|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
5.8.2009 14:13:24   
katjandraž
ojla!

Itak, da sem se mogla oglasit, če se mente za ven. Na žalost me v soboto ni doma, ker gremo jutri na morje, ampak če se slučajno ne uspete zmenit za to soboto, se prec javim za naslednjo!!! Kasso, tole se dobr sliši!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
5.8.2009 20:27:19   
*žaži*
Sej ni važn kaaam, JS BI ŠLA VVVVVNNNNNNNN pa jedla bi mmmm....dejmo gremo user posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
14.8.2009 10:51:54   
katjandraž
Oj!

Ne vem, kok ste kej tuki gor, bom poslala še sms, ampak stvar je v tem, da sva se ravnokar z Žaži zmenili, da prideta z Aljažem jutri okoli 17h do mene. Tudi ostale ste lepo vabljene na sladoled in ledeno kavo!

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
15.8.2009 19:40:39   
Peli
Katjaandraž - hvala za povabilo, samo mi smo imel že drugačne načrte.

Mi smo včerej praznoval taščin rojstni dan, danes pa smo šli še z enimi prjatli v eno planino nad Tržičem, je blo prav super, samo mene je kr fino sonce ožgalo, pa Urbana v lička, k sm mu jih pozabla namazat user posted image .

Drugače je Aljaž prve ločene počitnice brez naju z možem kar lepo prenesel, je kar zagret, da gre drugo leto spet z mamo na morje. Ga pa še vedno kr trma matra, se mi zdi da je vsaj 5x slabše, kadar je zraven še ati, k ve da pri njem veliko doseže. Zadnje čase s hranjenjem nimamo več problemov, res kr veliko poje. Pleničke za spanje pa še ne ukinjamo, saj je večkrat tako polulana, da mu premoči, in če ga v spanju previjam, se še zbudi ne.

Punce od kod vam tolk časa??? Jest ne vem al se ne znam zorganizirat, al kaj, ko pridem iz službe gremo mal vn, potem otroke spat in če mam še voljo mal pospravm, to je pa vse, za vikend mal bolj pospravim, pa sobota dopoldan mine, seveda če je ne zabijem v službi.

Neposredna povezava do sporočila: 4304
16.8.2009 22:43:26   
beti 1
Katjandraž, še enkrat hvala za povabilo in pogostitev, meli smo se zlo fajn. Fanta sta še danes spraševala, kdaj bomo lahko spet šli k vam na obisk.

Žaži, se priporočam za slikce, dej me še enkrat povabi za prijatelja na facebooku, staro povabilo je neuporabno.

Jutri gresta naša malčka z vrtcem v kolonijo do sobote, jaz pa mam še 2 dni dopusta, tko da mi bo upam uspelo napisati še kaj več.

nočko

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
26.8.2009 11:04:07   
Anuš
Živjoživjo!

Uspešno smo zaključili prekrasen dopust. 3 dni smo že doma in po več kot 5 tednih je bil res že pravi čas za "back to homeland"user posted image . Vsi smo se mel noro fajn - ene najboljše počitnice do zdejuser posted image . Klea je mela ful prjatlov, jst pa njihovih mamic za čvekuser posted image . Bojan se je noro dobro znašel kot prostovoljna varuška in animator na plaži - so se otroci kar popal na njegauser posted image . Tolk morja seveda prinese tudi lepo barvo in Klea je skor črnka. Mene pa sprašujejo, če se čuvam pred soncem zaradi nosečnostiuser posted image . Pa tolk trpljenja na soncu in mazanja.... Klei ni in ni jasno zakaj jst ne porjavim tolk kot ona in Bojanuser posted image .

Moja nosečnost: res  težko mi je blo prejšnji teden, ko je blo tolk vroče. Zdaj sem dobila trebušni pas, da mi podpira buši in bolniško do nadaljnega. Drugače pa mi ni hudega. Sem pa že lepo okroglauser posted image

Papa

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
26.8.2009 11:58:37   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Anuš
Pa tolk trpljenja na soncu in mazanja.... Klei ni in ni jasno zakaj jst ne porjavim tolk kot ona in Bojanuser posted image .

Jaz sem pa ugotovila, da ni na moji koži nobene razlike, a se sončim al ne, zato od letos naprej uživam na dopustu v senciiii, pa bog pomagaj če smo pa brez pigmenta. Tudi vsi trije moji otročiči so po user posted image ...cigoti, jaz pa sem po mojemu očetu, ki je bil rdečelasec pegasta in belalaaaaa...
Tako, da če me zdaj še kdo vpraša, kako da nisem nič porjavela, mu bom rekla, da sem samo seksala in ni bilo cajta it na sonce.
Na srečo moje otroke ne zanima koliko je kdo porjavel.user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
30.8.2009 21:17:51   
beti 1
Živ!

Upam, da še katera to gleda, s februarčico Ezi sva okvirno zmenjni v Bizoviku to sredo popoldne, če bi še katera prišla.

še 1 dan do šole

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
1.9.2009 5:18:58   
Anuš
Verjetno prideva midve s tananejko okol 16-ih. Obvestim še Katjo. Čao

Aja, pa uspešno preživet 1. šolski danuser posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
1.9.2009 9:23:52   
kasso
med tednom zelo težko, pa drugič user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
1.9.2009 14:25:53   
katjandraž
Naš fant ima jutri rojstni dan, tako da nas ne bouser posted image . Pa drugič, čimprej, dokler je še vreme lepo.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
1.9.2009 20:50:13   
beti 1
Katjandraž: lepo, lepo praznujte, pa upam, da se res kmalu vidimo.

Naš fante je bil že pred šolo čist naspidiran, potem pa še bolj. Me prav zanima, kako bo jutri.

se vidimo

Neposredna povezava do sporočila: 4312
3.9.2009 5:15:30   
Anuš
user posted image user posted image   ANDRAŽ: vse najboljše

Beti: Pozdravite seuser posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
3.9.2009 22:26:10   
katjandraž
Hvala za čestitke!

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
8.9.2009 13:25:00   
tananejka
Z ZAMUDO ŽELIMO ANDRAŽU VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4315
11.9.2009 4:25:53   
Anuš
HAHAHA: Sem odprla našo zadnjo stran in vidla, da je katjandraž vsa naspidirana za ven, kar naenkrat ful sporočil user posted image . Pa, a se mi blede od -spet- zgodnje ure? Jauser posted image user posted image user posted image ! Datum je bil z začetka avgustauser posted image . Ampak ideja ni slaba, dopusti za nami, sončni in topli dnevi zgleda tudi... In misel na nepozabno dogodivščino v izbrani družbi, v izbrani restavracijiuser posted image ... In, da se spet zberemo bo trajalo, tako da predlagam petek, 9.10.2009 ob 19.00. Lahko gremo v Ančko (Šenčur), Sokol v centru Lj. ali pa morda preizkušen Kaval?

Pa ne me predolgo pustit čakat, kar pogumno!

Katjandraž in tananejka:
Kva je zdej to? 8.9.2009 sta postali prijateljici?!? Kaj pa sta bli do zdej? Znanki? user posted image user posted image user posted image Je blo prav hecno, ko mi je na dnu kompjuterja pisalo, da sta okol 13.00 postali prijateljici. In kakšni so pogoji za vstop v vajino družbo?user posted image user posted image Pa ugodnosti?user posted image

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
11.9.2009 22:37:17   
tananejka
Anuš:user posted image user posted image  ja a si lubosumna ali kaj?? Ne sej se hecam, Katjandraž mi je (nevemkako) poslala prošnjo za prijateljstvo. Zgleda ena nova fora na RRju. V bistvu nimam pojma, ker nisem skor nič goruser posted image In SEVEDA sem prijateljstvo sprejelauser posted image

U večerjica in babji čvek ...seveda sem ZA!!!! Si grem kar v opomnik shranit datum, da ne pozabim. Lokacija: VSE mi je OKuser posted image

Mi dugač fajn: sam če bi nas ta angina pri miru pustila. Tanaja je že bolš, Aneja pa je zbolela iz srede na četrtek ponoči. Alina?? Zaenkrat še ni hujšega...samo mal rdeče grlouser posted image

čaučau

< Sporočilo je popravil tananejka -- 11.9.2009 22:38:36 >

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
13.9.2009 10:31:58   
*žaži*
Kuku!!

Tut js sm ZA...sam čist točn povem en dan prej, a grem al ne user posted image
Zdej trenutno sm tečna pa zoprna- jutr mam izpit..isti že 2. user posted image user posted image user posted image

Smo na vezi, čaw

Neposredna povezava do sporočila: 4318
13.9.2009 11:33:53   
katjandraž
Jaz pojma nimam, kje sm to našla za prijateljtvo, ampak fajn, da sem Anuš zbudila, če ne drugegauser posted image .

Za večerjo še sporočim, k imam 10.10. službo, pa še Simon ima RD, tako da se slišimo.

Žaži, srečno jutri!!!user posted image

Bolančki, pozdravite se!

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
14.9.2009 3:53:31   
Anuš
user posted image user posted image user posted image Ja, ljubosumna ja. Še na facebook se nočem registrirat, ker komi sfolgam že druženja po "naravni"user posted image poti. Vidve kar prijateljujta,... po netuuser posted image user posted image user posted image

OK, Tananejka bom rezerviralauser posted image za 2 v ... Fokulusuuser posted image user posted image user posted image . Dejta katjandraž pa žaži, vidve se samo odločita, sprejmita to pomembno odločitev in se prijavita, priložnost je samo ena. Samo tisti petek je lahko našuser posted image ... Sem zadnjič gledala na tv eno "oddajo", kjer iščeš razlike med dvema fotkama. Uuuu, to pa je adrenalin do konca user posted image user posted image user posted image .

Žaži: jutri pa razturajuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4320
14.9.2009 20:15:28   
beti 1
Živ!

Anuš, teb pa dogaja zadnje čase. To s prjatli na RR-ju je tud men enkrat nekaj ratal, pa pojma nimam kako.

Tananejka: hitro okrevanje vam želimo

Žaži: držim pesti, v skrajnem primeru pa: "v tretje gre rado", ampak ti tega itak ne bo treba preverjat

Večerja: na žalost sem službeno bukirana za tisti vikend, tako da z mano ne bo nič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A lahko kdaj drugič, pliiiiissssssss?

lp

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
15.9.2009 11:30:43   
Anuš
beti: lahko 1 teden kasneje. Kaj je touser posted image ...16.10.2009. OK? Vsem? Vse se bomo zmenile...enkrat do novega letauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
15.9.2009 12:50:13   
*žaži*
Kuku!

Anuš: user posted image user posted image user posted image ti ga pokaš user posted image
Beti: Tretje možnosti ni, ker je to bil zadnji rok v tem študijskem letu in moj 2., pa tut zadnji...keeeeeer SM IZPIT NARDILAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image in zdej drage moje sm zaključla z izpiti za to leto user posted image Tko, da ta teden se začnem prpravlat res aktivno za potovanje, in sicer (to še nekatere ne veste) js in moj dragi greva z avtodomom na Dansko in Švedko  user posted image user posted image user posted image odhod je v soboto.
Na srečanje pa verjetno pridem...sam čist ziher še sporočim user posted image

Adijos amigos pa srečno kekec user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
15.9.2009 13:29:08   
tananejka
AHHHHOOOJ

Žaži: ti si carica!!!! BRAVO; RAZTURAŠ!! Zdej pa na zaslužen dopust. Mal sm ti fouš, ampak OK; bom že prežvelauser posted image user posted image . Pa ne pozabi, da maš dragega zraven, ko boš gledala okol za Danciuser posted image  Priporočam, zelo temne sončne špegle, da se ne bo vidlo kam gledašuser posted image user posted image .....heheh...kok sem zlobnauser posted image . UŽIVITA!!!!

Srečanje: 16.10. ITAKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beti1: daj nas mal osvesti s tole gripouser posted image ??? Mene je zdejle prvič mam stisnilo, ko sem vidla, da je velik otrok v OŠ Polzela zbolelo. Sicer sem bila do zdej bolj flegma. Kaj ostanemo doma ob prvem kakšljanju?? Ne vemuser posted image

Anuš: potem se pa po naravni poti user posted image  primajajta s Klejčo kej do nas. Smo zdraviuser posted image

DIJO

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
15.9.2009 14:59:25   
*žaži*
Heej!
Tananejka: Hvala user posted image mam temna sončna očala, sam vseen fajn skoz njih vidm user posted image
..pa tko mimgrede...js sm s Polzele in od kolegice (sosede) fant je zbolu, zdej so vsi doma zaskrbljeni, pa še me vse mame (druge kolegice) ostalih otrok zraven user posted image ker so naši otroci in njeni (osnovnošolec in 4 leta stara puža) dostikrat skupaj user posted image
...bomo vidl kaj bo

čaw

Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?