2mak
|
Joj, jaz moram naprej povedat, da sploh nisem mislila, da bi koga posiljevala s tem Montignacom ali mu kaj razlagala o tem! Samo, ko sem videla tisto debeluckasto punco me je prešinilo, da bi bilo ful dobro, če bi še kdo za to vedel (če bi si želel shujšati, npr, pa ne ve kako!). Vem da je možno, da se ona čist super počuti v svoji koži in prav je tako! In res ni bilo tisto zadnjič mišljeno kot da bi koga hotela kaj prepričevat! Še mojim doma (sestri in staršem), ki si sicer vse povemo (vsaj 6-krat na dan ), ne razlagam o tem. Tko - da ne bom narobe razumljena. Zelenjavno juhico pa jaz naredim tako kot al1*, samo da jaz tudi vegeto uporabim. Kuham pa toliko časa, da je zelenjava mehka - se pravi ene 15 do 20 minut. Meni je tudi brez krompirja ful dobra. Če želijo tisti, ki jim kuhaš, tudi krompir, ga lahko pa posebej skuhaš in jim ga daš na krožnik in potem juhico čez. Je isto dobro! Narediš pa lahko tudi tako, da skuhaš samo eno vrsto zelenjave (npr samo bučke), postopek pa je isti. Te juhice so v bistvu zelo enostavne za naredit, samo lotiti se je treba. Jaz sem se jih dolgo "bala", zdaj pa prav uživam, ko jih kuham. Preden odstaviš juho z ognja, ti svetujem, da probaš še, če je dovolj slana. Puncica, jaz sem velika (samo) 157cm (se mi zdi da ne 158, no ni važno), zato imam bolj malo kg. Ampak nisem preveč suha. Okoli trebuha imam kar nekaj zaloge, pa na stegnih tudi. Amapk, to bi lahko odpravila verjetno le s telovadbo. Pa nekako nimam časa, ker se včasih počutim kot mama samohranilka, ker moj dragi tok dela (čeprav večino dela doma), da sem potem za večino stvari kar sama. Že tri dni čakam, da se mi bodo tla kar sama pomila, da o oknih ne govorim... Pa me vsi tolažijo, da je to pač tako, če imam malega (pa še bolnega!) otroka. Hmmm... A ne bi bilo fino, če bi bila kaka restavracija, ki bi kuhala samo po tej metodi? Potem bi šle lahko me vse enkrat skupaj na večerjo! Baj baj.
|