|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Montignac
1.6.2007 9:27:15   
Anonimen
Zdej čakam da bo ura devet da pojem 2 pomaranči/jabolki, potem bom verjetno šla na mešano solato pa potem ob treh še kak ego za spit in kak mandlj al pa lešnik, pa jagode imam s seboj. Zvečer pa verjetno spet sadje, kar bom pač našla, pa kak jogurt.

Premalo ješ.


To sem rekla samo za ta konkreten naveden primer, sicer res ne vem koliko ješ ti, oz. dulcinea. Pa me v končni fazi tudi briga ne user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1626
   RE: Montignac
1.6.2007 11:43:07   
puncica
Uh spet jedla picouser posted image user posted image ja no če je pa ena zadn dan doma, ko gre na porodniško potem, tako da je blo treba jest, sem pa jedla tako vegetariansko pa z morskimi sadeži, ja no, pač grešim, pa bo že. Se pa trudim. Je pa kr grozno mi v trgovino it, ko sem 1 uro tam da proučujem kje je sladkor in kje ne. Sem pa lačna za popiz.... sam zarad te menstre user posted image Od jutra pojedla 3 kivije+5 mandljev+5 lešnikov, potem pa ta pica, zdej bom pa verjetno še kak jogurt pojedla, ker sem še kr lačna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
   RE: Montignac
1.6.2007 21:25:15   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Zdej čakam da bo ura devet da pojem 2 pomaranči/jabolki, potem bom verjetno šla na mešano solato pa potem ob treh še kak ego za spit in kak mandlj al pa lešnik, pa jagode imam s seboj. Zvečer pa verjetno spet sadje, kar bom pač našla, pa kak jogurt.

Premalo ješ.


To sem rekla samo za ta konkreten naveden primer, sicer res ne vem koliko ješ ti, oz. dulcinea. Pa me v končni fazi tudi briga ne user posted image


No, no al bina, pa ne bit zdaj tako nastrojena. Jst sem sam hotela povedat, da jaz pač pojem toliko, kot mi paše. Zakaj bi se prenažirala, če pa nisem lačna.

Jaz sem danes recimo jedla malo, ma sem grešila. Pri malici je bil ful dober skutin zavitek, pa so se otroci nekaj zmrdovali. Pa sem si vzela en koščkek. Njami je bil dober. Drugače pa sem jedla za večerjo ful dosti korenčkov, takih malih, ta frišnih. Z domačega vrta. No pa še dva pomfrija sem na koncu. me je premamilo. Tud že domač krompirček. Njami. Pa en se po meni zgledovat, prosim.

LP, D

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
   RE: Montignac
2.6.2007 21:35:14   
rainbow
Čer!

evo, je prišlo tako daleč, da sem se prehladila pa še zobje me nekaj spet bolijouser posted image  in seveda odpade vse sladkouser posted image ; se mi zdi, da mi telo samo pove, da zdaj pa dovolj. Bolj pametno od moje buče.
Tak da bom menda še to kilo dol dalauser posted image

joj, kaj vam tudi že češnje iz uh ven gledajouser posted image  pri nas doma je češnja letos po dveh letih rodila in seveda jih je zdaj treba pobirat, kr bodo gnile in črvive drugače in moja mati ful panika in štrudelj, kompot, vsem podarja, poln hladilnik jih imam;    v glavnem, imam rada češnje, ampak ne pa invazijo češenjuser posted image

Dulcinea, pa veš, da sem jaz tudi zadnjič kupila mlad krompir, ki zdaj čaka na pečenje. Se mi je ful zaluštal. Vidiš, mogoče pa jutri to naredim, meso se mi že user posted image .

ok, lepo nedeljo želimuser posted image

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
   RE: Montignac
3.6.2007 17:00:23   
2mak
Oj! Včeraj sem vam napisala že cel roman, pa me je ven vrglo, tko da sem samo zaprla računalnik. Skratka, moje kile stojijo čisto na miru, sem in tja se mi zdi celo, da imam 1kg več, tko da živa žalost. Sem bila pa danes v City Parku in sem si kupila knjigo z Monitgnacovimi recepti, ker se mi zdi, da so ful fajn stvari noter. Jutri se bom že lotila česa! Gre pa tudi meni na živce, ko greš kam na obisk in te posiljujejo s hrano, ki je ti ne bi jedel. Groza. Če je le možno, potem vzamem kaj kar se sme, pa čeprav le en mali košček sira - ravno toliko, da ti ne težijo. Se pa najde sem in tja kdo, ki razume tega našga Montignaca in pol je ok. Pred poletjem (čez en mesec gremo na morje) bo moja postava torej ravno taka kot danes - to se pravi user posted image user posted image user posted image ! Jaz res ne vem kako je vsem mojim kolegicam uspelo po porodu shujšati na prejšnje kile (in postavo!), meni se je pa postava tko spremenila in špehec se je kar nabral. Res ne smem odnehat s to metodo. Po pravici povedano si sploh ne predstavljam več, da bi jedla kar vse povprek, pa bel kruh in krompir in... Če so že kile iste, je vsaj počutje boljše. 

Medtem ko mojedva sončka počivata, si grem pa jaz malo "baterije napolnit" z branjem in belo kavico. Zvečer pa me čaka toooooooooooliko likanja. Saj se od tega tudi shujša, kaj?user posted image  No, glede na to, da sem ravno prišla s pogreba, bi mi bilo lahko važno predvsem življenje samo, ne le kg, kaj? Saj mi je. Res. Uživajte!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
   RE: Montignac
3.6.2007 20:50:35   
Rožica I
MAK2- Tudi jaz se odpravljam čez mesec dni na dopust, zato sem od polovice maja začela "udarno" akcijo gibanja in Montija! Pozno, vem, ampak bolje pozno, kot sploh ne, kajneuser posted image ?
Skoraj vsak dan migam min 1/2 h, 2x na teden pa še 40 minut teka. Kg stojijo kot prilepljeni s superklebrom user posted image , ampak ne izgubljam volje! Hlače mi gredo skupaj brez globokega vdiha user posted image user posted image user posted image , in končno se mi skozi hlače ne vidi več obris tamale user posted image user posted image user posted image !
Hočem povedat, da se mi telo vedno lepše oblikuje, in vem da po približno mesecu akcije, bodo tudi kg začeli izginjat!
Zato le vztrajno user posted image , Montyjevke!

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
   RE: Montignac
4.6.2007 7:19:55   
puncica
Dobro jutro punce.
Pa je spet nove teden. NO jaz sem grešila za vikend, pač ni šlo drugače, jedla sem celo skledo jagod s smetano, pa še sladke sirove štruklje, kaj je bilo dobro, tako v soboto kot v nedeljo, sem pa itak napihnjena kot ena žaba, ko mam menstro in posledično tud 1 kilo več, zdej bom počakala da bo ta glup teden mimo, da mi vsaj mal trebuh uplahne.

Sem pa danes zjutraj jedla:
- kis z vodo
- 1 pomarančo
- 1 kivi
- 2 LCA jogurta z jagodami in mandlji
- bela kava bianca

To je to, pa zdejle trenutno nisem nič lačna. Ja pa še to, sem našla en musli v šparu, kjer ni noter sladkorja user posted image user posted image so pa notri polnozrnati pšenični kosmiči, ovseni kosmiči, polnozrnati rženi kosmiči, rozine, mandlji, orehi, pa še kup zadev, sam se zdejle ne spomnem, pa sem si mogla valda takoj kupit. user posted image user posted image Pa ugotovila sem da skupata tista pusta se ful težk namaže na kruhek user posted image A so vse te puste skute v takih kroglicah user posted image

2 mak praviš da telovadiš vsak dan vsaj pol urce, kaj pa če bi podaljšala na vsaj 40 min, ker se začne maščoba topit šele po 40 min prej pa se porablja glikogen če se ne motim, to v kar se OH spremenijo in se maščoba ne topi. NO jaz telovadim vsak drug dan po 45-60 min, ker vsak dan žal ne morem, otroc pa to zahtevajo svoje tako da poskušam to držat a vedno ne gre.

češnje jaz sem jih tud v soboto pojedla celo skledo, pa nič gledala če so črvive, ker potem bi kr nehala jest user posted image So ble pa ful dobre, pri nas jih pa še ni, se vidi da smo malo višje doma.

dulcinea pa ti res tako malo ješ da se mi čudno zdi da ne shujšaš več.

No sama krompirja ne jem več tud v soboto ko smo mel škrpeno in postrvi na žaru (tistem plinskem) in je bilo fuuuul dobr, pa skledo solate sem zraven jedla, naši pa so še krompir, pa mene ni nič vlekl. Včeraj sem pa jedla piščančje zrezke na žaru, pa gobice s kislo smetano (sem mogla šampinjone ponucat) pa seveda solato.

Nič mejte se.


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
   RE: Montignac
4.6.2007 12:33:21   
puncica
Oh kr žalostna sm nobene ni tle, da bi mal pisala kako ji gre.
No jaz sem ob desetih potem jedla 2 kivija in 3 pomarančeuser posted image
Zdejle pa sem jedla en zelenjavn zrezek pa mislim da je noter bil kruhuser posted image pa za prilogo je bila zelenjava (bučke, paprika,...) pa me zdej neki matra, pa še črva sem dobla v solatiuser posted image user posted image Zdejle se pa še bašem z egotom pa not mam orehe in lešnike.

Pa celo pisarno jabolk, pomaranč, češenj, kivija user posted image user posted image user posted image Pa ve kaj kej danes jeste?


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
   RE: Montignac
4.6.2007 14:04:43   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: puncica
To je to, pa zdejle trenutno nisem nič lačna. Ja pa še to, sem našla en musli v šparu, kjer ni noter sladkorja user posted image user posted image so pa notri polnozrnati pšenični kosmiči, ovseni kosmiči, polnozrnati rženi kosmiči, rozine, mandlji, orehi, pa še kup zadev, sam se zdejle ne spomnem, pa sem si mogla valda takoj kupit.


In si probala? Jaz sem si tud kupila od začetka. pa sem ugotovila, da so lešniki ful žaltavi. Zdaj ne kupim več. Bom spet enkrat, ko se spomnim. Da mal spremenim jedilnik.
 

češnje jaz sem jih tud v soboto pojedla celo skledo, pa nič gledala če so črvive, ker potem bi kr nehala jest user posted image So ble pa ful dobre, pri nas jih pa še ni, se vidi da smo malo višje doma.


Jaz sem pa včeraj mal odprla vsako češnjo, pa je vsaka imela svojega prebivalca not. Bljak.


dulcinea pa ti res tako malo ješ da se mi čudno zdi da ne shujšaš več.


Saj trenutno sem šla mogoče pol kilce na splošno dol. Ma po danešnjem dnevu ne vem kako bo. Smo imeli danes izlev v Postojnsko jamo, pa sem v šolo vzela sendvič. Seveda bela žemljica s sirom in šunko. Pol pa še frutabelo gor. Super. Ne se zgledovat po meni. No pol pa pridem v šolo, je blo pa še ful peciva, ker se je ena sodelavka poslovila, ena je imela rojstni dan, pa še otvoritev enega kabineta so punce naredile. In seveda sem mogla še tam dva koščka peciva probat. Jao bože. Pa kaj mi je. Včasih sem imela pa tako voljo.

Evo punčica, da ne boš sam ti pisala. Saj jaz drugače vsak dan prečekiram, kaj je napisanega. Tudi večkrat. Sam volje pa nima kaj za napisat, ker kar naprej nekaj grešim. Aja pa še to sem spustila. Sem bila včeraj na obali in sem dve kepici sladoleda zmazala. user posted image

Ostale pa ste kar pridne vidim. Čestitam vsem, ki imate voljo.

Lep pozdravček, D

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
   RE: Montignac
4.6.2007 14:20:07   
puncica
A da niso dobri lešniki user posted image , pa kaj pomeni žaltavi. No men je bil čist ok, mah bom danes kej bolj pozorna, no jutri zjutraj. Sicer pa sem zdejle pojedla 2 jabolki, pa neki me hoče glava bolet, mah komi čakam da grem domov user posted image Pa še glup računalnik moram peljat na servis, nam neki crkuje user posted image
Hja češne, me je kr strah jih jest, ker sem skor sigurna da so črvive, sej mam tako srečo da je vedno večina črvivih, tako da zdej sem jih 2 dni jedla brez da sem gledala in sem se prav prepričevala da niso črvivi user posted image user posted image user posted image

Jah nič, očitno je res vsem volja padla za pisat. Pa še tako usrano vreme jeuser posted image user posted image




_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
   RE: Montignac
4.6.2007 14:30:21   
rainbow
Ojla!!

Puncica, si pa res zagreta, bravouser posted image user posted image user posted image

jaz sem tudi bolj pridna, kar se jedenja tiče, tak da si obetam izboljšanje; zdravje je malo boljše, zobozdravnika imam čez 10 dni, ampak me zdaj ne bolijo več oziroma niso več tako občutljivi. samo upam, da ne bo spet kaki kariesuser posted image

danes kosilo ravnokar v pečici, štruklji iz polnozrnatega vlečenega testa z mletim mesom+zelenjava; pa bučke zraven pečem, za solato zvečer.

Ful se mi zdi, da nonstop isto kuham, pa se mi ne da poglabljat v kake recepte, pa še moj možek je dokaj izbirčen, kar se zelenjave tiče.

Dulcinea, meni se zdi, da je dosti težje pol te kile ohranjat (ne vem, al ti še hujšaš ali si že na 2. stopnji??), v glavnem, jaz, ko sem hujšala, sem se ful držala 1. stopnje; pol pa ko sem kao prešaltala na drugo stopnjo, kjer lahko malo grešiš, pa so se začele težave. Ampak jaz pravim, človek je šibak, vsaj jaz za sebe vem, da sem. Pol pa me itak moje telo opozori, da pretiravam, al gumb na hlačah težko zaprem, ali zbolim.

2mak in Rožica1, vidve tudi za občudovat, vidimuser posted image user posted image ;

kar tako naprej, se beremouser posted image

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
   RE: Montignac
4.6.2007 14:49:55   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

A da niso dobri lešniki user posted image , pa kaj pomeni žaltavi. No men je bil čist ok, mah bom danes kej bolj pozorna, no jutri zjutraj.



Žaltavi... HM zdaj si me pa dobila. Taki stari, ko imajo čuden okus. Najdla. Evo:
žaltav -a -o [ut] prid. (a)
1. ki je zaradi razkrajanja maščobe ob
stiku z zrakom neprijetnega vonja,
pekočega in grenkega okusa: žaltava
slanina; žaltavo maslo, olje / žaltavi
orehi // značilen za maščobo,
razkrajajočo se ob predolgem stiku z
zrakom: žaltav duh, okus

Rainbow, jaz bi mogla bit na prvi stopnji, ker je kar nekaj kil za dat dol. Lani, ko sem odprla to temo, so šle kile dol. In sme imela voljo. Res ful. In sem se držala prve stopnje kot pijanec plota. Potem sem pa dobila tiste klinčeve tablete proti alergiji in so šle kile, kljub držanju diete, gor. In zdaj sem tablete skenslala (saj ko bom recimo noseča, bom tudi mogla preživeti brez njih, a ne?) in zdaj gredo počaaaaaaaaaaasi kile spet dol. Če bi prešaltala nazaj na striktno držanje prve stopnje, ti povem, da ni user posted image , da ne bi šle kile dol bolj hitro. Zdaj pa kar vsak dan nekaj zagrešim. Če ni čokolada, je kaka druga svinjarija.

Ah, grem na mal goveje župce, pol pa še ne vem, kaj bom jedla.


_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
   RE: Montignac
5.6.2007 7:07:48   
puncica
Dobro jutro punce
No evo me, sem bila včeraj proti večeru tako slabe volje, mater se moram vedno ful nažirat, pa čeprav z zdravo hrano, tu mač je pa res tu mač, tako da sem se odločila da bom obroke mal oklestila, samo ne vem kako mi bo to ratalo, ker sem res na obrok preveč pojedla potem me je pa vse tiščalo. Včeraj sem jedla polnozrnate testenine z zelenjavco. evo recept, sama sem sicer kr polnozrnate špagete porabila in je bilo men ful dobro, pa namest bučk sem mela kumare. Pa sem se napokala ko velik, tako da sem potem čez dve uri sam gagala ko sem telovadla, sem si rekla tole gre pa že mal predaleč, se mi zdi da sem si s to vodo ki jo pijem čist razširla želodec pa s sadjem, nikol nisem tolk sadja pojdela kot zdaj, tako da bo treba na normalo it, pa še ta menstra, mah se mi bo kr zmešal.

Zjutraj sem jedla ta šparov misli pa ne vem al jaz nimam nobenga okusa ampak men je čist ok, pa seveda 30 češnj prej, sem dve pogledala pa niso bile črvive, pol sem jih pa kr jedla, pa kaj ko mam skoz občutek da bom kakšnega črva pregrizla user posted image Ja pa belo kavo sem pila, tako da zdej mi jo je zmanjkal zdej pa prešaltam na čisto cikorijo (Franc), na Proji piše da je kombinacija ječmena in ciorije, zdej pa ne vem al bi bil ječmen ok al ne, zdej sem mela Divko, kjer je bila ista kombinacija. Kaj pravite?

pa včeraj sem mal gledala spet po trgovini pa ugotovila da polnozrnato testo, ki ga prodajajo ni čist ok, ker ma belo moko noter, pa še neki mi je kapnil, a fruktozo lahko uporabljamo oz. marmelado s fruktozo? Sem našla tam na dietni polici tud tako marmelado, pa a ni grozdni sok - fruktoza Mah s tem sladkorjem bom jaz diplomirala.

Zdej sem končno prišla do konca knjige, pa zdej še enkrat obnavljam in si zapiske delam, pa je moj včeraj rekel če se mi je zmešal, če mislim izpit iz tega delat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še tole v knjigi piše da bi naj jedel kombinacijo živalskih in rastlinskih beljakovin čez cel dan tako da je na koncu potem 50/50. Pa je bila not napisana kombinacija za kosilo: ribe, polnozrnate testenine, jogurt (a ni to mal skregan z logiko OH pa B?

Nič mejte se pa dejte še kej napisat, da ne bom kr sama tu goruser posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 5.6.2007 7:09:52 >


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
   RE: Montignac
5.6.2007 10:09:27   
rainbow
Jutro!

Dulci, ti in Al1* sta bili meni lani ful vzor, pa saj to sem že x-krat povedala; sicer pa je to dolgoročna "dieta", tak da se ne sekirat.

Puncica, mislim, da so vse marmelade s fruktozo v redu; midva zdaj kupujeva eno dietno v Lidlu; sicer pa sladkor not, pa kaj; nekaj pa te cukra morš tudi pojest;
ribe in testenine definitivno ne grejo skupaj, vsaj v 1. stopnji ne; v drugi pa občasno. tak da poglej, če piše za katero stopnjo je ta recept.

jaz pa teh kosmičev sploh ne morem, že itak morš iskat ko iglo v senu, da so brez sladkorja, tisti pa sigurno niti dobri niso; tak da jaz edino, kar si naredim, pa ta mala ima tudi rada, skuham včasih za večerjo ovsene kosmiče.
pa zadnjič sem skuhala ješprenj in dala zraven maloi paradižmika in paprike, pa čebulce in sem imela fino solatko.
Sicer pa ful nimam idej za večerje.

user posted image user posted image user posted image

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
   RE: Montignac
5.6.2007 11:57:55   
puncica
Jst imam v bistvu kosilo in večerjo kot en obrok, no sicer je to edin obrok ki ga jem domauser posted image Tako da včeraj sem jedla tole kar je pisalo zgoraj, al pa jem kakšno variacijo jajca, ker jih imam ful rada, sam to ne morem vsak dan jest, al pa ribice, v soboto smo jedl škrpene, to so bile dobre. Al pa sam jogut pa oreščke noter, no pač ne kompliciram glih čeprav moj pravi da se mi pa res da neki posebi kuhat, ker on ne je bučk, kumar, paradižnika, špinače,... pol pa nej delam eno hrano user posted image

kosmiči men so pa fuuul dobri imam raj ko pa nonstop to marmelado, tako da zdej mal kombiniral čez teden 2 dni kosmiči, 1 dan marmelada. Pa tud men tisti čist brez sadja niso všeč, tako jih jem take ko so noter rozine in lešniki, pa se tako kr osladkajo.

Glede tune pa teh testenin, bom pa pogledala piše pa to pri beljakovinah.


< Sporočilo je popravil puncica -- 5.6.2007 11:59:06 >


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
   RE: Montignac
5.6.2007 18:28:58   
al1*
Še jaz se na kratko javim - imam vnetje nekih tetiv v ramenu, zato sem na bolniški. Tipkam lahko samo z eno roko in to z levo.
Kar se tiče prehrane je bolj tako-tako. Jem in kuham samo stvari, ki jih lahko naredim z eno roko: danes so to bili sojini polpeti, spečeni v pečici.

Kaj več, ko bom spet obojeročna.


_____________________________

lp


(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
   RE: Montignac
6.6.2007 7:06:49   
puncica
Dobro jutro punce.
No danes sem mal slabe volje pa bo že. Moja prehrana, hmmmm, no včeraj sem potem jedla jajčka s hrenovko pa paradižnik v solati in to je bilo to. sem pa ugotovila da zvečer oz. popoldne ne smem jest kakšnih testenin, kruha, pa vse kar liči na OH, ker sem po pol ure potem tako zaspana pa zmatrana. No včeraj pa ko sem pojedla ta jajčka sem bila pa ko prerojena, nič zaspana in utrujena, pa zdej ne vem al tako OH name delujejo al kaj user posted image

Zjutraj pa pojedla limonado brez sladkorja, 10 češenj pa 1 kivi, po 20 min pa pa še bran flakes z mlekom. Pol sva se pa z mojim pičila in šla jezna in užaljena v službouser posted image

Imamo pa ful češnj doma in mi jih je kr škoda stran metat in nič ne gledam če so črvive, potem mam pa kr ene prebliska da črvive češnje jem, pa kako grizem tiste črvičke. Mislim blek, blek,a kaj ko se mi zdi škoda jih stran metat, ko so pa tako hurstave te češnje. user posted image Pa včeri moj eno pobere in valda noter en tak mesnat črv user posted image

al1
pozdrav se čim prej, ker je verjetno kr hudo takole z eno roko kuhat, kje si pa to fasala?

Nič mejte se.

< Sporočilo je popravil puncica -- 6.6.2007 7:07:29 >


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
   RE: Montignac
6.6.2007 14:00:32   
rainbow
ojoj, Al*1, pa se je nekaj izcimilo; upam, da čim prej mine in boš spet mobilna v obe rokiuser posted image

danes ni moj dan, kakorkoli, tudi glede hrane. Sicer sem skuhala zelenjavno juho, pa jajca bodo za kosilo, ampak sem pojedla preveč čkokolade in celo nekaj bonbonovuser posted image

pa zato ve bodite bolj vztrajneuser posted image


_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
   RE: Montignac
6.6.2007 22:06:09   
Naty*Taja
Hojla - jaz imam tudi slabo vest, ker se bom za kake 14 dni odklopla! Zakaj - ker se učim za tale predispitni in moji živčki tak trpijo, da kr naprej neki iščem, sem spraznila že vse predale user posted image , pa ne po montiju. Ampak res ne morem, pa konec. Bom potem ful bolj pridna in se spet postavla. Ja sej zarad tega fu... faksa sem tudi skoz par let pridobila 15 viška! Mene živčki redijo, morem neki glodat, drugače pa se ne morem učit. Sej vem, vse je v glavi, sam se zdejle nimam cajta s tem ubadat! Tak da zdržte in bodite pridne še zame, pa se vam potem spet pridružim.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
   RE: Montignac
7.6.2007 7:51:14   
puncica

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Mene živčki redijo, morem neki glodat, drugače pa se ne morem učit.


Evo rešitev, namesto čokolad, bombonov, kaloričnih keksov, piškotov, čipsa, smokija, zakaj si ne nabaviš kakšnega suhega sadja, jabolka, marelce, slive,.... sej to se tud da grickat, sladko je pa še tolk slabo ni. Al pa kakšni oreščki, pistacija, arašidi, lešniki,.... Jst kr po tem posežem. Pa nič bit slabe volje, sej bo izpit mimo pa boš spet na konju a ne user posted image user posted image

No jaz sem včeraj popoldne tud grešila, jedla zelenjavno lazanjo pa solato, sem jo bol mal pojedla a vendar sem se potem počutla ko grešni kozel, pa kaj, mene bol moti to, da sem po taki hrani potem fuuuuul zaspana, pa kr neki zeham, pa nič se mi ne da, tako da sem brala da bi naj to bila posledica hipoglikemije, ko ti cuker ful pade, ampak ok, včeraj še ni bilo tako kritično kot zadnič ko sem jedla polnozrnate testenine s zelenjavo user posted image

Sem pa dobila v roke eno knjigo ( no na mail user posted image ) o krvnih skupinah in sama sem O in bi naj jedla večino beljakovin in čim manj OH, se mi zdi da mi to kr ustreza, ker če jem B, potem pol tolk nisem zmatrana in zaspanauser posted image

Moj Zajtrk danes:
- stisnjen sok grenivke z vodo
- 2 kivija
po 20 min
- 3 koščki polnozrnatega kruha s pusto špar skuto in marmelado
- bela kava

Čakam da bo ura 9, da pojem kakšno sadje, za kosil bom pa verjetno jedla trdkuhane jajčke paradižnik in mogoče kak jogurt, pa kak sir, no skratka lačna ne bom.

Držte se punce user posted image user posted image


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
   RE: Montignac
7.6.2007 8:43:09   
Naty*Taja
Ja, Punčica, sej vem...user posted image . Sam jaz mam tako krizo, da so oneli oreščki še čist celi, ker mi ni do njih - rabim čokolado!!user posted image  Sej bo boljš. Sem pa jaz tudi 0 po krvni skupini in mi tudi bolj pašejo beljakovine. Bo že neki na tem.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
   RE: Montignac
7.6.2007 9:13:47   
2mak
Preden grem zlikat gooorrrrooo perila, se vam na hitro javim. Zdaj sem bila dva dni doma, ker je bila hčerka bolna in od telovadbe ni bilo nič - razen, ko sem jo lovila po postelji ponoči... Glede prehrane sem kar pridna, moram priznat. V bistvu mi sploh ne paše "grešiti". Sem pa dva dni nazaj naredila piščančja prsa s šampinjoni (sem malo priredila recept iz Mont. knjige) in je bilo ful dobro. Ko bom začela malo bolj resno migat, bo šla mogoče kaka kilca dol, pa telo se bo oblikovalo. Do takrat mi je pa važno le, da se ful, ampak res ful bolje počutim v svoji koži. Pa nisem obremenjena s tem kaj lahko, pa kaj ne smem, ker sem počasi spet osvojila to metodo - no, sem in tja se še malo lovim, a ni sile.

Zjutraj sem spila sok polovice limone z vodo+kivi, za zajtrk pa sem pojedla polnozrnate žemlje (pakirane iz Mercatorja) in pila belo kavo. Sem tok sita po tem, da res ne rabim nič drugega. Za kosilo pa še ne vem kaj bo. Kaj bolj na hitro, ker se mi bo v službo mudilo. Še dobrih 14 dni, pa imam počitniceeee!!!

Pridne bodite, pa ne obupat! Baj baj.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
   RE: Montignac
7.6.2007 12:52:11   
puncica
Ja Nati, kaj pa ta črna čokolada, sej ta je pa dovoljena, pa si mal zmiksaš s tem sadjem pa se naješ. NO ne vem itak ti najbolje veš.

Sicer pa jst že celo dopoldne neki jem, tako sem do kosila pojedla:
- 2 kivija
- pest češenj
-1 pomarančo
user posted image

Zdejle pa jedla kosil:
- 2  trdo kuhana jajčka
- sir šmarski rok, se mi je zdel da med vsemi ima najmanj maščob, kater sir pa ve jeste?
- Calvo zelenjava s tunino po sredozemsko
- 1 paradižnik

Pa sem še kr lačna hmmmmmm, a češnje lahko zdejle takoj po obroku, verjetno ne kaj, nič bom šla kr mal pit vodo user posted image A sej res, bom zdejle še en jogurt z orehi, kul user posted image user posted image

2mak sej je laufanje za tamalo tud telovadba kaj user posted image NO sama sem pa zdej na vsak drug dan na telovadbi, no doma telovadim in sem mojmu prav povedala da zvečer od osmih do devetih je moj cajt pa je rekel ok, mu ustreza ker je vsak drug dan, tako da sem včeri migala 1 uro tako bol intenzivno (aerobika), v ponedeljek pa sem mela bol take "močnate" vaje tud 1 urco, danes sem fraj user posted image user posted image jutri pa spet mal miganja. Sej je prav fajn.

Ja pa še to krvna O skupina bi naj aktivno vadila Nati!!!!user posted image


< Sporočilo je popravil puncica -- 7.6.2007 12:56:35 >


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
   RE: Montignac
7.6.2007 13:36:29   
al1*
Pozdravljene!

Še vedno sem bolj kot ne enoročna, prekladam se od tv-ja do knjige. Jutri grem rajši kar v službo.

Sicer pa jem bolj tako-tako, pa še rekreirat se ne morem. user posted image

puncica jaz tudi kupujem večinoma sir šmarski rok, včasih pa tudi jogurtino iz hoferja, ki ima, se mi zdi, 13% maščobe. Meni je kar všeč.


Držte se!


_____________________________

lp


(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
   RE: Montignac
7.6.2007 14:05:36   
Naty*Taja
Ja, ja Punčica sej vem. Jaz trenutno vadim z možgani, ker res ni cajta za kej druga. Je mimogrede dve uri okrog, meni pa gre s časom zellloooo na tesno. Bi se mogoče zvečer spravla kako aerobiko delat, sam nikjer ne najdem kakega cd al pa dvd za domačo uporabo. A ti to imaš?
Sej črno čokolado tudi grickam, sam ko jo pa zmanjka pa polni predali so one čokolade, ker je drugače pri nas noben ne je in mi pač pride v roke.user posted image  Pa sej veš, da črne ne moreš preveč pojest.
Oblubim, da bom potem ful pridna. Če pa slučajno veš za kak cd aerobike bi bila pa ful vesela, če bi lahko to nekako mi posredovala. Dej napiš no pa se bova potem na zs zmenle.


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?