|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
28.9.2009 6:18:28   
Anuš
o žaži, super, da sta uživala! A nam boš lahko kej več povedala na meetinguuser posted image ?

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
28.9.2009 11:01:09   
beti 1
Žaži: Lepo, da sta uživala!!! Tudi jaz čakam na poročilo, še prej pa kakšno fotko več.
Upam, da mi uspe priti. Sem bla sprejeta na podiplomca, tko da bo moj možiček naslednja dva semestra bolj ali manj slamnati vdovec, oz. samohranilec. Pa za druženje bo tud manj časa kot prej. Upam, da nam bodo v oktobru še ne bodo dali študijskega vikenda.

lp

< Sporočilo je popravil beti 1 -- 28.9.2009 11:02:06 >

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
28.9.2009 13:51:10   
*žaži*
Heej!

babe slinaste user posted image jaaaaa več na meetingu user posted image
Beti ful dobr...sm ful ful vesela za tvoj napredek oz. uspeh user posted image user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
2.10.2009 4:49:18   
Anuš
Mene zgleda luna trka. Sem že 2 noči dežurna od 2-eh naprejuser posted image . Sej pol mal zakurim na vrtu in si napravim pravo malo taborniško vzdušje med stražouser posted image ...

Vrt je zalit, avta oprana. Tko mal ob teh nočnih urah razmišljamuser posted image , da je res fino, ko pride dež. Koristno. Jutri grem na poroko in mi bo zgleda prišparano pomivanje avta. Ja, super, si rečem. Zdej je pa nehal in bom lahko cunje, ki jih ravnokar trese centrifuga, obesla kar zunaj. Mogoče bo pa idealna kombinacija in bo posijalo sonce in mi posušilo žehto. Ah, življenje je lepouser posted image

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
2.10.2009 9:32:40   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: Anuš

Mene zgleda luna trka. Sem že 2 noči dežurna od 2-eh naprejuser posted image . Sej pol mal zakurim na vrtu in si napravim pravo malo taborniško vzdušje med stražouser posted image ...

Vrt je zalit, avta oprana. Tko mal ob teh nočnih urah razmišljamuser posted image , da je res fino, ko pride dež. Koristno. Jutri grem na poroko in mi bo zgleda prišparano pomivanje avta. Ja, super, si rečem. Zdej je pa nehal in bom lahko cunje, ki jih ravnokar trese centrifuga, obesla kar zunaj. Mogoče bo pa idealna kombinacija in bo posijalo sonce in mi posušilo žehto. Ah, življenje je lepouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a deeeej Anuš, res ti neki nagaja user posted image

..js pa še pojem, pol pa grem na 2. dan predavanj. Včerajšnjega sm glih komi preživela. Groooza kaj vse me čaka letos user posted image

papa

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
3.10.2009 20:21:40   
tananejka
Helou babe moje!

Še mal pa imamo "naš" večer, kajne??user posted image ....16i bo kmalu tukajuser posted image

Mi smo v torek praznovali rojstni dan dvojčic. Moji princeski sta bili stari ŽE 7. let, noro kako čas beži. Sta pa res eni fejst punci in ta dan je bil tudi zame nekaj posebnega user posted image user posted image .

Anuš: ja pa poklič kej ponoč, če nimaš kej za počet. Udarva eno nočno debato user posted image . Mogoče mi pa kaj pametnega useka v glavo v nočnih urahuser posted image ....če mi že drugač neuser posted image user posted image

papa

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
4.10.2009 19:19:59   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: tananejka

Helou babe moje!

Še mal pa imamo "naš" večer, kajne??user posted image ....16i bo kmalu tukajuser posted image

..ja čez 14 dni user posted image Ej punce, a bi vas motl, če bi z menoj prišla na srečanje kolegica- mamica 3 otrok? Fejst oseba. Al bo to samo večer marčevk? user posted image

Jst se počas že pripravljam na prvi preizkus znanja, ki je v petek user posted image - stomatologijo mam. Snovi je že zdej tolk, da adijo...do petka je pa še nekaj predavanj in s tem vse več snovi pri omenjenem predmetu...ubil nas bojo, res user posted image user posted image
Moja 2 poba sta supr. Uživamo v čudoviti jeseni. Aljažek uživa v vrtcu in se je takoj navadil na nove vzgojiteljice, ki so res čudovite osebe. Smo pa mel v soboto (zdej že kr nekaj let tradicionalen) pohod na Goro Oljko, cel vrtec. Je res čudovito k se zberejo otroci in vsi starši na kupu in imamo krajši pohod do vrha, umes pa v gozdu opravljamo različne naloge, ki nam jih škrat zada. Nato, ko prispemo na kočo dobijo otroci nagrado za pravilno opravljene naloge in uspešen pohod, ter v raznih delavnicah vsak naredi svojo zlatolasko, mi starši pa čvekamo do onemoglosti. Pri koči pa so nam postregli s pečenim krompirjem, palačinkami in kokicami user posted image

Tananejka: Dvojčicama želim pa vse lepo v njunem 7. letu, predvsem pa da bosta zdravi user posted image user posted image
Kaj pa ostale...kaj se kej dogaja, nikjer vas ni, ne na FB ne tukaj...Beti, Katjandraž, Fiona...vsaj Anuš kej napiše user posted image Sm pa tja se občasno spomnem na PrincessM, ki je nenadoma zginila po prihodu v Slo, od takrat se tudi javila ni več. Čudno user posted image Beti tebi pa še slike dolgujem a ne? Upam, da ti jih pošljem v bližnji prihodnosti user posted image ...spomni me..če še ne bojo.

Grem pod tuš, pa učit.

papa user posted image

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
4.10.2009 20:15:22   
tananejka
Žaži, hvala za čestitke!

Srečanje: mene čist nič ne moti, če pride še kdo zraven....več nas bo, bolš bouser posted image

Žaži: upam, da boš čim lažje opravljala vse izpite in kolokvije user posted image

jutri pa že ponedeljek in akcija!!

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
5.10.2009 5:15:20   
Anuš
Aneja+Tanaja: vse najboljšeuser posted image . Itak, jst zmeraj pozabim na te rojstne dneveuser posted image . Sem takoj za uveljavitev novega praznika: Dan živihuser posted image . Pa vsi praznujejo in se majo ta dan fajn.

Žaži: tale vaš vrtec je pa carski, da mate take luštne izlete s škratkiuser posted image user posted image user posted image . Je res odvisno kolk se vzgojiteljicam da... Itak, pripelji novo čveko, bom še jst kej okrog povprašalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4359
5.10.2009 19:43:04   
katjandraž
Tanaja in Aneja, vse najboljše še od nas, čeprav z zamudo!user posted image

Jaz mislim, da bom zahinavla na srečanje. Ta vikend imam delovno soboto, pol pa kokr S. temu reče army wives meeting oz. je povabil neki sodelavcev in njihovih žen, k ima RD, naslednji vikend bom pa delala kokr se da, k bom imela ene dokumente za spisat, če hočem imet kaj dopusta med jesenskimi počitnicami. Tempo v službi je še bolj nor kot lani, tako da ob petkih že dol padem.

Uživite še zame!

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
6.10.2009 19:44:36   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: katjandraž

Tanaja in Aneja, vse najboljše še od nas, čeprav z zamudo!user posted image

Jaz mislim, da bom zahinavla na srečanje. Ta vikend imam delovno soboto, pol pa kokr S. temu reče army wives meeting oz. je povabil neki sodelavcev in njihovih žen, k ima RD, naslednji vikend bom pa delala kokr se da, k bom imela ene dokumente za spisat, če hočem imet kaj dopusta med jesenskimi počitnicami. Tempo v službi je še bolj nor kot lani, tako da ob petkih že dol padem.

Uživite še zame!

A neee no user posted image !!! A si ne morš vzet 2 uri fraj pa prit vsaj kej pojest nooooo! Vprašanje kdaj se bomo spet vidle. Dej probi zrihtat, da bomo v kompletu k je tolk lušn user posted image DEJ NO, DEJ NO, DEJ NO user posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
6.10.2009 21:55:02   
katjandraž
Žaži, se v petek zvečer ne bom delala, sam bom najbrž koma od celga tedna, pa še čez vikend bi pol mogla delat. Mogoče pa sama sebe presenetim, pa kar pridem, to me boste veseleuser posted image .

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
7.10.2009 6:34:34   
Anuš
katjandraž: Ja, pa reč, sej se lahko tudi v ponedeljek zmenmo. Sem mela sicer v mislih večerjo, samo če si pa bolj jutranji tip, se ti pa prilagodimo, pa gremo ob 6.00 na zajtrkuser posted image . Jst itak nič ne spim zadnje čase, ne bo panikeuser posted image . No, brez heca, povej kdaj bi ti bolj pasal, se bomo probal prilagodit.

Neposredna povezava do sporočila: 4363
7.10.2009 8:20:57   
tananejka
Katjandraž: žal ti NE DOVOLIMO manjkatuser posted image user posted image

Tudi zaradi mene lahko prestavimo na en drug dan....le ob ponedeljkih jaz ne morem!

Beti1??? Itak da pridešuser posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
7.10.2009 18:00:04   
beti 1
Jaz bi rajši 23., ker mam soboto fraj, ampak tud če ostane 16. ob 18-ih lahko pridem za 2 urci, več ne bo šlo, ker mam 17. amb v Bovcu.

Mam pa prve 3 dni krompirjevih počitnic dopust, tko da se lahko takrat kaj zmenmo z otroci vred, razen 26., ko mam predavanja.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4365
7.10.2009 21:38:52   
katjandraž
kok ste prjazne user posted image . Ej, kaj pa če se res že okol 18h zmenmo, to bi pa šlo, da sem lahko zgodaj doma.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
7.10.2009 22:09:56   
tananejka
Meni je tudi ob 18ih O.K. user posted image

Žaži? Anuš? Vama ura odgovarja?

Neposredna povezava do sporočila: 4367
8.10.2009 4:53:58   
Anuš
Ohka! BTW, katero narečje uporablja to besedo?user posted image

beti1: lahko se pa dobimo z otroki med počitnicami?

Neposredna povezava do sporočila: 4368
8.10.2009 7:47:33   
tananejka
Anuš: HORENJSKAuser posted image user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
8.10.2009 8:38:42   
*žaži*
.....naj vam bo nooooo...k ste glih ve..no pa ker se gre glih za Katjoandraž. Kr drgač, pa se mene ne da kr tko prestavlat a vete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4370
8.10.2009 18:24:33   
beti 1
Anuš popravek ni ohka, ampak je bolj "uohka". Zdej dobr vem, ka sem cele dneve med gorenjci.

Kje se pa dobimo?

lp

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
9.10.2009 9:43:00   
tananejka
Kavala? Jurman? Favola?
Jaz ni še najraje v Favoli, ker lahko peš pridemuser posted image in če se ga napijem ne rabim vozituser posted image

Ne, sej se hecam....meni je vseeno kje...

TOREJ 16.10. OB 18.00, Anuš (organizatorka) pa naj še določi lokacijo user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
9.10.2009 18:15:25   
beti 1
Jaz navijam za Piazzo, ker mi je najbližje.

Neposredna povezava do sporočila: 4373
10.10.2009 11:43:10   
*žaži*
Heej!

Punce sm nardila user posted image

Ej, kaj pa če bi šle enkrt za spremembo v kako restavracijo z drugačno hrano??? V Lj jih mrgoli- Tajska, Mongolska, Grška, Mehiška, Ruska, lahk tut kirajsko, Srbska....karkol, da ne bomo vedno sam pico jedle...ste za? Pomoj ne pride nč draži...

Čaw

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
11.10.2009 5:11:30   
Anuš
A gorenjska?user posted image Sej v bistvu res najbl ke paše, a n, a n?

Žaži: Men je to bljak hrana, soriuser posted image . Sej vem, da mam mogoče tud predsodke, samo zdaj v nosečnosti se ne bi glih zezala z eksperimentiranjemuser posted image . Sem na žalost enkrat gledala en prispevek o kitajskih restavracijah pri nas...user posted image Sej vem, tud men bi blo boljš, če ne bi vedla, tko pa... Drgač pa bi jaz tudi kaj drugega kot pizzo. A smo bolj za domače? Dejte mi najprej predloge; a bolj kmečko hrano, al italia, wiener? Za kmečko vem za Kramarjev hram, da je ful dober. Ostalih je pa itak dost.

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?