Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 4.4.2006 9:31:20
|
|
|
|
Elysabeth
|
Dober dan! Mojca...praviš, da je bilo včeraj po TV prispevek o IVF postopku? Na katerem programu pa in kako se je oddaja imenovala? Mogoče ujamem ponovitev, ker bi res rada videla. Prosim sporoči čimprej! Lep dan tudi ostalim, Elysabeth
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 4.4.2006 9:32:32
|
|
|
|
Sulfinija
|
national geographic upam da sem dobro napisala. LP Mojca
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 4.4.2006 9:46:54
|
|
|
|
Sisy
|
sej je že enkrat ta oddaja na nationalu (in to pred kratkim) bila...tako mi je prijateljica povedala...po mojem jo večkrat ponavljajo...Elysabeth-če zveš še za kakšno "ponovitev" javi da si jo tudi jaz ogledam
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 4.4.2006 11:07:25
|
|
|
|
Elysabeth
|
Ja, Sisy...sporočim, če najdem "ponovitev". Povejte vse, ki že veselo grejete svoje ali , kako ste kaj, kakšno je počutje, ali je kaj špikanja....Vse bi rada vedela, ker upam da jutri tudi to mene čaka! Upam, da se je kaj oplodilo in da lepo skrbijo za najine . Kok sem že nestrpna... Drugače pa, res nisem zasledila, da bi se Ija kaj oglasila, ki je sedaj "prva" na vrsti, da nam sporoči novičke!!! Ija.....oglasi se nam - rade bi vedele, kaj se dogaja s teboj!!! In Špelka? Že imaš datum punkcije? Sicer pa, kako si kaj preganjate čas? Lepo se mejte, Elysabeth
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 4.4.2006 11:24:43
|
|
|
|
Sulfinija
|
Elisabety! Seveda boš tudi ti jutri grela svoje pikice kako da ne bi? No moje počutje je,da non stop letam na wc,še malo izcedka je prisotnega upam,da tole ne pmeni,da je vsega konec in občasno špikanje imam v trebuhu čeprav se na vse skupaj požvižgam,ker ne vem sploh na čem sem.Drugi teden bom pa delala test pa naj bo kar bo.Ja danes zjutraj mi je močno udarila kislina kar polna usta sem je imela mi je šlo kar na bruhanje tkole je bila močna upam,da je tole dober znak. Sedajk pa lepo na balkonu zunaj sedim in se grejem na lepem sončku in šivam,vendar sedaj se me je lotila neka grozna zaspanost in bom šla kar lepo malo počivat. Tkole na kratko.Sedaj pa se kaj javite ostal,ki grejete svoje in nam povejte kako je kaj stanje pri vas? LP Mojca
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 4.4.2006 11:30:12
|
|
|
|
Sisy
|
no pa še jaz : ne vem a je to zaradi tega ker dosti tekočine popijem ampak tudi jaz opažam da stalno letam na WC (ponoči sem šla trikrat), danes dopoldne že štirikrat , drugače pa nič posebnega..rahla napetost in pekoč občutek ter občasno špikanje v spodnjem delu trebuha...in to je to...ampak vse te "znake" bolj pripisujem psihi kot čemu drugemu....
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 4.4.2006 11:32:19
|
|
|
|
vampirka
|
Bejbike, dobro jutro...oz. dober dan bo kmalu! Jaz se javljam, da me nič ne špika - počutim se prav fajn normalno! Na wc pa seveda non-stop šibam, kar ima pa verjetno veze z zaužitimi 3-4l tekočine dnevno ! Čas pa si krajšam z delom - službene obveznosti (ki pri meni niso na srečo povezane s fizičnimi napori) ne trpijo zaradi naše ... Elysabeth, držim velike za jutri! Ija pa se nič ne javi ... Vsem ostalim pa in eno veliko dokler je uradno še jutro!
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 4.4.2006 11:33:24
|
|
|
|
Sulfinija
|
Oh,sisy le štirikrat dopoldan na wc če jaz ćže tole dopoldan nisem bila najmanj 10krat nisem bila nič.Vendar meni je zelo čudno tale kislina,ki me je danes udarila.KO sem bila lankso leto noseča me je tkole napadlo po turški kavi in čez tri dni sem zvedela,da sem .Upam na kaj dobrega in sem dalje optimist kljub vsemu kar se mi dogaja. Vsem nam želim,da ugledamo en velik + na svojih testih. LP Mojca
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 4.4.2006 11:34:50
|
|
|
|
Sulfinija
|
A ve pa tolko pijete jaz pa niti približno ne in ne vem kaj mi je ali je res psiha kriva ali pa na kaj dobrega tole kaže. LP mojca
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 4.4.2006 12:47:21
|
|
|
|
vampirka
|
Mojca! Zdaj te bom pa po nagi r***... Piti je treba! A ti niso v bolnici povedal A misliš da jaz iz užitka spijem več kot 3 litre vode na dan ??? Počasi se mi bodo zaredile v trebuhu! Potem ni čudno, da te kislina daje ...premalo tekočine, pa turška kava, pa ...To velja tudi za vse ostale...nekdo vas mora malo okregat ! Kar se znakov tiče, se mi pa zdi, da vse vemo, da je še malo prezgodaj...se vedemo kot tiste po 2 mesecih poskušanja !
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 4.4.2006 14:00:03
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Ja lepo,da si nas malo okregala.Meni ni noben rekel zaenkrat da naj spijem 4.litre vode na dan.Jaz turške kave ne pijem sem jo le enkrat pila za prvi november ko sem takrat bila noseča mislim,da si narobe prebrala.Nočem misliti z tem slabo,da sem napisala.Jaz spijem okrog 2.lita vode štiri pa še nisem,ker se mi pol zdi,da bom se cela v wc odselila. Ja glede znakov je pa res tkole vendar jaz ko sem naravno anoisla sem jih že imela pred testom in sem jih čutila samo takrat sem mislila,da prihaja M vendar sem bila .Ups so si podobni,da jih sploh ne moreš ločiti do zadnjega ne. Glede vgnezdenja pa takole kolikor jaz vem baje zarodek 2-3dni da se vgnezdi rejlič pa je očitno vsaki drugače govoril,ravno takole glede celic najbolje bo da vsaka posluša sebe in svoje srce pa bo najbolje. Upam,da se kateri nisem zamerila z tem kaj sem pisala,saj ste zelo fina druščina za pisat in klepetat tlele na forumu v tem dolgem pričakovanju! LP Mojca
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 4.4.2006 14:35:43
|
|
|
|
vampirka
|
Mojčka, joj, zdaj imam pa slabo vest...jaz sem te dobronamerno okregala...ti se pa veš da nisi nikomur zamerila. Imaš prav - vsaka najbolj sebe pozna! Ene pravijo, da so vedele za nosečnost od ovulacije naprej...spet druge ne bi vedele, če jim ne bi pri zdravniku povedali... Jaz sem rajši malo bolj realist, da ni potem razočaranje preveliko.
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 4.4.2006 15:12:39
|
|
|
|
Sulfinija
|
Eh,vampirka daj no nehaj ha si me malo okregala pa tudi jaz sem dobronamerno napisala nas je bil šest na transferju in ni nobene tega omenila da je kdo rekel,da mora piti veliko,veliko.Ja ena je celo po transferju omedlela od tiste tokle nismo nič zvedele.Ena pa si je dala notri celo tudi od tiste nismo nič zvedele.Vampirka ti imej smao mirno vest in kakšna tortica bo padla,ko boma čakali na test kajne? LP Mojca
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 4.4.2006 15:24:55
|
|
|
|
Špelka
|
Čao! Čist na hitr se vam javljam, ker mi teli obiski vsakodnevni na GK odjedajo ogromno ur, ki jih moram pol nadomeščat tkole popoldne. Torej - kot veste, sta bla v soboto 2 folikla. No, v nedeljo je en "spuhtel", tako da je sedaj še eden - kar je normalno za spontani ciklus. Hormon se sedaj vztrajno zvišuje, jutri upam na STOP injekcijo in pol boga molit, da jajček ne bo ušel. In - če tokrat spontanec ne bo uspel, grem naslednjič na stimulirani IVF, ker role je pa res mal tu mač. Zjutraj ob 7.30 z zavihanimi rokavi v labolatoriju, kot kakšen narkoman.... Pol čakat do 11h na izvide. In pol te še O zajebava.... No, to je na hitro to. Držim pesti še naprej, Vampirka tebe pooblaščam, da delaš red tuki gor, pa po potrebi mal zmerjaš. Sisy in Mojca - upam, da je vajino lulanje dober znak! In še vsem drugim lep pozdravček! LP, Špelka
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 4.4.2006 17:12:02
|
|
|
|
vampirka
|
Špelka, ja tale spontani postopek pa se sliši še bolj komplicirano kot stimulirani (vsak dan vožnja, laboratorij, čakanje...) ampak, če bo rezultat , se vse splača potrpet! Kar se pa delanja reda tiče, pa to rajši prepuščam vsaki zase, ker če ne bo kmalu ogenj v strehi ! Za vse pridne in poredne: in en lušten , da nam bo vsem prinesel POLNA velikonočna jajčka!
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 4.4.2006 17:19:04
|
|
|
|
Špelka
|
vampirka, kako objaviš smileye?????
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 4.4.2006 17:56:29
|
|
|
|
Špelka
|
Evo, Vampirka, ratal mi je! Hvala! LP, Špelka
< Sporočilo je popravil Špelka -- 4.4.2006 18:01:30 >
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 4.4.2006 18:01:29
|
|
|
|
Špelka
|
No, zdej pa k mal bolj resnim zadevam. Teja, danes sem se spomnila nate - ti greš po ta mesec, ne? Jooooj, držim pesti, da ti tokrat zares uspe!!!! Za vse nas pa velja: in L p, Špelka
< Sporočilo je popravil Špelka -- 4.4.2006 18:06:37 >
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 4.4.2006 18:03:46
|
|
|
|
emaa
|
punce mene so v ponedeljek klicali z GK, preverjali datume, ker je baje prišlo do napak pri naročanju in so nekatere dobile napačne datume. Pri meni na srečo ni bilo napake. Vsaj nekaj. Punce grejte svoje , da bo čimveč pozitivnih testov.
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 4.4.2006 22:34:10
|
|
|
|
Andy29
|
Punce pozdravljene, pridružujem se vam, in sicer s 13.4 začnem s suprefactom, nato pa okoli 20.4 pričakujem M in špikanje z menogonom. (postopek ICSI) Vse marčevske deklice pridno čuvajte svoje , da bosta vaš božič in konec leta polna otroškega smeha.
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 5.4.2006 7:00:29
|
|
|
|
Sulfinija
|
Dobro jutro! Najprej vsem skuapj eno lepo dobro jutro žeim.No punce,ki čakamo da bomo končno delale test spet nam je tole novo jutro prineslo en dan bližje. Andy sem zelo,zelo vesela,da sta lepo opravila in,da se nam boš končno tlele gori pridružila in bomo skupaj čvekale in izmenjale izkušnje! Ali ni imela včeraj ena naša punca,ki je tlele gori skupaj z nami transfer?Javi nam kako je kaj šlo? In Vampirka kako si kaj ti,kakšno je kaj tvoje počutje? In vse ostale,ki vas ne bom poimensko imenovala kako ste kaj,pridno grejete svoje ?Kakšni so kaj znaki pri vas??? Tkole na kratko za prvo javlajanje današnje bo dovolj.Sedaj pa grem na eno dobro jutranjo in nato spet pridem sem gori,da malo pokukam ali ste že kaj napisale. LP Mojca
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 5.4.2006 8:57:50
|
|
|
|
vampirka
|
Bejbike, dobro jutro na tale smotan dan...HOČEMO SONČEK! No, najprej hočemo , potem pa še sonček ! Jaz sem čist normalno. Trebušček me nič ne boli, ampak vse mi je brez okusa in danes zjutraj sem se skoraj zjokala, ko sem ugotovila, da mi zelenjavne ribice s koruzo smrdijo in čisto brez okusa so bile!!!!!!!!!!!!!!! Pa olive mi smrdijo do neba! Upam samo, da je to kak dober znak, ne pa da se me kaka gripa loteva...Ja, je že bil čas, da še jaz začnem razpravljat o znakih ! Se še tak al tak beremo danes...Pa hitro spijte eno kavo , da malo k sebi pridete!
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 5.4.2006 9:11:50
|
|
|
|
Sisy
|
dobro jutro pri nas v Lj. pa še niti ni tako turoben dan a kaj ko za danes vseeno napovedujejo slabo vreme . Kako ste kaj? Jaz sem danes bolj slabo spala ker sem najmanj ene petkrat vstala in letela na WC me je stalno mehur zbujal tako da sem rekla da bom poskusila danes malo manj tekočine pit ker tole je pa groza. Trenutno pijem in se psihično pripravljam na izpit oz na učenje.Naslednji četrtek ga imam pa sploh ne najdem elana da bi se vsedla za knjigo....Zdaj bi bil idealen čas ker sem cele dneve doma..ampak ne....nikakor se ne morem spravit.... Drugače se počutim ok, nimam nobenih "znakov" tko da se na trenutke zaradi tega kr malo zasekiram....ker imam skoz občutek da bi pa zdaj lahko že prišlo do kakšnih sprememb....še prsa me ne bolijo več....ampak...ne smem obupat ker je šele peti dan po tansferju.... pa ve, kaj boste počele danes? tako,zdaj pa resnično šibam za knjige si tipkamo še kaj tekom dneva PAPA
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 5.4.2006 11:46:13
|
|
|
|
Elysabeth
|
Ojla! Punce....za mano je transfer!!!Danes so mi vstavili 2 zarodka, ki sta po besedah biologinje zelo lepa . In še 2 zamrznjenčka imam. Tok sem vesela, da sem čist brez besed...pozabila sem na vse težke trenutke, slabost ipd...povrnil se mi je elan, dobila sem energijo! Aja, pa še nekaj bi vprašala. Zraven sem dobila Utrogestan (2 tableti moram vzeti, zvečer pa v nožnico dati?). Mi ni čist jasn, ker se mi je kar smejalo po transferju, da je za mano in sem malo preslišala sestro, ki mi je razlagala. Lep dan s sončkom obsijan, vam vsem ki lepo grejete svoje ali jih pa še boste želi Elysabeth
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.