|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
10.11.2007 13:18:08   
neja
user posted image

Danes pa je tako lep dan, da ga je kar škoda, ker tako grdo pihauser posted image . Sma šle z Jano ven in sma kar hitro prišle nazaj noter, ker me je že tako hudo zeblo v blatnike, da ni več bilo za vzdržat. Jana je seveda imela kapo ampak vseeno sma raje šla na toplo.
Itak moram prit malo na RRuser posted image user posted image .

Jana ima 16 zobkov, o petkah pa še ni ne duha in ne sluha. Če sodim po user posted image Neji, potem bo trajalo še kakšno leto, saj je ona dobila prvo petko proti tretjemu letu.

Tananejka, jaz se nisem vstrašila tvojega posta, saj rada berem, ko katera kaj več napiše. Je pa tudi res, da tudi jaz, enako kot Princess M. (skorajda) ne znam napisati kratkega postauser posted image .
Za 60€ dobiš 2 x po 950 ml noni soka (ena flaša drži 950 ml), dozira pa se 30 ml na dan, tako da ima en uporabnik eno flašo nekje en mesec. Lahko pa ga uporabljajo tudi otroci.
A mi lahko prosim poveš, kaj so to šitakeuser posted image ? Res se mi niti malo ne dozdeva, kaj bi to bilo, ampak predvidevam pa, da je to kakšna zelenjava oz. sajdjeuser posted image ?
A tvoj user posted image  je bil v MB-ju zaradi optike Look-look? Ali pa je mogoče menjal službo in je sedaj prav pri Leclercu?

SončicaT lepo te je brati spet po dolgem času in resnično upam, da se vidimo. Sem pa ziher, da se lahko Mončki prištuliš v avtouser posted image user posted image , ne Mončka?

Bomo pa se dobile na Ptuju, ker se nam pridruži tudi aprilka Ksenija iz Ptuj, ki pa ima mesec dni starega dojenčka in tako bi njej bilo malce težje priti v MB, še posebaj če bo sila in bo morala pohitet k svojemuuser posted image . Aja, zaenkat pa velja datum 1.12. ker je to tudi edini datum v decembru, ko se nam lahko pridruži tudi PiaM. Tako da če še je katera zainteresirana, da pride 1.12. v najstarejše slovensko mesto, je več kot dobrodošlauser posted image .

Bi pa tudi jaz bila zelo vesela, da bi se enkrat vse spoznale....bi bilo res super. Mogoče pa nam le kdaj uspeuser posted image .

Princess M. jaz se še zdaj pri Jani ne sekiram, če ne zna izgovorit katere črke, ona pravzaprav črko L reče zelo lepo, le Nejo moram peljat k logopedu saj bi pri 4 letih in pol skorajda že morala znat rečt L.
Atija pa Jana kliče ATI.

Beti 1 upam, da si se naspalauser posted image .

LP

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
12.11.2007 14:38:19   
Peli
Ojla!

ma ste pridne, cele romančke tipkate user posted image , smo pa spet na 2. strani user posted image .

Mi smo za vikend šli v nabavo, smo že kupoval za Miklavža in smo Aljažu kupl motor na akumolator, je mož reku,da za kuhat mu on že ne bo kupoval, da je to za punčke user posted image . Sva mu pa kupila tud tisto tablo za risat - no to je Aljaž s svojo trmo dosegel pri atiju, jest mu že nebi...se lahko še bolj dere pa ne!user posted image

Od sobote zjutraj Aljaž kliče atija ATI in ne več ATA, kar tako na lepem sam od sebe je začel, no zdej čakam še na MAMI.

Danes sva z Aljažem spet šibala mal vn, čeprav pri nas kar fino piha, med potjo pa je začel snežit user posted image , no ne za dolgo. Zdej bo pa treba počas kaj skuhat.

Neja - spola še ne vemo, me pa že firbec matra, na NS se ni še nč vidl, upam da se kmalu pokaže. Mi je pa vseeno kaj bo. Če bo punčka bo fino k bomo mel parček, če bo fant pa bo fino, k mamo samo fantovske cunje.

No mi počečkane stene na srečo še nimamo, mamo pa mizo, pa karnaprej pleza na pisalno mizo, tam najde kak svinčnik pa blkec, pa ččka, zravn pa govori PISA, PISA user posted image .

Aljaž zopet "štrajka" s hrano, ne vem a bojo že 5. vn začele lezt, ker se spet mal bl sliniuser posted image

Nč še mal pobrskam, če je kaj novega, potem pa za "šporget"!

LP

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
12.11.2007 19:51:05   
tananejka
Čau punceuser posted image , me dolgo ni bilo, aneuser posted image

V soboto smo se potepali. Moj je delal v Mbju, pa smo punce šle k moji prijateljici v Orehovo vas pri MBju za cel dan (ima tudi ona punčko staro 4-leta). Šli smo ob 6.30 zjutraj in prišli ob 23ih. Punce so zaspale v avtu in sva jih samo prenesla v posteljouser posted image . Pri prijateljici imajo kmetijo, tako da so punce videle krave, prašičke, kokoško s piščančki, mladičke muce in kužija. Je bilo zanimivouser posted image . Še posebaj Alina se ni mogla nagledat kravic in prašičkov pa mačke je skos vlačla sem in tjauser posted image
V nedeljo pa sem šla z dvojčicama na Šmarno goro in je bil noro lep dan. Punci sta zmogli pot, imeli pa smo okrepitev....zraven je šel še njun prijatelj Tim. Alina in oči sta šla pa na sosednji hribček na sprehoduser posted image

Neja: user posted image  dela še vedno v Optiki, ki pa je odprla poslovalnico v Leclercu. Zdaj bo nekaj časa tam, da zadevo zalaufa, potem bo pa spet v Lj delal. Verjetno bo pa enkrat ali 2x na teden v Mbju. Še ne ve točno.
Hvala za podatke o Noni soku....danes sem si ga ogledala v DMju. Verjetno ga bomo punce začele piti. Je pa drag ko hudičuser posted image
Šitake: so gobice, ki jih gojimo v zavodu Zarja. Več si pa preberi na naši spletni strani: http://www.zavod-zarja.si/zeleni_program/index.php. Jaz sem ful navdušena nad njimi in jih jemo 1x na teden. Gobica ima dokazane zdravilne učinke.....mah ne bom vsega pisala, sej si boš itak prebralauser posted image

Mončka: prepozno sem prebralauser posted image .....da vabiš mojega user posted image  k sebi domovuser posted image user posted image . Ti bom jaz že dala vetrauser posted image ....stran prsteuser posted image user posted image user posted image

Šibamuser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
12.11.2007 21:07:54   
mončka
Tananejka ............ ma sem se samo  od srca  nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image tvojemu postuuser posted image user posted image user posted image   ....................no  dobro te  pa ga imej no  samo zasebe.user posted image user posted image user posted image

Sončica T- tako kt  ti je že rekla  Neja   ja seveda  se lahko prištuliš k meni v avto.in  že  user posted image proti Ptuju  pa še bolj veselo bouser posted image user posted image user posted image

ok  grem še malo user posted image po stanovanju     ves ta kaos za Lino  (ki končno spi) potem pa  user posted image inuser posted image

user posted image

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
13.11.2007 7:26:06   
Mateja82
Ojla!
u ste  ful pridne postale s pisanjemuser posted image

Enja je bila včeraj na posvetovalnici in dobila je še eno pikico. Tako je naša punca velika 90cm in težka 12900g. 

Je pa rekla zdravnica ravno zaradi tega govora, da bi zdaj morala že malo boljše govorit. Pri dveh letih imava zaradi tega spet pregled, kjer bodo ugotovil če je vse ok al bo potrebna kakšna pomoč. Zaenkrat pove samo en zlog besede, ( ba- bajski, po - pokrov, pi - pisala...)celih besed pa je bolj malo.

Enja ima zaenkrat 16 zobkov

Čečkanje ja  to zelo rada dela povsod samo na papirju ne. Vrjetno ji je premajhna površina. user posted image  

Mončka tud pri nas je vse teta. Zadnjič je prišel na obisk od mojegauser posted image brat in seveda je bil teta, pa naš izvoljeni predsednik tudi, ko ga je videla na tvuser posted image user posted image

Trmica ojej ja če ni kaj po njenem je takoj kriza, včasih sem ji lahko pozornost še speljala drugam pa jo zamotila. Zdaj pa tudi to ne pomaga več.  V trgovino je pa sploh ne peljem več, ker je groza. Vse meče, pomete na tla, puli cunje iz obešalnikov....ajaja  ...vsake tolk časa gremo skupi preverit če jo je to mogoče že minilo...user posted image pač mora skozi, ekrat jo bo že minilo...upam..

Punce lepo se imejte

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
13.11.2007 19:18:47   
neja
Joooooooj...na drugi strani smouser posted image

Tananejka, hvala za razlago za gobice....jih bom poskusila kje dobit. Zdi pa se mi, da so to gobice, ki jih dobimo v kitajski restavraciji. A so mogoče takšne mehke, bolj debele in temnorjave barve? Ker če so to te, potem so ful ful dobre in ker so tako mehke, jim jaz pravim tepih gobeuser posted image user posted image . Pa takšen poseben okus dajo, ko jih pregriznešuser posted image ....mnjamuser posted image .

Jaz z Jano zaenkrat še nisem imela ˝incidentov˝ v trgovini, je pa res, da je že kar nekaj časa prešlo, odkar je bila zravenuser posted image ....upam, da se bo lepo obnašala, ko jo vzamem zravenuser posted image .

Peli... a pri vas je šporget? Mi pa imamo šporhetuser posted image user posted image user posted image .

Jupi....uspelo mi je napisat kratek postuser posted image .

LP

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
13.11.2007 21:07:20   
tananejka
Čau punceuser posted image

Neja: ja, ta prave gobice mislišuser posted image . Meni so tudi FUL okusneuser posted image
Ko bodo naše gobice na vašem koncu pa ti sporočim.....delam na tem, da kmaluuser posted image

Mončka: me veseli, da si "poštekala" mojo grožnjouser posted image user posted image . Znam bit tud pasja vešuser posted image user posted image user posted image

Grem kuhat večerjo za user posted image , ker bajeni nič jedeluser posted image .... jaz mu bom en dan vrat zavilauser posted image user posted image

Jaaaa, tudi meni rata kdaj naklofat kratek post. Bravo jazuser posted image user posted image .....samo NE smemo zdaj tekmovat, katera bo najmanj napisalauser posted image

NOČKOuser posted image

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
13.11.2007 21:44:45   
neja
Tananejka upam, da ti uspe spravit vaše gobice na naš firtl....pol pa boš mi samo še povedala, kako jih pripraviš, ok? In potem user posted image ...pa že papamouser posted image . Mmmmmmmim....bi jih zdaj jedla, da bi se kadilo za mano. Samo zdaj ne smem, ker sem prišla od aerobike in ne smemuser posted image . Boljše, da se kar spat spravim, ker drugače se zna zgodit, da navalim na hladilnikuser posted image .

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3433
14.11.2007 20:10:42   
tananejka

user posted image

Alina je danes padla in se udarila v rob mizeuser posted image . Ima  tako krasno buško na čeluuser posted image . S sestrico sta si podajali balon, pa je stopila na majčko in telebnila.

PESMICE
Alina ful poje, če ne drugega zna melodije:
- PIKA - POKA PIKAPOLONICA
- KUŽA PAZI
- ZIMA ZIMA BELA
- ČISTO ČISTO TIHO STOPAJO COPATKI...
- METULJČEK CEKINČEK
- NINA-NANA
- MUHA PRIMARUHA ČRNO JUHO KUHA

A je še kakšna luštna pesmica, ki jo pojete svojim srčkom?

Neja: receptov mam pa zelo veliko, tako da dobiš na mail, ko boš želelauser posted image

Še malo pa se bomo user posted image user posted image user posted image

ČAUBAUuser posted image

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
14.11.2007 22:00:24   
beti 1
Pozdravljene!

Še od mene en kratek post, da za nekaj časa odložim padec na drugo stran.

Tananejka, Neja: sta še meni apetit dvignili s temi gobicami. Tananejka, vam pa ena firma dela konkurenco, prodajajo šitake v Merkatorju pod njihovo znamko zdravo življenje, sem jih ravno včeraj videla.

Pesmice: mi poznamo samo nekaj vaših, poleg pa še NAŠA ČETICA KORAKA, ČUK SE JE OŽENIL, pa Žiga zna še TETA V ZALEM LOGU, aja pa MOJ RDEČI AVTO seveda tudi.

Mateja 82: vaša dečva je šele velika. Kaj ji pa dajete jest, da tako raste? Kar se pa zahtevanja pozornosti ipd. tiče bo verjetno bolj slaba tolažba, ampak Žiga se je v zadnjem času končno malo umiril glede tega, pa se navadil zbujati pozornost tudi s prijetnimi rečmi, upam, da se ga bo še dolgo držalo.

Žažiiiiii: ej, kje si, si padla v knjige, pa ni več časa za nas?

Katjandraž: nas firbec matra, kako gre z vašo hiško.

Mončka: lepo da zadnje čase večkrat najdeš čas za nas.

Princess M: uživajte v poletju, mi bomo pa v zimi, pri nas na Tolminskem je blo zgodaj zjutraj že vse belo od snega.

Mi: se mi zdi, da se bomo počasi navadili na to norišnico, zdaj sem začela še podiplomsko izobraževanje, tako da sem še manj doma, pa nam zaenkrat kar laufa. Za vikend nam je ena gospa počistila po stanovanju, tako da mam zdaj malo več časa za družinico. Možiček je šel ob šestih "malo" na badminton, pa se je šele zdaj vrnil. Mu jih grem malo napet. user posted image  user posted image  user posted image

A sem rekla kratek post? user posted image user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3435
15.11.2007 8:50:48   
katjandraž
Bom še jaz poskusila kratek post napisat!user posted image

Mateja82, tvoja punca je pa res velika!user posted image

Tananejka, upam, da bo buška čimprej splahnela. Ni kaj, še veliko bušk jo čaka, tudi če smo pol metra zraven, se lahko marsikaj zgodi.user posted image

Pesmice: Ana ima najraje Moj rdeči avto, Biba, buba, baja in pa Ringaraja. Jaz obožujem petje pesmic z otroki, vendar imam že od poletja težave z glasilkami, tako da zelo težko pojem, če mi sploh rata, je to oktavo nižje kot prej. Moja zdravnica, foniatrinja, je na izobraževanju, tako da sem se avgusta naročila za konec januarja. Do takrat pa bosta otročka prikrajšanja za večjo količino prepevanja, pa najbrž še potem nekaj časauser posted image . Pa jaz sem prikrajšana za koncerte, ravno zdaj bo spet eden, na katerega bi šla, pa kaj naj bom tam tihouser posted image .

Beti1, ti si pa pridna,še podiplolmca si vpisala ali kako gre to pri vas? Ja to študij za specializacijo? Vsaka čast! Moja seminarska naj bi se danes in jutri spisala, pa se noče samauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Naša hiška raste, vlita je plošča za zimski vrt, pa zidovi postavljeni tam in tudi noter, kjer smo spreminjali, zdaj zidajo klet, upam, da bo še ta teden skončana, da potem še plato čez ulijejo, pa zidove postavijo, da bo končno lahko krovec prišel. We'll see, je rekel slepi.user posted image  Včeraj je bila slaba napoved in niso prišli (so tudi rekli, da jih ne bo, ampak vseeno), vreme je bilo pa čisto ok. Ni kaj.

Moram iti pod tuš in lase umit, potem pa mogče celo s seminarsko nadaljujem. A, ja, še jest je treba, pa kavo spit, pa v Muellerja po plenice; mislim, da ne bo nič s seminarskouser posted image .

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
15.11.2007 8:51:44   
katjandraž
No, ne znam kratkega posta napisat. Žal.user posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
15.11.2007 14:26:15   
Mateja82
Dan!

Smo spet na drugo stran padle. Moram na hitro napisat, da sem danes šla po mireno. Ampak neuspešno , ker je kar ven padlauser posted image . G je rekla da je MV še malo preveč odprat, kar se ji zdi malo čudno. Grem ponovno čez 2 meseca. Do takrat pa nič user posted image user posted image .

Ja je kar velika naša user posted image . Od česa raste pa tud jaz nevem. Še vedno spije veliko mleka (čisto naravnega - domačega) ostala hrana pa tako- tako odvisno od dneva.

katjandraž user posted image  hiška pa lepo raste.

pesmice ima rada večinoma vse samo da so bolj hitre, vesele, zraven pleše samo poje še pa ne, včasih kakšno  melodijo ujame.
ringaraja, ole majole, jaz pa grem na zeleno travco..., metuljček cekinček, ko si srečen, mali hitri pajek, ..

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
15.11.2007 22:58:44   
Peli
Da se jaz na kratko javim...
Sm ful zaposlena - ko ena upokojenka user posted image , ne to ne no, sva bla danes skorej cel dan pri naših in potem mi doma vse ostane, jest bi se pa tolk dol vlegla k me križ boli...ampak po pol ure ležanja mam vsega dost...user posted image

Tananejka - jest sm Aljažu več pela ko je bil še manjši, zdej mu večkrat kr dam kaj za poslušat, drugače pa so pr nas trenutno aktualne knjigice.
Ponavadi se zvečer Aljaž ko ne more še zaspat spomne in začne težit KIGO, in potem morva eno knjigo prebrat, pa vse slike natančno preučit...no včasih, če si mi ne da, ga k seb v postlo vzamem pa si kakšno zgodbico zmislim, pa se potem kar fino umiri in zaspi.

Mateja82 - tvoja punca je res velikanka! zakaj pa nebi zdej user posted image , še enga user posted image nardita, pa ne rabiš merkat pa nobene zaščite ne rabiš user posted image .

Katjaandarž - dobro da hiška napreduje, pridni! Ste zdravi?

beti1 - pridna, se ne morš upret knjigam? In koliko ti še manjka da boš "dohtarca"? A si tud brez tega študiranja naprej, že?
Joj, jest sm bla tolk lena da sm po SŠ šla rajš delat user posted image . No če nebi šla, pa bogve kakšne traparije bi zdej počela user posted image

Punce a veste kaj je zanimivo? Da smo 15. jest pa brez dnarja, pa nism šla dvignt! Zdej šparam do druzga tedna user posted image , no z mano ni nč narobe, samo bankomat mi je kartico požrl user posted image .
No, zdej se smejem, zadnjič mi ni blo prav nič smešn, k sm bla tolk trapasta da sm staro številko tipkala v bankomat 100% da je prava, dokler mi je ni pojedu. Mož me še zdej zaje...a. user posted image
Ja očitno, me že teta Rozi lovi user posted image .

lepo se mejte, lahko noč!

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
16.11.2007 7:17:49   
Princess Mononoke
Se bom na hitro pa ne na kratko javila user posted image .

Rada bi napisala da smo končno začeli spat celo noč pa žal to še ni ratalo. Zgleda da bomo šli mimo drugega rojstnega dneva prej ko bo to uspelo. Sicer pa s tem ko se ji besedni zaklad izboljšuje bomo počasi celo lahko debatirali zakaj ne more spat. Eno noč mi je lepo povedala da jo moti dež user posted image .

PESMI: Ema ima rada predvsem angleške, od slovenskim pa samo Ringa ringa raja. Poje pa še ne, pleše pa vendar ne če jo veliko ljudi gleda, je zelo sramežljiva. Poje pa neke svoje melodije, ki so navadno ponavljajoče dve note in zvenjijo npr. bi ba bi ba etc. Knjigice (book) pa so seveda njen najljubše. Si pa izbere eno ali dve na dan in jih moram prebrati tudi pod 50 krat, toliko da se mi počasi že meša. Tako da ponoči si pojem otroške pesmi in pa še te knjige mi hodijo po glavi... Sem ji kupila knjigice od Meda Jaka in jih ima zelo rada... Mu reče AKA. Očka pa je tudi AKA tako da ne vem kateri je kateri včasih user posted image .

Zgleda da bom kratka, Ema se je zbudila....

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
16.11.2007 13:16:42   
Peli
Midva sva bla danes skupaj še z dvema februarčkoma in moram rečt da je moj sin obupenuser posted image , kar tepel bi se, razen ena puna mu je bla všeč, z njo bi se še nekako igral, seveda mora delat tako, kot on hoče user posted image .
danes sm bla že tako jezna nanj, mi je strgal knjigo iz knjižnice, najprej je pol ure vpil Jaka, da sm mu prinesla knjigo od medveda Jaka, potem pa takole...user posted image
Močno upam da je to spet samo obdobje in upam da to obdobje čimprej mine!!!

princessM - upam da vam kmalu use prespati noč. No pr nas tud Medvedek Jaka....

Moj lup zdajle spi, no sej drugače nebi imela miru bit pred računalnikom, jest pa sm mal pospravla, pa kuham...

(odgovor članu Princess Mononoke)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
16.11.2007 22:43:48   
Peli
A danes ni nobene nikjer? No, jest sm se samo tolk javla da nas spravim nazaj na 1. stran!
Lahko noč!user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
17.11.2007 20:00:52   
tananejka
Čau punceuser posted image

Mi smo OK, Alina je imela včeraj sicer drisko, ampak zgleda, da ni hujšegauser posted image
Moji dvojčici sta v Gozd Martuljku, jaz sem imela cel dan predavanje za službo, user posted image  itak dela, Alina pa je krajšala čas babici in dedkuuser posted image

Beti1: ja, vem da majo v Mercatorju gobice, ampak povpraševanja je itak dovolj za oba pridelovalcauser posted image

Jutri mava pa z mojim user posted image  10. obletnico....10. let sva skupajuser posted image . Moram reč, da je en poseben filin tale 10-letka....ne tako kot ostale do sedajuser posted image . Sicer vem, da bo možek utrujen, ker spet dela do 17ih pa še iz MBja se mora pripeljat, ampak upam, da se bova imela vseeno lepo popoldan in zvečer. Sem nama rezervirala mizo v Kavalu.

Uživajte user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
17.11.2007 20:01:32   
mončka
Sedaj pa nas  jaz rešujem druge straniuser posted image

Punce pri nas user posted image

Peli  uh ta  pa  je   huda ............ mi je  bankomat požrl karticouser posted image .....no dobra  stran vsega tega  pa je  ................... boš imela dalj časa denar  na računuuser posted image user posted image user posted image

Kaj pa se tiče  tgranja  knjigic pa je Lina   tudi nadvse spretna  moram  bit zelo pazljiva ,da jih  ne trga user posted image pa  ji govorim da se knjigice  ne trgajo ......vendar  ona  naredi po svoje.

Princess mononoke-   ne  zgubit upanja  glede spanja tudi  midve se  bova  nekoč  naspali user posted image
Pesmice-Lina je čisto   nora  na pesmice ................. še  bolj   pa na user posted image

Tananejka   si me prehitelauser posted image ........
Čestitke za 10 obletnicouser posted image user posted image user posted image user posted image   želim vama da    bosta   kaj  se da  lepo preživela  ta  dan.

več pa  pozneje lina tečnari

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
17.11.2007 23:21:24   
mončka
IZVIRNO SPOROČILO: mončka

punce pri nas user posted image

sem mislila   z totim   smeškom povedati  , da SNEŽI ampak  bolj ko  ga  gledam manj sem prepričana  da  prikazuje sneženje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   nimam pojma  kaj   bi lahko  druzga  prikazoval user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

skratka pri nas  snežiiiiiiiiiiiiiiiiiiii     jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
18.11.2007 12:14:20   
tananejka
Ojla!

Pri nas tudi snežiuser posted image . Alina je bila ful navdušena nad snegomuser posted image , pa nič ji ni bilo jasno kaj zdaj pada z nebauser posted image .
Zdajle je zaspančkalauser posted image . Jaz sem do 18ih sama....dvojčici baje uživata na Gorenjskem, trenutno se kepata v Tamarjuuser posted image

Včeraj sem prišla zvečer iz predavanja in Alina me od tistega trenutka ni več spustila izpred oči. Je bila do spanja prilimana nameuser posted image . Očitno ima naštudirane vikende in ji je bilo čudno, da me niuser posted image

kNJIGICE: Alina jih ima tudi rada. Najrajši ima tiste, kjer so notri domače živali in Podobe iz narave (dež, sneg, drevo, rožica, oblaki....). Si jih pa sposojam v knjižnici, ker vsak teden hodimo z dvojčicama in si seveda tudi Alina izbere nekaj knjigic. Od "domačih" knjigic pa ima najrajši knjigo AU BOLI, ker ji sestrici razlagata na kaj vse mora paziti (na vročo pečico, stopnice, drseča tla v kopalnici) ona pa ju pridno poslušauser posted image  in čez pet minut pozabi kaj je slišalauser posted image

Princess Mononoke: sem se nasmejala, ko si napisala, da ponoči sanjaš knjigice in pesmiceuser posted image user posted image . No, naša Alina ni tako zelo navdušena nad knjigicami, da bi jih morali po 50x/dan prebrat. Bo pa tvoja punca knjigobubauser posted image
Vam pa res privoščim, da bi spali celo nočuser posted image user posted image user posted image .

Mateja82: tvoja Enja je pa res velika....večja tudi od Aline za 1cm. A sta vidva tudi velika? Midva sva kar med večjimi (jaz 177, mož pa 190).

Mene je pa user posted image  včeraj ob 24.01 tako presenetil, da sem bila brez besed. Je ful vztrajal naj gledam z njim film do konca, jaz pa zaspana kot šus. Pa sem rekla, da gledat ne morem, da lahko samo spim pri njemu v dnevni. Je rekel OK, sam da si pri meni. Ob 24.00 me je zbudil, objel......in mi pod kovter skril paketek. Meni ni bilo nič jasno....potem sem pa skapirala. Dobila sem ful lepo verižico in obesek v obliki srčka iz belega zlata. Vesela, sem pa zato, ker je kljub temu, da dela cele dneve najdel čas in me res presenetiluser posted image . Ma sem ga mogla mal pohvalituser posted image
Njega čaka pa danes darilo, že lepo zavito. Kupila sem mu vodico za po britju Loccitane in parfum Hugo Boss. Upam, da mu bo všeč. 

Uživajte v snegu, pa upam, da ne bomo rabili user posted image

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
19.11.2007 8:54:40   
Mateja82
Ojla! Tudi pri nas je padlo nekaj snega,sicer samo za vzorec ampak je upanje, da zima bolj bogata s snegom kot lani.user posted image

Enaj je včeraj prespala prvo noč v vreči za spanje (je šivilja zašila). Na začetku se je malo upirala potem je pa kar sprejela. Upam da bo zdaj vredu, ker čez noč se njena soba kar ohladi, pokrita pa noče bit, vse takoj zbrca iz sebe.Ta žakelj je moje zadnje upanje. Sicer pa skor ne upam napisat da se spanje pri nas počasi izboljšuje, da se spet nebi kaj pokvarlo.user posted image

Knjigice ima rada tiste, kjer so živali not. Zenkrat jih še ne trga. Ima večinoma kartonke, slikanice imam zaenkrat spravlejene na varnem in ji jih dam samo kadar je bol umirjena, da jih pogleda.

Kar se velikosti tiče, nevem jaz nisem med tavelikimi 168cm user posted image  je 190. Ali je pobrala gene po atiju, (čeprav karakter ima pa čisto mojuser posted image ), ali pa so to geni kakšnih prednikov, v sorodstvu so vsi otroci precej večji od staršev. user posted image . Me zanima kaj bo s Filipom... zaenkrat ne zaostaja.

tananejka čestitke za obletnicouser posted image !! In kako lepo presenečenje ti ji pripraviluser posted image user posted image user posted image

lep pozdrav

< Sporočilo je popravil Mateja82 -- 19.11.2007 9:02:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 3447
20.11.2007 23:24:07   
beti 1
Uf, sem nas komaj našla, nekje proti sredini druge strani. Se mi že fajn spi, ma moram nekaj napisat, da ne bomo še bolj nazaj padle.

Moje izobraževanje: v bistvu gre za podiplomski tečaj v okviru specializacije. Peli v bistvu sem že dohtarca, ampak so mi zakomplicirali življenje in moram po devetnajstih letih šolanja in dveh opravljenih letih pripravništva še pet let specializacije naredit, da lahko dobim licenco in začnem samostojno delat (oziroma nimam več na papirju nobenega, ki bi moral bedeti nad mojim delom). Tam pr ene 36-ih bom lahko rekla, da sem zaključila šolanje, izobraževat se bom pa tko al tko morala nonstop vse do penzije.

Mateja 82: meni se je maternica tako krčila, da se je G bala, da mi bo Mirena ven padla, pa mi jo je vstavljala dobrih 10 mesecev po porodu. K sreči je ostala noter. Držimo pesti za drugič. 

Sneg: tudi nam je bil všeč, sta pa oba malčka prespala najbolj zanimiv del poti do Ljubljane, ko je bilo res belo in je tudi konkretno snežilo. 

Tananejka: uffff, ti kar zavidam tako presenečenje, moj ima za kaj takega dve levi roki user posted image , da niti ne omenjam, da se mu koleščki v glavi v tako smer sploh ne znajo vrtet. user posted image  user posted image  user posted image

Katjandraž: se je seminar napisal?

Peli: si že dobila kartico nazaj? Jaz sem si na podobno butast način že parkrat skorajda zaklenila šifrant za spletno banko. Na srečo mi je do sedaj v tretje ali čez čas uspelo vtipkati pravo šifro.

grem spat

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
21.11.2007 11:57:54   
fionaP
daaaaan marčice, bom kar med malico nekaj napisala...

Včeraj sva bile z Nušo na cepljenju (šele zdaj, ker smo tistega ob letu prestavili zaradi noric). Bilo je ... glasno. In to že od vstopa v ordinacijo, ko še slečena ni bila. Komaj smo jo stehtali in zmerili - 85 cm in 11200 g. Cepili smo jo tudi, vse ostalo pa... Pri pediatrinji ni hotela sodelovat nič, samo po meni je plezala in se drla, kot bi jo iz kože dajali. In polulala me je po hlačah. Pomirila se je šele v čakalnici, ko pa je zdravnica pokukala ven, se je spet začela jokat. Boji se pa od poletja, ko smo ji dvakrat odstranili molusko. To je sicer ne bi smelo boleti, saj so jo prej namazali z anestetično kremo. Verjetno ji je šlo na živce, ker smo jo držali pri miru user posted image Saj drugače je zdrava in upam, da bo sčasoma pozabila na ta strah.

Čez vikend smo bile punce same doma user posted image  si je privoščil srečanje s sošolci iz gimnazije. Vsako leto se dobijo za vikend na eni planini in "obujajo spomine". Tudi takratni razrednik se jim pridruži. So bili pa sami fantje, da ne bo katera kaj komentirala user posted image user posted image user posted image  V glavnem, zvečer mi je bilo dolgčas in sem prebrala ta zadnjega Harrya Potterja, je bilo fajn.

Princess Mononoke: Hvala za pojasnila user posted image , spet nekaj novega vem. Slikice od Eme sem tudi pogledala, punčka je luštna, da je kaj.
Tudi Nuši je všeč magnetna tabla, imamo jo še od Klare. Poleg pisala ima tudi magnetne štampiljke.

Menjava plenic, umivanje zobkov: trma, trma, trma. Plenice ji že nekaj mesecev menjavam v glavnem stoje. Ne vem zakaj, ko se pokaka, se noče previt, kar skrije se mi. Ko pa jo le dobim, se krega in cepetauser posted image
Krega se tudi pri tuširanju - to pa zdaj zadnji teden. Kar naenkrat. Mislim, da se ji je zamerilo zaradi umivanja las, ker tega pa nikoli ni marala. Moram poskusiti še s kopeljo, mogoče bo to bolje sprejela.
Umivanje zobkov pa načeloma ni problem, samo vmes se igra (ugrizne v ščetko). Imela pa je obdobje - kakšen mesec nazaj, ko je hodila v kopalnico po ščetko in se je hotela igrati z njo. Enkrat je celo izsilila, da je šla z njo spat - namesto dude user posted image Pravi ji tetka.

Žaži: ne bit huda, ampak jaz sem navijala za dojenčka user posted image  

Tananejka: sožalje tudi z moje strani za dedija. user posted image
Glede pesmic: Alina je prava frajerka, ko toliko zna. Nuša se mi pridruži samo s kakšno besedo vmes. Da bi znala melodijo zapeti, še nisem opazila. Imava navado peti predvsem zvečer, da jo v spalnici umirim. To so pravi večerni koncerti, program je pa naslednji:
Huda mravljica
En hud pesjan je živel
Kekčeva pesem 1 in 2 (ne vem točnega naslova)
Jesenska pesem (ježek teka teka)
Sijaj sijaj sončece
Na planincah sončece sije
Na planincah luštno je
Barčica po morju plava
Prebudil se je rano sosedov bosopet
Na kmetiji je lepo
Murenčki
Maček Muri
Po Koroškem po Kranjskem
Teta v Zalem Logu
Biba leze biba gre
Angina

...pa še in še, zdajle se ne spomnim več, ampak jih je še veliko. Ne zapojeva pa vseh naenkrat user posted image
Še čestitke za 10. obletnico in za zelo romantičnega moža user posted image user posted image

Katjandraž: lepo da hiška napreduje. Koliko vaju bo stala prenova, sta kaj računala, če ni skrivnost?
Pred 8 leti sva midva za prizidek-vhod, na novo narejen balkon, notranje stene in izolacijo, vse notranje inštalacije (elektrika, voda, ogrevanje, peč, sončna), keramiko (WC in kopalnica), kuhinjo z aparati, notranja vrata, knauf stropi, 5 novih oken, dala ca. 5 miljonov SIT. Je pa res, da smo marsikaj naredili sami.

SončicaT: tvoja zgodba z rožo me je nasmejala. Teo je prav posrečen.

Mateja82: tudi mi uporabljamo vrečo, brez nje bi bila Nuša neprestano odkrita. Moram pa kupiti novo, ker je ta že kar majhna.

Veseli december: se že počasi pripravljamo, včeraj sem kupila leseno hiško - adventni koledar. Jo moram še pobarvati in okrasiti. Nalogice pa že imam. Pa še kakšna malenkost bo notri za vsak dan.
Čestitk še nismo delali, bomo šli pa ta vikend po zelenje v gozd.
Darila: Klara si še izmišljuje, kaj bi rada, za Nušo bomo verjetno kupili novega poganjalca, ker je stari polomljen. Ubogi poganjalec je dal skozi 2 fanta in Klaro. Nuša pa ga je dokončno uničila. Ne vem kaj je delala, ampak polomljeno je sedalo  in zadnja 'ograjica'. Mogoče je plastika bolj krhka, ker je bil poganjalec celo poletje zunaj pod vremenskimi vplivi.

Naša imena: jaz sem Mami, ata je Ata, je bil že pri Klari in je tako tudi ostalo, Klara je Kaka, Nuša pa je Noni.

Lep pozdravček od vseh nas!

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
21.11.2007 11:59:01   
fionaP
Ojoj, kakšen post sem napisala...
Sprejemam naročila za kazalo in povzetek user posted image user posted image

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.