|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
6.8.2006 19:54:03   
krfjolca
Small world, kaj :)
In to virtualni ... user posted image

Ja, mami je učiteljica slovenščine. Te je morda učila?
Jaz imam ginekologa Riznerja. Sem zadovoljna, ker je dober zdravnik, menda eden naboljših. Je pa zoprno, ker ga nič ne moreš vprašat. Bolj tiha voda, če ti že kaj pove, pa tako potihem zamomlja, da komaj razumeš user posted image . Vseeno bolje tako, kot pa kako prijazno čveko imet, ki te ne pozdravi, ko je kaj narobe ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
6.8.2006 20:00:59   
danaja1
Ja res small:)))) Ne me ni učila, sem bila pa sošolka od Urše Lapajne, tvoje sosede. Ja Rizner je res dober, sam kot praviš samo tiho je in momlja, če ga pa kaj vprašaš te pa še nadere. Ampak jaz od zdravnikov pričakujem strokovnost, kar imata definitivno oba.
A beby kaj dost brca? Moj veliko. A imaš že kakšno izbrano ime, a sploh veš kaj bo?
Lp

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
6.8.2006 20:02:44   
Aja1
Krfjolca....lepa nevesta. V katerem tednu je slikan trebušek?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
6.8.2006 20:05:19   
krfjolca
Sva vprašala, ja, čeprav ni bilo potrebe, ker sva 100% vedela, da bo fant. Izbrala sva pa ime Anže.
Mimogrede, v profilu si popravi spol, ker imaš znakec za moškega user posted image

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
6.8.2006 20:06:23   
krfjolca
Pred pol ure je slikan user posted image
Se pravi ... 26. teden.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
6.8.2006 20:08:06   
majas
 jaz sem dala zdaj slikico v album...čisto sveža sem se kar z to kamero na računalniku slikala, sicer bolj slabo ampak OK user posted image

Sem se malo prej vrnila iz sprehoda po portorožu in polizala en veliko kepico sladoleda ,,, user posted image user posted image

so se začela spet brcike nevem zakaj je bila zdaj dva dni tako umirjena in nežna z brcikami user posted image se pri kateri tudi to zgodi...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
6.8.2006 20:36:51   
Aja1
Sami lepi trebuščki user posted image user posted image user posted image ...od nobene ni še full velik. No, jaz sem si tudi zdaj slikala trebuščka (kar s kamero, zato bo tudi malo slabša slika), jutri pa bom to poskusila spravit v album (če ni preveč zakomplicirano). user posted image

Majas, tudi mene moja sploh ne brca močno...no, čutim jo že, ampak ne tako, kot nekatere, ki pišejo, da jih kar bolijo brcike. Moja user posted image  je full nežna. Še to jo čutim samo kadar ležim in se umirim.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
7.8.2006 9:33:50   
kaja11
No pa sem nazajuser posted image  Tale mesec na morju je tako hitro minil.... občutek imam kot da smo šli pred enim tednom. Pa ta vremeuser posted image .... kr neki.
Na morju je bilo tooook fino, ful mi je pasal sonček, plavanje.......

Matr imate majhne trebuščke.... sem se kar malo zasekirala ko sem slike gledala. Na morju so mi vsi govorili, da imam majhen trebuh... zdaj pa vidim da sploh ni res.
Drugače je pa tale moj podnajemnik čist podivjan. Največji žur je brcanje v poln mehur.... mu bom že dala vetra ko se spoznavauser posted image .

Matejka81 iskreno sožalje. Sploh ne vem kaj naj ti napišem..... čisto sem bila šokirana ko sem prebrala..

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
7.8.2006 9:38:36   
urška76
Joj punce kaki lepi mali trebuščki. Bomo mi tud popoldne našega slikali. Če me ne bo spet vse nekam dol tiščalo in ne bom za nikamor. Se mi zdi, da bo potrebno mal več počivat. Včeraj sem si manj kot pol ure vzela in se mi je kar krepko poznalo. Pa danes me je ene dvakrat prav svinsko v hrbtenici  (trtici-tam nekje) zabolelo. Upam, da bo počitek prinesel kaj koristi. danes ko sem cel dopoldne sama, bom izkoristila čas samo zase.  Še dobro da sem doma. se mi zdi da sem zdaj vsaj upravičeno na bolniški, ne samo zaradi delovnega mesta. Mi je včasih kar smotan, pri Mihu pa sem delala do konca.
Kaja dobrodošla nazaj v sibirijo user posted image  Sej se boš navadila, da je v Lj sam eno stopinjo več kot na islandiji. user posted image  No vsaj prejšni teden en dan je bilo tako.
Pridno božajte trebuščke.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
7.8.2006 10:01:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kaja11

Matejka81 iskreno sožalje. Sploh ne vem kaj naj ti napišem..... čisto sem bila šokirana ko sem prebrala..

Hvala Kaja user posted image , saj sploh ni kaj reči,...user posted image

(odgovor članu kaja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 1685
7.8.2006 11:04:10   
tejkaz
zivjo
sicer sem decembrovka vendar imam eno vprasanje. cez tri tedne se poročim in takrat bom noseca priblizno toliko kot ste ve sedaj. zanima me kaksne trebuscke imate. zaradi obleke namrec. imamo majhen problem ker ne vem kje naj obleko razparamo. po hrbtu ali ob strani. torej, noseca sem 23 tenov in se mi je zaenkrat obseg okoli trebuha povecal za 6 cm. ko se porocim bom noseca 26 tednov. koliko cm bom pridobila. hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
7.8.2006 11:11:26   
Anonimen
tejkaz, nekatere smo ravno včeraj dala v albume slike naših trebuščkov user posted image , tako, da poglej malo po albumih, ali pa poišči na netu kaj, npr. v googlu slike trebuščkov, ki so v takem tednu,...se pa zagotovo vsak trebušček razlikuje od drugega.

(odgovor članu tejkaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1687
7.8.2006 11:47:57   
tejkaz
nekot ne morem pogledati v ta album. napise mi kot da je nekaksna napaka. na netu sem pa ze tudi iskala in so trebuscki ogromni. no res je da je velikost razlicna. ni pa greh vprasati. lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
7.8.2006 11:52:43   
Aja1
tejkaz, meni so do 26. tedna ni skoraj nič poznalo (jaz sem že opazila razliko, ostali pa ne - čez obleke se itak ni videlo nič, da sem user posted image ). Se mi pa zdi, da zdaj najbolj raste (sem v 28. tednu). Zdaj opazijo trebuščka tudi že ostali.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
7.8.2006 12:41:54   
kaja11
Tejkaz.... v 22t zobozdravnik sploh ni opazil da sem noseča. Ful se je začudil ko sem mu povedala. Danes v 27t  se pa na kilometer vidi. Obseg trebuha imam 84cm..... sam ta podatek ti nič ne pomaga, ker ne vem kolk sem imela na začetku. Po moje tam okoli 65cm... mogoče malo več (zimska zalogauser posted image )

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
7.8.2006 13:06:02   
krfjolca
Meni se ni nič poznalo do 21. tedna. Potem je pa trebuh kar eksplodiral. Se mi zdi da me je vsak dan več. Poročila sva se v 20. tednu - pomojem je mali uslišal moje želje, da bi mi bila obleka prav, pa se je lepo potuhnil user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
7.8.2006 19:08:29   
majas
Tudi meni se je komaj zadnji teden povečal malo bolj trebušček...včasih ga je manj, zvečer pa je najbolj izrazit...

ravnokar sem imela generalno kuhinje,,,sem zdaj tako izmučena da kar joj, nogice bolijo. Pa zdaj počivam za rač. ker moj mož spi in imam mir user posted image me pa čaka še jutri generalka celega stanovanja, mi pridejo v sredo starši na obisk pa potem mora biti čisto, da ne bo mami spet-joj kako si malomarna ampak bo rekla, o kako je moja hčerka pridna, ko si bila še doma nisi bila tako pridna pri čisščenju user posted image hihi...to bo sem še vedno lena...ko pride dan pa sčistim vse...user posted image

mi imamo sonček tako da je prav lepo...
pridkane bodit...papa***

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
7.8.2006 19:33:45   
Aja1
Evo punce, sem si zrihtala album. Slike so malo slabše, ker so slikane s kamero.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
7.8.2006 20:32:46   
urška76
Zdej sem pa tud jaz moj trebuh dala not v album. mojemu se lahko reče trebuh proti vašim trebuščkom. Sploh nisem vedela, da je že tako velik, dokler nisem slik videla. Nič čudnega, da me na nos vleče.user posted image
Če ma katera preveč energije za pospravljat, lahko tud k meni pride. Sem celo popoldne preležala, da sem zdaj popoldne lahko mal okoli letala. No sej v bistvu sem šla samo do sestre po ene knjige, ki jih moram vrniti v knjižnico. Pa naš mali gre tako rad tja, je nor na bratranca, ki ima 11 let več kot on. user posted image  še dobro, da se nečaku ni odveč igrati z enim malim pobalinom.
Zdej sem pa spet lačna (pa sem ravno po večerji). Bo treba kar še malo po RR skakat, da se ne bom spet nažirala. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
7.8.2006 21:20:20   
krfjolca
Luštni bušiji user posted image user posted image

Mene danes spet dolgčas baše. Dopoldne sem šla še malo po nakupih in pustila 10 jurčkov v DMu, 6 v Babycentru, 5 pa na internetu (sem pa tja kako luštno rabljeno cunjico zagledam, pa kar kupim).
Dovolj za ta mesec. Saj je kar fajn, da se malo porazdelijo stroški na zadnje mesece.
Zdaj je pa skrajni čas, da mi kupijo previjalno, da bom imela kam spravit vse to :)))

No, potem sem šla mimogrede malo v službico, nato pa domov dolgčas past. Nimam več kaj počet, vse je že pospravljeno, popucano, zgloncano, oprano, speglano ... user posted image  Tako da sem se lotila hladilnika in pospravila vse sadje in zelenjavo, s katero me zalagata tašča in moževa stara mama. Sem imela že toliko bučk, kumar, paradajzov, paprik in jabolk, da je bilo treba nekaj narest, ker nič več v hladilnik ne gre.

Tako da sem naredila ogromno kastrolo omakice za testenine, ta bo šla zdaj po posodicah v skrinjo, iz jabolk pa sem spackala eno mnjami pecivo s kokosom.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
7.8.2006 21:56:06   
urška76
Krfjolca sej pravim, če ti je dolgčas, pa maš energijo za pospravljat se priporočam. user posted image  Pa spotoma lahko tud pecivo prineseš za probat. Bom vse pojedla, pa še kaj zraven. Zdej mi je moj dragi naredil še čokolino, da ne bom shirala od lakote. Pol se pa čudim, da mam tak velik trebuh. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
7.8.2006 21:57:47   
Anonimen
U, pridne ste,...vse nekaj pospravljate,...Mi smo pa danes dali stran nekaj elementov iz moje sobe, je klicala prijateljica in je njen fant že danes vse odpeljal user posted image , tako, da zdaj še samo pobarvamo, nekaj malo obnovimo, poličke,...pa bo skoraj že pripravljena soba za najino princesko user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1697
7.8.2006 23:08:42   
danaja1
Kakšni luštni trebuščkiuser posted image user posted image user posted image  Urška ja tvoj je kar ogromen, verjetno ker imaš že enega aneuser posted image
Aja tebi se pa komaj kaj poznauser posted image user posted image  No, no sej bo zrasel. Jaz sem v 24 tednu, pa sem šla dons do trgovine, pa se prodajalko nekaj pogovarjava in pravim da sem noseča, je tako pobulilauser posted image user posted image user posted image user posted image  kao a si ti resna. Če oblečem nenosečniške hlače ali kaj podobnega, zgleda samo kot da sem malo debela v trebuhuser posted image user posted image
Nimam pa fotoaparat, sem ga posodla sestri za na morje, ko se vrne, bom tudi jaz slikala mojega buhija, tako da bo cela zbirka avgustovskih trebuščkov...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
8.8.2006 7:37:35   
Monika79
halo so-user posted image

Sem si malo ogledala vaše trebuščke, pa moram rečti, da sem kar krepko za vami (mislim po PDP), pa me je kar veliko proti vam user posted image user posted image  sicer sem sedaj v 24 t in 3 dni, slikca je iz 22 t (sem že dala v album), se še nisem uspela slikati user posted image
Sedaj pravzaprav tuhtam, če se je mogoče moja G zmešala in nosim dvojčke user posted image user posted image  glede na moj trebuh user posted image

Kot vidim že veselo kupujete za svoje user posted image , mora biti zelo fajn a ne? midva še zaenkrat nič ne kupujeva, ker vse cotke praktično dobiva, tako, da grem ta vikend mogoče po njih, da malo pogledam kaj bom lahko vse dobila in takrat pa greva veselo na delo user posted image user posted image  takrat pa me bo težko ustaviti z nakupi user posted image

uživajte

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
8.8.2006 8:17:20   
kaja11
Dobro jutro!! A se ni fino s sončkom zbuditiuser posted image

Aja1... to sploh ni trebuhuser posted image , počakaj da mojega slikam. Imam slike tudi iz prve nosečnosti.... na koncu sem imela 100cm okoli pasu, kar sploh ni veliko.... samo v teh tednih sem pa vseeno imela 2x večjega od tebe. No vsaj za strije se ti ni treba batiuser posted image .

Urška76.... temu se reče trebuh... tam nekje svauser posted image . Monika79... lepo nama sledišuser posted image

Mene pa zadnje dni tako zgaga matra... očitno bo moj mali lump imel dolge laskeuser posted image .
Včeraj zvečer sem pa skoraj v porodnišnico šla. Zadnje dva dni mi skos trebuh otrdeva (a še kakšni), saj lumpa lepo čutim, samo teli krči so pa že prav zoprni. Pol sem pa nekje prebrala, da je normalno če imaš do 10 krčev na dan.... jaz jih imam toliko v dveh urahuser posted image .  Bomo videli v četrtek na pregledu. Mogoče je od stresa....

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?