jupiter
|
Rožica, verjetno maš prav, da sem preveč pričakovala prehitro. Ma med nosečnostjo sem se zredila skoraj 40 kg in si sama sebe v bistvu predstavljam kot takšno, kot sem bla prej, potem se pa vidim v ogledalo, pa še kakšno številko na vagi, pa padem na trda tla in pogruntam, da sem še daaaaaaaaaaaaaaleč od tam, kjer sem bla prej. In to me res kar v depresijo spravla. No, po celmu tednu grešenja z raznimi OH in sladkarijami, sem danes spet uspela zdržat prvostopenjski izbor hrane, pa ne da bi kaj nove volje dobila, ampak zato, ker sem se cel teden, ko sem jedla normalno hrano počutla čist brez energije in zmatrano. Dulči, sem kupla ruzak za tamalga, tko da jo mogoče kar peš primahava v Bajzngo. Sicer pa gremo večkrat čez Kočevje in če se ti bo kdaj zljubilo, se lahko tam dobimo na kakem kofetku. Aja, pa zelo si se potrudla za spisek. Knjiga bi tud mene zanimala, bi prav prišla kaka nova ideja. Rožica, se mi zdi, da se je men tud teža, ko sem grešila, na začetku takoj kr dviglna, po kakem mescu se je pa to nehalo in mi stoji, če grešim. Al1, sigurn nisi pojedla več kot jaz. Tamala, vso čokolado v smetnjak pa 70% kupt, al pa ena je še boljša 85%. Jaz tud boljš, da nimam nič sladkega nikjer, pa vseeno včasih planem na temno čokolado. Najhujš je pa, ko včasih tamal kake piškote pozabi pred računalnikom.....ajajaj.
|