|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
8.8.2006 23:13:50   
majas
Ah joj spet ta imena...jaz sem si že govorila da sem malo čudna ker mi nikakor nobeno ne pade v uho...res...mi je že prav groznouser posted image čas in dnevi pa kar letijo jaz in moj pa user posted image včasih si rečem-da bom ponoči sanjala o imenu in potem se bom zbudila in rekla-aha to bo... Že zdaj malo sanjam kaj hihiuser posted image jaz tudi nevem kaj bi brez RR in vseh informacij..brez vas pa tako ali tako da ne govorim user posted image
Nič šibam spančkat zdaj, mi je komaj uspelo zaprositi moža za 10min da mi odstopi rač. Grozno ko imaš enega velikega obsedenca z računalnikom doma! Bi res morala enega prenosnega samo za mene nabavit ... in potem bi tudi jaz za zajtrk uživala v postelji kot krfjolcauser posted image
nočko*

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
9.8.2006 8:26:34   
kaja11
Dobro jutro vsem!!!

Midva nimava še nobenega imena. Če bo fantek bo itak drama, ker sva se v prvo komaj zmenila, za punčko bo pa malo lažje.

Punce... men trebuh tko raste, da je user posted image  vsak večer ko se slačim šokiran... resno. Včeraj sem bila po dobrem mesecu pred blokom s tamalim... čist vsaka soseda ki se je prikazala je bila šokirana kolk mi je trebuh zrastel v enem mesecu. Pred samo imam pa še polne 3 meseceuser posted image .

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
9.8.2006 8:47:31   
Aja1
Punce, v katerem mesecu pa trebuščki najhitreje rastejo? Mogoče ravno zdaj?
Jaz sem danes zjutraj stopila na vago in je pokazala 3 kg več kot pred tremi tedni!!!! Moja G me bo jutri sigurno kregala. No, mogoče pa moja vaga kaže narobe (hahaha).

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
9.8.2006 9:04:23   
krfjolca
Uh, jaz sploh ne upam več na vago! Zadnje dni pa tako kršim vsa svoja pravila, da bo pomojem strašen šok user posted image  Pregled imam sicer prihodnji četrtek. 22. greva pa v Postojno na 3D, komaj čakam!

Punce, dajte mi povedat, kako spite? Mene zjutraj tako vse boli, da je groza. Trebuj je zdaj ravno tolikšen, da ne morem več spati na trebuhu, če sem na hrbtu, me začne hrbtenica bolet, če pa na bokih, pa vse ostalo. Groza - in tako (in še huje) bo še 3 mesece! No, potem pa itak ne bomo spali user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
9.8.2006 9:11:22   
kaja11
Krfjolca... to si pa čist prav povedala... na koncu komaj čakaš, da se znebiš trebuha, ker niti približno ne moreš več spati. Pol pa pride bebica.....user posted image  kakšno spanjeuser posted image . Jaz sem bila kar malo šokirana. Po ene 14 dneh sem čist izmučena sredi noči sedela v dnevni sobi in rekla mojmu  habiju "OK, saj sem vedela, da nekaj časa ne bova ven hodila, da je bebica velika odgovornost,...... vse sprejmem, sam dejte mi mal mira...JAZ MORAM SPAAAAAAT." Pol se ti pa mali cuker prvič nasmehne in vse pozabiš. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
9.8.2006 9:23:01   
marella1
Dobro jutro user posted image

Oglašam se vam po daljšem času, smo bili vmes malo na morju in tako izkoristili prvi del dopusta (drugi del naju čaka še septembra). Kar zadeva cunjic in banjice za user posted image  dobiva vse od nečakinje, ki ima zdaj 8,5 mesecev. Posteljico sem si pa ogledovala, sicer samo na netu, na http://www.kerin-povirk.si/. Ne vem sicer kakšne so cene, ampak imam občutek da so kar malo zasoljene. Na morju sem se zaljubila v Bugaboo voziček in ga bova šla septembra pogledat v Avstrijo.
Včeraj sem bila na pregledu in me je G kar malo ustrašila, ko je merila trebušček. Se je bala, da ni kaj narobe in je naredila UZ ter ugotovila, da je zuser posted image  vse OK, je pa rekla da je samo lepo ˝zapakiran˝. Pa drugače se meni sploh ne zdi tako majhen user posted image .
Drugače pa se konec meseca poročim in vam povem, da že res komaj čakam.

pa pa

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
9.8.2006 10:02:05   
Aja1
Jaz pa zaenkrat še kar dobro spim (končno je minilo obdobje lulanja ponoči na pol ure user posted image ). Spim na boku (na trebuhu ne morem več cca 3 tedne, na hrbtu pa itak nisem mogla nikoli spat). Tako, da zaenkrat še kar gre...čeprav mislim, da me bo kmalu začel trebuh ovirati.

Marella, kakšen trebušček pa imaš? Imaš kakšno sliko oz. vsaj obseg?

Punce...do kod vam zdaj sega trebušček? Če ležim, mi je še vedno tam nekje do popka...zdi se mi kar malo nizko. No, to opazim predvsem takrat, ko trebuh otrdi in se bolj vidi, do kje je. Kako je pa pri vas?

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
9.8.2006 10:53:32   
Anonimen
Jutro,...
Jaz sem imela pa danes ponoči ful probleme user posted image , saj nisem vedela, ali imam že popadke al kaj vraga user posted image , me je tako šraufalo v trebuhu,...potem sem pogruntala, da me je zgleda zaprlo,...zjutraj sem se pa spomnila, da sem se prejšnji večer (ne včeraj, ampak en večer prej) najedla fižolove solate user posted image , tako, da bo ziher to krivo,...navsezgodaj okoli 3 zjutraj sem končno lahko nekaj spravla iz sebe user posted image , zdaj je pa veliko boljše,...No mene je pogosteje začelo tiščat na wc komaj pred kratkim, sem včeraj pogruntala, sploh če hodim, in ko pridem do mesta moram nujno letat in iskat wc-je user posted image . No, to so pa radosti zadnjega trimesečja,...

Včerja sem začela z materinsko šolo, vem, ja, malo prekmalu , ampak vseeno,...ampak sem bila kar žalostna, ker se vsi tako veselijo jaz pa sem sama v tem,...user posted image no, saj doma so ful veseli, pa prijatelji pa vsi, nimam pa svojega lubija, ki bi spadal sem zraven,...jah, kaj hočemo, bo se treba nekak sprijaznit user posted image .

Danes so me klicali za posteljico in previjalno, je že skoraj pripravljeno, le previjalno morajo pripeljat iz Ljubljane, drugače bi morala čakati do septembra. Bolje, da je toliko prej doma, pa četudi ne sestavimo do konca oktobra.

No, lep dan vam želim,

papauser posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1733
9.8.2006 10:57:39   
majas
Jaz sem se komaj navadila spanja na boku... saj na trebuhu tako ne smemo na hrbtu pa tudi ne ker user posted image preveč potem pritiskajo na hrbtenico. Moja svakinja  je skos spala na hrbtu in se ji je potem preveč dol vse skupaj povesilo in so se bali da se otrok ne bi več razvijal ker bi preveč pritiskal na hrbtenico. user posted image jaz pa sem najraje spala na bušijo in hrbtu tako da sem se komaj navadila, roka mi je vedno zaspala in bolela, zdaj pa je že malo boljše.
aspanka pa sem da ni kaj.
O jaz pa imam 20.avgusta 3D UZ v Postojni. Komaj že čakam!!!

Meni trebušček sega..hm p saj nevem, G.vedno nekaj meri... meni se tudi vidi da je nekje do popka ampak brcike pa že čutim čisto zgoraj tako da nevem.

Lep dan vsem, papauser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
9.8.2006 11:13:46   
kaja11
Matejka81.... jaz sem imela eno noč na morju te probleme. Sem preklela sebe in otok na katerem sem. Fuul sem si oddahnila ko se je izkazalo, da imam samo prebavne motnjeuser posted image .
Pa še user posted image user posted image user posted image  samo zate. Si sploh ne morem predstavljati kako je v tvoji koži. user posted image

Na 3D UZ se moram pa še prijaviti.... bom kar zdele poklicala.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
9.8.2006 11:15:51   
Monika79
kako spim? ali na levem ali na desnem boku, sem se težko navadila tako spati, ker sem prej bolj spala na trebuščku, redko pa sem spala na hrbtu, včasih vstanem vsa polomljena user posted image , kot da sem ne vem koliko stara, pa počasi se bom začela valjati dol iz postelje user posted image user posted image  mene pa je full začela boleti proti večeru trtica, tako, da se prav ne morem pripogibati joj user posted image  pa se bojim, da me bo vsaki čas zasekalo user posted image  sedaj se bo začelo naše telo počasi pripravljat na porod a ne? raztezanje medeničnih kosti ,......

Najino user posted image  je pa hiperaktivno, ma dneve ko non stop brca, pa spet tu in tam, samo sem pa ugotovila, da se full obrača, ker enkrat me spodaj brca, ko se obrne na glavo, potem me nekje gori brca, pa se spet vodoravno postavi in spet postrani user posted image user posted image user posted image  včasih kar ne morem verjet, kake atletske vaje  user posted image  izvaja v mojem trebuščku user posted image user posted image user posted image  

ja pri imenih, pa še bo pestro pri nas user posted image user posted image user posted image

lp Moni  user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
9.8.2006 12:07:08   
Anonimen
Jaz sem se pa kar navadila spat na levem boku, med kolena si dam pa blazino. Edina razlika od prej je ta, da sva si sedaj omislila posteljo, ker tako tezko vstajam. Do sedaj sva imela lezisce kar na tleh.. Spim pa dobro - enkrat na noc grem najprej lulat, potem se ene pol litra vode popit in to je to.

Imena? Joj, saj je še čas, kajne?

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1737
9.8.2006 12:26:06   
krfjolca
Jaz sem si danes tudi ful blazin namontirala okrog sebe, pa je bilo malo boljše. Samo kaj, ko so me ob 5ih zjutraj zbudili sosedovi cucki! user posted image  Kaj bi dala za zračno puško! Pa ne za cucke, za sosede, ker so tako presneto neuvidevni! Ker se jim ne ljubi sprehajat psov, ju zjutraj in zvečer spustijo na vrt, da opravita svoje, onadva pa potem po kako uro nepretrgoma tulita in bevskata. In to pod najinim oknom!

Sem danes dobila eno trenerkico za malega. Wiiiiii, tolk kjut! Komaj čakam, da jo bo lahko oblekel! Moram malo nehat s kupovanjem preko interneta, me bo mož spet kregal, kaj se mi tako mudi .... user posted image

Matejka, a kake prijateljice ne moreš s sabo vzet na materinsko? Mogoče bi bilo lažje? user posted image
Sem pa tudi jaz imela zadnjič prebavne težave. In sem pridelala en krasen hemoroid user posted image  Zdaj si pa vsak večer za čez noč namočim žlico lanenega semena v jogurt in zjutraj pomalicam, pa nimam več nikoli zaprtja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
9.8.2006 13:28:09   
Anonimen
Krfjolca saj hodi z mano prijateljica,...če ne bi imela niti nje ne vem če ne bi vstala kar sredi razlage o porodnišnici in šla user posted image .

Mah, bo treba se nekak postavit na noge,...čeprav je težko user posted image .

Ne sekiraj se glede zapravljanja, Krfjolca, saj so pa to tako ugodne stvari, da si res nor, če jih ne vzameš user posted image , sploh če so kot nove user posted image , sem ful vesela, da lahko kupim kaj lepega poceni.

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1739
9.8.2006 14:23:00   
Nogavica
matejka81, a ti si iz MB? Tudi midva z dragim sva namreč ravno včeraj začela obiskovati šolo za starše. Mogoče pa se kdaj srečamo in spoznamo. user posted image
En user posted image  in drži se!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
9.8.2006 14:25:31   
Anonimen
Karfjolca, jaz sem zasledila, da se laneno seme nosečnicam ne priporoča, saj lahko sporoži prezgodnji porod. Daj rajši pokliči svojo G in se pozanimaj. Meni najbolj pomaga, da res veliko pijem. Če sem zaprta spijem 1 liter vode na enkrat in grem sigurno v roku 15 min na WC.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1741
9.8.2006 14:28:29   
krfjolca
Uf, tega pa nisem vedela user posted image
Bom nehala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
9.8.2006 14:34:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

matejka81, a ti si iz MB? Tudi midva z dragim sva namreč ravno včeraj začela obiskovati šolo za starše. Mogoče pa se kdaj srečamo in spoznamo. user posted image
En user posted image  in drži se!

U, a res? user posted image
Ja sem iz MB,...nas je bilo kar veliko včeraj. user posted image ,... Danes je na sporedu film o porodu, ne?

user posted image  nazaj,...

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1743
9.8.2006 14:37:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Uf, tega pa nisem vedela user posted image
Bom nehala.

user posted image jaz tud prvič slišim, danes si bom kupila kar Donat,...pa saj pri meni ni samo zaprtje, kar neke prebavne motnje imam,...user posted image  Enkrat sem zaprta, potem pa drugič grem parkrat zapored na WC user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1744
9.8.2006 14:56:11   
krfjolca
Sem zdajle malo pobrskala po Pušenjakovem forumu, pa nič ne piše o kaki škodljivosti lanenega semena, v bistvu ga celo priporoča kot odvajalo user posted image
No ja, bo za preizkusit še kake druge metode.

Kaj pa suhe slive? Ali jih je treba kaj namočit, da učinkujejo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
9.8.2006 15:19:33   
Aja1
Punce, kako pa to laneno seme jeste? A ga zmeljete? jaz ponavadi kar celega v jogurt in pojem, vendar sem nekje brala, da je bolje, če je mleti. Kje naj ga pa zmeljem? Sem že vse probala, pa mi ne rata (od paličnega, do mlinčka za sladkor,...).
jaz sem tudi prebrala, da ga priporočajo, vendar ne v prevelikih količinah. če ga pa vsak dan za eno žlico, pa ni nič narobe.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
9.8.2006 15:25:24   
majas

IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica
Danes je na sporedu film o porodu, ne?

na katerem programu je film? Jaz tudi gledala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
9.8.2006 15:27:54   
Aja1
Majas, mislim, da sta se pogovarjali (Matejka in Nogavica) o materinski šoli...danes naj bi imeli tam film o porodu.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
9.8.2006 16:03:53   
majas
Aja, joj ups...hvala Aja1 user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
9.8.2006 21:57:07   
Anonimen
Hojla novembrke,...
jaz sem pa danes šla v Tuš in sem nabavila kar 4 pižamice za najino user posted image ,...jih imajo po 1490 sit, prijeten bombaž, fajn kompakten, ne tisti najtanjši, mislim, da so dobre kvalitete, zapirajo /odpirajo pa se po celem, tudi med nogicami user posted image . Ampak se mi zdi št. 50 velika kar za 56,...čeprav pri nas v Mb so imeli le eno št. 56, sem vzela kar 2 št. 50, eno 56 in eno 62 user posted image . Se pa splača, ker povsod, kjer sem gledala pižamice so čez 2000 sit.

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......