|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
27.10.2009 12:55:00   
tananejka
Kva zdej, babuške?

Vse štima?
Pri nas luštno, počitnice so zakon...čeprav jaz ne morem met dopusta. Bo pa A. od jutri s puncami...jaz pa delam in delam in delam. BEMTIŠuser posted image

Ne bom pisala, da smo zdravi, da ne bo kej vmes prišlo, heheheheuser posted image

Bodite v rožicah, čauuser posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
30.10.2009 18:23:09   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: tananejka

Kva zdej, babuške?

Vse štima?

Vse štima, sam občasno sm sitna, zakaj? user posted image
Babe žabe..kdaj se dobimo? A bi šlo decembra? Tm enkrt začetk decembra... Ha? Bi? Nebi? Js sm zelo potrebna....enga.....ornk.....user posted image čveka user posted image ..pa tut basanja s kako okusno večerjico se neb branla user posted image

No povejte....
čaw

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
31.10.2009 14:35:20   
Anuš
Decembra: Prvi teden se še upam ment, potem pa ne odgovarjam za odsotnostuser posted image . Se pa lahko zmenmo za restavracijo Štorklja, da bom mela blizu, če me bo pognaluser posted image . Če bom pa že v porodnišnici, bom pa tud valda ven skočila na kakšno tortico. Sestram bom pa rekla, če mi otroka vzamejo, da se naspimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
4.11.2009 8:28:08   
*žaži*
Heej!

Anuš: 1. teden v dec. bi bil supr! user posted image Sej ni važn, sam da (je vlažn)...smo kompletne user posted image . A ste druge za?
Beti: En vprašajne zate. Prosim če mi pomagaš....T. ima na desnem očesu en majcen ječmenček, ki ga zeloooo moti...ali bo sam izginil čez čas...al bo treba nekako ukrepati? Obstaja kakšna maža? Zakaj to nastane? Upam, da boš potešila moj firbec. V naprej hvala user posted image

Punceeee mi mamo pa kr nekaj snegeca. Zunaj je vse belo. Zelo lepo je mmmmuser posted image

Grem...mam čez par urc predavanja.
papa

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
6.11.2009 14:57:59   
tananejka
Oj!

Tudi meni ustreza začetek decembra in se že veselim user posted image
Anuš, ti pa se zmen z detetom, da ne bo kaj prehiteval user posted image

Jaz še mal pa si bom šotor v službi postavla user posted image user posted image .

Jutri me pa pridite pogledat na Vinski in kulinarični sejem v Ljubljani, jaz bom delala, pa kakšno kuhano vino bom tudi popila, da me ne bo preveč zeblo user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4405
6.11.2009 20:50:32   
beti 1
Tananejka, te čist razumem, jest ga bom pa na izobraževanjih. Moj delovni teden ima namesto 5 tudi po 9 dni. Prvi prosti vikend pa bom mela šele za Božič.

Žaži: oprosti za dolge kable user posted image . Tudi sicer ti ne morem kaj dosti pomagat, ker mi iz opisa ni jasno kaj bi tvoj možek lahko mel.

Večerja: zgolj teoretično jaz lahko samo v sredo, v praksi je pa še to zelo vprašljivo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4406
7.11.2009 17:44:22   
*žaži*
Hej hej!

Nč se zgovarjat babe GREMO NA VEČERJOOOOOO!!!!!!!!!
V petek bi blo men najbolš user posted image
Beti: user posted image ok, sej ni važn, je že mim, ga ne matra več user posted image Drugač kokr sm opisala pa ne znam user posted image

Kje so druge?? user posted image Fiona, Peli??
Fiona če bereš, js sm drug teden na onkološkem na mamografiji, če maš čas greva na kavo.

Grem papaaa

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
7.11.2009 18:21:02   
fionaP
Oj, Žaži !

Po parih mesecih sem malo pogledala sem gor, ne me kregat user posted image
Ti me kar poklič, ko boš imela čas, lahko tudi na interno 646.

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
7.11.2009 19:54:28   
*žaži*
Fiona zmenjeno user posted image

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
12.11.2009 21:03:06   
*žaži*
Heeej!

Punce kje ste?????? user posted image Nč ne pišete, koooook ste lene noooo...

Fiona: Tebe sm klicala, vendar nisi dosegljiva. Sms si dobila? Jaz sem samo še jutri na onkološkem.

Anuš: Te kej razganja?? Se ni nič pripetilo v zadnjem času? Nič zanimivega? Žgečkljivega? user posted image
...men se je veš.....sm šla zadnč na bus..in se vsedem na drugi strani busa, zraven nekega blondinca, ki je....
...več zgodbice povem naslednjič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čaaaaw

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
12.11.2009 21:07:37   
*žaži*
...a je katera za kako ornk poredno zgodbico??? user posted image user posted image

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
12.11.2009 21:10:33   
beti 1
ti kar napiš, ko bom mela čas bom z veseljem prebrala, sam da ne boš potem spet zginla z RR-a zarad netolerantnosti nekaterih

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
12.11.2009 21:24:54   
*žaži*
ne ne ne user posted image ...takrat sem zginla zato, ker sm bila na odvajanju odvisnosti od RR user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
13.11.2009 11:07:23   
Anuš
user posted image No, dogaja se skos... Tolk, da se počasi odpravljam spat, ker komi gledam. Včeraj sem šla spat šele ob 00.30, ker je bla ena kolegica toooolk dolg na obiskuuser posted image . Sej ne da se pritožujem, mi je blo do konca ful fino, samo, ko je pa šla, sem pa šele ugotovila, da sem čist koncuser posted image

Vlogo za znižano plačilo vrtca bom kot je v moji navadi oddala danes, torej zadnji danuser posted image

Aja, malo smo delal rošade in sta Klea in user posted image sedaj v najini bivši spalnici, midva z otroško pojstlo in previjalno sva pa v njeni sobi. Cunje so tudi oprane, čeprav prihaja naslednji teden še ena pošiljka od prijateljice. Pa tetra plenic še nimam, pa čakam da se pojavijouser posted image user posted image user posted image . Tokrat je vse bolj zmedeno kot pri Klei. Takrat sem vse dobila za do 1 leta in pol še sproti. Sedaj pa ima tiste cunje Bojanova  sestrična in sem nekako left outuser posted image . Vsaj za 1. leto ne bi kej dost kupovala, ker tolk hitro prerastejo. Za Kleo mi ni tolk panike, ker ima cunje 1-2 leti. To pa tud ni malo.

No grem mal v pojstlo.

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
15.11.2009 21:18:27   
beti 1
Anuš, če rabiš tetrice jih pri meni komot dobiš, 30 al pa še več, samo povej. Mi samo plac v omari zasedajo.

lp

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
16.11.2009 10:15:56   
Anuš
user posted image user posted image user posted image TNX beti! Res nisem mislila, da bo takšen odziv. Me je katjandraž takoj poklicala in mi jih ponudila. Tko, da bo po moje dost. Če pa slučajno kaj zmanjka, se bom pa še oglasilauser posted image user posted image user posted image

Sam današnji dan je pa prav težek! Ne vem a zato, ker je blo par dni res lepo in smo se navadl al je pa res nizek pritisk kriv. Dons je prazna luna, ki je bla ˝kriva˝ par let nazaj za otrdevanje trebuha, ki se je kasneje izkazalo za ta prave popadke. Upam, da bojo popadki počakali vaj do tiste ta polne luneuser posted image . Decemberke namreč na veliko rojevajo že od oktobra, se ne spomnim, da bi blo pri nas tudi tako. Avtomatsko razmišljam, da je lahko prej...

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
19.11.2009 11:30:21   
beti 1
No, Anuš, kako je šlo z luno, boste zdržal do ta polne?

Jaz pa ugotavljam, da je skorajda težje dobit malo kredita za avto, kot pa veliko za stanovanje.

Žaži: a si še kaj poredna?

Mi smo že 4. dan doma zarad viroze, že vsi po malm tečni, ker smo omejeni na zaprte prostore.
Jaz sem se dala cepit proti pandemski gripi in me še vedno malo roka boli, tisti skvalen, ki je zdraven res spodbuja imunski sistem, no vsaj mojega je. Če še katera razmišlja o cepljenju močno priporočam hladilno blazinico, meni je ful pomagala, ko sem pršla do nje. user posted image  se je pa premislu glede cepljenja, ko je vidu, kaj se je meni zgodilo, pa ni blo neč hudga, "močnejši spol" pač.

Tananejka: ste že kaj bolj zdravi?

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
19.11.2009 18:27:15   
tananejka
oj!

pri nas je Tanaja bolš, sta pa zboleli Aneja včeri, Alina danes...isti simptomi :(( Tanaja pa še zmer ful kašla... Andrej pa ma še zmer vročino tja do 38, 3C....gre pa pooočasi na bolš. Jaz se še držim in nameravam ustrajatuser posted image
Sem pa že dru teden na bolniški in če bosta Alina in Aneja tko slabo kot je bila Tanaja, bom še naslednji teden....zdej sem MEDICINSKA SESTRA, STREŽNICA, KUHARCA,...VSE V ENEM user posted image
Beti, hitr se pozdravte!! Povej mi, boš dala otroke tudi cepit??

Anuš: kje si?? A si še zmer tok naspidirana??user posted image Upam, da se uspeva videt predno rodiš....še mal pa boš cartala svoje deteceuser posted image user posted image

ŽAŽI: KJEEESI??

čaubau

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
19.11.2009 19:53:19   
*žaži*
Tuki. Kaj je user posted image Delam se poredno user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4419
20.11.2009 13:21:27   
Anuš
Ja, beti gremo proti polni luni!

Tananejka: naspidirana v polžjem tempuuser posted image user posted image user posted image . Mam pa filing, da s kolesom bi pa še šlo mal hitrejeuser posted image .

Od danes sem svobodna. Začela se je porodniška in 36 T, tako da lahko sproščeno letam po štacunah in kavicah. Ups! Al pa tud ne- gripa... Ni panike, si mora moj račun mal opomort (user posted image se mal preveč s Kleo družim in res ne najdem prave besede; opomoči mi je kmečkuser posted image ).

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
27.11.2009 9:34:26   
*žaži*
Pa babe žabe kje ste noooo?
Kaj je zaj ...a se bomo dobile al ne? Men bi blo najbolš Če bi se dobile v petek 4., nekje okrog 17. ure, lahko tut prej...pa smo vse kmalu doma. Ha, kaj pravte? Za gostilno mi je pa vseen kam, sam da se dobimo.
No javte se, pa da zorganiziramo.
Grem v šolo adijoooos user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
27.11.2009 9:38:52   
beti 1
Živ!

Jaz lahko samo če se mi pridružte na izobraževanju v Kr. Gori.

Uživajte!

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
28.11.2009 12:00:10   
tananejka
Čau!

Punce, mi smo preboleli gripo. JUHUHUHUHU!!! Punce bodo še naslednji teden pri babici, da si malo okrepijo zdravjeuser posted image

Drugače pa: NASLEDNJI TEDEN VAM POVEM ENO NOVICO, KI JO PRIDNO SKRIVAM ŽE NAKEJ ČASA. MIMOGREDE: NISEM NOSEČAuser posted image user posted image

Srečanje: nas (če bo vse po sreči in če bomo zdravi) 4.12. ne bo....gremo za 3 dni v Čateške s prijateljiuser posted image user posted image
Upam, da se bomo dobile čimprej.

Lepe pozdravčke, zdajle odhajamo na kosilo k tašči user posted image user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
28.11.2009 14:17:07   
*žaži*
ANUUUUUUUUUUUUŠ  VSE NAJBOLJŠE ZATE, VSE NAJBOLJŠE ZATE, VSE NAJLEPŠE draga Anuš vse the best zateeeeeeeeeeeeee!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4424
28.11.2009 20:47:32   
beti 1
Anuš: user posted image user posted image user posted image  VSE NAJBOLJŠE!!!!

Tananejka: - Lepo da ste se pozdravli, upam, da bo zdaj do konca zime držalo
                 - zdej me pa firbec matra,

Mi: smo si po sili razmer omislili poleg Pežojčka še Tourana

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?