Peli
|
Evo, Peli se javi, da ne bo pogrešana . Se mi pa zadnje dni nč ne dogaja, se bl doma držim, ker me nekaj zvija. Aljaž je kr priden, zadnje čase skos nekej počneva, sestavljava kocke, packava s slanim testom, barvava, riševa, gledava risanke, ko pa gre spat, pa običajno še sama mal zadremam, mam kar srečo da opoldan še tako pridno spi. Danes pa sm bla po pravici povedano že vsega sita in sva šla popoldan mal na sprehod, na srečo ni blo moža zravn, ker bi ga kap, kaj vse je Aljaž počel, v glavnem je bil cel za v stroj ... men se res ne da skos za njemu stat. O, a da so vaši otroci tud packi??? Aljaž ne prenese smrklja iz nosa, šiba naokol in cvili "smrkla, smrkla", dokler ga ne obrišeš, seveda če nisi dost hiter ga obriše v rokav. kar se tiče hranjenja... če smo za mizo vsi 3je Aljaž ne je sam, mož je clo tolk trapast da ga kr lovi s hrano , če pa sva sama je sam, sicer tud še mal poliva , pa če ni prav lačen, zganja traparije, zdej je začel v polno žlico juhe pihat, tako da šprica čez in čez. Aljaž pa obožuje makarone, dons jih je clo 2x jedu, prvič ko sva sama jedla, sicer jih je jedu mal z vilco, mal z roko (jest mu tud to pustim ), potem pa se je k možu prslinu, pa ga je seveda spet on futral..., zlo rad ma pa tud fižol v zrnu in peso, tako da mu moram predn to vid na mizi, kej druzga pofutrat, če ne bi jedu samo fižol al pa peso... . Lahko pa rečem da je zdej pozabu na flašo, tako da je že nekaj časa ne uporabljamo, no sej smo jo na koncu imeli s sabo samo če smo kam šli, zdej jo ne pogreša, včerej je vidu da jo je imel od bratranca sin, pa je samo reku da bi on tud pil, pa mu je potem dala tašča sok v kozarec, pa je bil čist zadovoljen. Joj jest sm pa misnla, kako bom šla na kavč TV gledat, sta me že dve kolegice ujele na Google Talk, najbolš da tle zaklučm. tananejka ti povem kolk se je pa men zdele Marija prkazala, se mi izpiše da je program naletel na težavo in se mora zapreti, pa se je vse ugasnil... pa še enkrat zalaufam, pa me rač. vpraša če obnovi staro sejo...in lej ga zlomka pride ves post nazaj . Lahko noč!
|