|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IVF-MARČICE in APRILČICE
27.3.2006 13:51:31   
Špelka
Drage moje dame! user posted image

Odločila sem se, da odprem novo temo. marec se namreč počasi izteka. Drugi razlog pa je v sporočilu vsem maJčicam: predlagam vam, da kar pokličete na GK (tiste ki ste v Ljubljani). Ker jaz sem v petek poskusila in so me vzeli. Res pa je, da imam IVF v spontanem ciklusu. Rekli so še, da NE delajo za časa praznikov konec aprila in začnejo zopet 2. maja. Če boste imele v tem času O, vas verjetno ne bodo vzeli.

To je to. Rade mi imele namreč družbo!!!!!
Stanje danes je tako:

Marčice:
Teja K. čaka 2.4. da nardi test, Ija  pa enako 9.4. user posted image
Sisy čaka petek, da dobi otroče na toplo. user posted image
Vampirka in Mojca čakata sredo, ko gresrta na punkcijo. user posted image
Mišaa čaka M, da začne z Gonalom. user posted image
Špelka čaka 1. UZ. user posted image

Aprilka:
Emamair čaka 7.4., da se začne drogirat. user posted image

Če se pa še kera najde, nej pa kr piše! Dobrodošle! user posted image
No, babe, zdej pa tipke pod prste pa hitr pisat!

Lep pozdrav vsem!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IVF-MARČICE in APRILČICE
27.3.2006 18:54:44   
emaa
Pa ne vem Špelka, za majčice ni problem, saj se začnejo špikat v maju. problem bom jaz kot aprilčica. Špikat se začnem predvidoma 17.4. (odvisno kdaj dobim M) in bom imela O ravno na prvomajske, sodeč po tem kako je šlo pri puncah v kratkem postopku, ne dovolim pa da me še za 1 mesec prestavijo, ker to je pa že too much. Prej pa itak nisva mogla, ker sem bila komaj po operaciji, pa niti nisem vedela kateri je prvi dan M.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2006 20:32:12   
Špelka
Ema, meni je rekla v petek, da me naslednji mesec ne bodo vzeli, ker naj bi imela M okoli 20.4. in nato O ravno okoli 4.5. In pri spontancu moraš kar pogosto hodit na UZ-je, da jajčeca ne zamudijo. tako da najbolje da pokličeš in vprašaš, kako je v tvojem primeru. Samo mislim, da je sestra že tako preračunala, da se bo vse izšlo. user posted image  Upajmo! Se beremo! Javi, kaj si izvedela! Joj, pa upam, da nisem povzročila kakšne nepotrebne panike! user posted image

LP, Špelka

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2006 10:34:19   
tempelj
no po dolgem času se še jaz malo javim. Še malo pa bo 3. april, ko gremo po zdravila za pik pik. Kakšen postopek imam (dolg, kratek, spontan...) nimam pojma, saj mi na napotnici nič ne piše razen IVF/ET.
Trenutno hodim k fizioterapevtu, saj smo nekako prišli do možnega odgovora zakaj nam kljub temu, da sva oba zdrava, ne uspe priti do otročka. Pred leti sem imela išijas, ga nisem pozdravila, in posledice so tu. Ker je kar boleča masažica, upam le, da bo po vseh teh terapijah uspeh tu.
Ima morda katera izkušnjo na to temo?
Že odštevam kolikokrat grem spančkat.............user posted image

TAN

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2006 10:52:17   
Špelka
Ojla, Tempelj, če mi poveš malo več podatkov (kam boš šla na IVF, vzrok, od kdaj poskušata, kateri postopek je to - 1., 2.), te uvrstim še v seznam IVF-jevk. user posted image user posted image user posted image  Drugače pa DOBRODOŠLA!!!!! user posted image user posted image user posted image  Se bomo skupaj spodbujale in navijale! user posted image user posted image user posted image

Glede išiasa sem ti pa pisala na Z.S. - si naletela na pravo!

Se beremo!

LP, Špelka

(odgovor članu tempelj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.3.2006 12:34:14   
tempelj
Ojla, Špelka!

No podatki praviš:
sem v 1. postopku IVF/ET na GK Ljubljana. Poizkušam že se mi zdi od svojega 20. leta starosti (letos jih bom mela 34), a sem imela smolo z partnerjem (rak). No sedaj s tem pa poizkušava od februarja 2003. Vzrok je nepojasnjen, saj sva oba zdrava. Po zdravila-inekcije greva 3.4.2006. Če nama ne bo uspelo v tem postopku, greva k dr. Rešu samoplačniško
Aja, hvala za pisemce v ZS.

TAN

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.3.2006 21:59:34   
Špelka
Drage sotrpinke in soborke!

Jutri imam 1. UZ in kontrolo hormona. Sem namreč v spontnem postopku. user posted image  Občutki? Malo mešano - od strahu (pa ne pred UZ in to - pred rezultatom postopka), veselja, živčnosti...user posted image
No, vse vaše pestke bi mi prišle prav..... user posted image  Sporočim kako je blo!

Mejte se!

P.s.: Ema, a si kaj zvedela glede praznikov? Pri tebi verjentno ni panike, ne, če si že naročena? user posted image user posted image user posted image  Kmalu, pa se mi pridružiš v čakanju in prošnjah za poz. rezultat!

Lp, Špelka

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.3.2006 6:59:56   
Saša27
Špelka, pesti so že skupaj za tebe in tvoje jajčke, sicer ne vem kako je v spontanem postopku, vendar ti želim vvvvvvvvveeeeeeeelllllllliiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkoooooo foliklov, pa da bi bili vsi polni, da bi se celice oplodile user posted image in seveda, da bi čez devet mesecev imela user posted image user posted image .

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.3.2006 7:13:09   
emaa
Ma Špelka upam, da bo vse v redu na UZ. Drugače se pa pretirano ne bojim, ne. Saj bojo po moje uravnaval hormone v skladu s prazniki, da se jim kaj ne pokrije.
Drugače tempelj, ti greš po zdravila v ponedeljek, jaz v petek, po moje, da se bova v postopku kaj videle, pa s Špelko tudi, a ne.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.3.2006 10:00:11   
Teja K.
Punce, danes se vam pridružim, ker bom verjetno v aprilu ali maju spet na vrsti. Vsaj upam tako. Moj prvi ICSI je neuspel, vsaj vse kaže tako, zdaj pa moram misliti na moje zamrznjenčke, ki upam, da bodo čim prej v meni in bodo moji user posted image user posted image user posted image  zamrznjenčki tako močni, da bo eden ali pa kar dva ostala in bila moja user posted image . Mogoče katera ve, kako pooteka postopke pri zamrznjenčkih? Kako hitro si na vrsti pri Rešu? Ali je možno, da že v naslednjem ciklusu?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.3.2006 13:54:11   
Špelka
Lep pozdrav!

Zgolj hitro sporočilce. Malo se mi pozna, da sem prvič v postopku. Danes sploh nisem mela UZ, ampak samo pregled hormona v krvi, ki pa je še prenizek, da bi mi delali UZ. Torej jutri zjutraj bom ponovno tam z iglo v roki. user posted image  In tako vse dni dokler se moji hormončki ne dobo odločil, da je čas za ovulacijo. user posted image  Saša - samo za obvestio - ne bom mela večih foliklov, ampak samo enega - kakor je v normalnem M, ciklusu - zato tudi spontani postopek. user posted image  In upajmo da bo ta en pravi. Teja - welcome, čeprav bi raje videla, da bi bla že na sosednjem forumu....user posted image  Ema in Tempelj - morda se pa res nekega dne ugledamo tam.... user posted image  To je za enkrat to.... Lepo se mejte in uživajte!

LP, Špelka

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.3.2006 14:24:10   
tempelj
ma danes same šoke doživlja. Pred dobro uro so me klicali iz GK, da mi prestavljajo datum, ker so kao narobe zračunali. Pa človk bi jih kr............ user posted image  in celo nekako sem zvedela, da imam dolg postopek. Čudno, da mi na napotnici nič ne piše, sestra, ki naroča pa to ve user posted image
Najprej mi reče, da moram pridt 9.4., samo to je nedelja, no potem reče, no sej kakšna 2 dni prej lahko pridete, nazadnje pa obstaneva pri prvotnem datumu 3.april user posted image user posted image user posted image . Me prav zanima kaj bodo scoprali v ponedeljek.
Dolgi postopek, hmmm, kolk časa pa se potem špikaš, če je to tako? In to kao pomeni, da je z partnerjem kaj narobe?
Mal sem zmedena, me je tolk šokirala. No mogoče se pa zdej res vidiva v petek, če mi slučajno prestavijo.

TAN

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.3.2006 15:37:47   
vampirka
Tempelj, welcome to the club user posted image ...ne se jezit, ker ne bo zato nič boljše...jaz sem tudi izvedela šele ob prvem UZ, da sva v dolgem postopku zaradi mojega user posted image  (prej pa so nama zatrjevali, da je z obema vse BP).

Ne vem , kako je v LJ, ampak jaz sem v MB pokasirala 33 injekcij v dolgem postopku..........ja, za zadnjih par si želiš, da jih ne bi bilo, ampak tako hudo pa spet ni.

user posted image  vse bo še tako kot mora biti!

(odgovor članu tempelj)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.3.2006 17:43:11   
Sulfinija
Tempelj!

Tudi jaz sem bila v dolgem postopku v MB in pokasirala sem kar 36.inejkcij zaradi partnerja seveda.Sedaj pa mi pridno drži pesti za nedeljo,ko grem na transfer,jaz pa bom tebi kot sma seveda zmenjeni.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
31.3.2006 19:18:45   
emaa
tempelj glede na diagnozo se odločijo kakšen postopek, če pa G ne napiše grejo pa ponavadi kar v dolgega (še posebej pred prvomajskimi prazniki). Jaz imam sicer napisan kratki postopek, ker sem G vprašala (ne piše kratki, pišejo zdravila z odmerki, mi je povedala, da za kratki). Če pa ne bo sreče, bo pa naslednji postopek dolgi, pa pri mojem ni problema. Držim pesti, da v ponedljek vse urediš. Upam, da mene ne bojo klicali, je pa petek 20. dan, tako da je še dovolj zgodaj tudi za dolgi postopek.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.4.2006 10:46:12   
vampirka
Dobro jutro (do poldneva velja user posted image ), bejbike!

Ja, danes je pa čas, da okupiramo novo temo! Pa upam, da nam aprilčice in majčice ne boste zamerile. No, jaz sem sinoči naredila paniko (hormoni in to...user posted image ), da imam hiperstimulacijo in da nič ne bo s transferjem (sem imela napihnjen trebuh kot balonček in zvijalo me je za znoret.......user posted image ). Moj user posted image  pa seveda kakor zna biti pragmatičen, prinese donat in me vpraša kdaj sem šla nazadnje na wc (jao, drugače grem vsak dan in sploh nisem opazila, da nekaj dni ni šlo user posted image ) - ja, polovico noči sem tako preživela na lastnem prestolu - danes mi pa tako dela tam spodaj, kot da bi se žabe, krokodili in še kdo menil user posted image user posted image user posted image  (in od moje hiperstimulacije ni nič - je šla po kanalizaciji user posted image ).
Joj, Mojca - jutri pa je že tvoj dan D!!!user posted image user posted image user posted image  A imaš kaj treme, ko se boš uradno seznanila s svojimi bodočimi user posted image user posted image ? Jaz jo iskreno priznam, imam - ponedeljek se mi zdi tako zelooooooo daleč! Me je pa včeraj premagal "firbec" in sem poklicala v laboratorij (nihče ni rekel, da lahko, nihče pa tudi, da ne smem user posted image ) in sem vprašala kako je kaj stanje v naši valilnici (no, včeraj je bilo še 20 živih user posted image user posted image  BRAVO NAŠI)! Upam, da jih do ponedeljka vsaj polovica preživi...Najlepši user posted image  bo šel z mamico in atijem, ostali pa v frižider user posted image user posted image user posted image .

Lep, sončen dan vsem skupaj...user posted image user posted image user posted image !

P.S. pupike drage, jaz iskreno povem, ne sledim več vsem kje ste, kako in zakaj - zato malo javite! Vem, da Sisy že čuti brcike; Teja jutri dela uradni test; Karmen pripravlja hiško za naraščaj, ki ga dobi v maju; potem se mi pa že počasi ustavi tole naštevanje (Elysabeth, Ija, Mišaa...)...Emamair, Tempelj in Špelka nas bodo pa podile iz tele teme dol user posted image ... 

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.4.2006 10:54:44   
Sulfinija
Ojla!

Tkole najprej lep potzdrav v temle lepem sončnem dnevu.Joj vampirka tkole si kot jaz jaz pa sem zganjala paniko,ker se mi ni izcedek ustavil vendar se sedaj počasi ustavlja.Joj mene vse boli in sploh me ne vprašaj kako sem nervozna zaradi jutri najbrž celo noč spet ne bom spala non stop mislim.Joj tudi mene matra firbec kaj je sploh z najini user posted image .Joj kok je mene strah,da naj mi tam jutri povejo da jih ni nič mene bo na mestu kap zadela.
No sedaj pa grem na naš ranč boma z mamo tamle sami jaz bom brala knjigo in šivala prt pol pa bo že tolk večer in jutri ob 6 vstanemo in gremo po naše user posted image  v MB.Joj smao jaz mislim,če bi bilo kaj narobe,da bi sigruno kdo klicala saj imajo vse telefone od mobitelov dalje,ali kaj ve pravite?

Tkole sedaj pa grem lepo se imejte in mislite name jutri ob 8.zjutraj bo najbrž najin najsrečnejši dan se vam javim,ko pridem domov iz transferja.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.4.2006 11:25:19   
Špelka
Ojla, bejbe!

jaz vam veselo javljam, da sem imela danes 1. UZ. user posted image  Videla sta se celo 2 folikla, kar je za spontani ciklus prava redkost! Vendar sta še majhna - 11 mm, tako da je zaenkrat še vse mogoče. Lahko tudi, da bo na koncu samo eden, kar bo čisto v redu, če bo tisti pravi! Jutri so mi dali frej na Gk. user posted image user posted image user posted image

vampirka, tale tema je naslovljena maRčice in aprilčice, in tako je bl otudi mišljeno - da tuki ve dokončate svoje zgodbe. user posted image user posted image user posted image  Smo bolj me, aprilčice vsiljivke, saj smo v množini. Majčice pa šele pridejo na vrsto - že tako je težko slediti vsemu skupaj in vsem. user posted image  tako da imaste sveto pravico biti tukaj in ste še kako zaželljene, da boste s svojimi pozitivnimi rezultati vlivale upanje nam, ki prihajamo za vami! user posted image user posted image user posted image

No, tko, zzdej vas grem pa jest mal popisat v naš seznam, da se bo vsaj kolikor toliko vedelo, kdaj bo katera uradno srečka nosečka! user posted image user posted image user posted image user posted image  Pesti vam držim še naprej, marčice! pa tempelj in ema, vama tudi, da sprejmeta injekcije takrat, kot je treba!

Uživajte v tej lepi sobotki!

Lp, Špelka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.4.2006 8:17:27   
vampirka
Dobro jutro, zaspanke user posted image !

Jaz v tem trenutku držim pesti za Mojco - da nam sporoči veselo novico o user posted image user posted image , ko pride domov!

Špelka, juhu - tudi kar user posted image user posted image , pa bo! Bodo problemi, ko ti bo vsak ušel na svojo stran šobčevega bajerja user posted image user posted image user posted image ...hec mora bit!

Jaz navijam res čisto za vse!!! Da bi bilo leto 2006 končno naše leto, a ne? Jao, kako globoka misel za nedeljsko jutro...moram hitro kafe do konca spit! user posted image

< Sporočilo je popravil vampirka -- 2.4.2006 8:19:43 >

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.4.2006 9:34:10   
Sisy
dobro jutro babeuser posted image

tudi jaz držim user posted image za Mojco, Mojca-naj se ti vsi user posted image user posted image user posted image user posted image  oplodijo! Po vsej verjetnosti zdaj že user posted image user posted image  greješ user posted image

Jst sem pa sita tega ležanja!!!!...tako da grem danes kr malo na sonček....sej par korakov do ta prvega kafiča na soncu ne more škodit ne user posted image

šibam user posted image  spit.Upam da ko pridem nazaj da boste posročale že o kakšnih dobrih novičkah user posted image

papa

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.4.2006 10:26:31   
Špelka
Čao, babe!

vampirka, vidim, da si dobro poučena o naših krajih. Da nisi ti z Gorenjske uvožena tja dol v Maribor, čuj?! user posted image  Torej - jaz sem zdej ujela sobnčno jutranjo urico in jo izkoristila za sprehod, da sem si malo uredila misli. Zdej pa delat - namreč obiski na GK mi vzamejo kr precej časa in morm mal nadoknadit (zaključujem magisterij - Vampirka - a ti je kej znano?user posted image ) user posted image  Torej - veselo na delo in se beremo!

Sisy - a že kej brcata? user posted image user posted image user posted image
Uživajte!

Lp, Špelka

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.4.2006 10:30:30   
Elysabeth
Živjo punce!

Da se javim še jaz. Že od petka hočem oddati poročilo in vsakič napišem roman, pol me pa vsakič zavrne, ko kliknem na "Potrdi"user posted image . Skratka...v petek sem imela punkcijo. In? PRAV NIČ NE BOLI user posted image user posted image user posted image . Zase lahko rečem, da mi je še pregled pri ginekologinji bolj neprijeten kot pa punkcija user posted image . Še dobro, da nisem kaj spraševala za kakšno narkozo al pa kaj podobnega, ker res ni nič boleče. Verjamem pa, da je odvisno tudi od zdravnika, ki dela punkcijo. Kar ne morem prehvaliti dr. Drobniča, vse je govoril sproti, kaj bo naredil in bil je zelo prijazen. Skratka... vzeli so mi 6 celic in zdaj čakam na transfer, ki bo 5. (v sredo), torej ta peti dan. To je dobro, ne? Zdaj pa samo upam, da se jih bo kar vseh šest oplodilo... Držte mi pesti punce, prov? Upam le, da bo sreda čimprej tu, ko me čaka transfer!

Kako ste kaj ostale? Jaz sem se že čisto izgubila med vsemi. Mislim pa, da bi bilo bolje, da bi me marčice končale svoje zgodbe pod našo temo, ne pa pod ta novo. Navsezadnje je bilo tako tudi pri februarčicah....itak smo pa že skoraj vse dale skoz injekcije in smo nekako na istem, medtem ko se aprilčice še špikat niso začele?! Kaj pravite? Še vseeno jih lahko vzpodbujamo in jim odgovarjamo na vprašanja, samo svoje "stanje" pa pač izlivammo na našo stran. Sicer je pa to samo moje mnenje...
Sedaj pa vsem želim en lep dan...grem malo bolj natančno prebrat, kje in kolk daleč ste, ker sem se res čisto izgubila...

Elysabeth user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.4.2006 12:58:43   
Sisy
helow

spet jaz user posted image  Mojga user posted image  danes ni doma pa preganjam dolgčas za računalnikom....

v glavnem,vidim da se naša Mojca še ni javila na tem forumu samo na sosednjem user posted image  tako da vam sporočam da sta se ji oplodili 2 celici in da greje oba user posted image user posted image . Bravo Mojca user posted image

Elizabeth...se se strinjam s tabo...Punkcija res ne boli...Tako da je narkoza v tem primeru BZ (beri: brez vezeuser posted image ) Če mene ki sem imela 15 jajčk ni bolelo potem verjamite...res ne boli ! user posted image

Uf vidim pa da sta Vampirka in Špelka glede učenja ful pridni....user posted image  dejta še meni malo tega elana....Zdej bom 14 dni doma pa se kljub temu nikakor ne morem spravit k učenju...katastrofa user posted image

no šibam zdaj še kej pospravt...

si tipkamo

papa

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.4.2006 13:00:13   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka

Sisy - a že kej brcata? user posted image user posted image user posted image
Uživajte!

Lp, Špelka

hihihi mal pa...neki me res dol tišči....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.4.2006 14:03:01   
Špelka
Sisy, a zdej boš pa pospravljala? user posted image user posted image user posted image  A ni to mal preveč za po ET? Dej se ti rajš še naprej mal merkaj. user posted image  Sej za pospravljanje boš mela še dovolj časa, k boš itak nosečka z user posted image user posted image  in ob dvojčkih po navadi dajo avtomatično bolniško za celo user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image  No, pozdrav tvoja brcača! user posted image user posted image user posted image user posted image  LP, Špelka

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?