianta: da se mi mogoče zarad Prometriuma vleče? Čeprav ga zdej 1 dan nisem nalašč vzela.... No tako to so moje teorije in razmišljanja...Glede na glavobol naj bi se vsako sekundo vlilo...Ker komaj glavo držim pokonci...Ampak jst sem pa tut en "baksus" vsak mesec se mi nekej dogaja da potem ne vem na čem sem... Grem se malo zamotit...Bom danes pekla Mojca...držim da tole tvoje šraufanje pomeni kaj lepega...Špelka....kje si, kje se skrivaš,upam da nisi preveč žalostna? Elizabety...pa ti, kako počutje? in ostale...Vampirka...pa ti,že mali kej brca? v glavnem....mislim na vse vas
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 8.4.2006 11:00:56
|
|
|
|
Elysabeth
|
Ojla punce! Imam že kar dolg dan za sabo, a sem šele zdele uspela priti do računalnika. Vampirka, dobro si rekla:se bom pa definitivno polula nanj, če mi bo kri pokazala pozitivno - ker bi res rada videla tisti veliki, debeli, modri PLUS! mislim, da bom tudi jaz naredila tako! RES bi rada videla v živo, kako to izgleda! Tejči, lepo da si se javila. Pol greš ta mesec že po zamrznjenčke ! Lepo! Sisy pa Mojca...sta se zmenile, al kaj? Kar obe danes delata. Ja...jaz sem pa danes cel dan sama. In ene pol ure nazaj me je kar ena panika zagrabila. Sem imela tak občutek, kot da mi nekaj ven teče, stalno me pa pa po malem špika. In trebuh imam....kot bi bila v 4 mesecu (že skoz od transferja naprej). K sreči ni bilo nič in so bile hlačke čiste! Ampak jaz pa od vsega strahu v jok in mojga klicat. Komaj me je potolažil. Zdele si bom pa ležalnik nesla na balkon in kakšno knjigo dobro v roke vzela...da se malo pomirim! NE bi bilo pa slabo, če pokličem kakšno prijateljico na čvek, da mal moje možgančke zamotim. K sreči je pa jutri nedelja in bova cel dan z možkom skupaj. Ob njem sem vsaj mirna... Lepo se mejte, Elysabeth
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 8.4.2006 12:49:39
|
|
|
|
*Karmen*
|
Čao, punce!!! Evo, končno se še jaz malo javljam. Prišla je pomlad in po hiši in okoli hiše je potrebno postoriti toliko malenkosti, da nikakor ne uspem priti do računalnika. Danes sem si med kuhanjem končno našla nekaj minujt časa... Mimogrede, midva bova pa danes jedla piščančjo obaro... Ja, če na kratko povzamemo tole marčevsko-aprilsko temo: Špelka in Teja - dolg nos... (moj se je že mal zmanjšal) Sisy in Ija - preveč verjameta v Murphyijev zakon... Vampirka, Mojca in Elysabeth - veselo odštevajo urice do dneva D. Ma, punce, no! Dajmo malo veselja pokazat!!! Pa dajmo mal tud v čudeže verjet. Pa nasmeh na obraz in veselo gledat na to naše kratko in edino življenje!!! Saj vas ne bo pobralo, tudi, če v prvo ne rata. Nehajte zdaj kisle kumare igrat! Glasbo navijte na ves glas, pa mal zaplešite po stanovanju (lahko tud z metlo, če srčka ni blizu)... Pa nehajte na wc hodit in gledat kakšne so vaše spodnje hlačke. Če so vam tok všeč čiste spodnje hlačke, si pa dajte ene na mizo pa jih opazujte kolikor vas je volja... No, mal sem se pohecala. Ampak, saj veste, da slaba volja in živčnost nič ne pomagata. Življenje pač piše svojo knjigo. In če je v vaši knjigi pod naslovom 1. IVF postopek prazen list, potem vam je to pač namenjeno... Tako, to bi bilo za danes na kratko vse. Vse soborke pa: nasmeh na obraz, malce glasne glasbe, malce dela, malce svežega zraka, malce ... Pa bo svet takoj lepši. Zdaj pa en lep pozdrav vsem, ki pridno soustvarjate tale naš kotiček. Pa veliko sreče!!! Karmen.
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 8.4.2006 17:47:22
|
|
|
|
vampirka
|
Joj, Karmen kako si lepo napisala...Se ti vidi, da si relaxed, ko imaš dosti za postorit okoli hiše, pa še ... Sisy, ne teoretiziraj - boš videla, da bo vse OK !!! Mojca, mene je tudi danes že ene dvakrat grdo zaslabilo - ampak obtožujem nizek pritisk in obupno prebavo (od gonala naprej je grozno na tem področju... )... Drugače pa danes neverjetno čutim pritisk v maternici in trebuh je kar naenkrat narastel...upam, da ne bom fasala kake pozne hiperstimulacije No, zdaj pa ste spet ve na vrsti...vse, ki sem vas in nisem naštela!
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 8.4.2006 18:40:42
|
|
|
|
vampirka
|
Vidim, da ste vse še pridno na sončku...no, jaz nimam take sreče, saj imamo ves dan predavanja ! Sem vas pozabila nekaj resnega vprašat...jutri se vračam domov in vse na kar mislim, je moj in kako bova midva (še ponoči se mi sanja o tem!!!)...po transferju sva namreč malo abstinirala s pravo akcijo, čeprav ni nihče prepovedal oz. jaz nisem vprašala...Kako je s tem??? A lahko??? Saj bi čist nežno !
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 8.4.2006 19:20:49
|
|
|
|
Sulfinija
|
Vampirka! Priporočajo spolno vzdržnost 14.dni po ET! LP Mojca
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 8.4.2006 22:11:22
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zigkar Ma, punce, no! Dajmo malo veselja pokazat!!! Pa dajmo mal tud v čudeže verjet. Pa nasmeh na obraz in veselo gledat na to naše kratko in edino življenje!!! Saj vas ne bo pobralo, tudi, če v prvo ne rata. Nehajte zdaj kisle kumare igrat! Glasbo navijte na ves glas, pa mal zaplešite po stanovanju (lahko tud z metlo, če srčka ni blizu)... Pa nehajte na wc hodit in gledat kakšne so vaše spodnje hlačke. Če so vam tok všeč čiste spodnje hlačke, si pa dajte ene na mizo pa jih opazujte kolikor vas je volja... No, mal sem se pohecala. Ampak, saj veste, da slaba volja in živčnost nič ne pomagata. Življenje pač piše svojo knjigo. In če je v vaši knjigi pod naslovom 1. IVF postopek prazen list, potem vam je to pač namenjeno... Tako, to bi bilo za danes na kratko vse. Vse soborke pa: nasmeh na obraz, malce glasne glasbe, malce dela, malce svežega zraka, malce ... Pa bo svet takoj lepši. Zdaj pa en lep pozdrav vsem, ki pridno soustvarjate tale naš kotiček. Pa veliko sreče!!! Karmen. definitivno se podpišem pod ta post Sita sem letanja na WC,opazovanja hlačk spraševanja kaj zdej- a sem al nisem a se bo vlilo al ne....in se je... k sreči je dilema končana.... in grem veselo naprej.... pa kaj če ni ratal prvič...bo pa drugič,tretjič....al pa četrtič, enkrat bo že ker tole razmišljanje o znakih in ne-znakih je žel mal bolano... zunaj je bil tako lep dan...škoda je zamujati to čudovito pomlad... jutri pa šibamo punce za en dan na morje...na obalo...na sprehod in kosilo po Piranu, na kavico v Portorož, en krog še po Izoli komaj čakam da se nadiham morskega zraka..... uživajte tudi ve pa si še tipkamo papa
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 8.4.2006 23:37:57
|
|
|
|
vampirka
|
Sisy, ! Tako se govori ... jaz sem sicer ful držala pesti, ampak očitno bo zaleglo za drugič. In glede na to, da imaš toliko eskimčkov, mislim, da si res lahko optimistična in brez skrbi. Tudi jaz sem v podobnem stanju - psihično sem se pripravila, da ni rečeno, da bo že v 1. ratalo in glede na to, koliko otrok naju še čaka v zmrzovalniku, sem pa sploh optimist! Lahko nočko !
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 9.4.2006 8:47:41
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljene! Punce nočem vrž že puške v koruzo vendar jaz zelo,zelo sumim da bom na istem kot naša Sisy.Danes grem lulat kot non stop te dni in glej ga na papirju ko se obrišem opazim malo rjavega izcedka čisto piko in kaj menite je vredno že vrčti puko v koruzo jaz še vedno upam na vse naj,naj. LP Mojca
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 9.4.2006 14:26:06
|
|
|
|
vampirka
|
Ja, punce moje, kaj je zdaj to??? Vsakic, ko se logiram, izvem nekaj neprijetnega! Mojca, upam, da je to spet samo ena tvojih panicnih variant in da je vse v redu...res upam in drzim pesti! Z mano je se vse po starem, razen da sem fasala malo blazjo obliko hiperstimulacije (ni prijetno, mi pa daje upanje, ker naj bi bila zanositev ob hiperstimulaciji vecja) - trebuh imam napet ter bolecine v pleksusu, lulanje mi smrdi pa ceprav spijem 3-4l...vceraj zvecer pa me je obsla taka slabost, da bi se kar sesedla, ce ne bi bilo v blizini stola. Komaj cakam, da danes priletim domov in malo pocijem! Mislim na vse vas - javljam se vam med odmorom iz konferencnega centra...in upam, da naslednjic izvem kaj lepega!!! A smo zmenjene?
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 10.4.2006 7:46:03
|
|
|
|
Sulfinija
|
Dobro jutro! Najprej vse skupaj prav lepo pozdravljma.No upam,da ste se lepo imele za vikend in tole vreme maksimalno dobro izkoristile. No Vampirka,ko bi bilo tole res tolk kot si ti napisala moja panika vendar žal je tole vse skupaj podobno podobi iz vsakega meseca rjavi izcedk v že kar večji količini tkole,da ne vem več če imam še sploh kaj čakati,ali pa jo res lahko samo čakam,ko se bo oreng vlila kot je bilo pri naši sisy.Žal jaz nimam nobenih zamrznjenčkov tkole da boma mogla ponovno čakati na cel postopek,vmes pa veselo odkorakala na in probala uresničevati najin bojni plan in drugega isci sploh ne bova rabila. Punce javite se kaj! Vsem,ki še veselo čakate na rezultate pa vam držim ene ogromne in debele pesti. LP Mojca
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 10.4.2006 8:36:01
|
|
|
|
Elysabeth
|
Ojla! Najprej vsem želim eno lepo dobro jutro in lep začetek tedna! Ja....in vse bližje smo dnevu, ko bomo izvedele...ali smo ali nismo . Mojca in Vampirka - še malo in bomo že vse tri vedele, na čem smo! In upam, da bomo mal popravile statistiko, ne? Pri meni je danes 5. dan po transferju in počutje je zelo v redu. Najbolj sem pa vesela, da se ni treba več špikat .Še vedno imam ogrooomen trebuh in pa že celo jutro me skoz špika po malem, kakor tudi prejšnje dni. Resnično upam, da mi bo uspelo, kakor seveda tudi Vampirki in Mojci! Samo upam, da mi pol ne boste vsi zbežali iz foruma, ker zadnja med nami delam test in da bom mela komu javiti novico, pa kakršna koli že bo ! Kako ste pa ostale? Elysabeth
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 10.4.2006 9:59:30
|
|
|
|
vampirka
|
Mojca, ! Kaj pa če je samo ena pikica ušla??? Daj poskusi vseeno v četrtek ali petek naredit test! Elysabeth - torej sva še midve v vrsti ostale...in upam, da ne z enakimi novicami kot najine predhodnice ! Joj, punce, meni je tako hudo, ampak boste videle da bomo kmalu vse ...
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 10.4.2006 10:32:10
|
|
|
|
ameli
|
Mojca, joj ne no!!! Veš, redno spremljam tvojo zgodbo, samo za pisanje je bolj malo časa. Tako mi je hudo! Če si kdo zasluži si to gotovo ti.
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 10.4.2006 11:45:24
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljene! Punce ne vem akj bi brez vas zato vsaki izmed vas pošiljam en velik in topel . Punce po vseh teh sporočilh,ki se mijih dobila sem dobila nazaj voljo,da se bom borila in tudi moj izcedek je tokle čuden da ga skoraj ni mogoče pa je bil res kak lažen alarm,ali pa znak,da je ena pikica šla stran ali nič drugega ni kot čakanjeeeeeeeeeeeeeeee in upanje vseeno na en debeli +,če ne pa gremo takoj drug mesec v akcijo za najinim bojnim planom. Mislite name,kot jaz na vas! LP Mojca
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 10.4.2006 12:15:06
|
|
|
|
Andy29
|
Punce ne obupajte!Prepričana sem, da vam bo uspelo!!!
< Sporočilo je popravil Andy29 -- 10.4.2006 12:17:12 >
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 10.4.2006 19:05:34
|
|
|
|
emaa
|
seveda bo uspelo
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 10.4.2006 20:52:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, takole vsake toliko časa pokukam med vas in za vse držim pesti. Mojca, še posebej zate....
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 10.4.2006 21:13:03
|
|
|
|
Teja K.
|
No,kako ste kaj? Kaj novega na pohodu? Mojca, kako se ti počutiš? Imam, d aje izcedek minil in dan D se hitro bliža. Kaj pa ti Sisy, si že naredila test? ???? Elisabeth? Kako je pa s teboj? Trebuh še vedno velik kot , lepo. Držimo pesti zate, Vampirko in Mojoco, pa tudi Sissy, saj dokler se testa ne naredi, se itak ne more vedeti. Jutri grem na UZ zjutraj, da vidimo,kako bo z zamrznjenčki...Vam jutri javim kako in kaj. Lep večer....
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 10.4.2006 22:39:09
|
|
|
|
ija
|
Punce, živjo, se še jaz malo javljam. Ja, pri meni je v soboto dokončno pritekla , tako da je sanj konec. Tako da grem verjetno junija v nov postopek. Kaj hočmo, tako pač je. Je po moje čist brez veze neki dramatizirat zadeve, ne bo nič bolš. Držim pa pesti za vse vas, ki še čakate - in, gotovo je res, dokler ni M, je upanje, je pa res, da ti kakšni indici ublažijo razočaranje. Držim pesti za vse in srčno upam, da vam bo uspelo - saj vendar ne smemo pokvariti %, a ne??? LP, Ija
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 10.4.2006 22:50:06
|
|
|
|
Sisy
|
čer ja res je,% uspešnosti marčic je zaenkrat nula,čista nula...katastrofa,sploh ne morem verjet... Upam da ga boste tiste ki še čakate popravile Je pa res tako kot pravi Ija....nima smisla nekaj dramatizirat, treba je pozitivno gledat naprej.... No tudi moja sej je po dveh dneh "pacanja" in mojih dvomov ter živcev v soboto končno vlila v vsej svoji lepoti...tako da grem ta mesec že po eskimčke...po velikonočnih praznikih imam že prvi UZ Edino kar me čudi je to da sem še vedno blaaazno napeta (običajno ko dobim popusti) in trebuh imam še vedno ogrooomen..tako da sem se odločila da vseeno v petek naredim test...da ni kaj slučajno not ostalo sem že brala da je kljub možna kakšna izvenmaternična...ni za reskirat tako da....bom s testom ziher... drage moje..tiste ki nam ta mesec ni uspelo-navijam za vse vas in verjamem da bomo kmalu srečke nosečke, tiste ki pa še čakate: za vas-za srečo, nočko vam želi Sisy uf kok sem
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 11.4.2006 8:38:44
|
|
|
|
Špelka
|
Čao, bejbe! Evo mene nazaj s . Blo je fulll fino in pravi balzam zame po petkovem dogodku... Če pa vam povem po pravici, nisem niti žalostna, ker kot ste pisale že pšrej - POMLAD JE, PTIČKI, ROŽICE, SONCE!!! In res nočem tega zamujat! Pride, pride, še tudi moj čas, kot tudi čas za vse nas! Sem pa kar malo žalostna ratala, ko sem odprla tole stran, pa tolikio slabih novic! Ija - žal mi je zate, še posebej zato, ker nimaš . No, bo pa junija vsaj ž prijtno toplo, lahko boš na dopustu, se umirila, in poem sigurno rata, ne? Sisy - madona, pa sem res mislila a ti bo uspelo! Jah, zgleda da tvoj otroc hočjo bit u 2007 rojen!!! Mojca9000 - dokler ni je še vedno upanje, ne? A smo rekli tko??? Držim ti ogrooomne pesti, da tisti izcedek ne prinaša najslabšega. Uh, Vampirka in Elysabeth - vedve sta pa zdaj edini, na katerih sloni čast marčic. Upam, da vama obema pokaže !!!!! No, toliko za enkrat! Pa ne pozabite uživat prelepega pomladnega jutra! Se beremo! Špelka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.