|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
19.12.2007 10:05:26   
katjandraž
hej, punce!

Vidim, da smo vs ful zaposlene in se nimamo časa javljatuser posted image . Bom zelo hitra, samo da vam sporočim, da sta oba otroka danes v vrtcu (Andraž že od ponedeljka) in sta zdrava. No, Andraž je čisto ok, Ana je še vedno malo prehlajena, vendar pride danes v vrtec DM in smo jo peljali. Problem je tudi v tem, da je zdaj "obležal" user posted image  z bronhitisomuser posted image  in bi jo doma le še enkrat okužil.

Na naši hiši trenutno vse stoji, ker sva ugotovila, da nama je najin izvajalec dajal totalno navite cene, najmanj 1/3 višje kot ostaliuser posted image , pri vodi sva našla celo enega, ki nama bo naredil 3X!!! ceneje. Zdaj besno iščeva krovca, ki bi lahko kmalu začel delati, ker je streha že odkrita.

Mož mi je zajtrjk naredil, tako da šibam. Sori, k nimam časa komentirat vaših postov, sem pa ful vesela, ker se tudi "izgubljenke" javljate (monča, princessM, soncicaT...).

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
19.12.2007 22:29:28   
Peli
Ojla!

Se še jaz malo javim, preden grem spat.
Nama je dons prvič uspelo pridt do trgovine in nazaj peš, v obe smeri je pridno hodil, tud enkrat se ni spomnil da bi se nesel..., je pa res da do zdej še nism upala it z Aljažem tolk daleč, da mi ga slučajno nebi blo treba prav nosit, če pa samo vidi voziček, pa ni pogojev da bi zraven hodil...ga bo treba počas navadit.
No sva pa slaba 2 Km prehodila v 1 uri user posted image , je blo treba mucke lovit, pa vse luknje pregledat, če je kje miška... user posted image
popoldan smo šli pa k mojemu staremu atu na rojstni dan, Aljaž je bil tak, da sm ga doma samo še v posteljo položila in spi ko angelček user posted image .

Od jutri dalje mava doma atija, tako da upam, da bo lepo vreme, da se kam odpravmo čez dan...mene mal toplice matrajo za kakšen dan...upam da bo user posted image
pri volji!

Katjaandraž - ma tile delavci pa souser posted image ... dobro da sta se sploh pozanimala. Upam da mož ne naleze še otrok in da se do praznikov pozdravite.

Midva z možem sva se odločila da za novo leto k nama povabiva moje in njegove starše, mi je obljubil, da mi bo pomagal kuhat user posted image . Za božič pa bomo najbrž kar doma.

LP user posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
19.12.2007 22:55:25   
Mateja82
Čer

Vsi že sladko spijo in končno mal časa da lahko kaj napišem.

Pri nas potekajo priprave za praznike. Napekla sem nekja peciva, počasi že okrašujemo stanovanje. Smekca pa pride na vrsto 24 tako da je še nekaj časa. Že premišljujem kam jo naj privežem,.... verjetno na radiator...tako kot lani user posted image user posted image  user posted image

Za božič bomo doma in sicer imamo povabljene moje starše (ki živita pod nami) user posted image , in user posted image  mamo ter brata. Nas bo kar nekaj.

Škrata sta zaenkrat še zdrava in pridna. Enja nekaj štrajka s dnevnim spanjem, posledično je malo bolj sitna in gre potem prej spat ponavadi že okol 18 ure. Revica je čist uničena.

Vsi bolančki pozdravite se !!!user posted image user posted image

user posted image          user posted image           user posted image            
Vrjetno se pred Božičem ne tipkamo tako da vam vsem skupaj želim prijetne praznike, preživie jih v miru, zdravju in ljubezni.

user posted image   user posted image

user posted image lahko noč

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
20.12.2007 21:21:05   
Anonimen
Kuukuu

In....je kaj Božičnega vzdušja??
Pr nas JA user posted image  Pravkar sm zavila polovico daril...druga polovica pa pride na vrsto, ko še nekaj dokupim. Najde se za vsakega nekaj. Aljažku sm kupila tako super darilo user posted image ..fuul mi je všeč...lesene sestavljanke v kompletu, v leseni škatlici in leseno igrco spomin (sam ta še ne bo zdej uporabna)..tudi v leseni škatlici...s fuul lepo narisanimi živalcami. Ati pa eno fuul dobro knjigico...jutri letim še po DVD od Čebelice Maje k sm ga vidla v Konzorciju v Lj. Zraven pa že cel dan radio poslušam, na katerem vrtijo božično glasbo user posted image  vaaaaaau user posted image

Dans sm prišla dokaj zgodaj iz Lj..in mi kr paše...k me ni blo od torka doma. Včer sm ko zmešana plesala user posted image  tam pr enem štantu s kuhanim vinom na Tromostovju. Sm si kr dala duška..klinc user posted image  Js pa še 2 sošolki. Je bla noro dobra muska user posted image  reees fuul dobr..mrzlo je blo fuul..sam se mi zdi, da nikogar ni zebl..k je bil res dober vzdušje in res dober vinček..muska pa itak. Smo ble kr pozne user posted image
Joooj spet me tok razganja...zdej kak tedn user posted image  user posted image ...Stara žaži je nazaaaaaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..pa user posted image  tudi     user posted image user posted image ..uf kolk sm pogrešala ta občutek....aja....nehala sm tabletke jemat ...mogoče zato user posted image

grem  držte si jo     paapaa

(odgovor članu Mateja82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3554
21.12.2007 20:58:27   
tananejka
Drage marčice!

Želim vam vesele, nasmejane, navihane in igrive praznike. Uživajte s tistimi, ki jih imate najraje!!! user posted image  

user posted image  Upam, da si je Božiček čez leto zapisoval kako pridne ste in vam
prinesel nekaj kar si zelo želiteuser posted image

< Sporočilo je popravil tananejka -- 21.12.2007 21:02:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 3555
22.12.2007 15:50:14   
katjandraž
Spet nimam časa kaj dost napisat, vendar imam pomembno novičko:

Čebelicamaja je dobila predvčerajšnjih hčerkico Saro!!!user posted image user posted image user posted image

Se kmalu spet kaj oglasim.

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
22.12.2007 20:38:56   
tananejka
UAAAAAAUUUU!!!! Kako lepo je to prebratuser posted image user posted image

Čebelicamaja: ISKRENE ČESTITKE za punčico Saro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Katjandraž: če se bosta kaj slišali jo LEPO pozdravi in ji predaj moje čestitke. Hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3557
23.12.2007 1:22:36   
Anonimen
kuku
js kr ne morm zaspat...in tle visim..mam pa počitnice
...js ne vem kdo je Čebelca Maja..pa vseeno ISKRENE ČESTITKE..veliko dobrega počutja obema..mamici in dojenčku user posted image
Katjandraž: Sm zelo vesela za vas, da ste SKORAJ vsi zdravi...mislim predvsem na tamlčkena dva...Ana pa sploh...upam, da bo počutje zdaj ok user posted image  Glede teh delavcev pa user posted image ..itak...taki so po večini..skor povsod..sam gledajo, da bojo ornk pokasiral.

Mončka: Hja...vem kako je...odkar je naš Aljaž v vrtcu je tut kr naprej en user posted image  z zdravjem. Upam, da bo kmalu bolje user posted image

Punce slikce s srečanja sm prlimala..geslo znano...ej Tananejka..ti še maš slike..prlep

paapaa

Neposredna povezava do sporočila: 3558
23.12.2007 16:15:44   
tananejka
Slike so gor...geslo znanouser posted image

BY

Neposredna povezava do sporočila: 3559
23.12.2007 20:31:06   
katjandraž
Joj, punce, tole je vse čist too muchuser posted image . Naša punčica je iz petka na soboto ponoči 5x bruhala, pa še včeri zjutraj, potem je bila pa par ur na čaju, pa malo kruha je čez dan jedla in girisine in vse ok. Se pa danes zjutraj kao zbudi in je čist hin, kr ležala je in nič od nje. Pa ji poskusimo dat spet malo kruha, češ za jest se bo zihr zbrihtala, pa poje en košček kruha in spet bruha, tokrat samo sluz. In smo šli na dežurno in je na poti popila cel bidonček čaja in ni bruhala, se za par minut zbrihtala, v ordinaciji pa spet vsa boga. In sva dobili napotnico za infekcijsko. Sem naju že videla notri na infuziji. Pa je pridno popila še 2 dcl čaja na poti do tja in se na srečo zbrihtala, tako da sva šli domov. Popoldne je lepo jedla in je bila živahna, tudi bruhala niuser posted image . Zdravnica je rekla, da je najbrž viroza, da lahko, da bo še drisko fasala in vročino, pa je zaenkrat ok. Krvi ji pa itak ni noben dal pregledat.user posted image  Po mojem laičnem mnenju se ji je samo ful sluzi nabralo in je bilo enostavno preveč. Ni čudno sej smo par tednov spirali nosek na ful zaradi bronhitisa. Upam, da bo jutri ves dan ok, da bomo šli lahko malo po obiskih.

Drugače pa komaj čakam, da Ana zaspi, da grem darila pakirat. Pri mojih bo jutri zvečer nosil Božiček, pa za en kup prijateljev moram naštimat, za nas in za Galovo družino bo pa nosil Dedek Mraz, ker bomo skupaj dočakali Novo leto. Danes smo bili pa skupaj z mojimi starši in sestro pri Simonovih na večerji in je tudi že Božiček nosiluser posted image .

Čebelicamaja mi je pa sms poslala, čez kakšna 2 tedna jo bom pa malo poklicala in jo pozdravila.

Vsem želim prelepe praznike, uživajte s svojimi najdražjimi in naj vam user posted image  prinese polno vrečo daril !!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3560
23.12.2007 21:05:07   
Peli
Čebelicamaja - ja sm jo mal zasledila na temi nosečnost. Seveda čestitke za malo punčico user posted image , želim ji veliko zdravja!

Sm vas pregledala, dobre ste ble, kje pa so tiste slike, ko ste ležale naokol?user posted image

Pr nas je tud pestro, v četrtek je Aljaž dobu vročino, zdej kašla tako, da kar bruha zraven, zdej mu je še nos začel puščat, no dons pa še jest...
Danes smo postavl smrekico in jaslice, Aljaž je že preizkusil kako letijo becke skozi drevešček user posted image , upam da je bla razbita becka dost, se je tako jokal...user posted image
Moj mož je že od četrtka doma in Aljaž je ratal njegov klop, že če gre user posted image , gre Aljaž v jok in ga kliče, zvečer ga mora on nest spat in ko se zbudi kljiče atija, no mam vsaj jest mir user posted image . Me pa mal mot, k ga mož mal preveč crklja...

katjaandraž - upam da se Ana pozdravi in da boste čez praznike zdravi!

mar(sov)čke - Vesele božične praznike user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 3561
23.12.2007 22:14:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Peli
Sm vas pregledala, dobre ste ble, kje pa so tiste slike, ko ste ležale naokol?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
  Neposredna povezava do sporočila: 3562
25.12.2007 14:33:28   
beti 1
Pozdravljene punce!

Lep Božič, kar ga je še ostalo in lepe praznike še naprej. user posted image

Čebelicamaja: iskrene čestitke za Sarico tudi od nas. user posted image user posted image user posted image

Katjandraž:  res mi je hudo za vas, ker ste toliko bolni, bi te pa vseeno potolažila, da ni razloga za skrb, ker Ani niso vzelo krvi. Trenutno po Ljubljanskih vrtcih razsaja trebušna viroza, ki se kaže predvsem z bruhanjem in utrujenostjo, kot si jo opisala. Moja dva sta tudi to dala čez. Blaž je bil še po treh dneh bolj zaspan in utrujen, pa bolj smrdeče kaka, čeprav ima že čisto OK apetit. Se je pa skoraj cela družina nalezla od njega in Žigija. Upam, da se vi ne boste od Ane. Veselo Silvestrovanje!!!

Tananejka in Žaži: hvala za slikice, se vidi da smo ble ravno pri resnih debatah, pa da mlade voznice ne smejo pit alkohola user posted image user posted image user posted image . Peli: tiste so samo za posebne anale.

Peli: pozdravte se. Pa uživaj v Aljaževem "klopkanju" k tatiju. Bo lažje, ko boste štirje. Pri nas je zdaj lažje, ko je Blaž bolj navezan na user posted image , Žiga pa name.

Mi: smo odpovedali praznovanje Žigijevega RD pri dedkih in babicah zardi bruhanja, poleg tega ima nečakinja škrlatinko, ki jo je dobila v vrtcu. Jaz pa sem od četrtka popoldan na antibiotiku. Mam vnetje ledvic, prvo v življenju. Res ni fino, šele danes lahko rečem, da se bolje počutim, sem pa na bolniški vsaj do novega leta, tako da ima ta medalja tudi dobro plat. Čeprav, če dobro premislim, bi raje delala, kot antibiotik žrla. Darila smo pa že dobili za Miklavža. Mogoče bo pri mojih še kaka malenkost za Dedka mraza. Smo bolj špartanske sorte, kar se daril tiče.
Silvestrovanje: še ne vemo kje in kaj bomo, odvisno od zdravja.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
25.12.2007 15:16:36   
neja
Samo na hitro: vsem želim vesele praznike in da bi se vam vse želje uresničile

user posted image   in upam, da se kmalu kaj javimuser posted image .

Čebelicamaji  pa iskrene čestitke za malo Saro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
26.12.2007 11:38:15   
tananejka
Ojla punce!

Upam, da ste vsi lepo preživeli praznike. Mi smo se večino cartali, ker smo bili po dolgem času vsi domauser posted image user posted image . Danes pa jaz delam, ampak mi ni hudegauser posted image .

Katjandraž: sploh ne vem kaj naj ti rečemuser posted image . Res se mi smilišuser posted image . Upam, da boste vsaj čez novo leto zdravi in, da bo leto 2008 za tvoja otročka veliko bolj zdravouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa za vse bolančke  user posted image user posted image user posted image , da boste hitro zdravi.

Uživajte še naprej s svojimi družinicami in radi se imejteuser posted image

papa

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
26.12.2007 15:05:24   
katjandraž
Hoj, punce!

Naša punčica je zdaj kao ok, božični večer smo sicer spet končali na Metelkovi, včeraj in danes pa ni nič več bruhala. Srčno upam, da tako tudi ostane. Je začela v ponedeljek pozno popoldne na ful jokat: kaka, kaka, pa revca nič ni mogla, potm je po 1 uri končno bruhala in jo je malo nehalo boleti, samo je bila spet ful čudna in sem klicala v ZD, kjer sem se zmenila, da prideva na Metelkovo. Tam se ji je končno uspelo posračkati, sicer je fasala drisko, ampak vsaj ven je dala in je bila neprimerno boljša.

Upam, da ste ve lepše preživele praznike, da vam je Božiček izpolnil želje, če je pa kaj pozabil, naj vam pa dedek Mraz prinese. Ana je pri mojih dobila pojočega telebajska in ji je ful všeč, Andraž pa bencinsko črpalko od Lega in je tudi ful zadovoljen. Sva še midva dala darilca za otročka, čeprav glavno bo prinesel Dedek Mraz. Sem namreč zadnjič v H&M vzela ene hlače in srajčko znižano za Ano in bi rada, da to obleče na Silvestrovo, tako da bi bilo pozno, če prinese Dedek Mraz. Zraven sem dala za Ano še leseno flavtico, ki sem jo prav poceni kupila v Kiku (je na žalost huo razglašena - mal dnarja, mal muzke), Andražu pa trenirko s Spidermanom, ki ga ni ganila in en Lego helikopterček, ki sem ga prek Bolhe kupila za 3 eur in je bil dečko tega še ful bolj vesel kot bencinske črpalke.

Beti1, čimprej se pozdravi!!!

Ana spi, fanta sta šla pa v Merkur kupit kopalniški blok in kotličke, ker imajo danes spet akcijo, da lahko dobiš ful popusta, če ne pa vsaj 5%. Se nama sicer na žalost še ne mudi, vendar sva našla eno kopalnico, ki točno paše noter in mama je zelo všeč in ne bi rada, da gre medtem, ko bomo mi gotovi s hišo, že ven iz prodaje.

Jaz bom pa izkoristila samoto in grem na kavč pred TV. Predvidevam, da več kot 10 minut ne bom več budnauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3566
28.12.2007 11:31:17   
beti 1
Ku, ku

Hej punce, kje ste, uživate v praznikih z družinicami?
Sem komaj našla našo debato, smo bile že sredi druge strani.
Pri nas se stvari glede zdravja obračajo na bolje, mala dva sicer še vedno malo smrkata in kašljata, ampak to tako ali tako skoraj celo zimo. Mene pa je tudi nehalo boleti. Sem bila pa včeraj malo bolj aktivna in se mi danes pozna, sem spet bolj povožena. Ni še nobene prave energije v meni. Še dobro, da imam prva dva delovna dneva v novem letu dopust. Bom lahko malo k sebi prišla. Si nisem mislila, da te lahko taka bolezen tako izčrpa. Pa sploh nisem imela vročine.

Katjandraž: upam, da ste se zdaj dokončno pozdravili.

Nič, grem malo počivat, potem si moram pa že kosilo naredit.

uživajte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3567
28.12.2007 15:06:29   
tananejka
Čau punce!

Alina spančka, dvojčici sta šli k tašči po darila, ki jih je pustil dedek mraz, meni je pa ostalo par minut za čvekanjeuser posted image . Dvojčici sta že čisto zmešani od vseh daril, meni se zdi da je vsega RES preveč. Naslednje leto bomo zadevo definitivno zreducirali. Predvsem je kriza, ker vsak ki pride na obisk prinese nekaj ..... pa saj veste kako je to.... jaz pa čakam in čakam na darilo pa nič pod nobeno jelkouser posted image user posted image user posted image . Mogoče pa mi le dedek mraz kaj prineseuser posted image ....še je upanje, da nisem na črni listiuser posted image user posted image user posted image

Možek je (sploh ne morem verjet) DOMA DO SREDEuser posted image user posted image user posted image . Je mislil, da bo delal še jutri in v ponedeljek, pa je frejuser posted image user posted image
user posted image    bova vikend po parih letih preživela samauser posted image . Punce grejo z obema babicama in dedkom v Gozd Martuljek na sankanje. Po moje bova vikend prespalauser posted image  oziroma ne bova vedela kam naj se davauser posted image . Hrano bova naročila, tako da bo res lenarjenje na kubik. Sej sploh ne vem, če znam še spat dlje kot do 9ihuser posted image .

Beti1: super, da ste boljšeuser posted image user posted image . Zdaj boste lahko prežurali novo letouser posted image

Katjandraž: a ste zdej zdravi?

Če ste za se lahko po novem letu dobimo. 3 ali 4.1 v Koloseju?

ČAOSuser posted image  pa lepo se cartajte s svojimi najdražjimi otročki in ta boljšimi polovicamiuser posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
28.12.2007 22:11:55   
katjandraž
Hej!

Beti1: super, da si boljša, vendar pri miru pa tudi ne znaš biti, kaj?

Tananejka, no, pa bo končno tvoj možek malo več doma. Hmmm, kako si že rekla, da se vidva pogovorita?user posted image user posted image user posted image  Torej, časa za "pogovor" bosta imela ogroooomno, v Ljubljani se bo pa treslo?!user posted image

Naše zdravje je še vedno v podnu. Ana je sicer to trebušno-črevesno zadevo že dala skozi, vendar jo je na žalost tudi predala naprej. Predvčerajšnjim zvečer je mene zvilo, danes možeka (midva vsaj bruhala nisva, nama je bilo pa slabo za umret), je pa še Andraž pred par urami bruhaluser posted image . Se je ful veselil petka, da gre spet malo k babici in dedatu, zaspal na poti do njih, ko se je zbudil, je pa bruhaluser posted image . Je bil pa po telefonu slišati dobre volje, mogoče se bo pa pri tem končalo. Upam, ker on je pa res en suhec in ne bi bilo fino, če bi še shujšal. Ana je pa začela spet nekaj kašljati, vendar kot napisala Beti, tega ne štejemo več za bolezen, ker potem je lahko otrok kar do sredine pomladi doma. Kot zanalašč je pa crknil vlažilec in ionizator zraka, ki ga imata otroka drugače vso noč prižganega v sobi. V ponedeljek ga bom sicer nesla na servis (če bodo imeli odprto), vendar bogve, kdaj bo to popravljeno.

Za srečanje sem pa z veseljem, mogoče skoraj rajši kar 3.1., če bo Andraž slučajno hotel v petek spet k mojim. Se mi zdi, da prav uživa s twinskama in Žigcem.user posted image

Grem počasi na kavč k možeku, ker vidim, da ga tole moje tipkanje zbuja.

Neposredna povezava do sporočila: 3569
29.12.2007 1:03:05   
Peli
Ojla!

Jaz še vedno visim pokonci, sploh nisem zaspana. Mali tud očitno ve da je čas dopusta, saj smo danes spali kar do 9:30!!! Bi mi kar pasal če bi mu tole pršlo v navado, ta teden sva že 3x potegnila vsaj do 9h user posted image . Sicer zjutrej potem ostanem brez kave... . Lahko pa rečem da sm po kosliu vedno tako zaspana, da ko dam spat Aljaža še sama mal zadremam, pa če je to tud samo 10 min, se zbudim kot prerojena, no zvečer pa tole...user posted image

Aljaža sva danes dopoldan z možem dala moji mami v varstvo, to je blo zdej po res dolgem času, da je ostal brez naju, jest sm si prvošla frizerja, mož pa je šel avto registrirat (...no, pa je šla Božičnica user posted image ...). Mali in mami sta bla najprej zunaj, pa je rekla da je karnaprej spraševal po naju in mu je šlo kar na jok, potem pa sta šla notr in se je zamotil z igračami, pa njej je pomagal kuhat...potem je bil pa čist dober.Ko sva prišla ponj, naju je oba tako objemal in lubčkal...user posted image , zgleda je kar precej postal navezan na naju, sploh k sm jaz vedno z njim.
 Pri nas mamo pa zdej po novem prepovedno govorit o tuširanju in kopanju user posted image - ko Aljaž sliši ti dve besedi se že slači in potem se dere - "čofa bano, tuša..." da se ti zmeša, zvečer samo da ga dam na kahlo mi že uide pred vrata in teži za umivat..., seveda je potem spet problem ga iz kopalnice spravt brez joka, včasih se tud po pol ure namakamo...
 Zdravje - se nam še ni čist popravlo, men še vedno nos nagaja, Aljaž pa še vedno kašla, se pa izboljšuje, zadnje čase še sirup rad popije - ga pije iz štamprla, tako kot ata user posted image .

beti1 - mal se spočij, pa bo bolš, sej ni tolk težko...maladva ti bosta pa tačas pospravila stanovanje user posted image . No, samo da gre na bolš.

katjaandraž -  vi pa dedku mrazu naročte velik zdravja, da navte tolk bolni!

tananejka - teb sm pa kr mal fovš, ampak res user posted image .

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 3570
30.12.2007 10:19:48   
Anonimen
heeeeeej!

Kak ste? Upam, da ste uživale med prazniki...in da še vedno uživate. Fajn se imejte...smo na vezi...sej ma Katjandraž mojo št....js grem.....tko...čist zares grem...
..držte si jo user posted image user posted image user posted image

čaaaawči
S.

(odgovor članu Peli)
  Neposredna povezava do sporočila: 3571
30.12.2007 19:51:36   
tananejka
Ojla punce  user posted image

Jaz se mam luštno. Včeri sva z user posted image  pogledala 2 filma (Butterfly effect 1 in 2....priporočamuser posted image ) pa lenarla sva 100/h. Zvečer je šel na službeno zabavo v MB pa je že ob 1ih pomoči prišel domovuser posted image . Danes sva pa spala do 12.30 potem pa sva šla na kosilo in po otroke. Zdajle smo že vsi domauser posted image . Jutri imamo pa napovedanih kar nekaj obiskov naših sosedov, ki imajo otroke, tako da bo pestrouser posted image

Zvečer pa pride Anuš in bomo skupaj pričakali novo letouser posted image  

Drage marčice: V NOVEM LETU VAM ŽELIM VELIKO OSEBNEGA ZADOVOLJSTVA, ZDRAVJA ZA VAS IN VAŠE NAJDRAŽJA, LJUBEZNI IN NESKONČNO LEPE TRENUTKE Z VAŠIMI DRUŽINICAMI.

LEPO PRAZNUJTEuser posted image PA NAJ VAM DEDEK MRAZ PRINESE KAKŠNO DARILO, ČE GA JE BOŽIČEK SLUČAJNO POZABILuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
31.12.2007 10:28:33   
Mateja82
Jutro punce... ..uppss je že bolj dober dan ne? user posted image  Mi bomo praznovali kar doma sami prišla bo še taščica  pa bo luštno, bo mal na mala dva popazla.

user posted image  je včeraj izjavil škoda  da leta 2008 ne bomo dobil še enga dojenčka sem se že kar mal razvadu ........aaaaa...user posted image user posted image user posted image

Za novo leto 2008 pa vam želimo polno lepih trenutkov, sreče razumevanja in uspehov, dedek mraz pa naj vam naj prinese ogromen koš zdravja, še posebaj  za vaše malčke. 
 user posted image user posted image
                                                                        Mateja, Tomaž, Enja in Filip

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

Neposredna povezava do sporočila: 3573
31.12.2007 11:51:15   
fionaP
Vsem marčicam in marčkom želimo prijetne praznike, (kar jih je še ostalo), v novem letu pa veliko otroškega smeha!

user posted image
Tudi malo snega ne bi bilo odveč, vsaj meni...

In še: Čebelici Maji iskrene čestitke za user posted image  Saro!

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
31.12.2007 14:30:29   
beti 1

Odbije polnoč in leto mine.
Podarja izkušnje, uspehe, spomine.
Odbije polnoč, poti so odprte,
za upanje, želje in nove načrte!

Vsem želimo veliko zdravja, sreče in elana v prihajajočem

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

P.s.: Tananejka meni se zdi, da si si zagotovo zaslužila  darilo, samo vprašanje je, kje se je izgubilo  user posted image  user posted image  user posted image
Žaži: ma punca ne nas hecat no, hočemo te nazaj
Katjandraž: vam pa trojno porcijo zdravja
Srečanje: ne vem še, kje bomo z otroci ta 2 dneva. Če bomo v Ljubljani zagotovo pridemo.

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.