katjandraž
|
Anuš, čestitke. Zdaj pa upam, da bo plača kaj višja, ko imaš primerno izobratzbo . Beti1, kaj naj ti rečem, sem prepričana, da ti otroka najbolje poznaš, če se pa tvoja "merila" razlikujejo od vzgojiteljičinih, pač. Sem prepričana, da je Blaž čisto "normalen", živahen otrok v vrtcu. Mi: Anči je super pridna, kar se tiče "suhosti", ponoči ima sicer še plenico, drugače ji pa sploh ne uide v hlačke. Mogoče 1x na teden, pa še to ne. Gre popolnoma sama na kahlico ali stranšče, včasih še opazm ne, kam zgine, moram potem prav šibat, da ji lahko ritko obrišem . Tudi drugače je super punca, sicer z močnim karakterjem, ker če se ona nekaj odloči, tako tudi je. Se ji da pa veliko dopovedat, tako da res ni problemov. Andraž je tudi ful frajer, končno je premagal strah pred vožnjo s kolesom brez koleščk in je ful ponosen, mi pa z njim. Trenutno ima sicer manjšo krizo z vrtcem; mora namreč vodit žogo, ki je ena izmed stvari za Zlati sonček in mu ne gre najbolje, pa je slabe volje. Pa pripravljajo nekaj za ob koncu vrtca, kar pomeni veliko vaje za to in če je veliko vodenih aktivnosti, mu ni všeč, pol se pa zgodi, da kdaj spet zjutraj joka, da noče v vrtce. Eh, še malo, pa bo. Jst imam pa tooook dela v službi, da se mi počasi meša, zato se ravno ne javljam pogosto, tok da ne biti hude. Berem pa, tako da če se kdaj zmenite, da se kakšno popoldne dobimo z otročki zunaj, bom za. Ajde, grem izkoristit čas, ko sem sama doma, da čim več naredim. Čao, čao.
|