rainbow
|
Skoraj bi vas pozabila čekirat Vidim, da ste aktivne in pridne Tanikaa, če ni predrago, me zanima; sicer pa sem se že spraševala, kako to, da v MB še tega ni. Smo mal zadaj Al1*, jaz bi tudi imela tako prijazno tehtnico ; sicer pa menda bo moja tudi postala prijazna, posebej zdaj, ko me spet boli grlo, in mi sploh ne paše nič kaj jest. Dulci, tvoj jedilnik pa res ni po Montiju; kolikor jaz vem, Monti zavraša take radikalne, zaradi jojo efekta. No, ti že veš, samo da funkcionira. Jaz bi menda kar skup zlezla od samih pomaranč. Naty, za spremembo sem celo jaz pridna , kaj češ, kile moraj dol, ne pa gor, čeprav obožujem čokolado (mlečno ), ampak me vseeno mika prit v ene hlače, ki so mi še edine pretesne za v javnost. Sicer pa sem tudi jaz imela konkreten ITM na začetku hujšanja. Se ne sekiraj, tvoj bo tudi padel. Coffee, pridna si, ni kaj!! Moja mama se je leta držala te lunine zadeve, pa je potem spet vse nazaj dobila, žal. Jo pregovarjam, da se nam pridruži, pa je kar težka. Kar neke izgovore išče, pa tak. Se bo že morala sama odločit. Kje se dobi kokosova mast????? lahko noč!!