Monika79
|
tudi zate Matejka polno teh in še nekaj rožic meni je zelo vredu, da lahko čvekamo, pa izmenujemo mnenja, pa moram povedati, da sem se kar veliko zraven RR naučila, ker iz knjige je najlažje prebrati, praksa pa je druga plat a ne? joj punce, mislim, da se nam bo še teh par mesecev tako hitro obrnilo, pa bomo že čvekale, kje je katero špiknilo, pa vsem bo že trebušček napoti, pa čepki se bodo luščili, pa voda odtekala ...... potem pa sledijo že slikice naših namesto trebuščkov, te pa so najbolj sladke a ne? sem tudi jaz brala o tem, da imajo lepi starši v večini primerov prvega otroka punčko meni se zdi, da so zgolj to samo naklučja pa seveda, da se malo zabavamo vsi po vrsti zraven zakaj pa ne mene tudi vsi opazujejo, kaj dam v usta in česa se branim, potem pa so že vsi pametni, meni tudi vsi napovedujejo , ko pa kaka pametna spet pade, pa jim samo rečem, da se le naj zabavajo ob tem, pa da jim bo novembra vse jasno, oni pa še kar naprej nič jih ne ustavi bomo videli kaj bomo imeli novembra, pomembno je samo to, da bo zdravo, pa mi je vseeno če je ali kako pa ste kaj z imeni? mate že kak seznamček? oh pri nas bo pa hudo, ker mava z dragim zelo različna mnenja o imenih ampak bomo že nekaj našli lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|