|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
10.8.2006 7:32:41   
Aja1
Matejka, hvala za informacijo. Jaz bom šla tudi kar v Tuš pogledat za pižamico. Upam, da jih imajo tudi pri nas.

Sicer pa sem včeraj dobila iz Kikiwelat voziček....sem bila tako vesela, dasem kar praznega furala po stanovanju....ja treba trenirat, da ne bo potem problemov user posted image

Drugače pa grem danes na pregled in upam, da je vse ok. Moram pa omenit G to zoprno otrdevanje trebuha...pa včeraj sem začela še zatekati. Noge sem imela kot slon. Mogoče je to posledica sedenja v službi 8včeraj je bila dolga sreda  - 10 ur).

Pridne bodite, pazite nase in na user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
10.8.2006 10:20:10   
urška76
Ojla!
Madonca ste priden. Me en dan ni pa se komaj prebijem čez vse. user posted image
Danes sem si vzela čas in sva šli s kolegico na pijačko. Sem si bla kar mal čudna, ko sem kakav naročila. Ampak v tem mrazu mi kaj hladnega res ni pasalo piti.user posted image  
Aja1 če v službi preveč sediš, lahko user posted image  preveč dol pritisneš. Probaj se (če le imaš tako službo, ki ti to omogoča), na vsake pol ure mal vstat, pa naredit nekaj korakov. Pa ko prideš domov se spravi v vodoravni položaj. Pa noge malo višje. Jaz sem tako prvega preveč dol pritisnila. No potem se mi je pa itak še zagozdil in adijo porod po naravni poti.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
10.8.2006 11:16:12   
urška76
Evo, sem mal probavala in sem naredila en albumček, not pa en mal slikic mojega malega.  V glavnem z dopusta.Če katera želi videti slikice naj mi reče za geslo. Ga dobi na privat.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
10.8.2006 11:55:24   
Monika79
oh jaz bom tudi šla pogledat malo v TUŠ pižamice pogledat user posted image user posted image  ste mi kar lušte naredile user posted image  saj se v TUŠU dostikrat kaj najde za user posted image  in še ugodne cene so, le če si dovolj hiter, da ti vsega ta najboljšega ne poberejo user posted image

Kake številke cotk za user posted image  se bi naj za začetek kupovale?
Ker sem že velikokrat zasledila, da tistih ta najmanjših naj nebi, ker jih hitro prerastejo?

kake ste ve kupile?

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
10.8.2006 12:34:23   
Aja1
Jaz sem tudi zasledila, da naj ne bi kupovale oblekic št. 56. Mogoče samo eno, dve, ostalo pa od 62 naprej, ker baje 56 prerastejo že v dveh tednih (če je pa otrok velik, pa še prej).

Urška, hvala za nasvet. Res sedim v službi cel dan....se bom začela malo sprehajati po pisarni, da bo malo bolje, ker celodnevno sedenje mi res ne ustreza več.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
10.8.2006 12:38:35   
Anonimen
Nekatere št. 56 znajo bit kar precej velike. Jaz imam najmanj št. 50, ker je res čisto manjhna ampak za začetek bo ok, da ji ne bo vse viselo, rokavi, pa hlačnice user posted image ,...največ imam št 56. nekaj malega pa že 62, čeprav se mi trenutno zdi 62 zelo velika številka. user posted image  Nekaj bom sigurno še dobila, drugače bom pa potem dokupovala po potrebi.

< Sporočilo je popravil matejka81 -- 10.8.2006 12:39:15 >

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1756
10.8.2006 13:00:17   
krfjolca
Jaz imam večino oblekic 62. Čisto majhnih imam samo nekaj tetra in mako majčk, pa nekaj pajackov. A je res, da naj bi imel dojenček porodno težo podobno, kot sta jo imela starša? Če je to res, potem bo najin precej majhen, ker sva imela jaz 2800, mož pa 2900 g porodne teže ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
10.8.2006 13:05:55   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
A je res, da naj bi imel dojenček porodno težo podobno, kot sta jo imela starša? Če je to res, potem bo najin precej majhen, ker sva imela jaz 2800, mož pa 2900 g porodne teže ...

Pojma nima če je to res. Najin Miha se je rodil precej težji od naju, ki sva oba imela okili 3500, Miha pa je prijokal na svet z 4190 g.

Kar se pa oblekic tiče pa mislim, da sem imel samo nekaj bodijev in žabic čisto majhnih (56št.), bom pa res počas morala pregledat kaj imam. mislim, pa da je v večini bilo 62. Sej če ga iz porodnišnice prinesete v malo večjih cuncah ni panike, huje je, če so mu premejhne.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
10.8.2006 13:06:03   
Aja1
Jaz upam, da to res drži, da naj bi imel user posted image  podobno porodno težo kot njegova starša. jaz sem imela 3 kg moj pa 3,1 kg....to bi bilo kar fino. Sicer pa je zdaj ena moja prijateljica rodila fantka 4,7 kg in 58 velikega....uauuuuu, to je pa že pravi korenjak.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
10.8.2006 15:42:45   
Anonimen
Meni sta zdaj že na samoplačniškem UZ in na morfologiji rekla, da je otroček bolj majhen,...tako, da ne pričakujem velikanke user posted image . Upam, da me ne preseneti,...

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1760
10.8.2006 17:40:29   
Anonimen
Hojla!

Mi smo pa bili včeraj spet na pregledu, ginekologinja ( nadomeščanje mojega ginekologa) je bila zelo prijazna & razpoložena za čvek, pa še na hitrco mi je naredila ultrazvok, česar nisem pričakovala, saj sem imela le običajen pregled napovedan. Potrdila nam je, da čakamo malo pupiko! user posted image  Je rekla, da vidi eno malo žemljico tam med nogicami! user posted image  

Dobila sem tudi injekcijo, saj sem Rh negativna, drugih posebnosti pa ni bilo.

Sem pa imela prejsnji vikend slabo izkušnjo, saj sem sredi ulice skupaj padla, na srečo je bil moj zraven, da me je ujel in nisem padla po tleh. Sem potem cel dan doma počivala, ko pa je mala začela brcat sem si pa na veliko oddahnila, saj sem se bala, da ne bi bilo kaj narobe z njo. Prvikrat v življenju sem omedlela in upam, da tudi zadnjič, res zelo neprijeten občutek.

Še 14 krat v sluzbo, potem pa dopust in porodniška!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1761
10.8.2006 18:18:37   
Monika79
ah potem pa je najboljše, da res ne pretiravamo pri nakupu cotk majhne številke, samo kako so zlate te majhne številkice user posted image  joj so tako sladke in se vedno zamislim, da bo najino dete takoooo miceno user posted image user posted image user posted image  bomo novembra videle punce, kake user posted image  bomo rodile user posted image user posted image

Muca maca ti si že dobila to inekcijo ker si rh-, jaz jo dobim konec avgusta, ko bom v 28 t, dobimo še tudi po porodu to inekcjo a ne? ali sem kaj zamešala? user posted image
in seveda muca maca, da ne pozabim čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

kdaj pa se naj bi pravilomo začelo hoditi v materinsko šolo?
ene jo že obiskujete a ne?

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
10.8.2006 20:36:08   
Anonimen
@Monika79:

Jaz sem zdaj v 29. tednu, in ja v primeru, da ima user posted image  + Rh faktor, potem mora ta dobiti injekcijo. Vsaj zdi se mi, da je tako, ne vem čisto točno kako in kaj je z tem, če sem odkrita.

Jaz grem prvikrat v šolo za starše v začetku septembra. Veliko žensk mi pravi, da sploh ni pametno hoditi tja, ker te tam samo prestrašijo. Mislim, da bom vseeno šla, seveda bo šel moj z mano.

Lepo bodite punce! user posted image

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1763
10.8.2006 20:39:43   
Anonimen
Muca maca jaz hodim že zdaj v materinsko šolo, ker kasneje bi morala hodit sama zdaj pa z mano hodi prijateljica.
Mene so prav pomirili s tistim filmčkom zadnjič o porodu, ne vem no user posted image . Res je rekla, da je to en tak zelo lep in "normalen" porod, ampak so me pomirili, tako, da se ne bat,...mislim, da te ne bojo prestrašili.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1764
10.8.2006 20:47:03   
Aja1
Jaz bom šla pa v materinsko šolo v septembru. Sem hotela it ta mesec, pa sem prva predavanja zamudila. Sicer pa grem septembra tudi na predavanje za EA v Nm. Upam, da bodo kaj lepega povedali. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
10.8.2006 21:54:35   
Monika79
jaz imam tako PDP tukaj med zadnjimi, tako, da imam še ziher čas za mateinsko šolo, samo tudi mislim, da se bo nekje v sredini septembra začelo ali proti koncu user posted image  jaz pa mislim, da bom vseeno šla, da vsaj vidim kaj bodo tam pametnega povedali, sem tudi slišala, da imajo v enih materinskih šolah "baje" krute izjave, tako, da jih itaš še bolj prestrašijo, kot že so user posted image  pa saj nam je itak vsem jasno, da sam porod ne bo kot da bi šel na sprehod user posted image  a ne?

tako, da noben user posted image  ne bo noter ostal user posted image user posted image

bo že šlo a ne punce, tukaj se bomo novembra hraborile in rojevale kot po tekočem traku user posted image user posted image

nočka user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
10.8.2006 23:22:15   
krfjolca
Pol se bomo pa počasi preselile pod forum Dojenček user posted image  pa čvekale naprej user posted image
Teme za čvek ne bo zmanjkalo. Če že ne dojenčki, nam bodo potem živce kravžljale taaaaščeee user posted image .
Moramo izkoristit še tele 3 mesece, ko nam še ne grdo tako zelo na živce ... user posted image

A mislite, da bo v soboto okrog 9ih zjutraj ful gužva na Ljubelju? Bi šla rada do HMa ...
Me Euri tiščijo ... user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
11.8.2006 8:23:56   
kaja11
Dobro jutro srečke nosečke!! En dan me ni pa že fuuuul zamudimuser posted image .... same čveke.

Urban se je rodil velik 50cm in so mu bile tudi oblekice št. 56 velike. V prvih 6 tednih je zrastel 6cm.... pa smo vseeno št. 56 uporabljali kar cca. 2-3 mesece.  Mi smo po porodu kar nekaj oblekic št. 56 kupili. So mi pa celo nosečnost napovedovali velikega otroka.... rekli so da je 2-3 tedne večjiuser posted image . Kaj pa vem.... mogoče je na koncu nehal rasti, ker ga je skrbelo za mamiuser posted image .

Tudi jaz sem imela včeraj G in mi je dala Magnezij in Boscopan za otrdevanje. Zaenkrat je vse v redu (maternični vrat dolg in zaprt), sam ne more pa z gotovostjo reči, da je to otrdevanje čist nedolžno. Čez 14 dni imam ponovni pregled. Aja, rekla je še, da moraš postati pozoren če ti trebuh otrdi več kot 4x na uro.

3D UZ imam pa v ponedeljek... KOMAJ ČAKAM.... me prav zanima komu je moj podnajemnik podobenuser posted image .

V Lj je naslednja materinska šola šele konec septembrauser posted image ... poleti nimajo nič. Očitno se bom kotalila do tja.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
11.8.2006 10:06:30   
Anonimen
Boscopan
Meni ga je tudi prejsnic predpisal in rekel, naj jemljem tri na dan po potrebi. Sedaj pa ne vem tocno, kaksna potreba naj bi to bila. Jaz ga vsekakor se nisem zacela jemati... ne morem ga pa nic vprasati, ker je trenutno na dopustu, naslednji pregled imam pa cez dva tedna.user posted image

šola za starše
oziroma predporodna priprava je v Ljubljani 4. septembra in ne konec meseca. Jaz bom zagotovo tam - domnevam, da se vidimo, kajne?

(odgovor članu kaja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 1769
11.8.2006 10:52:15   
kaja11
Seenamojca.... Meni je G rekla, da naj Boscopan vzamem če otrdevanje postane boleče, podobno menstrualnim krčem...
Termin sem si pa očitno narobe prepisala.... mogoče za leto 2005user posted image .... in ja, vidimo se user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
11.8.2006 11:18:04   
krfjolca
Hm, vidim da vas bo precej v Ljubljano šlo na šolo. Bom premislila, če bi šla še jaz tja, da vas malo vidim user posted image . A za Kranj ni nobene interesentke?

Ponavljam vprašanje: a mislite, da bo v soboto zjutraj gneča na Ljubelju? Ali mogoče zaradi vremena ne bo sile? Ful me ma, da bi šla, pa se mi res ne da po tistih ovinkih cijaziti 3 ure ... user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
11.8.2006 12:26:33   
andrejka
hej mamice !!!!!

Imam vprašanji:

--Kdaj se je treba prijavit za šolo, ki se začne 4. septembra v Lj? Če se prijavim 22.8., ko grem itak po inekcijo Rogham, bo uredu al morm že kej prej poklicat?

--A je še kera mogla tok letat za to inekcijo Rogham? Jest bom mogla 21.8. it na center za transfuzijo(oziroma tja nekam-zraven porodnišnice), dat pregledat kri. Čez dan ali dva nazaj po izvide in inekcijo. Pol morm pa s to inekcijo letet v svoj ZD, da mi jo tam zapičjo v tazadno. user posted image  Al ste ve šle lepo do gin. pa vam je to spedenou?

Upam, da vam paše malo bolj hladno vreme, ker tista vročina je bla pa že prehuda.
Hvala, verjetno se bomo videle v šoli, če se bomo pa prepoznalae pa ne vem.
Upam, da majo dovolj prostora za vse nas.....user posted image user posted image

Andrejka  user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
11.8.2006 15:45:59   
Anonimen
Meni so na soli za zgodnjo nosecnost rekli, da se sploh ni treba prijavljati, naj kar pridemo. Jaz bom se vseeno prej malo poklicala in se najavila. Sicer pa - ce prav razumem njihove letake - sta itak ze v ponedeljek dva tecaja, potem se pa razdelimo v tri. Ni vraga, da ne bo dovolj prostora za vse nas!

Kdaj pa boste kaj hodile? Jaz bom verjetno sla na tecaj ob 18/18:15h, ker sem prej v sluzbi user posted image

(odgovor članu andrejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1773
11.8.2006 17:23:55   
majas
Halo punce...
jaz pa sem  danes spet čist presekirana...zjutraj dobim njprej pošto da si naj pridem po delovno knjižico ker še nima dokumenta da imam podaljšano bolniško in je preteklo 7dni pa mi že grozi!!! Pa sem klicala na ZZZS pa je rekla da samo čakajo nakarton in da bo zdaj ona vse uredila...ja se vidi da je zdravnik na dopustu in je že vse narobe! user posted image

In potem, se peljem po moža v službo...zunaj dež...kar na enkrat se pred mano ustavita dva avta, jaz sem za
čela bremzat in ... prepozno brezme sploh niso prijele pa sem lepo nabasala... tko sem se prestrašila...in spet jok..pride mož in seceda, najbolj je pomemben avto- ne jaz...samo koliko bo stroškov z popravilom in zavarovalnico... meni je tak težko kar skos jokam... bogi moj user posted image .. user posted image pa saj nisem jaz kriva...manj mamo denarja bolj me vsi zafrkavajo... lahko je mož srečen da je z mano vse vredu, ampak neeee samo avto...eh ...

Tudi jaz bom začela hoditi v šolo za starše septembra...ah zgubila sem voljo do vsega... samo še mojuser posted image je edino kar me veseli

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
11.8.2006 17:30:41   
melita73
Pozdravljene. Čeprav vas redno berem, sem za pisanje pravi lenuh. Vidim, da vas večina ze hodi v MŠ. Zanima me, a bo katera šla v Postojno. Baje da je tam super.
Kaj pa vozički, ste ze kupile oz. zbrale. Midva imava ogledanega Jane slalom pro (upam da sem prav napisala), zdraven se lahko dokupi zimska vreča, ki nam bo pomoje prav prisla, saj bomo rodile v takem času. Kakor sem brala, je to super zadeva, saj je otrok lepo pokrit.
Oblekic pa nisem še nič nabavljala, ker ni po rtgovinah še nič debelejših stvari. Bo treba se malo počakat, da dobijo nove kolekcije.
Še vse hodite v službo? Jaz delam v šoli in bom doma do konca oktobra 2007. Sicer bi zaradi počutja lahko šla 1. septembra delat, ampak me je ravnatelj prosil, če bi se dalo, da bi bila doma, ker je zoprno, da se vsaka dva meseca učiteljica zamenja. Ginekologinja je rekla, da ni problema, tao da bom kar doma, nogoče bom samo kaksno podaljsano bivanje kdaj vskočila, če bo kriza.
Ravnokar me je klicala kolegica, ki je rodila 14 dni nazaj in se sedaj ne morem prit k sebi. Njen sinko je bil težak 4950 in velik 60 cm. Upam, da moja hčerkica ne bo taka velikanka.
No, naj bo dovolj za danes. Bom poskušala bit malo bolj pridna tudi s pisanjem.
Lepo se imejte kljub dežju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......