Peli
|
Kolk sm vas zanemarla . Zdej sm res čist v krizi s časom, tale služba mi vsak dan pobere 10urc, ostal čas nekako poskušam aktivno preživet z malimadvema, stanovanje mam večkrat kot ne čist v razsulu, na srečo je moja sestra tolk zadovoljna ko ji za kakšno urco dam maladva da jih vn pelje, tako da v miru vsake tolko pospravm. Mož se počasi navaja skrbet za otroke, sicer ga mal baše, ampak se bo unesel. Včeraj sm prvič pustila Aljaža, da je prespal pri moji mami. Na vsak način hoče z mojimi na morje, pa sm mu rekla da se bo prej moral navadit spat pri njih, tako se je včeraj odločil in ga je mami opoldan vzela, danes pa smo šli opoldan skupaj na kosilo, ni bilo nobenih težav, le 2x je vprašal, če sm mu vse prpravla, da bojo šli lahko na morje, mami mu je komaj dopovedala da še ne grejo. Zdej ga kr ne upam razočarat, da nebi šel, čeprav me že zdej stiska, da bi šel kar za 10 dni skupej...ne vem komu bo težje. Zaenkrat ma pleničke še vedno za spanje, ga je pa zdej ena driska dajala, pa sm mu dajala gor pleničko na hlačke in moram rečt da ni kr lulal vanjo, mu je blo pa zelo nerodno, če se je pokakal. Ne vem kdaj bi lahko ukinl pleničko za spanje, zaenkrat je še zelo polna ko se zbudi. Anuš tale ponudba za ZOO je bla pa dobra, bi takoj šli. Je pa Aljaž dobil zdej eno nagrado - karto za hranjenje živali v ZOO, zdej čakamo, če nam jo uspe dobit še za Urbana, mogoče bomo potem obiskali ZOO prej kot v 2 letih . In kako kej tvoja nosečnost? Si že mela nuhalno, za splol boš vprašala? beti - upam da ste se pozdravl. tananejka - sm vidla tvoje slikce na FB. ste ful dobri. Uživejte, tiste k ste na morju, tiste pa k ste doma, pa upam da vam ni prevroče. LP
|