|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
27.11.2007 10:41:35   
Mateja82
Se na hitro javim, ker berem da me pogrešateuser posted image

No ja pri nas vse po starem. Na veliko razmišljam o darilih, pa se nič konkretnega ne spomnim. Filip do vrjetno  dobil kakšen avto za kasneje ker drugih igrač je tako dovolj še od Enje. Za Enjo pa nimam pojma, mora bit nekaj uporabnega, kuhinja, kakšne kocke, likalnik, seslec...

Pametni kuža dobila ga je lani, ampak z njim se še nikoli ni igrala, všeč so ji samo pesmice, pa še to če jaz pritiskam na gumbe. Sicer pa je njej res težko ugodit s kakšno igračo, ker jo enostavno ne zanimajo. Zgledat morajo kot stvari,ki jih uporabljamo odrasli in ne kot igrače.. user posted image

Ktjandraž želim vam da se hitro pozdravite!!user posted image user posted image

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Princess Mononoke)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
27.11.2007 21:13:56   
tananejka
Čau!

Joj, kako ste bili moji dvojčici danes veseli pisma, ki ga je dedek mraz prinesel v mojo službo. Tanaja je letela k oknu in rekla: HVALA DEDEK MRAZ HVALA in mu pošiljala poljubčke, Aneja je pa kar skakala od veselja in se drla JEEEE, JEEEE user posted image user posted image . Potem sta pa vsa 3 pisma prilepili na stene, da slučajno ne pozabimouser posted image

Z Alino sva pa danes gledali slikanico AU BOLI in to od začetka do konca. Je pozorno poslušala, med tem, ko sem brala, na kaj vse mora paziti in kaj ne sme delat, pa z njenim prstkom sem kazalo po sliki. Ko sem šla obešat perili sem jo pa poslušala, ko je govorila: NE SME TO UNČKA (punčka) DELAT, auuuuuuser posted image . NE PRTKE DAJAT NEE, auuuuuser posted image . Je bila prisrčno hecnauser posted image

ALINA: je danse po dolgem času zaspala sama in to popolnoma brez jokauser posted image . Včeraj je samo 2x zahlipala, danes pa očitno obupalauser posted image

Sem pa ravnokar pisala ZS naši Ines., ki sem jo slučajno zasledila na RRju. Pod avatarjem je lepo presenečenje....na babyticker-juuser posted image . Več pa ne bom napisala, da ne bo jezna nameuser posted image . Ines.: če nas bereš pa nam sporoči kako ste, kaj počnete, kako sta tvoja starejša fantkauser posted image

Katjandraž: vam pa ena VELIKAuser posted image , pa naj vas te bakterije in virusi pustijo že enkrat pri miru!!

No pa sem nas prestavila na 1. stranuser posted image

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
27.11.2007 22:19:10   
Anonimen
Hello

Na hitr...
..Aljažek je tudi danes lepo sam zaspal...sicer z nekaj jamranja...ampak ok... je lepo užival v postlci in zamišljeno gledal v strop, ko sm ga prišla čez čas pogledat user posted image  le o čem je razmišljal user posted image  No tko bo tudi dragi od sedaj naprej delal, ko mene ob sredah ne bo doma. Fax mam od jutra do poznega večera in ostanem v Lj.

PrincessM: Nočm bit pametna al pa vsiljevat z nasveti...ampak....moje mnenje je, da je pri takšnih spremembah otročkov potrebna odločnost. Se čist strinjam, da je potrebno kdaj prebrat kakšno knjigo na temo vzgoje, tudi sama se tu in tam poslužujem tega, ampak predvsem odločnost je tista, ki obrodi sadove pri vzgoji in uvajanju sprememb. Zato je velikokrat vzrok neuspešnega spreminjanja navad prav neodločnost. Jaz sem pri določenjih stvareh zelo trmasta in ne odstopim od svojega (če vem, da imam prav in delam prav). Kot sm že napisala v prejšnjem postu....1 uro in pol se je jokal, se mi je smilil ampak ne odstopim...je pač potrebno it par 10x v sobo in iz sobe user posted image  Saj bo user posted image

Katjandraž: Upam, da se Ana kmalu pozdravi božček..se mi kr smili user posted image  user posted image  user posted image  Aljažek je tudi bolan, ima antibiotike...ampak je kr dober kakšen je bil.

Tananejka: je govorila: NE SME TO UNČKA (punčka) DELAT, auuuuuuser posted image . NE PRTKE DAJAT NEE, auuuuuser posted image . Je bila prisrčno hecnauser posted image iiiiiiiiiiiiiiii...kak srček user posted image  Ful fajn da zaaja brez problema user posted image

Grem med knjige    mirno noč   paaaapaaa

(odgovor članu tananejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3478
28.11.2007 0:05:42   
tananejka
ANUŠ:

user posted image

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
28.11.2007 12:40:24   
Princess Mononoke
Samo na hitro.

žaži kar se spanja tiče bi samo to rekla da so si otroci različni in nekatere stvari ki delujejo pri enih ne delujejo pri drugih. Prav tako različni otroci dozorijo za določene stvari v različnem času. Tako kot eni shodijo prej, drugi se naučijo jesti sami in tretji se naučijo spati. Jaz sem tudi trmasta oziroma bi rekla vztrajna kar se tudi kaže v tem da sem toliko časa vztrajala da ne bom izvedla "controlled crying" pri Emi. Ti pa povem da alternativne metode niso tako "učinkovite". Da nisem se odločila za controlled crying pa je par vzrokov: eden je da verjetno ta princip ne bi pri njej deloval (ona ne bi jokala samo 1.5 ure user posted image ) in drugi je ta da sem si prebrala strokovno literaturo (ne knjige za starše) in nikjer nisem našla zaključka da te metode ne bodo pustile posledic. Sem pa prepričana da bomo en dan tudi mi prespali noč za nočjo in tudi v to da se bo Ema odpovedala sisi. Pa tudi mislim da to ni tako daleč stran. Do takrat pa bomo poskusili na nežen način se prebiti skozi to obdobje. Verjetno po mojih postih izvenim kot en hipi user posted image , vendar upam da se bomo enkrat tudi srečali v živo in boš videla da Ema ni prav nič razvajena in egoistična kljub mojemu nekoliko bolj nežnemu pristopu pri vzgoji ter "učenju" spanja.
user posted image pa da Aljažek tako lepo sam zaspi in tako kot ga opisuješ zgleda da je kar fanj fantek in verjetno k temu pripomore tvoj pristop in vzgoja.  

Se slišimo jutri... Držite pesti da je Emica nima spet uroinfekta.

Neposredna povezava do sporočila: 3480
28.11.2007 20:59:49   
beti 1
Anuš:
Vse najboljše tudi od nas!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3481
28.11.2007 22:20:00   
Princess Mononoke
Anuš: Happy Birthday! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
29.11.2007 8:18:24   
fionaP
Anuš, vse najboljše!!!

user posted image    

Neposredna povezava do sporočila: 3483
29.11.2007 10:20:42   
katjandraž
Anuš, vse najboljše še od nas!!!

user posted image

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
29.11.2007 13:11:58   
Anonimen
Se opravičujem za zamudo-   Anuš želim ti vse lepo in veliko zdravja, ter dobrega počutja za tvoj 28. rojstni dan user posted image  user posted image

(odgovor članu katjandraž)
  Neposredna povezava do sporočila: 3485
29.11.2007 19:37:26   
mončka
ANUŠ  user posted image TUDI IZ MOJE STRANI

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
29.11.2007 22:50:59   
Anuš
wawuser posted image user posted image user posted image . Hvala vsem za čestitke. Mi je tananejka prijazno namignila, da sem zvezda na RRuser posted image user posted image user posted image (za kakšen dan...in pol- Žaži+Mončkauser posted image ). In to čeprav se nič ne oglasim... Sej verjetno mi ni treba spet o pomanjkanju časauser posted image Glihkar sem iz pilatesa in poglejte kolk je že ura!!! Pa moram še pod tuš, jutri pa vstat ob 5.45 in fax do 20.00user posted image . Razmišljam o žurki v soboto in se še nisem lotila organizacije, ker mi je še čist predalečuser posted image . Ja, OK, pa čez 1 teden vas vse častim eno rundouser posted image user posted image user posted image .
Še par vrstic o škratki: Klea je drgač od včeraj v vrtcu brez pleniceuser posted image in je prava čvekica. Zapoje kuža pazi, pa Barčica po morju plava. Pa še kakšno. Pa kolne tutuser posted image . Vem, da ni prav. Ampak je res smešno (mogoče ne glih vsem), ko si obuva čevelj in ga tlači gor. Pol pa zaslišiš: Pida, ne ge! Vem, grozna sem- ampak zelo neuspešno to ignoriram. Se moram hitr stran obrnt, da ne vidi, da komaj zadržujem smehuser posted image . Itak, da opazi. In potem to seveda ponavlja, da moram stran in ona kar za mano hodi. Pa se postavi pred mano in pida, ne ge- hahahaha. Ne vem kako bo s tem...

Sicer nisem podrobno brala, sem samo ujela, da maste probleme s spanjem? Pri nas zaspi sama, se pa zbudi okol 2-3 in zaspi nazaj. Po dojenju. Ampak trenutno nimam energije za kakšne drastične ukrepe. Sem jo pa jst tut pustila pri ene 10 m jokat se dokler ni zaspala. Najprej je blo 45 minut, naslednji dan pa"samo" še 15 minut. Se pa nisva niti prikazala niti pisnila. Sem tut jst brala neki o prijaznih pristopih, pa nimam živcevuser posted image user posted image user posted image . Glavno, da se je obrestovalo in od takrat zaspi sama. V puberteti bom pa verjetno (ne glede na ta poseg) itak glavna tarčauser posted image user posted image user posted image

Ej, še enkrat hvala vsem, da ste se spomnile nameuser posted image

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
29.11.2007 23:25:22   
tananejka

Ja, OK, pa čez 1 teden vas vse častim eno rundouser posted image user posted image user posted image .

JAAA, to smo hotli slišatuser posted image user posted image ...sej se sam hecam....
Še par vrstic o škratki: Klea je drgač od včeraj v vrtcu brez pleniceuser posted image in je prava čvekica. Zapoje kuža pazi, pa Barčica po morju plava. Pa še kakšno.

user posted image user posted image user posted image

Pa kolne tutuser posted image . Vem, da ni prav. Ampak je res smešno (mogoče ne glih vsem), ko si obuva čevelj in ga tlači gor. Pol pa zaslišiš: Pida, ne ge! Vem, grozna sem- ampak zelo neuspešno to ignoriram. Se moram hitr stran obrnt, da ne vidi, da komaj zadržujem smehuser posted image . Itak, da opazi. In potem to seveda ponavlja, da moram stran in ona kar za mano hodi. Pa se postavi pred mano in pida, ne ge- hahahaha. Ne vem kako bo s tem...

Zdele sva se pa oba z Andrejem tolk nasmejala. Hudouser posted image user posted image . Le od kje pobira tako lepe besedeuser posted image user posted image user posted image

Ej, še enkrat hvala vsem, da ste se spomnile nameuser posted image

Malenkostuser posted image

nočkouser posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
30.11.2007 10:27:21   
fionaP
Vidim, da ste bile pridne s pisanjem. Bom drugič komentirala, zdajle samo na kratko: ponoči smo bili z Nušo 3 ure pokonci - bruhala je kar naprej. Verjetno je ene vrste rota virus. Driske na srečo še ni. Zjutraj je še malo bruhala, zdaj je pa že 2 uri v redu.user posted image Sem ji dajala rehidracijsko raztopino s pomarančnim sokom vsakih 10 min žličko in je res pomagalo. Pravkar je zaspala, jaz pa kuham juhico za popoldan....
Pa pa...

Neposredna povezava do sporočila: 3489
1.12.2007 9:57:50   
mončka
no ANUŠpriznam da si res   zvezda  RR-a.user posted image user posted image user posted image user posted image ............. da  sploh ne  omenjam  kako sem se nasmejala  tudi jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dans pa  imamo čago user posted image user posted image HUDO HUDO komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
1.12.2007 21:01:54   
Anuš
Pišem na novem računalnikuuser posted image user posted image user posted image . Moj najdražji mi je za rojstni dan podaril laptop. Hudo, a ne??? No, in zdej malo štefnamuser posted image . Očitno - žurke nimam. Ma, bolj ko je bilo blizu, bolj se mi ni dal. Glede na zasedenost in že dvomesečne težave z zdravjem res komi čakam vikende (pa še to mam ponavadi samo nedeljo). In sem preračunala, da bom čist preveč sesuta potem še cel teden. Pa še za soboto se moram v formo spravt user posted image user posted image user posted image . In mal našparat- a ne tananejka?user posted image user posted image user posted image
O, vidim, da je miss sveta. Ma, ne bom gledala- grem spat. Čau

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
2.12.2007 8:13:09   
Anuš
tananejka: glede kletvic... Sej veš, da vse v vrtcu poberejouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
2.12.2007 21:40:38   
tananejka
IZVIRNO SPOROČILO: Anuš

tananejka: glede kletvic... Sej veš, da vse v vrtcu poberejouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ja, iz telih vrtcev pa res poberejo marsikajuser posted image user posted image user posted image user posted image Pejd v kontrolo, da slučajno vzgojiteljica ne "smoli"user posted image user posted image . Ja šparat pa le začni, da boš častila kot se spodobiuser posted image user posted image user posted image . Pa čestitam za novga leptopauser posted image .....vse pohvale tvojmu B. za lepo darilouser posted image

Zdajle sem se nasmejala pri gledanjo: ASTITUDNOTPADUuser posted image user posted image , tale Janči je pa res fajn dečko, pa musko ma zadnje čase fenomenalnouser posted image .

Sam še slab teden do žurkeuser posted image

BAAAAAAJuser posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
2.12.2007 22:05:46   
Peli
Pozdravljene!

Končno sm spet pršla do računalnika, me je nekej zajuser posted image .

Ja Anuš še z moje strani - vse najboljšeuser posted image ! (Oprosti za zamudo)

Pr nas smo kar v redu, Aljaž je veliko boljši, odkar ga med opoldanskim spancem več ne budim. Sm ga prej po dveh urah budila...rezultat --> danes je spal 4ure in poluser posted image , no zvečer je šel šele ob 21h, no zjutrej je pa od 7- 8h že vstane. No, bomo prežvel...še dobr da sm doma in se nam ni treba držat kakšnega ritma.

Pri nas smo že začeli s praznovanjem, včeraj in danes smo imel kar pestro, po dolgem času sm se spet pečt spravla...no posledice so vidne tud na tehtnici user posted image . Upam da bo med tednom malo miru, smo pa že čisto v pričakovanju Miklavža (jest sm bl navdušena, kot Aljaž, ko še ne ve zakaj gre user posted image ). Aljaž je dobil celo vabilo iz občine, da je vabljen k Miklavžu po darilo user posted image .
V sredo mam pa spet pregled...mislim da bo teden kar hitro spet naokol.

fionaP - Vi ste pa zadnje čase kar dost bolni? - Upam da se kmalu pozdravite.

žaži - Jest mam bolniško podaljšano do 1.2. . Doma mi je super, tko vse na easy, zjutrej lepo kavica pa zajtrk, pa mal čveka, tak okol 10h se vn odpraviva, okol 12h sva doma, Aljaž nekej malga poje in gre spat, jest pa kuhat in pred rač....potem je že skor noč...ma cajt mi šiba 100/h. Ma če sm čist poštena mi v službi, ko sm po Aljažu začela delat ni blo glih super...user posted image , zato sm vesela da sm doma.
Ja dej se loh kej zmenva - prek ZS user posted image .

PrincessM - Našga zdej najprej 2 - 3x opozoriva, potem pa ga lepo odneseva v postlco za kakšnih 5 min., lahko pa rečem, da je res precej boljši, odkar ga pustim da se opoldan naspi.

No, sm vas še mal za nazaj prebrala, upam da ste se pozdravili. Imejte se lepo!  user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
3.12.2007 19:52:50   
tananejka
Čaouser posted image

Alina je bila danes prava navihana lumpa. Je delala same neumnosti in se potem na glas smejalauser posted image .....zdaj že pančka, dvojčici pa si ravnokar umivata zobke in gresta v spančkolinovo deželo.
Drugače pa v našem vrtcu v velikih skupinah razsaja škrlatinka in angina, pri tamalih pa norice in vnetje očiuser posted image .....virusi so torej na pohoduuser posted image

Vsem malim bolančkom pošiljam user posted image user posted image user posted image , da bodo hitro zdravi.

Peli: dobrodošla nazaj pa super, da imaš podaljšano bolniškouser posted image . Kdaj maš rok?

Jutr mam eno pomembno zadevo v službi. Držte pesti, jutri vam pa povem, če bo ratalouser posted image

NOČKOuser posted image

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
3.12.2007 23:24:00   
Anuš
Seveda bo ratalo tananejka!!! Držim pesti. Kjer je volja, tam je pot...

Jst sm tut gledala A s ti tut not padu- Jan zna rapat?!! Sem bla čist presenečena. 

Aja, norice razsajajo?! Klei se že od četrtka eni mazolčki spuščajo po ritki. Pa je blo vidt res kot, da gre za mozolje. Ampak se nekam sumljivo širijo na stegna?! Pa niso več "sočni" ampak so iz enih ratale hrastice. Ma, nimam pojma. Jutri greva k zdravnici pokazat. Bom poročala. Za škrlatinko sem pa tut jst slišala za 1 primer. Pa 5. bolezen (whatever that isuser posted image ). Za norice pa še ni blo nič rečeno.

Sem čist naspidirana po aerobikiuser posted image user posted image user posted image . Jutri bom pa spet težko vstalauser posted image in komaj čakala na toplo posteljo... S katero ne bo nič, ker mam pilatesuser posted image user posted image user posted image . Mam vsaj to srečo, da so mi priznal izpit in mi ni treba 2 vikenda hodit na faksuser posted image . In bom v soboto vsa spočita. Še 5 dni. Kdo pa še pride? Tananejka, a ti vodiš evidenco?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3496
4.12.2007 9:04:41   
Anonimen
kuku

user posted image  js sm dons tok za en klinc user posted image  user posted image  user posted image ....en ispit sm padla za katerga sm bila 100% da sm naredila....ne vem kako se je lahko to zgodilo...amak se je....ponavad vem približno za kolk sm znala...zdej pa....user posted image
klinc pa ta pifleraj.....se učim ko kreten na konc pa brca v rit.....ah....sej bo...nekoč bolje....če ne prej pa v soboto k se ga bom nazizala user posted image user posted image  ............al pa ne, k vozim user posted image

v glavnem v soboto pridem definitivno

paaapaa user posted image

(odgovor članu Anuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 3497
4.12.2007 12:52:25   
Anuš
Žaži: Takile padci so zato, da se pobereš in greš naprej. Z nasmehom na ustnicahuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
4.12.2007 16:58:34   
tananejka
IZVIRNO SPOROČILO: Anuš

Seveda bo ratalo tananejka!!! Držim pesti. Kjer je volja, tam je pot...

Bo kar držalouser posted image

Jst sm tut gledala A s ti tut not padu- Jan zna rapat?!! Sem bla čist presenečena. 

Ej, hudo dobro so repali, jaz nisem mogla verejt. Vsi trije so bili svetovno dobriuser posted image user posted image user posted image

Aja, norice razsajajo?! Klei se že od četrtka eni mazolčki spuščajo po ritki. Pa je blo vidt res kot, da gre za mozolje. Ampak se nekam sumljivo širijo na stegna?! Pa niso več "sočni" ampak so iz enih ratale hrastice. Ma, nimam pojma. Jutri greva k zdravnici pokazat. Bom poročala.

Mogoče je pa imela tvoja Klejči tako blago obliko noric. Poznam jih nekaj, ki so imeli samo par pikicuser posted image

Več pa napišem zvečeruser posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
4.12.2007 17:00:45   
tananejka
IZVIRNO SPOROČILO: žaži

kuku

user posted image  js sm dons tok za en klinc user posted image  user posted image  user posted image ....en ispit sm padla za katerga sm bila 100% da sm naredila....ne vem kako se je lahko to zgodilo...amak se je....ponavad vem približno za kolk sm znala...zdej pa....user posted image
klinc pa ta pifleraj.....se učim ko kreten na konc pa brca v rit.....ah....sej bo...nekoč bolje....če ne prej pa v soboto k se ga bom nazizala user posted image user posted image  ............al pa ne, k vozim user posted image

v glavnem v soboto pridem definitivno

paaapaa user posted image

Žaži ne bit žalostna, boš že naredila izpit. Vem pa kakšen je filing, ko ne narediš takrat, ko si prepričan, da si. Bi najrajš popuser posted image . Ja, v soboto pa se vidimo in se malo pomenimo o vseh težavah in predvsem ta luštnih zadevahuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.