katjandraž
|
Ojla, punce! Pozdravljene v novem letu! sem mrknila z otroki na kavču, zdaj pa namesto, da bi še kaj za službo naredila, na RR visim . Kako ste se kaj imele čez praznike? Mi super! Kolk je pasalo, k ni bilo treba v službo in pa zvečer za službo delat. Pa še ene par dni se je oči potrudil, da ni šel na hišo, da smo bili skupaj . Praznovali smo spet pri Galu, letos je bila še tinkatonka z družino inje bilo super. Otroci so bili ful pridni, so se ful lepo igrali skupaj, stari smo pa, ko so zaspali, igrali naseljence in čvekali. Hiša: naša hiška pa zdaj res dobiva končno podobo, kuhinja je postavljena, polovica vrat zmontiranih, le pri drsnih se je nekaj zataknilo in bodo drug teden, v četrtek pridejo dnevno montirat, pa malar pride malo popravit ... Na žalost pa v nedeljo za 1 mesec odhaja, tako da bo selitev počakala, da pride nazaj, jaz bom pa medtem pakirala, da se res potem takoj preselimo. Vrne se namreč šele 13.2., 20. pa potem že gre na Kosovo za 6 mesecev . Jst sem čist fertik, amapk na vašo srečo nimam veliko časa za RR in vam ne bomo toliko morila kot pred 2 letoma. V službi sem se poskusila zmenit, da bi šla nazaj v podaljšano bivanje, kjer je veliko manj dela, vendar ne gre, ker nimajo potem nobenega za v razred. V PB trenutno učijo samo difovci, sodelavka, ki bi naj se vrnila s porodniške in bi me lahko zamenjala, je pa dobila podaljšano porodniško, tako da .... Mi ni jasno, kako mi bo zneslo, ker mi že zdaj, ko je dragi še doma komaj, ampak bom že, saj moram! Uf, sem že zamorila, ne bom več, obljubim. Grem pogledat, kaj sem si že pripravila za jutri za pouk, pol pa spat. Lep preostanek mrzlega tedna!
|