|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
7.6.2009 19:21:12   
tananejka
Čer!

Pa je šel še en vikend imo. Čeprav deževen, je minil en dva tri. Še dobra dva tedna službe, pol pa doooopustuser posted image

Alina ima pravo "trmušnico" zadnje čase. Imamo po novem posebno mesto za ohlajanje, ki je vsak dan obvezno obiskanouser posted image user posted image , Alina vsakemu pove, kje "razmišlja" kadar sedi na ušesihuser posted image . Danes je sedela LE enkrat (3 minute), ker si ni hotela oblečt spodnjih hlač...ona jih ne rabiuser posted image
Drugač mi pa zdej, če je huda name reče, da sem: TEPCAuser posted image user posted image  (prisežem, da to ni od domauser posted image ). Noksu (kužiju) je pa danes rekla naj neha vlečt kot en konjuser posted image ....to pa je "domača beseda"user posted image

Ta teden imam 2 piknika, četrtek in petek zvečer grem pa spetuser posted image user posted image  mal v nočno življenje. Težko meniuser posted image user posted image

Anuš: lansko leto smo tudi šli takle čas....prejšnja leta pa vedno sredi avgustauser posted image
Jst res upam, da ti bodo podaljšali bolniško in da boš lahko uživala na morjuuser posted image . Če boš pridna, te pride s puncami kej obiskat, da ti ne bo preveč dolgčas po nas user posted image user posted image . Čestitam za nov FENSI avtosedežuser posted image user posted image

Katjandraž: upam, da si že končala s spričevali....kolk more bit to dolgočasno pisatuser posted image  nč ti nisem foušuser posted image

Žaži: pridno se učiuser posted image

Lep začetek tednauser posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
8.6.2009 10:28:51   
beti 1
Uf, ste se razpisale, da sem vas komaj vse prebrala.

Žaži: te čisto razumem in se podpišem pod komentar od Anuš, ma se splača potrpet in zdržat, je potem naslednja 2 meseca lažje in lepše. Pa dokler ne padeš na izpitu nisi pravi študent.user posted image

Katjandraž: tudi jaz ti čisto nič ne zavidam, upam, da bo hitro in uspešno vse mimo in so boste potem skupaj imeli super lepo. Na poroki še posebej.

Tananejka: lepo, da se imata tako fino. Kje bosta pa dvojčici, ko se vrnete z dopusta, pri babicah, ali jih boš dala v kake poletne aktivnosti? Vam kar malo zavidam, ker greste tako kmalu uživat na morje, mi se še dogovarjamo, kdaj in kam bomo sploh šli. Smo pa dobili odobritev da gresta malčka lahko skupaj v kolonijo v Špadičih z vrtcem.

Anuš: ha, ha, ha, si predstavljam Žigija, kakšen šok bi doživel, če bi se mu kaj podobnega zgodilo.
Kateri torek potem? Jutri?
Pazi na to, kaj ti piše v odločbi komisije, da ne boš imela kakšnih sitnosti, zdaj jim je omejevanje bolniških prioriteta. Saj veš, šparanje, pa to. user posted image

Mi: imamo za sabo naporen a lep vikend, saj smo bili na birmi od nečaka. Tud kakšna borovnica se že najde v hosti. Kar se trme tiče je pri Blažu tudi vse ne, vendar kasneje ponavadi večino stvari naredi. Od prvomajskih naprej, ko smo bili malo več skupaj se še ni čisto privadil na to, da mor av vrtec, bi bil kar z mano doma. Meni se že pozna napor od nove službe in slabega vremena prejšnji teden, se me loteva angina, zaenkrat sem še na Angalu, ma ne vem, če bo zadosti. Drugače pa naredim 120 km na dan, kar mi vzame malo več kot 2 uri. K sreči imam ta teden cel teden izobraževanje v Ljubljani.
Danes sva dala avto na servis (redni) me prav zanima kakšna bo končna cifra.

se tipkamo, uživajte v lepem vremenu

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
8.6.2009 14:02:53   
*žaži*
Anuš, Beti sej mata prav :)

...drugač pa, ta druzga sm pa nardila, dans sm zvedla user posted image ....tko, da sm mal bolš volje...se bom lažje učila
čaw

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
8.6.2009 22:05:26   
katjandraž
Oj!

Z Žaži se meniiva, da bi šli jutri po njenem izpitu (po 14h) na eno hitro kavo v Bizovik? A je še katera frej? Beti in Anuš, sta mislili iti tak čas v Mercator?

Grem ma po vrhu pospravit, delat se mi tko ne da nič. Lahko noč.

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
8.6.2009 22:08:37   
Anuš
Ej beti, sm res mislila, da že jutri, pa mi je neki vmes padlo. Dejva rajš rečt za nasledn torek. Borovnice pa btw so tudi v ljubljani na šišenskem hribu. Pa ne sm pa tja kakšna ampak se kar pošteno naješ. Jst sem se danes že kar malo naveličalauser posted image user posted image user posted image . Predvsem čepenja na vsake tri korakeuser posted image Niso sicer še ful sladke, samo se bojim, da mi jih bojo pojedl, če bom čakala še par dniuser posted image .

tananejka: Men ni nč jasno. Sem bla ziher, da ste šli tudi lani avusta. A gre tolk hitr cajtuser posted image

Trma: tudi pri nas je domača. In tudi Klea pridno greje stol, ki je namenjen, da se malo ohladi. Kazenska traja 3 minute. In se lahko glede na odločitev glavnega in stranskega sodnika podaljšuje neomejeno za 3 minuteuser posted image .

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
8.6.2009 22:14:24   
Anuš
katjandraž+žaži: jutri ne morem pridt v bizovik, ker bom mela Kleo doma. Jo peljem na zajtrk v gozduser posted image . Nabiralništvo, pa to... Pa pol greva še na en obisk. In mi bo spala ziher do 15.30. Pol pa ne morem. Vidve pa le uživitauser posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
9.6.2009 10:36:35   
beti 1
Anuš: dober tek, za Mercator velja drug teden, tudi meni ne znese dopoldan, ležim doma v upanju, da bom preživela popoldanska predavanja brez prehudega glaobola.

Katjandraž: bi se vama z veseljem pridružila, a imam predavannja.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
11.6.2009 10:44:18   
beti 1
Živ!

A boste mele kaj časa za Lunin festival v soboto?

http://www.luninportal.si/index.php?cat=2&id=17 

lp

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
11.6.2009 14:11:45   
katjandraž
Mi najverjetneje pridemo, pa tinkatonka gre tudi, pa najbrž še katera februarčica. Te magari pokličem v soboto zjutraj, pa se točno zmenimo, ker se drugače ne bomo našliuser posted image .

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
12.6.2009 19:44:27   
Peli
No na hitro se še od vas poslovim, jutr odrinemo na morje, pomoje še spat ne bom mogla dons k sm navdušena bl k ta mal otrok user posted image .

Uživajte, čao!

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
12.6.2009 21:49:57   
beti 1
Vi pa še bolj!!! Pa srečno pot!!!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
15.6.2009 21:57:54   
beti 1
Halo!
Kje ste zdaj vse?
Že dopustniško razpoložene ali preveč zaposlene pred dopustom?

Anuš jaz bom jutri okrog 9-te v Merčkatorju.

lp

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
18.6.2009 10:06:36   
Anuš
Oj beti: zgleda, da je šlo mimouser posted image user posted image user posted image . Sploh ne vem kje sem bila. Se mi kar dogajauser posted image

Sem bla na NS za dojenčka in je vse ok. Sem pa ponesreč vidla spol in delam na tem, da zbrišem iz spomina.user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
18.6.2009 10:10:07   
Anuš
Aja, še to: včeraj sem zvedla, da so me za september namenili v najmanjše jasli- se pravi k 11 mesečnikom. Najverjetneje bom do konca na bolniški. A si predstavljate pri 6 mesecih nosečnosti bit v sobici in uvajat 14 kričačev (pravijo, da naj bi jih bilo celo 16!). No, tenks. Mam ful rada otročke, sam svojmu user posted image v trebuhu pa ne privoščim kakšnih travm zaradi moje službe.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
18.6.2009 11:38:19   
tananejka
IZVIRNO SPOROČILO: Anuš

Oj beti: zgleda, da je šlo mimouser posted image user posted image user posted image . Sploh ne vem kje sem bila. Se mi kar dogajauser posted image

Sem bla na NS za dojenčka in je vse ok. Sem pa ponesreč vidla spol in delam na tem, da zbrišem iz spomina.user posted image

user posted image user posted image , sori Anuš men je še zmer smešno. Mogoče pa maš možgane piši briši, pa boš lahko zares zrediralauser posted image . Sori, sam sem se spet fajn nasmejalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
18.6.2009 11:42:57   
tananejka
Čau!

Jaz sem že skoraj na dopustu. Služba mi sicer še ne dopušča, da bi odjadrala, ko sem doma sem pa zelo "na izi" narejenauser posted image . Čez vikend grem v šoping, pa spakirat morem. Iz srede na četrtek pa štartamo proti Splituuser posted image .

Verjetno se ne bom več oglasila, ker mamo polno enih nastopov, zaključkov itd....tako da UŽIVAJTE kjerkoli že boste!!!

PAPA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tananejka -- 18.6.2009 11:44:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 4266
19.6.2009 6:38:04   
*žaži*
Heej!

Anuš: user posted image   user posted image ...ko bi vsaj bila na bolniški user posted image

Tananejka: joooooooj kok je vam fajn user posted image ....uživajte na dopustu! user posted image user posted image Eni bomo pa še kr neki časa gnil v zoprnih obveznostih user posted image Mi gremo šele septembra.

Grem zdej delat..pol pa na izpit.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 4267
20.6.2009 8:04:44   
Anuš
žaži: tudi jaz upam. sem že čist v tem filmuuser posted image

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
24.6.2009 15:35:54   
Anuš
user posted image

Moj buši, če boste slučajno še kdaj na forum pogledaleuser posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
24.6.2009 17:50:00   
tananejka
user posted image uaaaaauuuu, anuš kakšen lep trebušček. FUL lepo, res!!!user posted image  pa kok si zrihtana user posted image

Uživajte punceuser posted image user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
25.6.2009 7:44:24   
*žaži*
Heej!

Anuuuuuuš kak luškan trebušček user posted image , a si se klobas preveč najedla, al te je sam čebela pičla- čemu je vzrok taka oteklina, čebela al klobasa? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tananejka: Se že peljete verjetn na morje....upam, da bo res lepo in vroče user posted image

Jst sm bla pa učer na koncertu od Simply red in je blo res res NORO!!! Koook lepo poje mmmmmmmm user posted image pa še vedn fejst za svoja leta.

grem, bodte mal bl tuki aktivne nooo ...papa

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
25.6.2009 8:39:13   
Anuš
tananejka: zdaj se peljete in ste že skor na cilju. Fulll uživite in se spočijte!

Žaži: sladoleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
26.6.2009 17:41:33   
beti 1
Anuš: lepa slikca, za koga le si se tko zrihtala? Take te pa nismo vajene.
Sicer pa mi zbujaš skomine po tistih časih user posted image .

Žaži: nisem mislila, da tvoji letniki tud to poslušajo user posted image user posted image user posted image , se mi pa zdi, da je blo hitro konec, sem šla nekaj čez deset proti domu in se je že množica valila iz naše četrti proti Celovški in naprej,...

Tananejka: uživajte na dopustu, saj slabo vreme do dol ne seže.

Mi: smo se končno uspeli dogovoriti, da gremo na morje 30.7. za 8 dni, nam je po naklučju uspelo dobiti apartma za osem oseb ob morju.
Dopoldan smo bili po dolgem času v živalskem vrtu, mene novo igrišče ni ne vem kako navdušilo, razen pravljic, čeprav je res nekaj posebnega. Žiga je bil pa čisto navdušen nad vsemi možnostmi za plezanje, guganje,... Bo treba kmalu enkrat kupiti še kupon za hranjenje živali. Smo danes videli ene, ki so hranili medveda in jima je bilo ful všeč, sta bila žalostna, ko mu nista mogla metati jabolk in hrušk.

lep vikend

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
27.6.2009 7:56:14   
Anuš
No, vidim, da moram razložit svojo zrihtanostuser posted image . Moj foter je imel 1 teden nazaj okrogli rojstni dan in smo šli v eno restavracijo, pa sem se mogla mal lepš oblečtuser posted image . Pol sem se pa še slikala, ker v forumu decemberke zdaj limamo svoje trebuheuser posted image . In glede na moj strašni avatar, sem pomislila, da bi bilo fino dat gor kakšen namig, da nisem vsekana psihometalkauser posted image . In glej glej, se kej mi zdi, da se zdaj kar rajš z mano menijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
27.6.2009 10:31:51   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: Anuš

No, vidim, da moram razložit svojo zrihtanostuser posted image . Moj foter je imel 1 teden nazaj okrogli rojstni dan in smo šli v eno restavracijo, pa sem se mogla mal lepš oblečtuser posted image . Pol sem se pa še slikala, ker v forumu decemberke zdaj limamo svoje trebuheuser posted image . In glede na moj strašni avatar, sem pomislila, da bi bilo fino dat gor kakšen namig, da nisem vsekana psihometalkauser posted image . In glej glej, se kej mi zdi, da se zdaj kar rajš z mano menijouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a deeeeej noooo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?

Da. (86%)

Ne. (14%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!