katjandraž
|
Hoj, punce! Naša punčica je zdaj kao ok, božični večer smo sicer spet končali na Metelkovi, včeraj in danes pa ni nič več bruhala. Srčno upam, da tako tudi ostane. Je začela v ponedeljek pozno popoldne na ful jokat: kaka, kaka, pa revca nič ni mogla, potm je po 1 uri končno bruhala in jo je malo nehalo boleti, samo je bila spet ful čudna in sem klicala v ZD, kjer sem se zmenila, da prideva na Metelkovo. Tam se ji je končno uspelo posračkati, sicer je fasala drisko, ampak vsaj ven je dala in je bila neprimerno boljša. Upam, da ste ve lepše preživele praznike, da vam je Božiček izpolnil želje, če je pa kaj pozabil, naj vam pa dedek Mraz prinese. Ana je pri mojih dobila pojočega telebajska in ji je ful všeč, Andraž pa bencinsko črpalko od Lega in je tudi ful zadovoljen. Sva še midva dala darilca za otročka, čeprav glavno bo prinesel Dedek Mraz. Sem namreč zadnjič v H&M vzela ene hlače in srajčko znižano za Ano in bi rada, da to obleče na Silvestrovo, tako da bi bilo pozno, če prinese Dedek Mraz. Zraven sem dala za Ano še leseno flavtico, ki sem jo prav poceni kupila v Kiku (je na žalost huo razglašena - mal dnarja, mal muzke), Andražu pa trenirko s Spidermanom, ki ga ni ganila in en Lego helikopterček, ki sem ga prek Bolhe kupila za 3 eur in je bil dečko tega še ful bolj vesel kot bencinske črpalke. Beti1, čimprej se pozdravi!!! Ana spi, fanta sta šla pa v Merkur kupit kopalniški blok in kotličke, ker imajo danes spet akcijo, da lahko dobiš ful popusta, če ne pa vsaj 5%. Se nama sicer na žalost še ne mudi, vendar sva našla eno kopalnico, ki točno paše noter in mama je zelo všeč in ne bi rada, da gre medtem, ko bomo mi gotovi s hišo, že ven iz prodaje. Jaz bom pa izkoristila samoto in grem na kavč pred TV. Predvidevam, da več kot 10 minut ne bom več budna .
|