beti 1
|
Živ! Bi se spodobila, da tud jaz spet kaj napišem. Po stari navadi smo spet prehlajeni, tako da občasno ponoči in vsako jutro poslušam "najlepšo" glasbo za ušesa, ko mala dva "tekmujeta", kateri bo bolj grdo in dalj časa kašljal. Se opravičujem zaradi sarkazma, ampak mi grejo te viroze in kašelj tako na živce, se mi kar kocine pokonc postavjo, ko ju zaslišim, da kašljata, pa sta oba ful pridna in se s tem nič kaj dosti ne obremenjujeta. Večerja: včeraj je bla super , smo se naklepetale in najedle. Samo danes bom že zdaj rabila dvojno dozo kofeina, da se zbudim, tako kot je treba. Smo ble kar dolge za sredi delovnega tedna. Zdaj pa čakamo lep vikend za srečanje (piknik). Trma: kaj vaši malčki tudi že kaj trmarijo. Blaž je še vedno zelo šolski otrok. Komaj je dobro napolnil 2 leti se ga že loteva trma. V primerjavi z Žigijevo je sicer njegova zelo blaga in jo komot prebrodimo in spregledamo, jo pa potem prijateljčki v vrtcu zgleda malo slabše odnesejo. Kadar je nerazpoložen se malo nad njimi znaša. Menda jih kar odrine, jim vzame igračo, ali jih celo udari. Mi sploh ni jasno, ker tega doma sploh ne počne. Sicer je res, da mu Žiga povečini brez besed vzame kakšno stvar, če ni naju blizu, da jima pomagava se dogovorit, potisne ali udari pa ga res praktično nikoli. Peli: kolko vas je zdaj 3 al že 4-je? Mateja82: jaz sicer takih problemov nikoli nisem imela, se pa nebi pretirano obremenjevala, dokler se normalno razvija in je zadovoljen in živahen otrok. Mu boš lahko, ko bo že vse jedel bolj z mirno vestjo dala sadni jogurt, pa smetano skavice,... Je pa čisto OK, če pediater bolj natančno spremlja težo, škoditi ne more, le koristi lahko. Delo kliče, pa, pa P.s.: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1276059&mpage=71&key=� Peli držimo pesti!!!!!
< Sporočilo je popravil beti 1 -- 17.4.2008 9:03:42 >
|