|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
8.8.2006 8:50:36   
Aja1
Meni pa se sploh ne zdi moj trebušček tako majhen user posted image  Sem šla še enkrat slike gledat in mislim, da imava s krfjolco kar podobnega user posted image . Ravno zdaj sem gledala še moje slike in mogoče se tam res malo manj vidi, kot je v resnici...ko sedim, je kar velik (se ga kar dobro opazi). No, sicer pa saj je vseeno....ene večji trebuh, ene manjši....vse pa notri otročke user posted image user posted image user posted image

kaja11, dej si v profilu spremeni spol....označila si, kot da si moški user posted image

Glede otrdevanja trebuha pa tole...tudi meni se to dogaja. Res neprijeten občutek. velikokrat mi otrdi tudi takrat ko počivam (gledam tv). Tudi jaz imam v četrtek G in ji bom omenila to. Upam, da je to normalno...čeprav je moteče.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
8.8.2006 8:58:01   
krfjolca
Kaja 11: jaz sem imela tudi prejšnji teden en dan tako pogosto otrdevanje. Se mi je res zdelo, da se ritmično pojavlja - na 5-10 minut. Me je tudi že začela malo panika grabit. Verjetno sem bila preveč aktivna tisti dan, pa še magnezij sem pozabila vzet. Pa se je drug dan popolnoma umirilo. Zdaj se mi pa ene 3x na dan zgodi. Pomojem, da če ni bolečine zraven, ni nič narobe. Vseeno pa več počivaj - in to leže, ne sede za računalnikom. (jaz imam laptopa kar na mizici za zajtrk v postelji, pa uživam user posted image )

Ah ja - cunjic imam pa jaz že polno omaro, ker mi jih je svakinja dala za dojenčka. Ampak kaj, ko mi pa nič ni všeč user posted image  Moj Anže že ne bo ves čas v spranih in razvlečenih bodyjih, ko pa je toliko luštnih cunjic. Vsaj teh par let, ko ga še lahko komandiram, kaj naj obleče, moram izkoristit user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
8.8.2006 9:02:43   
Anonimen
user posted image  Še dobro, da jaz pričakujem punčko user posted image , ker ne vem kako bi se znašla s temi fantovskimi cunjcami user posted image ,...jaz sem bolj za sweet stvari,...roza barve po možnosti, z micenimi rožicami,...lepimi vzorčki user posted image , ma ja, saj vem,...user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1703
8.8.2006 9:23:25   
kaja11
Aja1.... a veš da so mi spol kar sami določili user posted image . Kaj pa vem... mogoče imajo pa prav. Sem že uredila.

Joj... na magnezij sem pa čisto pozabila, ga moram kupiti. Zdaj bi bilo pa res še prehitro za lumpa da bi ven pokukal.

Krfjolca.... tudi jaz sem v prvo nekaj dobila, vseeno sem si pa tudi veliko kupila. Boš videla... malčki rabijo tako veliko stvari, da boš tudi rabljenih bodijev vesela. OK, tiste začetne stvari (prve pol leta) imam od Urbana skoraj nove... nič ni bruhal, tako da zadeve niso nič zaflekane, razvlečene.... Od pol leta naprej je pa druga zgodba... tud po 5x na dan ga boš preoblačilauser posted image  (najmanj). Jaz sem mu neglede na dobljene stvari dosti kupila (za lasten gušt), uporabljala sem pa vse. V drugo bom pa počakala, da vidimo kaj bo. Tudi če bo spet fantek mu bomo nekaj novih stvari kupili.... ne more revež samo v starih cotah živetuser posted image .

Danes je z otrdevanjem bolje.... upam, da me ne bo v četrtek prestrašila. Pred enim mesecem je bil mulo še čist visok, maternični vrat dolg,....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
8.8.2006 9:29:14   
kaja11
mATEJKA81.... men se je pa v prvo čist strgal s temi cunjami (v bistvu me še zdaj drži) .... vsa sreča da imamo fantka... za njih je na razpolago pol manj stvari. Če bi imeli punčko bi po moje na kruhu in vodi živeli... vse ostalo bi za cunje sfrčkalauser posted image .

Ne rečem da je pametno.... ampak taka pač sem.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
8.8.2006 9:32:01   
Anonimen
Kaja še predobro te razumem user posted image user posted image

(odgovor članu kaja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 1706
8.8.2006 10:00:33   
Anonimen
Punce, mogoce izpadem neumno, ampak tole vase otrdevanje trebuha... kaj tocno je to user posted image

Jaz nisem se nicesar takega zaznala, ampak tudi ne vem, kako bi to sploh opazila? Boli? Je neprijetno? Sicer trebuha ne tipam cel dan, ampak vecinoma je kar mehek - kaj pa vem, mehkejsi od recimo beder. Jemljem pa magnezij.

Ali je to spet kaksna taka stvar, da ne ves, kaj je, dokler te ne zagrabi? Potem je pa v trenutku vse jasno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1707
8.8.2006 10:04:45   
krfjolca
Meni so pa prav za fantke cunjice tako kjuuut. Nisem ravno pristaš roza barve, zato mi to še bolj ustreza. Tolk dobre frajerske cunjice lahko dobiš, pa tele trenerkice, pa kavbojke, pa moderne srajčke, pa pajacki ... Mi je zadnjič teta prinesla eno nafrfuljeno belo stvar, ki naj bi bila pajacek ... vsa volančkasta pa kičasta, pa kao unisex, ker je bele barve ... Aa, hvala lepa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
8.8.2006 10:05:57   
Anonimen
user posted image  ja ok, no, volančkov pa jaz tud ravno ne maram user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1709
8.8.2006 10:06:13   
krfjolca
Jaz sem najprej mislila, da se to otroček obrača, ker se nekako spremeni oblika trebuha, tudi kožo bolj zategne ... V bistvu je pa to krč maternice. Ne boli, je pa neprijetno, ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
8.8.2006 10:53:31   
kaja11
Seenamojca..v bistvu si prav povedala... ko se ti prvič zgodi točno veš zakaj gre. V bistvu ti stisne maternico, pa če se potipaš imaš trebuh kot kamen. Iz razgovora s prijateljicami sem izvedela, da so ti krči bolj pogosti v drugi, tretji,... nosečnostiuser posted image . Dokler niso boleči naj ne bi bili škodljivi.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
8.8.2006 11:09:37   
majas
Ah kako različne imamo bušije...user posted image zdaj sem posesala in gor obrisala in posteljo peoblekla, pa sem tako utrujena.. še me čaka kopalnica in in prah na polici potem pa spet malo pčitka-zanimivo da se mi je energija vrnila vsaj malo ker sem bila lena ko hudič user posted image ah ja...

Veste kaj sem včeraj prakticirala zvečer. Ugasnila sem vse luč potem pa sem z svetilko svetila v trebušček...kako je začela skakati in brcati-ji je mogoče bilo všeč ker se je premikala tja kjer je svetilo. Poskusite meni se je tako dopadlo user posted image   potem pa mojemu težim naj pride pogledat pa je bil rač. bolj pomemben..in mi reče da že pretiravam. Sem bila tako jezna in užaljena user posted image pa če jeto nekaj tako lepega..ah moški in raje komaj čaka da se rodi.... pa saj jaz tudi, ampak...saj vem edino ve me razumete kaj hočem povedati..

Nič dovolj počitka, da mi volja ne mine do generalne naprej....
papa***

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
8.8.2006 11:11:49   
majas
Ja pa še nekaj... katere magnezijeve tablete jemlete in kje ste jih kupile?

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
8.8.2006 11:29:16   
Monika79
tudi jaz še do sedaj nisem občutila tega otrdevanje trebuščka, pa vsi o tem tako na veliko govorijo, moj trebušček je vedno tako lepo mehak user posted image  pa tudi G mi ga vedno pretipa, pa pravi da je OK user posted image

Glede cunjic, pa so meni tudi full všeč take frajerske stvari, take kot je opisala krfjolca tiste srajčke so mi takooo všeč, se posebaj v teh modernih barvah, sem jih kar nekaj zasledila v taki veseli oranžni bavi, full dobre so bile - bi že kupila, samo kaj pa hočemo, če pa ne vemo če je bejba ali pa frajer user posted image user posted image  drugače pa mam nečakinjo, ki je dopolnila 2 leti letos, pa vse kaj je dobila za darilo, dobila popolnoma vse v roza barvi user posted image  sem vsaj mojo stran žlahte pregovorila, da naj punci v drugi barvi kupijo cunjo, če bodo kaj cotk kupovali, ker vedno tako zgleda, kot da je v istih stvareh user posted image user posted image user posted image  lušna pa je vseeno user posted image

Glede trebuščkov pa je itak tako, da niti 2 user posted image nista za primerjat user posted image  tako kot 2 user posted image  ne, samo jaz sem imela tak trebušček kot ga imata npr. sedaj Aja in Krfjolca v 16 tednu, tako, da bom na koncu res ogromna user posted image user posted image  meni osebno pa so vsi trebuščki full simpatični ali so veliki ali majhni.

Kaj vam tudi vsi tako na veliko in široko napovedujejo spol user posted image ? glede na trebušček in koliko si se zredil? user posted image  meni že gredo pošteno na živce user posted image

lp Moni user posted image  

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
8.8.2006 12:07:59   
krfjolca
Zato sem pa jaz raje vprašala za spol, ker sem bila tudi že sita teh ugibanj. Za vsak bonbonček, pa vsako kumarico, ki sem si jo zaželela, so bile takoj kake teorije.

Jaz jemljem Magnesol iz lekarne. Se mi zdi, da še najbolje učinkuje. Prej sem imela pa običajne šumečke iz drogerije.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
8.8.2006 12:25:28   
Aja1
Meni so vsi napovedovali po raznoraznih teorijah, da bom 100% imela fantka, tako, da sem bila potem še sama 95% da bo fantek, moj pa 100%. Ko sva bila na morfologiji, pa pravi G....ja, punčka bo.... midva pa oba oči na peclje....jaz pa potem v smeh, ker sem si res bolj želela punčko. Še vedno imam v ušesih stavek..."punčka bo". Nato je na naslednjem pregledu še enkrat preverila in potrdila punčko.  

Jaz pijem najraje kar donat namesto magnezijevih tablet (ker mi niso dobre).

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
8.8.2006 12:30:26   
Anonimen
Čvekice moje,...moram se vam zahvalit,...zahvalit zato, ker me tudi ve tukaj na RR držite pokonci, lepo čvekamo in se malo zamotimo, gledamo trebuščke in cotike za otroka, v glavnem meni to ful veliko pomeni, še sploh zdaj, ko veste v kakšni situaciji sem,...user posted image

No, en VELIK objem za vse vas user posted image , pa da bi prišli vsi naši angelčki zdravi na ta svet, za njih pa en VELIKuser posted image !
Rada vas imam babnce!

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1717
8.8.2006 12:52:34   
Aja1
Matejka81, ne rabiš se nam nič zahvaljevat, ker smo itak vse tukaj gor prostovoljno in z veseljem beremo in pišemo na forum. Meni je zdaj to postalo del življenja...nujno moram vsak dan malo prebrati forum, kaj napisati...malo počvekati z vami user posted image . je res fino, ker smo vse v podobni situaciji in se veselimo naših user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
8.8.2006 13:29:02   
kaja11
Matejka81..user posted image  še zate.... po moje ga ti najbolj rabiš.

Meni so v prvo vsi napovedovali fantka.... pa še prav so imeliuser posted image . V drugo mi pa sploh nič ne napovedujejo. OK, tašča je rekla da bo punčka..... ker mi je bilo ful slabouser posted image .... sam to je bol želja k napoveduser posted image . Po moje so prvič vsi okrog bolj navdušeni in se ukvarjajo s temi forami.... drugič je pa bol "a že spet???, no fino!!" in se noben z napovedmi ne ukvarja.

V enem hrvaškem časopisu sem prebrala, da imajo lepi starši 26% večjo možnost za prvo punčkouser posted image .... cela zadeva je bila utemeljena s tem, da je za punčke pomembo, da so lepe..... s tem imajo večjo možnost za partnerja,..... ljudski rod se nadaljuje. Skratka, midva z mojim user posted image  sva grda k user posted image  ker imava prvega fantkauser posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
8.8.2006 14:00:36   
majas
matejka tudi jaz ti vračam objemček ne enega kar tri da bom zmagala, user posted image jaz verjamem vate in vem da boš dovolj močna in boš premagala tisto tesnobo v sebi...in ko se bo rodila tvoja pikica bo spet v tvoje življenje posijal sonček...
saj jaz tudi nevem kaj bi brez vas, ko ste bile vse na dopustih in je se je tako malo čvekalo mi je bil pravi dolgčas... 

Jaz pa zdaj jem lubenico....sem zaključila pospravljanje zdaj pa kuhat-oh joj...user posted image sem utrujena, ampak ko pogledam kako je vse čisto pa sem zadovoljna...

Potem sva pa midva z možem prečudovita lepotca ker bova imela punčko.hihi to pa je vraža ni kaj...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
8.8.2006 15:49:47   
krfjolca
Hja no, midva tudi ne spadava med lepotce, torej je očitno res, kar pravijo user posted image
Se tolažim s tem, da če že nisva lepa, sva pa huronsko pametna, ni kaj. user posted image

Jaz sem pa tja do 13ih malo brala, potem me je pa takoooo zmanjkalo, da sem smrčala do malo čez 3, ko je prišel možek (jasno, če pa berem Kovačičeve Prišleke, pač po študijski dolžnosti user posted image ). Ves sestradan, jasno, kosila pa od nikoder ... No, zdaj je užaljeno popokal kufre in se spravil na fitnes. user posted image  Bo pa ob 6ih ko-čerja. Takle maš, če imaš lenobo/študenta za ženo.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
8.8.2006 16:07:44   
Monika79
tudi zate Matejka polno teh user posted image user posted image user posted image user posted image  in še nekaj rožic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je zelo vredu, da lahko čvekamo, pa izmenujemo mnenja, pa moram povedati, da sem se kar veliko zraven RR naučila, ker iz knjige je najlažje prebrati, praksa pa je druga plat a ne?

joj punce, mislim, da se nam bo še teh par mesecev tako hitro obrnilo, pa bomo že čvekale, kje je katero špiknilo, pa vsem bo že trebušček napoti, pa čepki se bodo luščili, pa voda odtekala ...... potem pa sledijo že slikice naših user posted image  namesto trebuščkov, te pa so najbolj sladke a ne? user posted image

sem tudi jaz brala o tem, da imajo lepi starši v večini primerov prvega otroka punčko user posted image  meni se zdi, da so zgolj to samo naklučja user posted image  pa seveda, da se malo zabavamo vsi po vrsti zraven  user posted image user posted image  zakaj pa ne user posted image

mene tudi vsi opazujejo, kaj dam v usta in česa se branim, potem pa so že vsi pametni, meni tudi vsi napovedujejo user posted image , ko pa kaka pametna spet pade, pa jim samo rečem, da se le naj zabavajo ob tem, pa da jim bo novembra vse jasno, oni pa še kar naprej user posted image user posted image  nič jih ne ustavi user posted image

bomo videli kaj bomo imeli novembra, pomembno je samo to, da bo zdravo, pa mi je vseeno če je user posted image  ali user posted image

kako pa ste kaj z imeni?
mate že kak seznamček?
oh pri nas bo pa hudo, ker mava z dragim zelo različna mnenja o imenih user posted image  ampak bomo  že nekaj našli user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
8.8.2006 18:56:35   
urška76
Ojla user posted image !
Kok je men dopoldan dolgcajt, ko moj prenosnika sabo vzame. Tud jutri bom brez. user posted image
Sem morala zdej na hitro pokukat, predno me mali odvleče stran. No ja, on bi še sam mal po tipkovnici tolkel.
Jaz sem si tud danes v lekarni kupila magnesol. Me je ponoči tak krč usekal v meča, da me še zdaj boli.user posted image
Mogoče sva pa midva vsaj malo lepa, ker bomo meli punčko v ta druge. Sicer pa ni panike, če sva midva grda, važno da je Miha lep. user posted image  Se je zaradi njega ena mamica v stolpnici (ne vem če je že mamica, zdaj enkrat mora mali pokukat na svet) odločila za otročka, ker je naš vedno tako priden in oh in sploh. Ja itak v dvigalu, če bi ga pri nas doma videla se nebi odločila za otroka.user posted image
Monika, vidva s tvojim si pa naredita vsak svoj seznam imen (po deset za vsak spol), potem pa ju primerjata, če se kaj ujema, drugače pa označita kaj je sprejemljivo za oba in potem določita, da za fantka izbereš ti naprimer, za punčko pa on. Seveda iz tistih sprejemljivih za oba. Pa ne preveč po forumu spraševat, kaj bi dala za ime, ker ima vsak svoj okus in vsakemu se zdi eno ime neumno, drugo pa božansko. Po navadi ravno obratno kot tebi. No midva imava že izbrano, samo bolj kot se bliža november manj sta mi oba všeč. pa sem bila 100%, da bom mela Špelo zdaj pa kar malo oklevam. Za fantka je pa itek on izbral in mu noben od mojih predlogov ni všeč, njegov mi je pa kar sprejemljiv samo... No ja sej v porodni lahko sama določim user posted image
Se pa prav bojim, da bo naši user posted image , če ji ne bo zrasel lulček, tašča kupovala kake nečičkane stvari. Sej so mi všeč oblekice, nebi pa rada da jo sam z roza stvarmi zasuje, pa kaki volančki tud odpadejo pri nas. Jo bo moral naš mal v roke vzet. user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
8.8.2006 20:51:37   
Aja1
A smo že kar malo zasvojene z računalnikom in forumom?! Jaz res ne morem več brez. Mi je fino, ker je ogromen vir informacij ...od nosečnosti do otrok.... 
Glede imen pa takole. Midva se nikakor nisva mogla zmenit za ime za fantka (njemu všeč čisto drugačna imena kot meni), za punčko pa sva enotna že pet let...že od takrat veva, kako bi ji dala ime. In ker naj bi bila res punčka, tudi naj ne bi bilo problemov z imenom (razen jezi me, ker sta dve v mojem kraju dali to ime...ampak kriva sem pa sama, ker sem ravno tema dvema prijateljicama tako povdarjala katero ime mi je všeč).. Ampak za čisto vsak slučaj se morava vsaj nekako zmenit za ime za fantka, da če naju slučajno preseneti, da ne bo potem pisalo na tablici deček. user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
8.8.2006 21:11:54   
Monika79
jaz sem sedaj že naredila moj seznam z imeni, tako, da imam polnooooooooo predlogov, me je že dragi vprašal, če sem pri pravi user posted image user posted image user posted image  pa jaz mislim, da morava imeti malo več izbire user posted image user posted image
Druge pa ziher ne bom spraševala za mnenja o imenih, ker mi je itak samo pomembno, da je nama všeč, a ne? drugače pa so tudi močna povpraševanja za imena, čeprav še ne vemo spola, samo nočem ne vem kaj o tem razpravljati, prav zaradi tega kar je napisala Aja, ker se je meni tudi to že zgodilo, pa me je skoraj kap user posted image user posted image  ženske kot ženske, malo preveč čvekamo in to je potem rezultat user posted image user posted image  

Moj stalen ritual je, ko pridem zjutraj v službo, najprej pregledam RR, da vidim kaj se dogaja in kaj je novega, ker če ni časa kaj za napisati, je vsaj treba nujno prebrati, da sem na tekočem user posted image user posted image  

tako novemberke prijeten večer in jutri se spet dobimo na čveku user posted image user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?