Anonimen
|
Jutro,... Jaz sem imela pa danes ponoči ful probleme , saj nisem vedela, ali imam že popadke al kaj vraga , me je tako šraufalo v trebuhu,...potem sem pogruntala, da me je zgleda zaprlo,...zjutraj sem se pa spomnila, da sem se prejšnji večer (ne včeraj, ampak en večer prej) najedla fižolove solate , tako, da bo ziher to krivo,...navsezgodaj okoli 3 zjutraj sem končno lahko nekaj spravla iz sebe , zdaj je pa veliko boljše,...No mene je pogosteje začelo tiščat na wc komaj pred kratkim, sem včeraj pogruntala, sploh če hodim, in ko pridem do mesta moram nujno letat in iskat wc-je . No, to so pa radosti zadnjega trimesečja,... Včerja sem začela z materinsko šolo, vem, ja, malo prekmalu , ampak vseeno,...ampak sem bila kar žalostna, ker se vsi tako veselijo jaz pa sem sama v tem,... no, saj doma so ful veseli, pa prijatelji pa vsi, nimam pa svojega lubija, ki bi spadal sem zraven,...jah, kaj hočemo, bo se treba nekak sprijaznit . Danes so me klicali za posteljico in previjalno, je že skoraj pripravljeno, le previjalno morajo pripeljat iz Ljubljane, drugače bi morala čakati do septembra. Bolje, da je toliko prej doma, pa četudi ne sestavimo do konca oktobra. No, lep dan vam želim, papa
|