|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Montignac
25.6.2008 14:33:04   
Naja30
Ne, ni treba. Vseeno hvala, snorlax. Tale link, ki ga je dala maja, vidim da je tu vse, tudi jedilniki.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
   RE: Montignac
25.6.2008 15:44:16   
snorlax
OK. user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
   RE: Montignac
25.6.2008 20:42:13   
Špelca21
snorlax sem ti poslala ZS.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
   RE: Montignac
25.6.2008 22:32:32   
Anonimnica
Dekleta, že nekaj časa vas berem, a se nisem upala oglasit, zdaj sem pa tu. Ko sem dosegla svoje dno in mislim, da nižje ne morem.

Naj vam povem nekaj o sebi najprej. Stara sem skoraj 34 let in trenutno tehtam 148,5 kg. Ja, prav vste prebrale! Svoje teže ne morem povedati nikomur, a vam jo lahko zaupam saj me ne poznate. Vse življenje sem že debela. Hujšati sem začela ze zilijonkrat. Samo 1x uspešno pri dr. Pirnatu, a to le za kratek čas. Tako debela kot sem zadnja 3 leta, pa še nisem bila. Ogabna sem.
Kar naprej poskušam z nizkokaloričnimi dietami itd., a ne zdržim dolgo. Zanimala sem se tudi že za operacijo želodca, a sem si premislila.
Rada bi poskusila montignaca. Morda je tukaj rešitev. Ker lahko ješ, ne stradaš.
Tako sem že debela, da me je sram iti v družbo, bojim se iti v gostilno, ker ne vem, kaki so stoli, za oblečt skoraj nimam nič, težko se gibljem, pas pri avtu komaj zaprem. In še in še bi lahko naštevala. Pa ne bom več, ker se jokam. Nočem se vam smilit, o ne. Rada bi samo dala to grozo iz sebe in začela. Res začela nekaj delat zase, ker nisem koš za odpadke ...
Drugače se trudim živet normalno življenje, sem poročena, imam sina. Pomilujem moža, ker ima tako debelo ženo. Sram me je, ker ima sin tako debelo mamo. Sram me je!
Vzrok moje debelosti je v nažiranju. Ne vem, zakaj, ne vem, kako. Morda sem osamljena, pa mi hrana pomeni uteho.
Odločila sem se, da bom jutri začela. Res začela jesti po montignacu. Njegove knjige imam, osnove poznam.
Želim si iz te bede!



(odgovor članu Špelca21)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
   RE: Montignac
25.6.2008 22:46:33   
maja1488
Pozdravljena anonimnica. Mislim, da smo šle skoraj vse skozi tvojo zgodbo. Jaz sem hujšala tudi tako, da nisem nič jedla. Pa sem se še več nazaj zredila. Odkar sem na montiju se tudi počutim veliko boljše in opažam, da se mi telo spreminja, pa sploh NIKOLI nisem lačna. Mal prej sem zmazala 2 ploščici črne čokolade user posted image  Sem imela ful željo po sladkem. Do nažiranja mi več ni, pojem pa tudi kaj sladkega če mi res ful zapaše.

Meni so v veliko pomoč punce na forumu. Hvala babe!!
Najpomembnejši so prvi dnevi, ko te še vedno drži, da bi se nažrl. Po enih treh dneh pa mine.

JAvljaj se, če ti bo do požrtije, pojdi na sprehod... Me smo s tabo!!

(odgovor članu Anonimnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
   RE: Montignac
26.6.2008 7:14:40   
snorlax
Anonimna, user posted image user posted image user posted image .

Še kako dobro te razumem. Zdajle se mi ful mudi, ker imam zdravnika, zvečer ko bo čas, ti kaj več napišem. Prosim, oglasi se mi na ZS.


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
   RE: Montignac
26.6.2008 8:09:59   
mojamura
joj, vem kako se počutiš....a najpomembneje je, da si se odločila sama, da tako ne gre več naprej, da se mora nekaj spremeniti. monti pa ti bo pomagal na poti do cilja, kateremu se reče zdrav način prehranjevanja in življenja. tudi me tukaj ti bomo stale ob strani.
vsak začetek je težek, a ko vidiš, da ti počasi gre kila za kilo dol pa dobivaš vedno več volje in motivacije.

le pogumno na tej potiuser posted image

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
   RE: Montignac
26.6.2008 9:36:58   
dulcinea
Anonimnica, pozdravljena. Sevede se nam tukaj pridruži. Boš dobila motivacijo pa tudi pomagale ti bomo pri izbiri jedilnika itd...

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
   RE: Montignac
26.6.2008 10:31:48   
Špelca21
anonimnica najprej user posted image user posted image user posted image user posted image  za voljo, da boš začela. Vsak začetek je težak, ampak zato s(m)o tukaj punce ki ena drugi dajemo motivacijo, se zabavamo zato se kar pridruži. Boš vidla super punce so tukaj gor.
Sama sem šele pred slabim mesecem začela z Montignacevo metodo, ker so me prav te punce prepričale, da je to super (in res je).

Veliko sreče oz. bolje rečeno volje na poti izgubljanja kilogramov user posted image user posted image .

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
   RE: Montignac
26.6.2008 10:53:28   
HuAnita
Babnice!
Zdaj pa sem že 4 dni striktna - in sit(n)a!!!! Razen včeraj ene pregrehe, ker nisme bila pozorna - bili smo v Logarski, pa je mama ponujala kapučino (kupujemo nesladkanega v Hoferju), sem rekla, da bom, pa je imela tiste male paketke, od Jacobsa, kjer je notri slakodr, žal sem okusila to šele po pol šaliceuser posted image   Pa 1 bobi palčko mi je dete dalo v usta.
To so grehi, sicer se pa držimuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
   RE: Montignac
26.6.2008 19:22:56   
snorlax
Špelca, a si dobila recepte?



_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
   RE: Montignac
26.6.2008 19:40:05   
snorlax
Anonimnica, evo zdaj pa samo zate. user posted image

Najprej ti čestitam, da si se odločila za spremembo. Kot so ti že ostale punce napisale (in tu gor smo same fejst babe, verjemi user posted image ), smo tu zato, da se podpiramo med seboj. Sicer osebno nobene ne poznam, a mislim, da smo tukaj vse v istem zosu, ne glede na to, ali imamo za zgubit 5 kil ali pa 50 ali pa še več.

Kako se počutiš, ko si res precej nad vsaj sprejemljivo težo, vem iz lastnih izkušenj. In bolj kot sin, mož, okolica, se bajsike žeremo v sebi, si očitamo, smo preveč kritične do sebe, pa tudi včasih krute. Nimajo vse, ki imajo odvečno težo, problemov s prenažiranjem. Ampak jaz sem jih imela. In z Montijem je bilo tega konec. En teden sem sicer imela krizo za znoret. Po moje se tako počutijo samo še narkomani, ki grejo na zdravljenje. Potem je šlo.

Pozabi na razne diete s štetjem kalorij, razne dr. Pirnate, dr. Sentočnikove... vse to sem že sprobala. Ja, hitro dol, pa hitro nazaj gor. Vse kar rabiš, se skriva v tebi sami. Verjemi, da je v tebi moč, da sama premagaš svoje težave. Nihče drug jih ne more namesto tebe. Jaz sem žal to prepozno spoznala, dvakrat hujšala pri dr. Sentočnikovi, zmetala stran kupe denarja. Kaj vse sem delala, da so šle tiste obvezne 2 kile na teden dol. Celo odvajala sem jedla, pa tisti dan, ko sem morala k njej na vago nič jedla in pila, da se mi je kar vrtelo, ko sem se peljala v Maribor. Norost!!! Tega ne bi počela nikdar več v življenju!

Začela si že. S tem, da si se nam javila, pa čeprav kot anonimnica. Če ti je tako lažje, tudi prav. Ampak verjamem, da tukaj nismo zato, da se zgražamo, obsojamo, kritiziramo, ampak se podpiramo, tolažimo, vzpodbujamo, tudi jokamo, če se nam tako zdi.

Glej, jaz sem začela z Montijem, ko je ena fejst punca, moja prijateljica, tudi RR-ovka Jančika rekla nekaj v tem smislu, da jamranje ne pomaga, če sam nič ne narediš za spremembo. To mi je dalo mislit in naredilo tisti klik v mojih možganih, da sem dojela, da je moč res v človeku samem, samo poiskati jo je treba. Vsak jo ima. In vsak lahko uspe. Razlika je samo v tem, da narediš korak naprej ali pa ga ne. In vse me tule nekako korakamo, včasih uspešno, včasih manj uspešno, pa pademo, se poberemo in gremo dalje.

Boš videla, ko boš teden ali dva na Montiju, se ti bo tudi razmišljanje spremenilo. Bolj boš optimistična, misli boš imela bolj jasne, neprimerno več energije... vem iz lastnih izkušenj. Ne moreš verjet, kaj dela sladkor s telesom. Prava zasvojenost. In telo ga zahteva še več in več....in si v začaranem krogu. Samo vsaj 3 mesece se prehrane drži 100%, nobenih grehov. Tako ti tudi presnova začne bolje delovat, pa rešiš se odvisnosti od sladkorja, čeprav se moramo nekateri z njo borit celo življenje.

Glej, draga anonimnica, vse to in še marsikaj sem ti hotela napisat na ZS. In ti tudi še bom kaj več, če boš želela. A zakaj bi se človek sramoval lastnih misli, težav, želja... Vsi smo krvavi pod kožo. Eden ima take probleme, drug drugačne, ne poznam človeka, ki jih ne bi imel.

V glavnem pridruži se nam, javi se kaj, tudi če ti spodleti, začni znova. In znova. Ne obupaj. user posted image user posted image

_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
   RE: Montignac
26.6.2008 21:25:01   
gamini
Snorlaxuser posted image user posted image user posted image ,

to si odlično napisala. Tudi sama imam probleme z odvečnimi kilogramiuser posted image
in sem od 9. 6. 2008 na ločevalni dieti. Prvi teden je bil zame res morilski,
ampak sem preživela, vse se da, če le imaš voljouser posted image .

Anonimnica, tudi tebi bo uspelo, boš videla. Pri puncah na RR boš dobila
veliko podpore, sama jih večkrat preberem in dobim dodatno spodbudo in
moč, da vztrajam. Čeprav se bolj redko javim, toliko bolj pridno hujšam.
Tudi tebi želim, da ti uspe, ne obupaj in vztrajajuser posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
   RE: Montignac
26.6.2008 21:35:04   
Anonimen
Snorlax user posted image  odlično napisano. A meni noče in noče kliknit.user posted image

(odgovor članu gamini)
  Neposredna povezava do sporočila: 3139
   RE: Montignac
26.6.2008 23:04:06   
Anonimnica
Draga Snorlax, hvala za tvoje besede! Res hvala! Sem jokala poleg.
Več o sebi in svojih težavah bom napisala jutri, danes je za mano naporen dan. Jutri pa bom bolj prisebna. A tvoje besede sem vseeno požirala ...

Hvala ti. In tudi vsem drugim.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
   RE: Montignac
26.6.2008 23:57:30   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77
A meni noče in noče kliknit.user posted image


Saj bo! user posted image user posted image user posted image

Meni ni nič pomagalo, ko mi je mama vsak dan trobila, pa moja zdravnica, pa sama sem se zavedala.... Ampak določena beseda v določenem trenutku.

< Sporočilo je popravil snorlax -- 27.6.2008 0:00:01 >


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
   RE: Montignac
27.6.2008 0:08:13   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimnica

Draga Snorlax, hvala za tvoje besede! Res hvala! Sem jokala poleg.
Več o sebi in svojih težavah bom napisala jutri, danes je za mano naporen dan. Jutri pa bom bolj prisebna. A tvoje besede sem vseeno požirala ...

Hvala ti. In tudi vsem drugim.



Zdaj pa nehaj jokat in vzemi življenje v svoje roke, punca! user posted image Glej, vedno je tako, da moraš prit do ene točke, ponavadi do samega dna, da se potem lažje pobereš. Naredi črto in si reči - SEM KRASNA PUNCA, VREDNA LJUBEZNI, PREDVSEM LJUBEZNI DO SEBE!!! In to si reci vsak dan zjutraj, ko se zbudiš. V ogledalu ne glej svoje podobe, glej oči, kajti oči so ogledalo duše. Vse drugo je embalaža. Ampak ta embalaža te bremeni, je pretežka, za sabo nosi marsikaj...In zato se je boš rešila.

Se pravi od jutri naprej boš vzela usodo v svoje roke, nič več skrivanja za priboljški, tolaženja... Gremo! In smo tu, da ti stojimo ob strani.

Matr, zdaj sem pa mal zafilozofirala! user posted image Saj drugače tudi jaz večkrat rabim pomoč. Poglej par postov nazaj, ko sem jaz jamrala, pa so me punce brcale, kregale, tolažile...

Skratka, jutri je nov dan! Nov začetek!user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Anonimnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
   RE: Montignac
27.6.2008 8:15:35   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Snorlax user posted image  odlično napisano. A meni noče in noče kliknit.user posted image



joj, natasa77, kaj ga te bixaš?user posted image
kaj ti je volje zmanjkalo? reči kaj te muči, da ti napišem recept za odpravo teh težavuser posted image ....ne, samo res.....sestavi se nazaj supaj, pa se brcni v rito, pa gremo dalje!!

go go go natasa77!!!user posted image user posted image

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
   RE: Montignac
27.6.2008 8:45:28   
maja1488
Joj snorlax, lepo si napisala. Sem se za trenutek počutila, kot da si naša mama user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
   RE: Montignac
27.6.2008 9:16:17   
Špelca21
Snorlax user posted image user posted image user posted image  za napisano. In hvala za recepte.user posted image

Imam pa eno vprašanje. Včeraj sem bila celo popoldne od doma in ko sem prišla domov je bila ura že krepko čez 19h ko naj ne bi več jedli samo potem bi bila brez večerje. Ali je bolje jesti večerjo pa čeprav pozno ali ne?  Upam, da nisem preveč zakomplicirala.

Lepo se imejte pa en velik user posted image  za vse vas, ker ste res SUPER!!!user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
   RE: Montignac
27.6.2008 9:22:53   
snorlax
Majček, če si 88 letnica, potem bi ti res lahko bila mama. user posted image Vsi rabimo kdaj kako "mamo", da nas vzpodbudi. Tudi jaz sem jo pred kratkim, ste pozabile?

Špelca, kar se tiče pozne večerje - če si lačna, jej. Če nisi, ne jej. Simpl. Stradat ne, ker bo telo drugi dan več vskladiščilo kot bi sicer.

Ravno sem gledala ponovitev Trenj in me je navdušilo razmišljanje Nine Ivanič. Zmernost. Pravi, da ohranja enako težo že 20 let. Je, ko je lačna, giba se 2x tedensko zaradi boljšega počutja, predvsem pa se ima rada in se ne obremenjuje z malenkostmi, kot je naprimer, če ti mal čez visi čez pas. Po moje je to najbolj zdrav način razmišljanja in življenja.

Čav! Dol je nekam sumljivo tiho, imam občutek, da je mali nekaj ušpičil. user posted image Boljš, da grem pogledat.


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Špelca21)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
   RE: Montignac
27.6.2008 9:36:47   
maja1488
Majček, če si 88 letnica, potem bi ti res lahko bila mama.


Ne ne, tko mlada pa spet nisem. Sem pa v osemdesetih rojena ja user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
   RE: Montignac
27.6.2008 9:37:21   
mojamura
kaj najde kera link od včerajšnjih trenj....jaz bi to rada pogledala

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
   RE: Montignac
27.6.2008 10:04:44   
luka jan
Evo link za trenja. Upam da bo delal.

http://24ur.com/bin/poptv/

Klikneš oddaje poptv/kanal a, izbereš trenja, še datum in lahko gledaš.

< Sporočilo je popravil luka jan -- 27.6.2008 10:06:08 >

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
   RE: Montignac
27.6.2008 12:08:09   
mojamura
hvalauser posted image

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?