|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Montignac
12.6.2007 10:57:21   
puncica
2mak Mislim da spada vse sadje pod OH, vsaj kokr sem gledala kalorične vrednost pa kolk vsebujejo OH in kolk B, tkao da po moje je to vse OH. Jst  pa trenutno jem jabolko, pa verjetno bom še kakšno pomarančo potem pa grem hitro v trgovino po kaj dobrega.

Mejte se


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
   RE: Montignac
12.6.2007 14:52:50   
puncica
Evo kosilo je mimo, sicer ne čist po montiju a ok. Jedla pa sem:
- pomaranča
(po 20 min)
- 3 polnozrnate touste namazane s pusto skuto, gor pa še sir šmarski rok in en paradižnik (pa je bilo fuuuul dobr user posted image user posted image )
- bela kavica

Zdejle pa se bom spravla verjetno še na kak jogurt.

Pa ve kako kaj dan preživljate?


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
   RE: Montignac
12.6.2007 17:04:29   
dulcinea
Ojla punce. Saj ne vem, če bi vam povedala, da sem danes za kosilo pojedla en krožnik makaronov (navadnih polžkov) z golažem. Ma mi je tolk pasalo. Res. Se jim nisem mogla odpovedat. Pa tolk sme bila lačna, ker sem imela po šihtu še podaljšano bivanje. Vas prov razumem tiste, ki delate do 3, 4 ali še dlje in ste brez kosila. Samo ve se ne po meni ravnat, a prov? Ve kar lepo pridne bodite.

Jst bom šla spet mal prebrat oni uvod od Montija, bo kar dovolj, da se začnem spet zgražat nad "zanič" hrano.

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
   RE: Montignac
12.6.2007 21:26:36   
2mak
Meta22, jaz bučino juhio naredim takole: na hitro prepražim malo česna (toliko, da zadiši), pa včasih tudi malo čebulice. Potem stesem gor na male kocke narezane bučke, jih potresem z malo vegete in jih cca 5 minut pražim. Nato dolijem vodo (ki sem jo pred tem zavrela) in dodam pol jušne kocke (uporabljam neko bio kocko). To kuham ene 15 - 20 minut. Včasih dam na koncu noter še trikotni sirček, le toliko da se malo stopi. Lahko pa potem dodaš še kislo smetano. In to je to. Kadar se greši, se da v juho še krompir in korenček, lahko daš tudi blitvo, cvetačo, zeleno papriko... Ampak, to je potem že zelenjavna juhica. Vse to lahko na koncu zmiksaš s paličnim mešalnikom, lahko pa pustiš v koščkih. Meni je ta juhica res ful dobra. Aha, pa ne pozabi proti koncu še malo posoliti - po občutku.

Ja, sadje večinoma spada pod oh, amapk jaz nisem tega vedela. Blondinka, pač.user posted image  No, zdaj vem in znam malo kombinirat.

Se mi mudi, se še oglasim. Nočko!

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
   RE: Montignac
13.6.2007 7:14:12   
puncica
Dobro jutro punce
No jaz sem pridna, včeraj jedla ribico (škrpena) ki mi jo je moj dragi spekel preden sem prišla domov, pa je tako lepo dišala, pa mal paprike, paradižnika in kumar surovih, pa je bilo prav dobro. Potem sem pa še kavo (navadno s kofeinom, pa kaj) s smetano spila in bila sita, me je pa potem čez 1 urco tako zašraufal, prav trebuh me je fuuuuul bolel, sem letela na cekret pa sploh ne vem zakaj. Zadnje čase imam neke težave s tem mojim želodcem, sem ugotovila da če preveč jabolk pojem me boli, pa zadnič me je po solati bolel, pa sploh ne vem zakaj glede na to, da je prehrana bol zdrava kot je bila pred časom.

Danes pa sem jedla:
- sok grenivke
- 2 kivija
- 2,5 dcl posnetega mleka
- 4 žlice šparovega muslija
- bela kava divka

Potem pa tamalga oblekla, pa še predsobo pospravla, moj pa norel, ker je moral danes ponoči ustajat, ko ga je tavelika neki biksala, pol pa itak sam atija kliče, ker mami ni dobra, mami si pa hit povleče kovter čez glavo. evo pa ima ker ga ima raje kot mene, vsaj ena prednost, če se že sekiram da me otroc ne marajo glih, valda, če je mami živčna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (beri spodaj)

No potem pride na vrsto sadje verjetno kakšno jabolko, pomaranča, kivi ali nektarina. Sem se pa odločla da popoldne ne bom več tolk sadja jedla, je le to OH in ni glih najbolje. Pa Montija spet tako po delih prebiram mi je kr kej bol jasno.

Nč pridne bodite in pridno papcajte.

P.S: Tale bučna juha a to je iz unih zelenih bučk ali iz unih jedilnih rumenih?


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
   RE: Montignac
13.6.2007 8:29:24   
al1*
Hej!

Puncica, ti si ful pridna (s hrano in javljanjem)! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes že pojedla pomarančo, sedaj me čakajo še kosmiči.

Za kosilo bo pica - polnozrnata z jajčevci in papriko in goro rukule. Njami!

Večerja pa verjetno kar jogurt.

Je pa naporen ta junij, da je groza. Gužva v službi, otroci imajo vsak ljubi dan neke zaključne prireditve in mi sploh ne ostane čas za miganjeuser posted image . Mogoče mi bo danes zvečer ratalo naredit kak trebušnjak ali 100.




_____________________________

lp


(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
   RE: Montignac
13.6.2007 9:07:35   
rainbow
Jutro!!

Al*1, kak te maš ti gužvo v službiuser posted image user posted image ; jaz sem pa danes frajuser posted image ; se pa psihično pripravljam na drug teden, ko bom jaz imela gužvouser posted image ; oziroma itak vsi.

Puncica, user posted image user posted image  spet me nasmeješ, bogica; to ima tvoja hčera nek pakt sklenjen z atijemuser posted image
ja, pravzaprav ni preveč pametno preveč sadja jest, ker tudi to redi. en čas je moj user posted image  ful sadja jedel, pa nič niso kile dol šle.

jaz pa si bom danes naredila kar kako jajčno omleto z papriko. Zjutraj je bila ena grenivka in polnozrnat kruh (domač) z marmelado in kava. Čeprav sem pojedla samo en kos in bom verjetno kar hitro lačna.
Včeraj zvečer sem se pa spet pregrešila s sladkarijamiuser posted image user posted image user posted image

lep sončen dan želimuser posted image

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
   RE: Montignac
13.6.2007 9:21:07   
al1*
Al*1, kak te maš ti gužvo v službi ; jaz sem pa danes fraj



user posted image user posted image user posted image




_____________________________

lp


(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
   RE: Montignac
13.6.2007 9:53:28   
puncica
Evo jabolko pojedla, sem pa včeraj brala da naj bi jedel tam 3-4 obroke, pa sem gruntala pa sej umrem do 12. ko bi naj imela kosil user posted image , Ker čutim ob 9-10 da imam prazen želodček in da moram neki pojest, tako imam zdaj že ustaljeno prakso da pač jem tud malice, pa ne vem če je to čist ok, sam logično bi pa bilo, ker men se želodec do kosila že sprazne, po knjigi pa piše da če ne ješ redno da potem si telo začne nabirat zaloge pa to, tako da jaz ne vem zakaj ni malic napisanih.

Tako zdej grem pa še eno pomarančo zmazat. NJAMI! Za kosil se še pa odločujem al bi šla na šobsko solato al ne user posted image


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
   RE: Montignac
13.6.2007 10:17:06   
Naty*Taja
Evo še mene. Se javljam, ker se lahko pohvalim, da včeri nisem nič grešila! user posted image
Danes sem pa bila že 4krat na WC - zgleda, da se telo čisti user posted image . Bolj ko se bliža dan D bolj mi vse dol visi! Resno. Tam mi gre že vse skup na živce, da groza.
Punčica- ti praviš, da ti ni dobro po sadju - da nimaš ti kakih problemov z želodcem? Vem da če imaš npr. rano na želodcu, da ful boli, če ješ presno, surovo zelenjavo al pa sadje. Tak da vedno tudi ni zdravo, zdravo! Če bi te še naprej bolelo se pa le k dohtarju spravi, da si ne narediš kake škode. Ker je pa le težka tale hrana - veliko surove zelenjave, meso, polnozrnato. Men se zdi, da želodček ful bolj dela? A, ne?  Jaz sem včeraj spekla kruhek doma in doma mlete moke iz doma vzgojene pire! Moj svak je agronom in vse sorte doma vzgaja. tak da je kruhek čisto pristen tak, kot mora bit. Je že skor ves pošel, ker ga tudi maladva rada jesta, pa ati tudi. Bo treba spet na delo. Sem pa nabrala češnje, da jih razkošičim in skuham pravo marmelado. Imamo ful sadja, pa mi je brezveze kupovat tisto drago marmelado, če jo lahko doma naredim.
No to je za enkrat vse z moje strani, se pišemo

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
   RE: Montignac
13.6.2007 11:48:07   
puncica
Mah kaj pa vem, upam da kake rane nimam nooo, ker se mi zdi da me sam po jabolkah, če pojem 2 ali 3 naenkrat boli trebuh, zdej pa pojem 1 pa mogoče še kak kivi al pa kakšno drugo sadje po vrhu je pa ok. Trenutno pa sem pojedla 3 breskve, zdej pa grem dol na šobsko solato, upam da ne bo spet kakih mušic noter.

Pridna si Naty da kr kruhka pečeš, moja mami mi ga je pa zadnič prinesla pa še nisem probala, pravi pa da je tak ko žagona, da ona že to ne bo jedla, ati pa sam z očmi zavija user posted image user posted image user posted image NO jst vse pojem.

kako praviš da narediš marmelado, a kr v multipraktik pa zmiksaš, a nič ne daš kuhat? A lahko tako naredim zmrznjene maline? user posted image


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
   RE: Montignac
13.6.2007 14:53:25   
Naty*Taja
Ja, Punčica jaz sadje v multipraktiku zmeljem in potem kuham en čas, pa vroče v kozarce zaprem!

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
   RE: Montignac
13.6.2007 22:25:22   
2mak
Trikrat hura za Montignaca!!! Danes zjutraj sem se stehtala in imam prvič po porodu (dobro leto je minilo!) spet 48kg!!! Juhuhu!!! Se mi je zdelo, da občutim tisto eno kilco ali dve razlike, pa sem si rekla, da se moram stehtat. In sem bila prav vesela!

Za zajtrk sem na hitro pojedla polnozrnato žemljico in brezkofeinsko kavo (kivi in limonada sta odpadla) in sem šibala s tamalo v zdravstveni dom, ker sva bili že ob 7h naročeni. Spali smo bolj slabo, ker je imela čez 41 vročine. No, tam sem bila do 10h, potem sem si pa doma privoščila 1 jabolko, 1 breskev + 1 ego. In sem šibala še za 2 uri nazaj v zdravstveni, da so še malo pregledali tamalo. In jutri me čaka nekaj podobnega.

No, za kosilo sem jedla zelenjavno juhico (bučke, cvetača, zelena paprika, blitva), potem pa popečen puranov zrezek in pol in mešano solato (paradižnik, motovilec, kumare). Njamiii. Sva se oba z "v.d. možem" ful najedla in mi je ful všeč, da ne teži s kakšnim krompirjem, ampak mi lepo sledi. No, popoldan sem si privoščila eno neskafe+neke bio piškotke (ki so po moje ok), za večerjo pa sem popila le jogurt, ker je mala ful pozno zaspala.

Sem pa danes pri zdravniku videla eno mlado punco, ki je bila precej debela in sem prav pomislila: "Joj, a si že slišala za Montignaca?" Bi ji kar povedala kako naj se loti! Saj mogoče je ona čisto zadovoljna sama s sabo, ampak meni se zdi ta način prehranjevanja tko super, da bi kar vsem povedala.

Zadnjič smo se pogovarjale kako je smotano, ko te kdo sili kaj jest, kar ti ne bi. joj, meni se je to zgodilo v nedeljo! Pa bi se mogoče še malo pregrešila ampak res nisem bila lačna in pol se mi zdi čist neumno, da bi jedla. Sem imela prav slab občutek, ko sem že 65-ič rekla, da ne bom!

Jaz uporabljam kar ta zelene bučke. Iz njih naredim tudi kakšne omakce za testenine. Mmmm, jaz bi lahko živela od take hrane!

A mogoče katera od vas je kvas? Jaz sem si ga sicer kupila, ampak po pravici povedano sploh ne vem kako ga jesti - kdaj, koliko... A katera od vas ve kaj več o tem?

Pa še to: a se katera spozna na gobe? Moj dragi se je zmotil in je namesto šampinjonov kupil eko gobe šitake. Jaz nimam pojma, če jih lahko naredim tako kot šampinjone! So si pa čist podobne te gobe po izgledu. Bom ful vesela, če mi bo znala katera odgovoriti!

No, jutri me za kosilo že čaka zelenjavna juhica, tašča pa mi bo poslala filane paprike. Solate imam pa tudi za izvoz!

Zdaj bo pa dovolj. Dobro spite in uživajte!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
   RE: Montignac
14.6.2007 7:22:06   
puncica
Dobro jutro punce
2mak naspidirana sto na uro. Bravo za izgubljene kilceuser posted image user posted image NO tud jaz grem počasi proti cilju, danes sem mela pol kilce manj kot ponavadi. Ej kolk si pa ti velika?

Sicer pa jaz nobenga ne bi posliljevala s tem montignacom, tud če je ne vem kako debel, nekatere pač ne moti, moja sodelavka pa zdaj hujša po eni 14 dnevni dieti, pa jst nič ne težim, naj, pa neke svoje fore ima, pa je bila zadnič prav slabe volje ko ji je ena rekla da se je zredila v rit, pa potem je ko mona hodila okol, zdej pa sto na uro hujša. Če bo obdržala pa je druga pesem.

kvas ja sama sem ga kupila včeraj pa potem itak takoj sprobala, moram rečt da je grozn okus, no najbolje je če daš mal limoninga soka al pa jabolčnega al pa pomarnčga, grenivkinga soka noter, potem je mal bolje, sam kvas je pa grozn oku, no mal liči na pivo user posted image Sama sem si včeraj naredila takole: 2 žlički kvasa+voda+malo grenivkinga soka. Danes zjutraj pa sem dala 2 žlički, kr v tist sok od grenivke. NO sama v bistvu naredim tako da grenivko ko stisnem nalijem v kozarec, poberem vse tiste prekate in dam v sok, dodam vodo in to spijem, potem pa polijem po ožemalcu vodo da tist kar ostane gre na podn in potem še enkrat nalijem noter v kozarc, tam sem dodala potem še kvas. Sem se pa odločila da bom pila kvas 2 žlički zjutraj in 1 žličko zvečer po telovadbi. Pa to sam en mesec, potem mal počakam, me pa res zanima če se mi bodo kej lasje pa nohti pa koža popravla user posted image

Sama sem bila pridna včeraj, torej moj celi jedilnik je bil:
Z: sok grenivke z vodo
- 2 kivija
- 2,5 dcl mleka + 4 žlice šparovih muslijev
- bela kava

M: 1 jabolko
1 nekatarina

K: 3 nektarine
tunina solata (tuna, mešana solata, jajček, beli sir, nariban sir)

M: 1 navadn EGO
1 tist od ljubljanskih 0,1% maščobe

V: zmešano polovica hrenovke+pol rdeče paprike+2 jajci
- surove kumarce z bučnim oljem

To je bilo to.
Danes pa sem začela takole:
Z: sok rdeče grenivke, 2 žlički suhega pivskega kvasa
2,5 dcl mleka + 4 žlice šparovih muslijev (sem kupila onga od zdravo življenje pa piše da je pasteriziran, pa da ni homogeniziran, pa ne vem kaj bi to pomenil user posted image a ve katera)

M: verjetno 2 pomaranči, ali 1 pomaranča pa 1 jabolka.

Nč mejte se lepo.

< Sporočilo je popravil puncica -- 14.6.2007 7:23:12 >


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
   RE: Montignac
14.6.2007 7:22:56   
puncica
Pa še neki me zanima a mi lahko ena napiše enostavno zelenjavno župco, ker jaz si sploh ne predstavljam kako to narest, pa rabim čist podroben opis, ker sem za kuhanje bol levauser posted image

HVALAuser posted image


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
   RE: Montignac
14.6.2007 8:16:39   
LERO
A še ima katera kopijo te knjige? Odpiši na ZS.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
   RE: Montignac
14.6.2007 12:07:35   
al1*
2mak - jaz sem si kupila kvasove kapsule, ker mi je sam kvas ogaben. Jih pa ne jemljem ravno redno, ampak ko se pač spomnim.

Puncica glede zelenjavne juhe: malček olja segrejem, stisnem 2 stroka česna, da zadiši. Potem pa dodam zelenjavo: por, bučke, cvetačo, špinačo, .... Malo popražim, solim in zalijem z vodo. Dodam tudi par stebelc petršilja, kak list zelene. Ko je kuhano ponavadi polovico zelenjave zmiksam s paličnim mešalnikom, da je bolj kremasto. Nekateri dodajo tudi vegeto, mi smo se navadili na bolj blagi okus in je ne dodajam. Zelenjavo pa kombiniram poljubno - odvisno od letnega časa.


_____________________________

lp


(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
   RE: Montignac
14.6.2007 15:09:31   
puncica
Ej kok dolg pa to pol ti kuhaš?

Sicer pa sem jaz danes pridna user posted image
M: 1 jabolko
K: 2 jabolki, tunina solata tako kot včeraj user posted image user posted image (ful je bla dobra)
M: 1 jabolko (ko so pa taaaaak dobre) trenutno jem jogurt Ego, bom pa še enga navadnega 0,1% maščobe Noter pa natresene mandlje
V: ko pridem domov, ne vem še kaj še gruntamuser posted image

Nč mejte se to z zelenjavno župco a je sploh dobr če ni krompirja notruser posted image


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
   RE: Montignac
14.6.2007 15:38:10   
al1*
Meni je zelenjavna juha zelo dobra. Jo pa kuham, kaj pa vem, kakih 15 minut. Otrokom dam not še kakšne makarone, pa je super večerja.


Še moj današnji jedilnik:
z: maline in kasneje še jogurt
K: mešana solata in kruh
M: sir in češnje

za večerjo si moram še pa nekaj namislit.


_____________________________

lp


(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
   RE: Montignac
14.6.2007 15:42:16   
2mak
Joj, jaz moram naprej povedat, da sploh nisem mislila, da bi koga posiljevala s tem Montignacom ali mu kaj razlagala o tem! Samo, ko sem videla tisto debeluckasto punco me je prešinilo, da bi bilo ful dobro, če bi še kdo za to vedel (če bi si želel shujšati, npr, pa ne ve kako!). Vem da je možno, da se ona čist super počuti v svoji koži in prav je tako! In res ni bilo tisto zadnjič mišljeno kot da bi koga hotela kaj prepričevat! Še mojim doma (sestri in staršem), ki si sicer vse povemo (vsaj 6-krat na dan user posted image ), ne razlagam o tem. Tko - da ne bom narobe razumljena.

Zelenjavno juhico pa jaz naredim tako kot al1*, samo da jaz tudi vegeto uporabim. Kuham pa toliko časa, da je zelenjava mehka - se pravi ene 15 do 20 minut. Meni je tudi brez krompirja ful dobra. Če želijo tisti, ki jim kuhaš, tudi krompir, ga lahko pa posebej skuhaš in jim ga daš na krožnik in potem juhico čez. Je isto dobro! Narediš pa lahko tudi tako, da skuhaš samo eno vrsto zelenjave (npr samo bučke), postopek pa je isti. Te juhice so v bistvu zelo enostavne za naredit, samo lotiti se je treba. Jaz sem se jih dolgo "bala", zdaj pa prav uživam, ko jih kuham. Preden odstaviš juho z ognja, ti svetujem, da probaš še, če je dovolj slana.

Puncica, jaz sem velika (samo) 157cm (se mi zdi da ne 158, no ni važno), zato imam bolj malo kg. Ampak nisem preveč suha. Okoli trebuha imam kar nekaj zaloge, pa na stegnih tudi. Amapk, to bi lahko odpravila verjetno le s telovadbo. Pa nekako nimam časa, ker se včasih počutim kot mama samohranilka, ker moj dragi tok dela (čeprav večino dela doma), da sem potem za večino stvari kar sama. Že tri dni čakam, da se mi bodo tla kar sama pomila, da o oknih ne govorim... Pa me vsi tolažijo, da je to pač tako, če imam malega (pa še bolnega!) otroka. Hmmm...

A ne bi bilo fino, če bi bila kaka restavracija, ki bi kuhala samo po tej metodi? Potem bi šle lahko me vse enkrat skupaj na večerjo!

Baj baj.


(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
   RE: Montignac
14.6.2007 21:44:38   
rainbow
čeer!

2mak, to z restavrcijo si pa troflauser posted image user posted image , jaz bi ibla kar reden gost, posebej zvečer, ko me ponavadi zanaša v sladkouser posted image

jaz tudi dosti zelenjavnih juh kuham, predvsem zaradi bab, ker druge zelenjave nočeta kot v juhi.

2mak, jaz tudi po cesti dandanes kar dosti močnih mladih punc videvam, zdaj ko se nosi vse ozko in pol kar vse puhti. pa nimam nekih hudih kriterijev.

kake ideje za jutrijšnje kosilo????

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
   RE: Montignac
14.6.2007 22:09:25   
2mak
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow


2mak, jaz tudi po cesti dandanes kar dosti močnih mladih punc videvam, zdaj ko se nosi vse ozko in pol kar vse puhti. pa nimam nekih hudih kriterijev.



Kaj si s tem mislila?

< Sporočilo je popravil 2mak -- 14.6.2007 22:10:30 >

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
   RE: Montignac
15.6.2007 7:12:08   
puncica
Dobro jutro punce
Bila pridna, jedla standard:
- sok grenivke, 1 žička suhega pivskega kvasa (mater je nagravžen, bom pa lepa user posted image )
- 1 jabolko, sem misla da me bo trebuh po vseh bolel, pa zdaj jem gloster se mi zdi, pa so ful bolše kot idaret, pa še želodec me ne matra
- mleko in musliji
- bela kava

Sam pa danes spet kr mal žalostna, pol kilce več, pa ko si rečem da se ne bom tehtala vsak dan, pa kar ne gre in ne gre me premami  zjutraj ta naša vaga user posted image . Sicer pa sem včeraj pojedla kos čokoladne torte, ki je ostala, v bistvu je to smetanova torta z navadnim biskvitom in v smetani čokolada. Bila je ful dobra, pa nisem mogla pustit, sem jo imela pa še od nedelje ko smo mel žurko. Pa sumim da ima pol kilce več zato ker sem si včeraj kr dost solila jajčka s papriko in paradižniko in solato iz kumar.

Hm za kosilo nimam pojma kaj, ker jaz sem ponavadi takrat še v službi in zdej sem tako not padla v to tunino solato da jo kr vsak dan jem, ma ful mi je dobra res. Bom mal pobrskala če bo čas za kakšne fajn kosilce

To z zelenjavno župco bom pa probala, ma sem enkrat delala nekaj pa sploh ni bila dobra, pa ne vem kaj je bilo narobe, tako da zdej mam kr eno distanco pred tem župcam, se mi zdi da nekako ne znam user posted image

Ja restavracije bi bilo pa fajn da bi imele kak tak meni, če bi pri nas bilo tako bi vsak dan hodila na kosilo tja user posted image user posted image

Glede kilc pa takole pa ne se zgražat da kaj mi je da se grem neko hujšanje (no sej v bistvu se ne grem). Imam okol 162-63 cm pa imam trenutno 52 kilc, no včeraj sem mela 51,5. Sem jih imela pa pred pol leta okol 56-57 pa ko sem začela se zdravo prehranjevat in telovadbit sem prišla na to 52 števliko ki sem jo imela pred obema porodoma ampak dol pa ne gre in ne gre več, očitno sem dosegla tist ideal in to je to, jaz bi pa imela 50 kilc tako da bi bilo okroglo user posted image user posted image Moj pa pravi pa kaj mi je da ne morem vagat ko ena vreča cementa user posted image user posted image user posted image Tako da 2mak, v bistvu imava kilažo glede na cm čist enako.

Men je bol kot kilce pomembn obseg, tako se vsako soboto zmerim od glave do peta (meča, stegna, boki, trebuh pod popkom-kjer je največ, trebuh v pasu-popek, joške, nadlakti rok) in moram rečt da zdejle v 2 mescih noče in noče it več dol. Se mi pa zdi da je telovadba tudi poleg prehrane zelo pomembna.

Nič lepo se imejte



_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
   RE: Montignac
15.6.2007 7:14:42   
puncica
Ja še to, mene pa ne motijo mal bol debelušne punce, če jih ne moti pa naj bodo takšne kot so, pomembno je da izžarevajo neko pozitivno energijo, jaz ko sem imela tam okol 57 kil je nisem, ker sem bila s tem kilam ful obremenjena in posledično grozno tečna. itak pa ko si sam na hujšanju vidiš okol sebe same debeluške, isto je takrat ko si noseč, je polno nosečnic okol, pa ko imaš otroke, jih je na plaži ogromno, ki jih prej sploh ni bilo valda če nisi bil pozorn a ne.

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
   RE: Montignac
15.6.2007 10:34:40   
Naty*Taja
Joj punce, Pa ve ste idealne. Jaz bom ful srečna, ko bom prišla na vaše razmerje. Sej men se vseen zdi, da še nisem v oni tanajvečji kategoriji, kar se kg tiče, me pa jezi, ko imam še vedno dost viška do takelega razmerja, kot ve! Moja višina je sicer malo več kot vaša 175 cm, in zato se posledično tudi kg malo bolj skrijejo. Bom pa čist zadovoljna, če pridem nekje na 6-ko spredaj! tak da če bo 69 bom jaz pila!!!! Bo pa treba še kr delat in bit pridna. Sicer se ne vagam, ker mi lahko čist voljo pobere. Je pa zdej ziher šlo kej nazaj gor, ker mene živčki ubijajo. Nazadnje sem bila na 77. Ja res ne vem, kaj bi ve rade. - verjetno bolj obdržat, kot hujšat, ker to vam po montiju ne bo ratalo - baje telo hujša do realnega, potem pa več ne. Zato pa vam nikamor več ne gre!  A je še katera moja kategornica? 

No jaz sem danes spet podlegla in mislim, da bo do torka še kr kriza. Potem pa res neham.... (kje sem že to slišla user posted image ) . Ne, resno. Jutri koljemo čuneka, tak da bo zaloga meseka pa kmalu bo domač paradajz in kumare, pa lahko bom več zuni, na peciklu.... res bo lažje. Pa še Punčica mi aerobiko prinese - kdaj že? A jutri popoldan? Dej mi na zs napiši, kdaj boš v CE. Pa ne pozabit name, prosim. Ker bi res rada malo divjala zraven tv! user posted image
Imejte se skrajno lepo in se pišemo ter ostanite pridne.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?