|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
28.11.2009 21:29:59   
katjandraž
Anuš, vse naj, naj!!!user posted image

Srečanje: Jah, jst bi mal težko v petek, ker imam pred seboj nooor teden v službi, vključno z vikendomuser posted image .

Tananejka, to pa ni lepo od tebe, da nas tuki pustiš čakat. Sej veš, kakšni firbci smouser posted image

< Sporočilo je popravil katjandraž -- 28.11.2009 21:30:58 >

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
29.11.2009 14:26:16   
tananejka
Anuš: še tukaj vse najnajnajuser posted image user posted image user posted image

Beti1: uaauuu, čestitke za avto in VARNO VOŽNJO!!!!!user posted image user posted image

FIRRRRBBBCIIIIuser posted image , sj bo hitro minilo in bom povedalauser posted image

ČAUČAU

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
29.11.2009 17:39:36   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: tananejka

Anuš: še tukaj vse najnajnajuser posted image user posted image user posted image

Beti1: uaauuu, čestitke za avto in VARNO VOŽNJO!!!!!user posted image user posted image

FIRRRRBBBCIIIIuser posted image , sj bo hitro minilo in bom povedalauser posted image

ČAUČAU

a deeeeeej noooo koks žleht user posted image ne morš nas tkole mučt, dej povej nooooooooooooo!!

Beti: WAAAAW nobl user posted image zakaj pa kr 2 rabte user posted image Čestitam za supr odločitev!

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
30.11.2009 20:29:30   
beti 1
Hvala, bo prav pršlo, sem v enem popoldnevu v Šiški dobila 2 plačilna naloga od mestnega redarstva za napačno parkiranje (smajli, ki se mu kadi iz ušes), na mestih, kjer je praktično nemogoče pravilno parkirat.

Žaži: itak smo nameraval zamenjat avto, odkar smo ga za na morje preveč obložil, zdaj se pa jaz vsak dan vozm v Begunje, zimsko vreme, sploh deževno ap ni najbolj naklonjeno spravljanju otrok v vrtec in šolo s kolesom, trloe pa vzamejo veliko več časa, tko da je možek prtisnu in bomo začasno mel 2 avta.

Če katera pozna koga, ki bi feb.10 kupu avto ala Peugeot 307 ga bomo takrat prodajal za dobre 3 čuke.

lp

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
30.11.2009 21:32:08   
Anuš
Oooo, tenks za čestitkiceuser posted image . I just loooove birthdaysuser posted image user posted image Zdej pa sem dons cel dan ležala, ker mam filing, da mi bo križ ven zabrisal. Preveč gnezdenja. Čez vikend sem mal pretiravala

Tananejka: srečno jutriuser posted image

V sredo je poooolna luna. Sej veste kaj dela user posted image user posted image . Bomo vidl. Sem pa že 3 cm open, so we are getting thereuser posted image . Moj Pierce Brosnan jutri prične s šolo in vesela novica - lahko bo hodu vsak dan domov

Srečanje: počakajmo, kaj nam luna prineseuser posted image . Ker pol se mormo zment za Štorkljo pri porodnišnici. Itak pa v petek očitno odpade, ker ste vse ful odsotne.

Beti: nov avto? In to še zelo lep po vrhu. Vse čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
30.11.2009 21:45:55   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

Hvala, bo prav pršlo, sem v enem popoldnevu v Šiški dobila 2 plačilna naloga od mestnega redarstva za napačno parkiranje (smajli, ki se mu kadi iz ušes), na mestih, kjer je praktično nemogoče pravilno parkirat.

uuuuuu šiit user posted image upam, da ni prehud znesek..nimam predstave kakšne so kazni..

Anuš: A če se prej ne vidmo, pa če ne uspemo pogledat dojenčija skoz bavžek..a bomo lahko kmalu po rojstvu ga prišle pogledat?? user posted image user posted image

Tananejka: deeeeeej poveeeeej nooooo.....a sta vi2 poročena?? Kaj pa če je poroka....user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
1.12.2009 14:30:13   
tananejka
Čau babe=firbciuser posted image user posted image

Žaži: poročena sem že od leta 2002....nice tryuser posted image user posted image

Nooooooooooooooooo, zdejvambompapovedalakajsejezgodilo...a mi sledite?
S 1.1.2009 odpiram varstvo na domu Sovica, ki bo potekalo na Viru pri Domžalah: www.sovica.si. Seveda pričakujem vaše mnenje o spletni strani user posted image

Papa

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
1.12.2009 18:50:18   
katjandraž
ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image Matr si pogumna, svaka častuser posted image . Sem že na hitro pogledala, zgleda hudo zanimivo.

Neposredna povezava do sporočila: 4433
1.12.2009 20:15:59   
*žaži*
WAAAAAAAW stara jst sm čist navdušena user posted image ! Sej ne morm verjet! Vsaka čast za pogum in vztrajnost!! user posted image Men se zdi ponudba zelo mamljiva- mene bi prepričala user posted image  user posted image Res supr! Bolj podrobno o tej temi boš pa povedala na našem sestanku, ki upam, da bo kmalu user posted image Jst predlagam ponovni datum: petek 11.12 pozno popoldan. Ste za?

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
1.12.2009 20:54:50   
beti 1
Tananejka: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  BRAVO za pogum!!!
Škoda, da ste tko daleč, mene je tud zamikalo, ko bodo še slikce bo sploh majka.

Večerjica: močno dvomim, da bo šlo, moram bit 12. zjutraj v Bovcu

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
1.12.2009 21:15:10   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

Tananejka: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  BRAVO za pogum!!!
Škoda, da ste tko daleč, mene je tud zamikalo, ko bodo še slikce bo sploh majka.

Večerjica: močno dvomim, da bo šlo, moram bit 12. zjutraj v Bovcu

deeeej nooo, pa sej bi se popoldan dobile..

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
1.12.2009 22:15:11   
tananejka
Punce, hvala za vzpodbudo in pozitivne besedeuser posted image . Ful me veseli, da vam je všeš spletna stran in ponudbauser posted image . več pa seveda na našem internem sesatnkuuser posted image . Delam še do naslednjega torka, potem sem pa freeeeeeejuser posted image . Sicer se bom popolnoma posvetila "sovici" ampak vseeno bo tale december nekaj posebnegauser posted image

Meni 11.12. odgovarjauser posted image

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
2.12.2009 10:06:54   
Anuš
Men tuduser posted image . Pa čimprej popoldne, pa kakšno kmečko varjanto spet prosimuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4438
2.12.2009 19:36:30   
beti 1
Anuš: a ti maš še plac za kmečke variante? Men ga je, ko sem bla tko daleč že fejst zmanjkovalo.

Žaži: veš da se bom potrudila, ampak malo moram bit pa tud s familjo, pa počivat je tud treba.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
2.12.2009 21:59:47   
katjandraž
oj
meni je mož ravno povedal, da gre 11.12. s sodelavci ven, tako da ne vem, če bo šlo. Moram starše vprašat, če bi imela otroka, pol pa lohka. Sporočim.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
6.12.2009 22:22:22   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: katjandraž

oj
meni je mož ravno povedal, da gre 11.12. s sodelavci ven, tako da ne vem, če bo šlo. Moram starše vprašat, če bi imela otroka, pol pa lohka. Sporočim.

No as zrihtala kej?

Ej punce, ste dobile kej od Miklavža? Kaj je pa Miklavž otrokom prnesu? Našmu Aljažeku je Bakogane (To je bila velika želja) in nekaj sladkarij.

Men Miklavž ni nč prnesu. Špicparkli so me obiskal zvečer. Nekdo je pozvonil, bili so Špicparkli, ko sm odprla. Tako sem se jih bala. Rekli so, da me bodo po rit nažgali, ker sm bila v letošnjem letu PREveč pridna in da to ni meni prav nič podobno in da tko ne morem živet- zato je bila kazen sledeča: Slečt sm morala hlače do spodnjih hlačk, ki so pokrivale le delček moje zadnjice. Nagnit sem se morala naprej in brez pripomb počakati, da me je vsak špicparkl posebej čez ritko s šibo. Moja 2 hlebčka sta danes zelo rožnate barve user posted image   (user posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 4441
7.12.2009 10:14:32   
Anuš
O mater se pa dogaja na vašem koncu žaži. Kje je bil pa dragi? Al je bil on glavni akteruser posted image

Klea je dobila pri mojih in od mojga sladkarije pa sadje. Ampak najbolj je bla pa vesela, ko je v svoji sobi na oknu (kamor je nastavla vrečko, ki jo je sama izdelala) v vrečki dobila polno čokoladnih piškotov, ki jih je Miklavž pekel za pridne otroke. Toooolk je bla vesela, da sva se z mojim ful smejala. Pol je pa prijazno delila z namauser posted image . Piškoti sste jedleo pa toooolk noro dobri, da takih še niste jedleuser posted image

Srečanje: men se neki dogaja in kar mal dvomim, da bom do petka zdržalauser posted image . Če bom OK, pridem!

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
7.12.2009 13:25:48   
katjandraž
o, anuška, lepo, lepo! Sem ti kar malo fouš, tisti prvi trenutki z bejbijem so nepozabniuser posted image . Skratka, good luck!!!

Jst sem si zrihtala frej za petek, bo zdaj kaj s srečanjem al kako? Dejte no, bomo šle še našo anuš obiskat, če nam uide rodit (joke, da se ne boš ustrašlauser posted image )

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
7.12.2009 17:43:56   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: katjandraž

o, anuška, lepo, lepo! Sem ti kar malo fouš, tisti prvi trenutki z bejbijem so nepozabniuser posted image . Skratka, good luck!!!

Jst sem si zrihtala frej za petek, bo zdaj kaj s srečanjem al kako? Dejte no, bomo šle še našo anuš obiskat, če nam uide rodit (joke, da se ne boš ustrašlauser posted image )

...ji bomo pomagale predihavat prve popadke user posted image
No kaj je zej babe, dejmo, dejmo..treba se je zorganizirat in rezervirat!

Neposredna povezava do sporočila: 4444
7.12.2009 18:24:07   
tananejka
ja, dejmo ne...jaz tud pridemuser posted image

Anuš: še mal, še mal user posted image user posted image

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
7.12.2009 18:25:42   
tananejka
žaži: ti, ti porednica user posted image user posted image user posted image
Hude fore imate na vašem koncuuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4446
7.12.2009 18:52:08   
katjandraž
torej, kdaj in kje, men je vseen.

Neposredna povezava do sporočila: 4447
7.12.2009 20:21:45   
beti 1
Pomaranča pr kinu Šiška, de bo mela Anuš blizu do kufra za porodnišnco. Drgač je to Štajerska gostilna v Lj., čist nova, ura?

Anuš, tišč noge skup, user posted image user posted image user posted image
Če ne bo pomagalo pa en srečen porod in najluštnejšo user posted image

< Sporočilo je popravil beti 1 -- 7.12.2009 20:22:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 4448
7.12.2009 21:12:59   
Anuš
user posted image user posted image user posted image tišč noge skupuser posted image user posted image user posted image . Ne morem, mam vse razmesarjen, ker sem hotla bit zrihtanauser posted image user posted image user posted image . Pa živčnost, velik trebuh in britvica ne grejo glih najbolj skupiuser posted image user posted image user posted image . Močno upam, da user posted image še počaka, da se vsaj za silo zaceliuser posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
8.12.2009 8:46:49   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: Anuš

user posted image user posted image user posted image tišč noge skupuser posted image user posted image user posted image . Ne morem, mam vse razmesarjen, ker sem hotla bit zrihtanauser posted image user posted image user posted image . Pa živčnost, velik trebuh in britvica ne grejo glih najbolj skupiuser posted image user posted image user posted image . Močno upam, da user posted image še počaka, da se vsaj za silo zaceliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ojoooj

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?