|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
27.6.2009 10:37:46   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

Žaži: nisem mislila, da tvoji letniki tud to poslušajo user posted image user posted image user posted image , se mi pa zdi, da je blo hitro konec, sem šla nekaj čez deset proti domu in se je že množica valila iz naše četrti proti Celovški in naprej,...

Ne ne Beti, sej ne poslušajo, to sam js- sm izjema...pač mi je taka zvst glasbe všeč....na sploh stare pesmi iz tistih časov. A pol se je slišal, kdaj je blo konc koncerta? user posted image Ja je blo res prehit konc, od 20. do 22. user posted image Blo je pa res prečudovito!!!! user posted image
...evo enega od mnogih enkratnih pesmi  http://www.youtube.com/watch?v=EcJeyN5CdCY

papa

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
30.6.2009 9:57:24   
Anuš
Evo, zadnji dan uživancije. Jutri pa delat za 2 tedna, potem pa dopust. Bom vsaj mirna na dopustu. Ej, kdaj greste kej na dopuste? A se zmenmo kdaj za kakšen Tivoli popoldne, ko bo lepo vreme? Lahk tud Bizovik.

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
2.7.2009 21:57:46   
*žaži*
Heej!

Ja Anuš jst sm koj za user posted image kdaj približn si pa mela v mislih, da bi se dobile? Ja kdaj gremo pa vn??? Jst bi šla mal vn kako soboto, ha, ste za? Tananejka je že tak rekla da bi šle.....deeeeejte greeeeeemo no user posted image

Jst grem to soboto, sam pol bi še šla kakšno user posted image

grem, papa

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
3.7.2009 6:59:31   
katjandraž
Njapre, ANUŠ, ful sori za zadnjič, sem potem dobivala obiske enega za drugim, da sem te še poklicat pozabilauser posted image .

Drgač pa jaz dons dobim svoja sončka nazaj z morja in imamo potem do naslednjega petka časuser posted image . Čez 1 teden ob tem času pa nč več, k pride naš oči na dopustuser posted image user posted image user posted image . Kera je sploh v doma? Do kdaj je Tananejka na morju? Žaži, Anuš, vidve sta doma, a ne, kaj pa beti1, si doma do morja?
Javte se, pa se zmenmo za eno popoldansko druženje, za uno "nočno" se pa zaenkrat odpovedujemuser posted image .

Lep vikend!

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
6.7.2009 9:24:54   
beti 1
Pozdravljene!

Mi smo danes doma, Žiga je imel v soboto vročino, včeraj je bil pa cel dan OK, danes zjutraj, ko sem ga že hotela poslati v vrtec, pa so se mu po ličkih naredili izpuščajčki. Sem se že ustrašla, da ima škrlatinko, pa mi je pediatrinja že po telefonu rekla, da je zdaj veliko viroz z izpuščajem.
Sicer pa bomo mi bolj kot ne leteči. V sredo popoldan bi se mogoče lahko dobili, potem pa peljem mulčka do vikenda k dedkom in babicam. Bomo spet malo "čarali" z raznimi oblikami varstva, da spravimo skupaj 1 mesec odsotnosti iz vrtca za uveljavljanje rezervacije.

Anuš: zdrži ta 2 tedna in potem mirno uživaj dopust, ko boš prišla nazaj se moraš pa malo bolj švoh in bolehna nardit user posted image user posted image user posted image , če boš pokala po šivih od zdravja, kot zdaj user posted image user posted image user posted image  boš v trenutni gonji proti bolniškim le težko uspela s svojo željo.

Katjandraž: uživajte v skupnem dopustu, če se ne vidimo. user posted image

lp
beti 1

< Sporočilo je popravil beti 1 -- 6.7.2009 9:25:51 >

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
6.7.2009 17:35:41   
Anuš
Katjandraž: ni panike, smo se znajdluser posted image

A se pol zmenmo to sredo? Sej bo sonce... Kaj pa vem- enkrat popoldne, okol 15.30?

beti: tale bolniška, ja bo še švic tekuuser posted image . Bo pa zelo potrebna, ker sem dons zvedla, da bom bolj kot ne sama rihtala user posted image . Bojanu se glih 1.12. začne eno usposabljanje in bo doma šele zvečer. Pa še to bo zmatran, da bom mela verjetno 3 user posted image user posted image . Še pri porodu ne ve, če bo lahko zravenuser posted image . To mi je pa res fak. Pa uni obiski v porodnišnici, ko sem se lahko vsaj struširala normalno... Tko, da močno upam, da se spočijem pred prihodom novega user posted image .

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
6.7.2009 18:21:15   
Anuš
POMEMBNO OBVESTILO!

Če želi katera svoje mladičke peljat to nedeljo ob 8.00 v ZOO pod strokovnim vodenim ogledom vodiča s kup zanimivimi dejavnostmi - ki jih normalno ne bi bili deležni - in za isto ceno kot, če bi šle same, mi sporočite. Prijatelj vodič je tolk prijazen, da se bo potrudil tudi pri raznih fobijah pred plazilci, skakljivci in sluzavciuser posted image user posted image user posted image user posted image . In je dovolil, da povabim še kakšnega. Je pa v programu predvideno kopanje slonice, hranjenje medotov, božanje živali.... Sporočite, da vas prijavim. Najkasneje do sobote. Cena 3,5 za otroke in 6 za nas ta velike. Papa

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
6.7.2009 20:18:09   
beti 1
Živ!

Mi smo pr zdravnici ugotovil, da mamo bolezen ust dlani in stopal. Je bolj ali manj nedolžna viroza z izpuščaji po ustih dlaneh in stopalih, lahko pa tudi drugje. Bosta pa fanta v sredo po vsej verjetnosti še kužna, tako da bomo raje preskočili srečanje.

lp

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
6.7.2009 22:18:16   
*žaži*
Anuš: Tale tvoja ponudba se mi zdi zelo mikavna user posted image ...morm še razmislit, da slučajno ne bom zopet na kaj pozabla- mogoče že imam za kaj dogovorjeno in za to ne vem (beri pozabla). Sporočim do sob.

Beti: No sm vesela, da ni kaj hujšega..sam za tovrstno obolenje še nism slišala user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
6.7.2009 22:25:09   
katjandraž
Anuš: Joj, kok ti nism fouš, kar se tvojga dragega tiče :( Jst sem bila zlo vesela, da je Simon 2 meseca prepozno diplomiral in je šel to s... delat šele, ko je bil Andraž star že 1 leto.
ZOO: mi gremo na piknik, k ima sestrin dragi RD, ampak vseeno hvala za povabilo.
Sreda: Anuš, Žaži, peli, še katera, se dobimo? Mi 3je mamo čas.
Beti1, uf, tole je pa baje kar zoprno, sploh v ustih. Naj čimprej mineuser posted image .

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
7.7.2009 14:32:37   
Anuš
beti: ta virus je Klea mela pri cca. 1,5 letu. Sem mislila, da ma noriceuser posted image , ki so takrat glih razsajale. Sej hitr mine, sam v karanteni pa morjo bit, ja.

Žaži: ti sam javi, da vaju prijavim.

Jutri se pol dobimo, a ne? A je za primer dežja kakšna boljša lokacija kot Mercator ali City park?

Neposredna povezava do sporočila: 4286
7.7.2009 18:19:14   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: katjandraž

Sreda: Anuš, Žaži, peli, še katera, se dobimo? Mi 3je mamo čas.

ne ne naju jutri ne bo...Katjindraž se zdi kr samoumevn, da tut žažika pride user posted image ...a sm kje napisala da pridem jutr? user posted image ne morm, drugič
papa

Neposredna povezava do sporočila: 4287
8.7.2009 21:18:13   
*žaži*
Anuš ne lub se nam u pol 7 ustat v nedeljo zato, da bomo v ZOO ob 8. Sorry user posted image Če bi blo okol 12 bi blo tabolš.

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
14.7.2009 17:14:28   
Anuš
No, na hitro, ker pol grem pokat. Jutri smo že na morjuuser posted image .

ZOO: NORO! So bli otroci tolk zainteresirani, da smo okrog hodili 6 ur! Smo bli pa potem fejst zmatraniuser posted image . Vidl smo pa res veliko stvari, samo vsega nismo mogli obdelat. Smo povabljeni še naslednje leto.

Mejte se fajn, pridem konec avgusta.

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
15.7.2009 23:20:27   
katjandraž
Da se vam še jst javim preden gremo na morje. Zdaj smo bili 2 dni v Legolandu, huuuuudo dobruser posted image , res ne bi moglo biti boljš, razen če bi podaljšali naš izletuser posted image . Jutri gremo v Maredo, sicer samo za en teden, potem pa na sestrino poroko. Skratka, imamo se super fajn, še prekmal bo 29., ko bomo spet brez očija user posted image .

Uživajte v poletju, pa se kmalu beremo, pa upam, da kaj vidimo user posted image !

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
16.7.2009 21:27:00   
beti 1
Vsem želimo lepo vreme in veliko lepih doživetij na dopustu. Mi gremo čez 2 tedna. V Ljubljani bomo od 13. do 17. avgusta, ko gresta malčka v kolonijo. Ker boste takrat povečini že z morja bi se lahko kaj dobili, kakšno popoldne v Bizoviku,...

lp

beti 1

Neposredna povezava do sporočila: 4291
19.7.2009 22:06:51   
Peli
Kolk sm vas zanemarla user posted image .
Zdej sm res čist v krizi s časom, tale služba mi vsak dan pobere 10urc, ostal čas nekako poskušam aktivno preživet z malimadvema, stanovanje mam večkrat kot ne čist v razsulu, na srečo je moja sestra tolk zadovoljna ko ji za kakšno urco dam maladva da jih vn pelje, tako da v miru vsake tolko pospravm. Mož se počasi navaja skrbet za otroke, sicer ga mal baše, ampak se bo unesel.

Včeraj sm prvič pustila Aljaža, da je prespal pri moji mami. Na vsak način hoče z mojimi na morje, pa sm mu rekla da se bo prej moral navadit spat pri njih, tako se je včeraj odločil in ga je mami opoldan vzela, danes pa smo šli opoldan skupaj na kosilo, ni bilo nobenih težav, le 2x je vprašal, če sm mu vse prpravla, da bojo šli lahko na morje, mami mu je komaj dopovedala da še ne grejo. Zdej ga kr ne upam razočarat, da nebi šel, čeprav me že zdej stiska, da bi šel kar za 10 dni skupej...ne vem komu bo težje.
Zaenkrat ma pleničke še vedno za spanje, ga je pa zdej ena driska dajala, pa sm mu dajala gor pleničko na hlačke in moram rečt da ni kr lulal vanjo, mu je blo pa zelo nerodno, če se je pokakal. Ne vem kdaj bi lahko  ukinl pleničko za spanje, zaenkrat je še zelo polna ko se zbudi.

Anuš tale ponudba za ZOO je bla pa dobra, bi takoj šli. Je pa Aljaž dobil zdej eno nagrado - karto za hranjenje živali v ZOO, zdej čakamo, če nam jo uspe dobit še za Urbana, mogoče bomo potem obiskali ZOO prej kot v 2 letih user posted image .
In kako kej tvoja nosečnost? Si že mela nuhalno, za splol boš vprašala?

beti - upam da ste se pozdravl.

tananejka - sm vidla tvoje slikce na FB. ste ful dobri.

Uživejte, tiste k ste na morju, tiste pa k ste doma, pa upam da vam ni prevroče.
LP

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
20.7.2009 16:09:01   
kasso
čau punce, da se še jaz malo javim po dooooolgem času.

Peli, moja Petja uživa že od prejšnjega ponedeljka na morju s taščo in me niti malo ne pogreša (10 dni prej pa je bila z nami na morju). Tako da kar upam, da bo tudi Andraž dobro prenesel morje brez tebe. Je pa res, da je v družbi starejšega brata in sestrične. Ponoči ji tudi še vedno dam pleničko. Res da je večinokrat suha, a je tudi večkrat polna. Tudi jaz ne vem, kdaj bom ukinilauser posted image

Mi smo bili v ZOO na superdan in mojo frčafelco so zanimali le hrčki in zajčkiuser posted image ....aja pa slikala se je s kačo okrog vratu skupaj s očkom user posted image ...jaz se nisem, ker je kača postajal živčnauser posted image .

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
21.7.2009 18:52:34   
*žaži*
Heej!

Punce kdaj se dobimo zopet???? Je katera za kakšn bowling ali večerjico?
user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
22.7.2009 17:36:51   
*žaži*
Beti lahko pliiiis slikce dobim od piknika pri Tananejki?? Enih par mi je všeč. user posted image

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
26.7.2009 16:32:52   
beti 1
Ti mi sam sporoč, katere bi mela, pa kolk velike fajle ti inbox podpira, pa dobiš. Če jih hočeš met več, ti jih pa pravzaprav lahko tud na CD zapečem, pa jih dobiš po pošti. Mi jih že vsaj 4 leta nismo dal razvijat (digitalnih fotk namreč). Nam pa drastično zmanjkuje prostora na diskih.
lp 

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
3.8.2009 21:19:52   
soncicaT
Pozdravljene!!!

No, po ne vem kolkih letih sem se spomnila na vasuser posted image . Prebrala sem zadnjo stran, pa vidim, da ste kar aktivneuser posted image . No, moj Teo raste, upam, da mi bo uspelo nekaj slikic dodat, geslo sporočim po ZS.
Midva sva super, morje smo dali čez, Teo raste, že zelo aktiven, kar se tiče besedičenja, navihanosti no pa tudi pridnosti.user posted image . Se mi zdi, da postaja zdaj že pravi fantič, zelo rad se igra, je ful komunikativen, najraje je v središču pozornosti, kjer je "glavni".user posted image

Toliko, da sem vas malo pozdravila, grem dodat slikice (če mi bo ratalo). Me pa zanima, če se kaj bivše mariborčanke ali kake celjanke kaj dobivajo. Midva s Teom bi tudi prišla na en kafe.user posted image

Lepo se imejte, pa pazite na svoja mala srčeca. Byeuser posted image

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
3.8.2009 23:30:01   
*žaži*
Heej!

Čuj sončicaT nea se dobivamo. Tote frčafele z noših krajof nič ne kafetirajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nemrejo priti fkup nikakor. Punce kak mi gre mariborščina?? user posted image

A deeejte ste dolgocajtne no....pa kdaj se dobimo na kakšni večerjici?? Dejmo se dobit to sob..lahko petek, deeejte nooo user posted image ...js sm lačna user posted image user posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
3.8.2009 23:31:15   
*žaži*
Štefan je povabil svojo mamo na večerjo v svoje študentsko stanovanje. Med večerjo je njegova mama ugotovila, da je njegova sostanovalka Julija zelo lepo dekle. Že nekaj časa ji je po glavi rojila misel, da imata morda le tesnejši odnos. Nenadoma se je počutila nesigurno... Med večerjo ju je opazovala. Večkrat se je vprašala, ali ima Štefan z lepo sostanovalko mogoče le več skupnega, kot normalno oko lahko vidi. Štefan je videl zamišljeno mamo in rekel:
"Draga mama, vem kaj misliš, ampak lahko mi verjameš, ona je samo moja sostanovalka in nič več!"
Čez slab teden pravi Julija:
"Štefan, odkar je bila tvoja mama tu, pogrešam majhen lonec. Nikjer ga ne najdem!"
Štefan pravi: "Ne verjamem, da ga je mama nesla s seboj, vseeno pa ji bom pisal."
Usedel se je za mizo in pisal:
'Draga mama, ne rečem, da si vzela moj lonec s sabo, in tudi ne rečem, da ga nisi vzela. Dejstvo pa je, da odkar si bila pri nama na večerji, pogrešava lonec.'
Tvoj Štefan.

Nekaj dni kasneje je dobil Štefan pismo. Odpre ga in bere:
'Dragi Štefan, ne rečem, da ti z Julijo spiš, in tudi ne rečem, da ti z Julijo ne spiš. Dejstvo pa je, da če bi ona spala v SVOJI postelji, bi
lonec že zdavnaj našla...'
Tvoja mama
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
5.8.2009 12:57:55   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: *žaži*

Heej!

Punce kdaj se dobimo zopet???? Je katera za kakšn bowling ali večerjico?
user posted image

v PO je Epic center (bowling, veliko otroško igrišče, zraven jurček za kako pijačko, restavracija in picerija) pol ure iz LJ. Če to soboto ne dobim obiskov, sem takoj za. Petja je že metala kuglo user posted image in kar obvlada user posted image

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Poudarek v imenu?
Aninchy

Katera "oblika" imena Martin vam je ljubša?

Martin z poudarkom na A (53%)

Martin z poudarkom na I (47%)

Število vseh glasov: 171

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!