PiaM
|
Dobro jutro, in mamice! končno mi ju uspelo malo sem pogledat in vidim, da vas je res še zelo malo, ki čakate. Sem enoroka, saj mi Julia dremucka in se carta na eni roki, zato bo kakšna napaka pri pisanju. v bolnici sva bili skoraj 6 dni, saj naju je jezila zlatenica, ki se je pojavila in po terapiji malo padla, drugi dan spet narastla... sedaj sva že doma in se lepo privajava. sem na forumu rodili smo napisala svoj porod v kratkem, pa ga prilepim še sem. Bom kar tukaj povedla kako je šlo: V petek zjutraj me je zbudil rahel pok, nato so se mi začeli blagi popadki na vsake 10 min. Ćez pol ure sem vstala in šla na WC, kjer mi je priteklo malo plodovnice. Šla sem zbudit moža in rekla naj vstane, da greva rodit. V sekundi je bil pokonci, jaz pa njemu, da ni panike in naj v miru nekaj poje ter še meni nekaj malega prinese. Nato sem prišla v dnevno, kjer se je tako ulilo iz mene, da sem se samo še ulegla na tla, pa je še kar lilo in lilo, da sem ležala na kupu brisač sredi dnevne. Očitno me ne bi mogel sam peljati z avtom, pa še popadki so bili že na 5 min in sva raje poklicala rešilca, ki so bili v trenutku pri nas, saj sva povedala da gre za 2.porod. V porodnišnici nato sprejem ter direkt v porodno, kjer so se blagi popadki nadaljevali v malo močnejše še 1 uro, a je babica rekla, da bo dodala še umetne, da bo šlo hitreje. Dragi je bil ves čas z mano in me božal, masiral in držal za roko, vmes med popadki sva se pogovarjala lepe stvari in moram reči, da mi je bil v veliko moralno pomoč, ko je bil z mano. 3 ure kasneje je prišla na svet naša princeska Julia in moje prve besede, ko so mi jo položili na trebuh so bile: Joj, kako je lepa... in ne morem verjeti, da jo končno imamo! Dragi je bil tudi ganjen do solz ...Nepopisno lepo občutki, punce!!! Sedaj se doma privajamo, cartamo, dojimo, pa uživamo vsi 4. Sestrica jo boža in lupčka. Ati je presrečen, pa še gode mu, saj mu je miška ful podobna... tudi jaz še tukaj čestitam novim mamicam in njihovim sončkom !!! Držim pesti za vse, ki še čakate, da je čimprej za vami in da bo vse o.k!!! Barba, kakšen je sedaj nov seznam, če si še doma ALI pa si tudi ti že v rimu... Upam, da se mala ANA in BLAŽ čimprej pozdravita, seveda tudi punčka od BINI, saj vem kako je hudo, če je otroček bolan... Bini, tudi moja hčera je zbolela za hudo virozo zadnji teden moje nosečnosti in se je na srečo vse uredilo. Ko sem šla rodit, je bila že zdrava. Upam, da se tudi tebi tako izteče. Pozdravček vsem marčicam!
|