beti 1
|
Uf, ste se razpisale, da sem vas komaj vse prebrala. Žaži: te čisto razumem in se podpišem pod komentar od Anuš, ma se splača potrpet in zdržat, je potem naslednja 2 meseca lažje in lepše. Pa dokler ne padeš na izpitu nisi pravi študent. Katjandraž: tudi jaz ti čisto nič ne zavidam, upam, da bo hitro in uspešno vse mimo in so boste potem skupaj imeli super lepo. Na poroki še posebej. Tananejka: lepo, da se imata tako fino. Kje bosta pa dvojčici, ko se vrnete z dopusta, pri babicah, ali jih boš dala v kake poletne aktivnosti? Vam kar malo zavidam, ker greste tako kmalu uživat na morje, mi se še dogovarjamo, kdaj in kam bomo sploh šli. Smo pa dobili odobritev da gresta malčka lahko skupaj v kolonijo v Špadičih z vrtcem. Anuš: ha, ha, ha, si predstavljam Žigija, kakšen šok bi doživel, če bi se mu kaj podobnega zgodilo. Kateri torek potem? Jutri? Pazi na to, kaj ti piše v odločbi komisije, da ne boš imela kakšnih sitnosti, zdaj jim je omejevanje bolniških prioriteta. Saj veš, šparanje, pa to. Mi: imamo za sabo naporen a lep vikend, saj smo bili na birmi od nečaka. Tud kakšna borovnica se že najde v hosti. Kar se trme tiče je pri Blažu tudi vse ne, vendar kasneje ponavadi večino stvari naredi. Od prvomajskih naprej, ko smo bili malo več skupaj se še ni čisto privadil na to, da mor av vrtec, bi bil kar z mano doma. Meni se že pozna napor od nove službe in slabega vremena prejšnji teden, se me loteva angina, zaenkrat sem še na Angalu, ma ne vem, če bo zadosti. Drugače pa naredim 120 km na dan, kar mi vzame malo več kot 2 uri. K sreči imam ta teden cel teden izobraževanje v Ljubljani. Danes sva dala avto na servis (redni) me prav zanima kakšna bo končna cifra. se tipkamo, uživajte v lepem vremenu
|