vampirka
|
Dobro jutro (do poldneva velja ), bejbike! Ja, danes je pa čas, da okupiramo novo temo! Pa upam, da nam aprilčice in majčice ne boste zamerile. No, jaz sem sinoči naredila paniko (hormoni in to... ), da imam hiperstimulacijo in da nič ne bo s transferjem (sem imela napihnjen trebuh kot balonček in zvijalo me je za znoret....... ). Moj pa seveda kakor zna biti pragmatičen, prinese donat in me vpraša kdaj sem šla nazadnje na wc (jao, drugače grem vsak dan in sploh nisem opazila, da nekaj dni ni šlo ) - ja, polovico noči sem tako preživela na lastnem prestolu - danes mi pa tako dela tam spodaj, kot da bi se žabe, krokodili in še kdo menil (in od moje hiperstimulacije ni nič - je šla po kanalizaciji ). Joj, Mojca - jutri pa je že tvoj dan D!!! A imaš kaj treme, ko se boš uradno seznanila s svojimi bodočimi ? Jaz jo iskreno priznam, imam - ponedeljek se mi zdi tako zelooooooo daleč! Me je pa včeraj premagal "firbec" in sem poklicala v laboratorij (nihče ni rekel, da lahko, nihče pa tudi, da ne smem ) in sem vprašala kako je kaj stanje v naši valilnici (no, včeraj je bilo še 20 živih BRAVO NAŠI)! Upam, da jih do ponedeljka vsaj polovica preživi...Najlepši bo šel z mamico in atijem, ostali pa v frižider . Lep, sončen dan vsem skupaj... ! P.S. pupike drage, jaz iskreno povem, ne sledim več vsem kje ste, kako in zakaj - zato malo javite! Vem, da Sisy že čuti brcike; Teja jutri dela uradni test; Karmen pripravlja hiško za naraščaj, ki ga dobi v maju; potem se mi pa že počasi ustavi tole naštevanje (Elysabeth, Ija, Mišaa...)...Emamair, Tempelj in Špelka nas bodo pa podile iz tele teme dol ...
|