|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
11.10.2009 5:12:18   
Anuš
Žaži: bravo za izpituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
11.10.2009 19:53:34   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: Anuš

Žaži: bravo za izpituser posted image user posted image user posted image

Anuš: Hvala user posted image Sej te razumem. Ni blema če nočeš tja. Men je tut kmečka čist cool, sam da bomo kej druga jedle, pa ni važn kaj. Js nism zbirčna.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
11.10.2009 20:07:21   
tananejka
Oj, men je res čist vseeno kam gremo jest. Anuš - te pa tudi jaz razumem, da ne bi zdaj kaj preveč ekspiremintirala s hrano. Gremo pač nekam, kjer majo mal več izbire pa je. Tudi, če je kakšna domača gostilna nimam nič proti....sam da se dobimo in naklepetamouser posted image user posted image

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
12.10.2009 20:09:41   
beti 1
Žaži: Čestitke!!!

Upam, da nisem dolgcajtna, ampak pr pizzerijah vsaj vem, da bom dobila kaj zase za jest. Z domačo kmečko hrano si nisem ravno na ti.

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
12.10.2009 21:10:22   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

Žaži: Čestitke!!!

Upam, da nisem dolgcajtna, ampak pr pizzerijah vsaj vem, da bom dobila kaj zase za jest. Z domačo kmečko hrano si nisem ravno na ti.

Beti hvala user posted image Sej ni problem..se bomo že prilagodile nekak. Bomo šle pa tja kjer majo več različnih jedi, tut pice pa bo. Sam js ne vem, kje naj bi to vse mel user posted image Ve katera za kakšno tako ošterijo?

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
12.10.2009 22:18:08   
katjandraž
Kaj pa če bi šle v Jurmana, tam imajo vse kar češ?!

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
13.10.2009 8:02:33   
tananejka
oj!

Ja pri Jurmanu maš res vse kar želiš...

Midve z Alinčo sva pa doma (tokrat sem se odločila, da bom na bolniški pa pika...), ima virozo z vročino, pa jamra da jo glava boli. Ponoči slabo spiva, ker ma tja do 39,5C, zdajle zjutraj ima pa 38,3, čeprav je ponoč dobila Calpol.

Čaubauuser posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
13.10.2009 13:45:03   
Anuš
O, Alina, bogicauser posted image . Pa mami tudiuser posted image . Čimprej se pozdravita, da bosta preostanek bolniške uživaliuser posted image

OK, potem rezerviram
Jurmana ta petek ob 18.00 za 5 osoba? A ste vse za. Jutri rezerviram, če ne bo nobenih pripomb. Ej beti, zgleda, da smo lublanske srajce bolj za kmečko hrano, ko smo pa ob pomfriju gor zrasleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4383
13.10.2009 19:36:49   
tananejka
Haha, Anuš, dobr si tole napisala za hranouser posted image . Ja, jaz sem za rezervacijouser posted image user posted image

Se vidimoooooouser posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
13.10.2009 19:49:22   
*žaži*
Heej!

Punce jst se opravičujem, sam mene ne bo user posted image Baje nism čist nč doma zaradi obveznosti in bi bil odhod na večerjo v petek too much.
Lepo se mejte.
Ps. Upam, da se vidmo decembra kej.

Neposredna povezava do sporočila: 4385
14.10.2009 6:54:35   
Anuš
Mislm K-WAuser posted image WTFuser posted image A dej no Žaži, pa zmen se no. Za 2 urci večerje pa res nau konc sveta. Sej ob takem tempu tud ti rabiš svoj cajt za sprostitev. A ni res? Jst ne vem, sam po moje je pa tlele cajt, da se postaviš zase in za svoje babje pravice do poštenega čveka in sproščenega druženja. Sej boš s tem dobila tudi novo energijo za naprej in domov boš prinešla svež veter, če bo v Ljubljani še naprej tako pihalouser posted image . Ajde, vzem se v roke. Fuc* them all!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zaenkrat bom še zmeri rezervirala za 5. Ne jeb** žive sile. Aja, a ni ena hotla s sabo prijateljice vzet? Žaži?user posted image

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
14.10.2009 18:12:12   
*žaži*
Anuš user posted image ni šans da bi se zmenla. Sm pa tak al tak v petek do popoldan v LJ. Teoretično bi se lahko dobile (na skrivaj), sam če pa zamudim zadn bus.......sm pa v riti user posted image Zadn bus mam 20.10. Pa še peljat bi me morala katera na avtobusno. Torej bi se tut morale prej dobit....ma brezveze user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
14.10.2009 19:36:55   
beti 1
Žaži, če se dobimo v Jurmanu se obvežem, da te do 20.05 dostavim na avtobusno. Tud jaz bom takrat enkrat mogla it, avtobusna je pa itak na moji poti. Če se ne motim smo pa tko al tko zmenjene ob šestih, a ne? Tko da ti kar mal zmuti, si en bus zamudila, pa si še nas pršla mal pogledat, pa je blo. Lahko pa probamo prit tud malo prej.

Prideš, ja!?

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
14.10.2009 19:42:59   
tananejka
Ajajaj, babe ga svirateuser posted image
Men  ni problema....tudi če se prej dobimo mi je o.k.. Mam popoldan rezerviran za babji čvek user posted image

čaos

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
14.10.2009 20:05:39   
*žaži*
Ok supr! No sej drgč ni tolk hudo....sam me res ni nč doma in mi je mal na vest moj potrkal.... user posted image pa tut če sm doma kej velik med tednom nismo skupaj, ker se zvečer učim. Čez dan pa moj tak vsa dela v hiši poštima, tut gospodinjska user posted image , zato se mi res ni glih zdelo najbl primerno, da bi si privoščila pohajanje v petek. No tale varianta k smo se zdej dogovorile bi pa kr bla, kr bom kmalu doma. Pa sam zato, ker bom čist slučajn zamudila en avtobus prej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4390
15.10.2009 3:41:21   
Anuš
No vidiš. Pridna puncauser posted image user posted image user posted image . Sej to z avtobusom se pa itak zgodiuser posted image . Pa men se zdi prav fajn, da bom sodelovala v "potegavščini"user posted image user posted image user posted image . Tkole, zaradi mene lahko pridemo tudi ob 17.30, da se bomo ob 18.00 že basale, pa potem še mal v miru pokokodakaleuser posted image . Pa da bo žaži lahko potem še eno večerjo doma zmazalauser posted image

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
15.10.2009 9:29:59   
tananejka
Anuš: 3:41, pa ti nisi resnauser posted image , da nisi slućajno zamenjala dan in noč, tko kot dojenčkekuser posted image

Torej se jutri ob 17.30 vidimo v Jurmanu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
15.10.2009 19:57:02   
beti 1
se "prcingam"user posted image user posted image user posted image takoj ko bo možno

Anuš: če maš preveč časa ob nespečnosti lahko prideš k men malo pogospodinjit. Že tri tedne mam po 2 popoldneva zasedena z izobraževanji, se že fejst na gospodinjstvu poznauser posted image user posted image , čeprav se moj user posted image  trudi sodelovat. Upam, da nas ne bodo do 16.12., ko se bodo zadeve razpolovile kaj odneslo venuser posted image user posted image user posted image .

se vidmo

Neposredna povezava do sporočila: 4393
16.10.2009 8:58:26   
Anuš
Dons sem pa spala do 6.25 in sem se potem šla aerobikouser posted image . Sem čist naspidirana in upam, da me bo držalo vsaj do konca večerjeuser posted image .

Beti1: a ste skenslal gospodinjo? Jst zdej še nekak uspem držat higiensko disciplino, drgač pa smo mel že taka teroristična razdejanja včasih, da sem se prav bala, da bi kdo pršu vlomt, mi pa tko razsut vseuser posted image . Pol nej pa vse pri miru pustim in kličem policisteuser posted image . Oni pa itak poslikajo vse in majo pol v svojih arhivih med "dirty jobs"user posted image . Če že pride kdo na obisk, tud da kaj odnese, naj vsaj zgledauser posted image . Se vidmo ob 17.30.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
17.10.2009 10:22:49   
*žaži*
Heej!

Učer je blo res lušno user posted image , sam mal prekratko je trejal user posted image , mormo v kratkem ponovit user posted image
Mojmu sm povedala, da sem po predavanjih šla s sošolkama na dva pira, pol pa še z marčevkami na večerjo user posted image in.......ni bil nč hud user posted image ..ker sm bila do časa doma user posted image
Dejmo se kr kmal zment za kdaj bi blo naslednje srečanje.

Dans je tko lep dan, pa tko paše bit mau doma mmmm user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
21.10.2009 20:44:09   
beti 1
Žaži: lepo, da ni blo tko hudo, kot si se bala, pa čestitke za pogum.

Tananejka: kako kaj vaše zdravje?

Katjandraž: držimo pesti, da ti "predpočitniški" načrt uspe.

lp

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
23.10.2009 3:42:03   
Anuš
Katjandraž: sem včeraj zvedla, da bo razpis na PEF za vzgojitelje 3.12.2009. 

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
23.10.2009 3:44:21   
Anuš
Še naslov: http://www.pef.uni-lj.si/cniu/cniupage.html

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
24.10.2009 10:58:41   
*žaži*
Heej!

Beti: user posted image eh sej ni nč tazga, sam ponavad ne hodm na sestanke na tak način user posted image
Tananejka: Kaj bolje z vašimi pužami?
Katjandraž: Držim pesti, da vam uspe ter da bo možek z veseljem sprejel ponudbo user posted image Se mi res zdi taprav za to delo. Sploh ga bi ble pa vesele sodelavke mmmmm user posted image
Anuš: Kako¨s kej? Kaj počenjaš?

Js se dons dobr počutm, ker je končno ta bedn teden za mano user posted image Drug teden mam spet še en kolok.- ni mi dolgcajt user posted image Ej Beti od kdaj naprej si spet v KC?

papa

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
26.10.2009 17:46:25   
beti 1
Hja, aži, šele začetek marca.

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?