beti 1
|
Pozdravljene! Klei in Alini najlepša hvala za vabilo na roj. dan. Imeli smo se lepo. Tananejka: upam da ste srečno prispeli in še bolj uživate. Princess M: to je pa lepo slišati, res upam, da se nam uspe kaj dobiti. Lahko pa takrat napravimo še en "piknik" kje v Tivoliju, Bizoviku,... Peli: ti kar lepo počivaj, kolikor je energije pa uživaj v pripravljanju oblačilc za novorojenčka. Mene zadnje čase spet "matrajo" misli na še enega , čeprav trenutno ni pogojev za širjenje družinice. Kar se tiče laganja: Blaž ponavadi za vse obtoži tistega, ki je bil takrat z njim, največkrat pa Žigija in mojega očeta. Morava prav paziti zadnje čase, ker se včasih pride pritožit, da mu je Žiga kaj vzel, ali ga je udaril, tudi če se Žiga igra v drugem prostoru kot on. Mateja 82: mislimo na vas. Katjandraž: kako kaj vaša hiška? Lepo, da ste uživali na praznovanju. Je res najlažje tako, če imaš majhno stanovanje in veliko povabljencev. Kakšne animatorje ste imeli? FionaP: lepo, da si se spet oglasila. Kako je šlo praznovanje? Ste pa hitri s prodajo vozička. Mi ga bomo obdržali še do jeseni. Blaž se še zelo rad vozi, pa za tek in rolanje prav pride. Mončka: zate sploh velja dobrodošla nazaj. Upam, da se ti res uspe kaj več oglašati. Zadnje čase, ko smo lahko več zunaj, se pozna na naši debati, povečini smo na drugi strani. Praznovanje je uspelo? Mogoče se bodo pri vas viroze prej nehale, ker bo že pomlad in poletje in ne bo več toliko teh virusov. Pri nas se še vedno obnese, če imamo Blaža enkrat na teden doma v varstvu, da si odpočije od vrtca. Iz nosa mu sicer občasno teče, pa včasih kašlja, vročine pa že dolgo ni imel. Anuš: hvala za link. Na žalost ne bomo šli. je na antibiotiku in še do konca tedna na bolniški. Je pa zelo zanimiva prireditev. Se je Klea že pozdravila? Mi: je bil na govorilnih v vrtcu. Kar je izvedel naju je precej presenetilo. Blaž se zelo pridno igra sam, sicer pa se zelo rad igra z hrano, tako da vse umaže (npr., ko se naje obrne krožnik, z vsem kar je ostalo, na glavo), pri skupnih aktivnostih sodeluje samo če ga vzgojiteljica drži pri sebi. Sam s sabo se veliko pogovarja, na vprašanja vzgojiteljic pa noče odgovarjati. Največje probleme pa imajo z njim pri uspavanju, se vrti po ležalniku in govori tudi po pol ure. Doma se tudi igra s hrano in pogosto vrti po posteljici tudi do eno uro preden zaspi, drugače pa je priden, vse nam pove, prosi za hrano, sok, risanke, sprehod,... Veliko ponavlja za nami: kuhanje, pospravljanje, teče za Žigijem,... Če ga spomnimo na kakšno igračko,... jo ponavadi poišče in se z njo igra,... Naročili smo kolo za Žigija prek ebaya, zdaj čakamo da pride. Mi je bil bistveno bolj všeč kot vsi, ki sem jih videla pri nas in tudi bistveno cenejši (75€ s poštnino vred). Sicer pa nič novega. V službi sem zasuta z delom, doma pa vedno bolj zadovoljna s svojo odločitvijo, da si najdem gospo, ki mi pride občasno počistit , sicer bi bolj kot ne živeli v svinjaku. Uff, menda sem spet napisala roman. Lepo se imejte, pa napišite kaj.
|