|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
1.1.2008 16:48:01   
katjandraž
Malčka norita v Anini postelji, se režita, cvilita ... Samo Andraža slišim: "Mami, Ana mi pa nagaja, hahaha!" Verjetno se bo norenje kmalu preveselilo v jok, zato vam zdajle samo zaželim eno zdravo, veselo, srečno, zadovoljno... novo leto!

user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
2.1.2008 21:38:23   
beti 1
Pozdravljene!

Mi smo v Ljubljani. A se bomo kaj dobili, recimo v petek?

lp

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
3.1.2008 11:07:55   
tananejka
oJLA!

PETEK OB 17IH - KOLOSEJuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zaenkrat: Beti1, Katjandraž in jaz....čakamo še Anuš in vse ostaleuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem doma na dopustu in punce z mano....uživamouser posted image user posted image

BAAAAAJJJJJ

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
3.1.2008 15:34:51   
beti 1
Ooo, super.

Tananejka: verjamem, da se imate fino. Mi se imamo tudi lepo, ker smo doma.

A pride še katera?

user posted image

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
4.1.2008 11:49:55   
tananejka
Čao punce!

Beti1: mislim, da bomo samo me tri z vsemi škratkiuser posted image . Anuš žal ne more, ker je nekaj zmenjena in ne more prestaviti.
Me bomo tam že malo prej, ker peljemo user posted image  v službo za ob 16ih. Če vama uspe kaj prej priti bomo punce veseleuser posted image
Se vidimo....user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
5.1.2008 14:02:22   
beti 1
Pozdravljene!

Nas predvsem rešujem pred 2. stranjo, da bo mogoče še katera kaj napisala. Vas kar nekaj pogrešam. Sploh Peli se že zelo dolgo ni javila.

Včeraj smo se majčkeno naklepetale in otroci naigrali. Je bilo prav fletno.

Kakšni pujski so kaj vaši marčki/-e, ko sami jejo? Blaž zelo rad vse sam poje, tudi juho, ampak jo je skorajda več v slinčku in na mizi, kot v ustih. Pa ko kakšno bolj kašasto hrano je in se mu kaj nabere okoli ust se veselo obriše v rokav.

Bi šla počivat po kosilu, pa mam kruh v pečici in ne smem zaspat.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3581
5.1.2008 16:43:53   
tananejka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sej veste kaj to pomeni. BEMTIŠuser posted image

Se javim zvečer, zdele se mi ne da še enkrat pisatuser posted image

ČAUČI

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
5.1.2008 20:35:23   
tananejka
ojla punce....SEM SE ŽE OHLADILAuser posted image

No, zdaj pa lahko še enkrat vse napišemuser posted image . Punce so že vsaka v svoji postelji in meditirajouser posted image

Včeraj je bilo res luštno in moramo čim prej ponoviti srečanjeuser posted image

Hranjenje: Alina je sama in ne pusti nikomur niti blizuuser posted image . Ponavadi je zelo lepo...lepše kot dvojčiciuser posted image , tako da nimam pripomb. Tudi v rokave se ne briše, ker si jih vestno pred začetkom papcanja sama zavihauser posted image . Beti1: tvoj Blaž pač po fantovsko poskrbi za čista ustauser posted image user posted image

Katjandraž: hvala za info o znižanju pri rutarjuuser posted image . Sem danes peljala moža pogledat in sva naročila omarouser posted image . Dobiva jo že čez en teden, jaz sem pa cela srečna, ker bom končno imela obleke v spalnici. JUPIIIIuser posted image user posted image

UŽIVAJTE IN SE ŠE KAJ TIPKAMOuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3583
5.1.2008 22:00:53   
Peli
Evo, Peli se javi, da ne bo pogrešana user posted image .
Se mi pa zadnje dni nč ne dogaja, se bl doma držim, ker me nekaj zvija. Aljaž je kr priden, zadnje čase skos nekej počneva, sestavljava kocke, packava s slanim testom, barvava, riševa, gledava risanke, ko pa gre spat, pa običajno še sama mal zadremam, mam kar srečo da opoldan še tako pridno spi. Danes pa sm bla po pravici povedano že vsega sita in sva šla popoldan mal na sprehod, na srečo ni blo moža zravn, ker bi ga kap, kaj vse je Aljaž počel, v glavnem je bil cel za v strojuser posted image ... men se res ne da skos za njemu stat.

O, a da so vaši otroci tud packi??? user posted image Aljaž ne prenese smrklja iz nosa, šiba naokol in cvili "smrkla, smrkla", dokler ga ne obrišeš, seveda če nisi dost hiter ga obriše v rokav. kar se tiče hranjenja... če smo za mizo vsi 3je Aljaž ne je sam, mož je clo tolk trapast da ga kr lovi s hrano user posted image , če pa sva sama je sam, sicer tud še mal poliva , pa če ni prav lačen, zganja traparije, zdej je začel v polno žlico juhe pihat, tako da šprica čez in čez. Aljaž pa obožuje makarone, dons jih je clo 2x jedu, prvič ko sva sama jedla, sicer jih je jedu mal z vilco, mal z roko (jest mu tud to pustim user posted image ), potem pa se je k možu prslinu, pa ga je seveda spet on futral..., zlo rad ma pa tud fižol v zrnu in peso, tako da mu moram predn to vid na mizi, kej druzga pofutrat, če ne bi jedu samo fižol al pa peso... .
Lahko pa rečem da je zdej pozabu na flašo, tako da je že nekaj časa ne uporabljamo, no sej smo jo na koncu imeli s sabo samo če smo kam šli, zdej jo ne pogreša, včerej je vidu da jo je imel od bratranca sin, pa je samo reku da bi on tud pil, pa mu je potem dala tašča sok v kozarec, pa je bil čist zadovoljen.

Joj jest sm pa misnla, kako bom šla na kavč TV gledat, sta me že dve kolegice ujele na Google Talk, najbolš da tle zaklučm.

tananejka
ti povem kolk se je pa men zdele Marija prkazala, se mi izpiše da je program naletel na težavo in se mora zapreti, pa se je vse ugasnil... pa še enkrat zalaufam, pa me rač. vpraša če obnovi staro sejo...in lej ga zlomka pride ves post nazaj user posted image user posted image .
Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 3584
5.1.2008 23:24:54   
Anuš
Fajn, da ste uživali v koloseju. Jst sem s kleo dežurala v ZDju. Jap, 39,9 vročine. Sva šle, da ugotovijo vzrok, pa ni blo še nič videt. Niso ušesa vneta, ni žrelo... Je pa mogla dat kri in je blo ful smešno, ko je hotla pikico še na drugo rokouser posted image user posted image user posted image Pa, na vprašanje kakšne barve je pikica je bil odgovor zeleneuser posted image In vsakič, ko ji je zdravnica kaj pogledala (desno uho, levo uho, poslušanje srca...) je rekla hvala lepa.
Lahko noč. Grem prebrat za nazaj, ker me ful matra kaj je s tisto čudno anonimkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
5.1.2008 23:28:10   
Anuš
OK, naj mi kdo razloži- mogoče žaži kaj je s temuser posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
6.1.2008 10:52:37   
tananejka
IZVIRNO SPOROČILO: Anuš

OK, naj mi kdo razloži- mogoče žaži kaj je s temuser posted image

men ni pa nič jasno....kaj se dogaja?
Anuš.....malo razlage prosimuser posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
6.1.2008 10:54:12   
tananejka
IZVIRNO SPOROČILO: Anuš

Je pa mogla dat kri in je blo ful smešno, ko je hotla pikico še na drugo rokouser posted image user posted image user posted image Pa, na vprašanje kakšne barve je pikica je bil odgovor zeleneuser posted image In vsakič, ko ji je zdravnica kaj pogledala (desno uho, levo uho, poslušanje srca...) je rekla hvala lepa.

Faca je tale tvoja Klejčiuser posted image user posted image  Ful je prisrčnauser posted image

Upam, da bo hitro zdravauser posted image user posted image user posted image  in da se kaj vidimo!

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
6.1.2008 10:55:30   
tananejka
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

tananejka ti povem kolk se je pa men zdele Marija prkazala, se mi izpiše da je program naletel na težavo in se mora zapreti, pa se je vse ugasnil... pa še enkrat zalaufam, pa me rač. vpraša če obnovi staro sejo...in lej ga zlomka pride ves post nazaj user posted image user posted image .
Lahko noč!

Če to ni neki najhujšega....user posted image  Jaz sem vsakič čisto penasta, ko se mi to zgodiuser posted image
Mene ni pa nič o obnovi seje spraševal.....si mela srečouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
6.1.2008 13:37:17   
beti 1
Anuš: Klei želimo hitro okrevanje. Upamo da je že boljše. Se mi zdi, da je prav uživala pri zdravnici. user posted image user posted image user posted image
Anonimka je naša ljuba Žaži, ki se je iz neznanega razloga odločila, da ne bo več spdelovala na RR-ju. Odkar ni več članica se njeni posti vodijo kot posti anonimne osebe. Se je zelo na hitro in kratko poslovila. Mogoče se bo še kaj oglasila preko Katjandraž.

Tananejka: super za omaro. Mi smo včeraj večji del dopoldneva prebili v Lesnini in na koncu kupili dva kinderjeva hipota za malčka. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Peli: lepo da si se oglasila. Le pazi nase. Kar se pa umazanije tiče je pač tako vreme, da se otroka ne da peljati ven na sprehod več kot enkrat v istih oblačilih.

user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3590
6.1.2008 20:47:37   
Peli
še zmerej pa tud men ni jasn, kaj smo se Žažiki zamerleuser posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
8.1.2008 7:40:11   
fionaP
Helou,

Tananejki moram povedat, da zdaj približno vem, kako je s 3 puncami - ker smo čez vikend imeli 'pižama party'. Pri Klari sta s petka na soboto prespali dve prijateljici, v soboto sta bili še do popoldneva pri nas. Je bilo luštno, tudi za Nušo.

Hranjenje - Nuša je sama, razen če ugotovi, da je hrana vroča. Takrat dovoli, da ji jaz kakšno žličko pohladim in dam. Potem spet je sama naprej. Lepo uporablja žlico in vilico. Polije se ponavadi ne.
Ima navado, da gre do hladilnika, vzame kaj ven (ponavadi jogurt), teži, da ga je treba odpret. In seveda na koncu večina ostane.
Ali pa sir - samo da ga zagleda, teži, da ji ga odrežem košček. Potem ga gleda, mečka po rokah, mogoče celo oblizne - in to je to.
Zelo rada ima olive in kumarice - oboje je v njenem slovarju pod 'muke'. Verjetno, ker je oboje v kozarcu in zeleno? Ne vem. Skratka obožuje jih.
Njeno sanjsko kosilo pa je: juha (zelenjavna ali goveja z ribano kašo), pečen krompirček in piščanec.
Rada ima tudi sadje, razen banan. Banano ji potem zakamufliram v mešano sadje - narežem ji različno sadje, tudi banano in prelijem s pomarančnim sokom. To zmaže potem brez problema.

Pleničke - Anuš, ste jih vi že čisto ukinili?
Pri nas za lulat kar pove, tudi zjutraj se zbudi suha in jo damo takoj na kahlo. Zaradi tega jih kar manj porabimo. Kakanje je druga zgodba. Že vse od rota virusa dalje dela cirkus pri kakanju. Tudi poskuša zadrževati, a vseeno kaka vsak dan. Ni zaprta, tako da ne vem, kaj jo moti. Enostavno ima nek strah pred kakanjem. Na kahlico noče kakati, samo zadnjič sem jo ujela, ker se je ravno kopala in sem jo samo hitro prestavila iz banje na kahlo.

Anuš - Klejči je res skulirana pri zdravniku. Da bi ti našo Derendo vidla (oz. slišala), meni ni jasno, na kakšen način zdravnica sploh kaj sliši preko stetoskopa?!

Žaži - kdo jo je tako razjezil, da je kar kufre spakirala in šla?

Mi gremo pa drug teden smučat. Kar sicer ne bi bilo nič posebnega, če jaz ne bi smučala nazadnje v 4. razredu OŠ. Saj ne vem, ali si naj gips že vnaprej rezerviram, ali kako...

pa pa

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
8.1.2008 11:45:54   
katjandraž
Se mi ful mudi v službo, tako da vam samo sporočam, da Žaži vse lepo pozdravlja in da se ji ni nihče nič zameril. Enostavno ima preveč dela in učenja, da bi bila na RR in se je rajši kar odjavila.

Se beremo! Lep dan vsem!

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
9.1.2008 23:24:10   
Peli
Danes pa tukej vlada zatišje?
Midva sva se dopoldan ob spremstvu dveh kolegic s sončki odpravila na sprehod, je bil tak lep sonček, potem pa kar naenkrat meglauser posted image . Z Aljažem zdej kar lepo že špancerava brez voza, je kar priden za hodit in zdej je tud dojel da ga jest ne morem nosit, vzdigujem ga res čimmanj, ker mi bo drugače križ odpaduuser posted image .

Glede hrane pa pr nas najbl laufajo makaroni, pa rižota, juha Aljažu ne gre preveč, meso pa tud ne, razen suhe salame, klobase al pa pršuta.

Kaj dajete otrokom za večerjo? Jest sm kr brez idej, trudim se da je zmerej mlečna, ker drugače zlo mal mlečnih stvari poje (je mlečno čokolado user posted image ). Večinoma mu za večerjo naredim - mlečni gres, polento kuhano na mleku ali pa čočolešnik, danes sm skuhala mlečno kašo, včasih mlečni riž...to je pa to. Zelo rad ma pa jajca - mehko kuhana ali ocvrta, pa mu jih ne upam dat prevečkrat, on bi jih jedu vedno, kadar bi šu kure s taščo gledat user posted image .

Včerej sm Aljaža tehtala ma 9600g user posted image februarja mava spet posvetovalnico - ne vem a je normalno da se je od avgusta zredu samo 100g, upam da nava kregana.

Punce a ve dovolte otrokom pit pijače z mehurčki? Aljaž je nor na cocacolo, sicer je zadnjič men popil Fanto, pa je reku da je kola, jest mu zdej sm pa ke kdaj nalijem v "štamprle" cocacolo, k drugače nima nikol dost.

fionaP - uživajte na smučanju - pa ne se polomit, sicer pa ni tako težko. Sm ti kr mal fouš, nism smučala že 3 leta, sm pa rekla da bi šla v Trbiž z našmu, pa bi Aljaža mal na smučke probala dat...

Ne verjamem če je pr žaži glih tole - Da ni prav moža kej "sšimfala" pa se je rajš izpisala, da je nebi izsledil user posted image .

Anuš - ste se že pozdravl?

Aljaž že spet kašla, jest ne vem zakaj, drugače pa sva čimveč kr se da zunej, se sploh več ne sekiram a kašla al ne, ker se mi je zadnič prehladu, k smo se bl not držaluser posted image

Nč, lepo se mejte, lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 3594
10.1.2008 18:49:46   
tananejka
Da nas spravim na prvo stranuser posted image

Kako ste kej punce? Mi se mamo luštnouser posted image
Alina je postala prava mala "šefica". Skomandira obe starejši sestrici....jo moram včasih kar malo nakregatuser posted image . Zdejle ne pusti dvojčicama, da bi gledali risankouser posted image  jima ful težiuser posted image

Po risanki dam vse 3 spat, potem me pa dragi pobere in greva na tekmouser posted image

FionaP: lepo da ste uživali s puncami...verjetno je naslednji dan dež padal, ker vas je bilo tolko na kupuuser posted image . Uživaj na smučanju pa držim pesti, da prideš cela domov. Drži se na nogahuser posted image

Uživajte pa upam, da ste zdravi!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3595
10.1.2008 18:55:29   
tananejka

Kaj dajete otrokom za večerjo? Jest sm kr brez idej, trudim se da je zmerej mlečna, ker drugače zlo mal mlečnih stvari poje (je mlečno čokolado user posted image ). Večinoma mu za večerjo naredim - mlečni gres, polento kuhano na mleku ali pa čočolešnik, danes sm skuhala mlečno kašo, včasih mlečni riž...to je pa to. Zelo rad ma pa jajca - mehko kuhana ali ocvrta, pa mu jih ne upam dat prevečkrat, on bi jih jedu vedno, kadar bi šu kure s taščo gledat user posted image .

Gres, kruh z marmelado (ali salamo, tamar sir, nutella), hrenavke, čokolino, jajčka, koruzne kosmiče, palačinke, polento z mlekom.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
11.1.2008 11:35:55   
fionaP
Peli - za večerjo dajemo podobno kot je Tananejka napisala. Meni tudi včasih zmanjka idej. Če imamo pozno kosilo (okoli 17. ure), potem zvečer ne kompliciram in ji dam šalčko mleka in kakšno žemljo. Večerjo Nuša poje najkasneje do 19. ure, potem se že pripravljamo za spat.

Naše smučanje (pa to ne gremo za en teden, ampak samo za en dan) je prestavljeno do nadaljnega, ker je user posted image  zagrabilo v križu. To sicer ni fajn, ampak jaz imam pa tudi noge cele ...

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3597
11.1.2008 14:02:23   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: fionaP
Naše smučanje (pa to ne gremo za en teden, ampak samo za en dan) je prestavljeno do nadaljnega, ker je user posted image  zagrabilo v križu. To sicer ni fajn, ampak jaz imam pa tudi noge cele ...

user posted image user posted image user posted image

Jest ponavad zjutrej dajem Aljažu kruh pa salamo, marmelado, nutello al pa pašteto, pa če poje 1/4 kosa kruha (odrezanega čez hlebec) je to že velik praznik.
Danes mi je prvič uspelo, da je po dolgem času popil malo mleka, sva imela "kavico za otroke", sva oba pila kakav iz kofetovih šalčk in se  mu je tolk fajn zdel, da ga je popil celo šalčko! Sm rekla da ne sme nobenmu povedat da je kavo pil, no prva stvar ko je srečal taščo je bla "kavo pil!", tako me zdej toži tud, da je vina pil, k mu dam sirup za izkašlevanje, pomešan z vodo v štamprle user posted image . In potem je otrok čist ponosen, kaj sm mu dovolilauser posted image .
Danes se je spet že ob 6h zbudil, k je tolk kašljal, potem sva se še skregala, k je hotu k men v postlo spat, no, pa je lepo kar v svoji postli ustal in spal do 9h.
Še vedno se ne znam odločit, kakšen jogi nej kupim Aljažu - a čist običajnega, a iz Lateksa, a Dormeo...user posted image ma katera kakšno idejo? Ampak več k 300EUR mi je kr mal huda...

Vidš tananejka - potem maš zdej skos red doma, ti Alina pomaga user posted image .

Seveda jaz za računalnikom, mali pa mi je prej šel v kuhinjo, potem pa ga grem pogledat čez nekaj časa, je imel na roki rokavico (tisto za vroče posode prijemat), pa šlatal pečico in delal AUA, AUVA, mulo je zalaufal pečico, na šporget postavil plastično posodo in zalaufal ploščo(na srečo ne tisto, na kateri je bla posodica)user posted image .

Zdej pa grem še jest kuhat, da bo kosilo, ko se Aljaž zbudi, upam da bo to vsaj pred 16h.

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
11.1.2008 20:19:53   
tananejka
Vidš tananejka - potem maš zdej skos red doma, ti Alina pomaga user posted image .

Ja, nekdo pač more red delatuser posted image user posted image

Glede hrane pa je tvoj Aljaž tako kot moji dvojčici....sta tudi zelo malo pojedli. Pred kakšnim letom se je malo spremenilo....in zdaj lahko rečem, da jesta "še kar" veliko. Prej je bilo pa tudi pri nas pol kruha že VELIK uspeh. Alina pa je popolnoma druga pesem....zanjo pa lahko rečem, da uživa v hrani in se razveseli besed: zajtrk, kosilo in večerja....je v sekundi pri mizi in si začne rokave zavihvatuser posted image user posted image
Lepo, da Aljaža vzgajaš tako da bo znal kuhat....samo nekam hitro se je začel učituser posted image ....še dobro, da je dal plastiko na neprižgano rinko....drugače bi kar fajn drgnilauser posted image

FionaP: Verjetno je tvojega user posted image   križ zagrabil zato, da se ti lahko psihično bolj pripraviš na smučkanjeuser posted image .

Želim vam lep vikenduser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
14.1.2008 13:05:21   
Anuš
Ja, Klea je že zdavnaj zdrava. Je imela 2 dni visoko vročino, potem pa še nizke ne. Čudni express virusi so na pohoduuser posted image .
Sama sem uspela zamenat mehanizem v kotličku za WCuser posted image . Pa so mi frajerji prodajalci rekl, da to pa že ne bom znala. Dons mi bo možek pomagu še gor na školjko vse montirat, potem vas pa obvestim, če je ratal.

FionaP: Ja, Klea je čist brez plenic. Občasno nam rata, da jo shecamo za čez noč, večinoma pa vztraja do konca: bet pnitke (brez pleničke)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.