katjandraž
|
Hej, punce! Moram izkoristit priliko, k je dežuren in lahkobrez slabe vesti na RR visim . Ja, tudi jaz komi čakam sobote. Se po 100 letih spet vidimo! Bom pa kratka, ker imam Andraža na sumu, da je zdaj on škrlatinko fasal, bom videla, kaj bo noč prinesla. Nekaj kašlja, pa ko sem ga odnesla v posteljo, se mi je zdel nekam topel, pa jezik je imel hudo sumljive barve. Sploh mi ni jasno, kaj bom naredila. Simon ima neko preverjanje v službi in ga zelo težko ni, jaz sem bila pa po 10 dnvih zdaj samo 3 dni v službi. Za znoret! Mogoče se bo pa čisto ok zbudil. Srčno upam. Jutri dobimo nov avto!!! Smo ga včeraj zaarali, jutri pa ga gremo iskat; Simon bo končno spet prišel do svojega avta, in sicer si je izbral Megana karavan, starega leto in pol. Upam, da bo vse ok. Popoldne pa vodovodar pride še neki na bajto pogledat, da začne drug teden delat, pa streha naj bi se delala drug teden. Zdaj že 1 teden vse stoji in mi gre ful na živce, k se nič ne dogaja, zima bo pa 1,2,3 tuki. Danes nas je že obiskal Miklavž in sta bila mala ful vesela . No, Ana niti ne, Andraž pa. Dobila sta sadje, sladkarije, adventni koledar, ..., pa še vsak 1 komplet senčnikov za na šipo v avtu, Andraž Carse, Ana pa iz ene risanke, pa bi bilo boljše obratno, ker jima je bilo tako všeč. Pa Anča je dobila še voščenke, tiste, ki so v plastičnem ovitku, Andraž pa en kompletek od Puja (svinčnik, šilček...), pa tudi tukaj bi bilo boljše obratno . Peli, super, da je dojenči ok! Jaz sem ravno danes odnesla vse nosečniške obleke sodelavki, ker jih ne bom več rabila, pa spotoma sem še sosedi ene hlače dala, mi je ravno danes povedala, da pričakujejo julija 3. otročka. Je pa mene malo "panika uhvatila", sem namreč 1. mesec brez tabletk in sem pričakovala ful močno M, sem imela pa samo 1 dan normalno, potem pa ful malo. In sem ravno včeri delala test, za vsak slučaj, pa je bila samo 1 črtica . V bistvu vem, da imam 2 otročka čisto dovolj, da se jima lahko posvetim, če bi se nama pa kaj zalomilo, bi bila pa zelo vesela. Bi imela še enega, ampak ga ne bom. Tako je to. Mogoče mi naslednji mesec celo rata mireno dobit, ta mesec pa ravno zdravnice ni 10 dni. Edina šansa mi je 31.12. dopoldne, ker samo takrat delajo konec meseca, ko naj bi jaz spet imela M. Anuš, upam, da bo Klea čimprej ok! Res zoprna bolezen. Naša ima danes samo glivce po luliki (spet!!! je bila cele 3 dni v vrtcu ), pa je ful revca, kako mora šele bolet v ustih . Grem malo TV pogledat, potem pa spat, če bo Andraža slučajno kaj matralo ponoči. Nočko!
|