|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-MARČICE in APRILČICE
7.4.2006 9:14:10   
Andy29
Sisy, tako zelo mi je žal, kako hitro izginejo vse sanje-komu sploh še uspe?user posted image
Verjamem, da je težko, a poskušaj misliti naprej, morala boš v nove boje!!!!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 101
7.4.2006 9:45:58   
Elysabeth
Sisy, dokler še vedno ni tiste nesramne tečke user posted image , je še vedno upanje. Saj veš...upanje umre zadnje! Močno bom držala pesti, da je tisti rjav izcedek bil kar tako in da ne dobiš M.
Srečno user posted image  in poročaj!

Elysabeth user posted image

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 102
7.4.2006 10:33:22   
Sulfinija
Sisy!

Ne vrži puške v koruzo dokler ni M je še vedno upanje.

Moje počutje je v redu le vrtoglavice mogoče zaradi tabletk in pa lakota na momente pa nič ne diši po hrani,wc kampanija in pa grozno špikanje v trebuhu in malo belega toka sluzi prozorne in to je to.

Jaz sem optimist dalje danes teden pa delam doma test in naj pokaže kaj pač pokaže.

Sisy le pogumno naprej mogoče pa je le ena user posted image  odšla in bo vseeno lepi + na tvojem testu.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 103
7.4.2006 11:15:52   
anadejka
Ohhh Sisy res mi je žal user posted image !Ampak poglej,ko sta šla v postopek sta vedla,da je čista loterija in mogla sta si dat tut mal rezerve,da mogoče pa prvič ne bo ratal.Kokr se spomnem si imela ti full velik jajčkov in tvoj dragi odličen spermiogram,zato predvidevam da imata še nekaj zmrznejnčkov in ker sta pri Rešu,sta verjetno lahko že naslednji mesec na vrsti.To je pa tut dobr,ane?!Pa imaš spet novo upanje!To ti hočem povedat,da se ne dat!Bodi trdna in močna in pojdi naprej!!Verjemi da ni razloga da vama enkrat ne uspe,jest sm v to trdno prepričana!!!
Sicer pa ja,tako kot pravijo punce,dokler ni tečke je še upanje!!Jest mislim nate in ti želim veliko sreče!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 104
7.4.2006 12:15:46   
vampirka
Sisy...........NEEEEEEEEEEEEEEEEE no! Za user posted image  je definitivno prezgodaj! Ne obupaj še in počakaj nekaj dni...v ponedeljek ali torek že lahko test narediš doma!

Držim pesti in ti pošiljam en velik šopek user posted image !!!!

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 105
7.4.2006 12:32:02   
emaa
No punce sem nazaj. Ob pol treh doma iz Bruslja, pa pokonci ob 7, pa v Ljubljano. Sem dobila gonal, za kratki posotpek. Sem srečala Špelko, ji je na žalost jajček ušel. In se je šla ment za stimuliran posoptek. Za naju se predvidoma začne 17.4., jupi. Pa gonal je v penkalu, kar je super.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 106
7.4.2006 13:02:10   
Sisy
no tako..pa je prišla moja user posted image  v vsej svoji lepoti...user posted image ...

tako da Špelko prosim da me prestavi med aprilčice....grem v novi boj z zamrznjenčki....18. aprila imam prvi UZ in če bo vse ok bom v naravnem ciklusu dobila user posted image user posted image  ali user posted image user posted image user posted image  zamrznjenčke....

in sem se odločila...

ne bom več jokala...življenje je preveč lepo, toliko lepih trenutkov nas čaka,zunaj sije sonček...grem veselo naprej user posted image

za vse ostale pa držim pestke za en debel plusek....in hvala vsem vam ki ste me tako lepo potolažile...

rada vas imam moje cyber frendice user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 107
7.4.2006 13:06:22   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zelo,zelo mi je žal Sisy držim ti pesti za naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 108
7.4.2006 13:07:37   
emaa
Sisy žal mi je, si pa precej hitro dobila M.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 109
7.4.2006 13:09:15   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

si pa precej hitro dobila M.

mi še zdej ni jasno zakaj tok hitr...user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 110
7.4.2006 13:09:37   
Elysabeth
Sisy, tudi meni je zelo žal user posted image user posted image user posted image , kar ne morem verjeti...in brez besed sem. Mi je pa všeč tvoje razmišljanje in pozitivna naravnanost, kar je edino pravilno. Torej....želim ti veliko sreče z zamrznjenčki in da bi ti tokrat uspelo!

Elysabeth user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 111
7.4.2006 13:16:27   
Andy29
Sisy, žal mi je, da se je takole končalo.user posted image user posted image
A tako všeč mi je, kako si napisala! In res je: hitro se boš podala v nove boje, uspelo ti bo! zato, ker si želiš, zato ker si optimistična, zato ker si pogumna, ....
veš vse se zgodi z razlogom, in mogoče bo maj tvoj mesec!!!! držala bom pesti!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 112
7.4.2006 15:26:45   
Teja K.
Pozdravljene, po dolgem času spet jaz tu...user posted image .Prebrala sem nekaj slabih novic. Sisy, žal mi je zate. Zdaj sva midve kar v boju za najine zamrznjenčke. Kajne? pa nič ne bomo razmišljale koliko jih vstaviti..vse, če se le vsi prebijejo v topel svet.
Kako pa kaj drugače?Jaz se počasi pobiram in tako nabiram novih moči. Kot pravite: treba je biti pogumen in iti naprej. Če bomo slabe volje in pesimistične, ne bo nič bolje. Najboljše bi bilo, če bi mi vse šle nekaj ven na eno zabavo....Kaj pravite???user posted image
Zdaj grem mal na sonček.....Papa

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 113
7.4.2006 18:32:43   
Sisy
punce...jaz res ne vem kaj se dogaja z manouser posted image sem že mislila da je tečka rdečka user posted image  prišla v vsej svoji lepoti, potegnem tampon ven..pa debelo pogledam- je bil samo malo rjavkast....zdaj nimam ne tampona in ne vložka pa mi popolnoma nič ven ne teče user posted image  pa kaj hudiča bi to lahko bilo user posted image  Teja-se spomnim da si ti imela enako dilemo...v kolikem času si jo potem dobila? Men se res to vse skupaj čudno zdi...včeraj se je začelo...torej bi se danes moralo vlit...pa nič...trebuh imam pa trd kot kamen in velik kot bi bila v 3.mesecu...user posted image .Res si nočem dajati lažnih upanj..ampak tole je pa tu mač čudno...user posted image

tako da.. če jo do ponedeljka ne dobim tako kot je treba...sem tako ali tako naročena pri svoji zdavnici da mi zaključi bolniško pa ji bom rekla naj me da na odvzem krvi....

en zmeden pozdravček vsem skupaj pošilja Sisy user posted image

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 114
7.4.2006 18:50:55   
Sulfinija
Sisy!

Mogoče pa je le ena tvoja user posted image  odšla,ena je še mogoče vedno pri tebi.Nadaljuj z zdravili in v ponedljek v akcijo za krvnim testom seveda.

Je pa res,ko se meni takle izcedek začne včasih traja kar nekaj dni,da mi priteče ven redna user posted image .

Želim ti veliko,veliko sreče!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 115
7.4.2006 18:52:56   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Sisy!

Je pa res,ko se meni takle izcedek začne včasih traja kar nekaj dni,da mi priteče ven redna user posted image .

saj prav to predvidevam da se dogaja tudi pri meni...čeprav običajno kar hitro, v nekaj urah pride...ah bo že...tako ali drugače user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 116
7.4.2006 18:56:49   
vampirka
Sisy, a ti ni teta vampirka rekla, da to ni user posted image ?! user posted image ...če mene vprašaš, se je en user posted image  očija ustrašil in pobegnil user posted image ! Špelka, žal mi je za tvoj user posted image ...user posted image  (to se je meni zgodilo pri 2.iui)! Ampak boš videla, kako kmalu boš za nami (tak al tak naši Teja in Karmen družbo rabita user posted image )...Emamair, user posted image !!! Mojca, kako pa ti? A prt napreduje user posted image ?

P.S. danes se je moja user posted image  peljala prvič z user posted image ...pa ni bila najbolj vesela - sem ves popoldan preležala v hotelski sobi (brez volje in apetita, zunaj pa tak lep user posted image ...). Vsaj internet imam!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 117
7.4.2006 19:02:25   
Sulfinija
Vampirka!

Moj prt čisto nič ne napreduje,ker sem se danes celo dopoldan z varuško okrog potepala in še morje sma šle rezervirat kar na Pag letos gremo vsi štirje seveda.

Jaz sem drugače ok,in vedno bolj globoko v sebi čutim,da nama je uspelo.Joj danes teden pa delam test jupi se že lepo veselim.

Pozdravi, pobožaj svojo user posted image  in kmalu se vrnita domov.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 118
7.4.2006 19:09:03   
Sisy
o Vampirka...tvoj user posted image  je pa fancy user posted image kr z letalom se je že peljal user posted image

Mojca...tako lepo je slišat da si takole optimistična...tako ti bo sigurno uspelo user posted image

Žalostna sem za našo Špelko...Špelka-si bova midve maj pojokcali  k sva danes revci a prov...smrk smrk...

moja user posted image  pa vsakič bolj rdeča ratuje..pra....(ups, oprostite izrazu)-pa noče in noče prtečt...kr sam mal tko kakšna kapljica tukaj pa tam....

mah briiiiga meeeee-zunaj je sooonček in pooomlaaaaaaad user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 119
7.4.2006 19:34:03   
Elysabeth
Sisy vidiš...še je upanje. Sem prebrala na sosednjem forumu, kjer je dr. Drobnič razložil, da v primeru neuspeha pride menstruacija od 8. do 12. dneva. Tko da....jst bi tud rekla, da je ena pikica odšla, drugo pa čuvaj!
Srečno user posted image !

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 120
7.4.2006 19:36:59   
Sulfinija
Na katerem forumu pa si tole prebrala Elisabety!
Ja sisy zapomni si še je upanje,ki umre zadnje.

Neposredna povezava do sporočila: 121
7.4.2006 19:42:26   
Elysabeth
http://med.over.net/phorum/read.php?f=134&i=1375&t=1375

Upam, da boš lahko kliknila na link, ker meni se ne prikaže črta spodaj.

Neposredna povezava do sporočila: 122
7.4.2006 20:14:00   
vampirka
Elysabeth, hvala za tale link user posted image !
Jaz sem pa tudi danes prebrala (iz dveh razlicnih virov), da nima veze ali je ET 3. ali 5. dan! (8. ali 12. dan je enak za obe - torej Mojca - test delava 11.dan, a ne? user posted image  ...ti četrtek, jaz petek! Pa glej, da ne boš goljufala!!!user posted image ...Sisy, zate pa držim pesti in ti bo bhcg pokazal user posted image  (imam namreč občutek, da si se podzavestno preveč obremenjevala zaradi user posted image user posted image ...pa bosta oba z user posted image  dobila svoje!)...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 123
7.4.2006 20:55:28   
Sulfinija
Elisabety!

Hvala za link je šlo super sem vse prebrala kaj me je zanimalo.

Vampirka!!!!

Ne,ne pri meni je odločitev padla,da sem rekla da v petek delam test jaz,v četrtek pa ti.A se midve nisma tolk zmenila,da bo tkole.

No jaz sem se sedaj dokončno odločila glede na to kar sem prebrala,če je do 12.dne ne bo je tkole ne bo in ga jaz niti najverjetneje ne bom delala.Kaj pa ti?

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 124
7.4.2006 21:35:29   
Elysabeth
Pri meni je pa takole....jaz bom delala test 13. dan (v torek po velikonočnem ponedeljku) in bom šla kar v ZD v laboratorij na samoplačniško in v primeru da bo...moram pa itak ta 15. dan po transferju priti nazaj na kliniko na odvzem krvi! Sem mislila da se mi bo ful vleklo, ampak kar gre...zaenkrat nimam problema s tem in vidim sama pri sebi, da tudi ne razmišljam preveč o tem...

Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.