|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
4.8.2006 21:42:08   
Aja1
Moja tudi brca user posted image . Mi je včasih kar smešno, ko se trebušček cel premika.

Kakšni so pa kaj vaši trebuščki? In popki? Moj trebušček je začel intenzivno rasti v zadnjem mesecu, popek pa počasi razteguje in vrhnji del se počasi že izboča....zgleda, da kmalu ne bom imela več popka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
4.8.2006 21:50:47   
krfjolca
Jaz sem še vedno v fazi, ko se ne ve, ali sem noseča, ali sem se samo zredila ... user posted image  Pa sem v 7. mesecu ... Nič jasno ... Je sicer izbočen, ampak prav nič nosečniški. Popek je še tak kot je bil, morda malce manj globok. Izbočil se mi verjetno ne bo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
4.8.2006 22:01:46   
Aja1
Pri meni so pa ta teden ljudje začeli ugotavljati, če sem noseča, ker se prvič oblekla nosečniške hlače in bolj ozko majčko, tako, da se je trebušček že videl. Sicer še ni velik, ampak v primerjavi s prej (sem imela trebuh skoraj da notr vdrt user posted image ) se že vidi razlika.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
4.8.2006 22:07:08   
urška76
Joj punce, blagor vama,ki nimata velikih trebuhov. Mene pa že na nos vleče. Pa očitno tokrat ne bom imela sreče in se mi bo popek izbočil. No nihče ne more zgrešit, da sem noseča. Brca me pa tud 100 na uro. Pa vedno me zvečer začne. Upam, da bo po porodu, kaj bolj mirno zvečer in ponoči.
Konc reklam, grem film naprej gledat. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
4.8.2006 22:16:16   
Aja1
Urška, gledam slikico tvojga Mihca in je prav simpatičen....prov luštkan fantiček.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
4.8.2006 22:40:46   
Anonimen
Jaz imam tud že kar velik trebuh popek pa upam, da se mi ne bo izbočil, ker imam drugač tud precej globokega.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1631
4.8.2006 23:00:36   
Monika79
user posted image user posted image  a o trebuščkih je debata? user posted image user posted image  moj je tudi začel intenzivno rasti in zgleda tudi pri meni tako, da dejansko popka ni več, ves se je raztegnil, tako, da se je že začel ven obračat, upam, da ne bo preveč očitno ven štrlel user posted image user posted image user posted image  pa kaj moremo, to pač dela mati narava user posted image user posted image  jaz če hočem, še lahko brez problema skrijem trebuščem (beri: zakrijem) tako, da mi ni za videt da sem user posted image , tako, da je še za 6 mesec trebušček normalno velik, no vsaj zdi se mi tako user posted image

tudi moj user posted image  je najbolj aktiven zjutraj, skozi dan tako ali tako, pa zvečer razgraja noter user posted image  najbolj pa je vesel (to seveda pokaže z brcami) ko jem sladoled in čokolado, takrat pa dobesedno podivja, je prav zanimivo user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
5.8.2006 10:23:32   
Anonimen
Jutro novembrke,...kako ste kaj danes? Kaj boste počele? Mi imamo v planu kar laufarijo danes,...gremo gledat za previjalne mizice (baje, da je v večini banjica že noter) tako, da ne bom rabila banjice za perilo kupovat user posted image , čeprav bi jaz raje tako, v kateri ni banjice, da bom imela več prostora. Otroka tako ali tako ne mislim kopat v njegovi sobici user posted image . Me je pa včeraj moj ata razkuril, ker je trdil, da smo že gledali previjalne mizice, jaz sem pa v resnici gledala samo posteljice, pa vozičke user posted image , mislim groza, kot, da če smo enkrat v trgovini je težko še kaj druga pogledat, bi mu morala  rečt, da grem gledat ne vem garderobne omare. user posted image

Kje je moj lubi, ki bi z veseljem hodil z mano po teh trgovinah user posted image user posted image user posted image
no, danes gremo potem še na pokopališče user posted image  user posted image user posted image user posted image , ah ja,... Pa nujno rabim neke komot čevlje za dež, če še misli dolgo bit tako bedno vreme user posted image .

Povejte kaj ste že od teh zadev previjalna, voziček, posteljica, košek ve nabavile?

Zvečer poročam, če sem kaj lepega videla, do takrat pa LP
user posted image

< Sporočilo je popravil matejka81 -- 5.8.2006 10:24:43 >

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1633
5.8.2006 11:23:35   
Aja1
Midva nisva še nič nabavila. Imava le tisto, kar sva dobila (ali za darilo ali pa na izposojo). Tako, da imava le previjalno miz (ima tudi banjico že zraven), stajico (to dvoje je na izposoji), stolček za hranjenje in kengurujček. To je vse, kar imava. Bo treba it enkrat kupit še posteljico in vse kar paše zraven....ptem pa enkrat še tiste malenkosti (kozmetika), oblačilca za začetek (nekaj jih imamo na izposoji),...

Matejka81, full mi je hudo zate in za tvojo hčerkico. Je pa tudi to veliko vredno, da imaš ob sebi ljudi, ki te imajo radi in ti stojijo ob strani....seveda pa nihče ne more nadomestit tvojega fanta in očka še nerojene deklice....ta bo vedno v vajinih srčkih. user posted image  Le pogumno naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
5.8.2006 17:22:37   
Nogavica
Glede trebuščka - ali bolje trebuha: jaz že kake 3 mesece ne morem skrivat, da sem noseča, ker je trebuh res velik glede na trajanje nosečnosti - mi vsi že od začetka govorijo, čeprav meni se zdi ful lep in sem zelo ponosna na njega user posted image . Si nalašč dam bolj oprijete majčke, da se bolj vidi. Tudi popek se je že nekam dvignil ali reztregnil (opazujem po brazgotinici od piercinga). Izbočen še ni, ampak dosti prostora več nima, da bi se raztegoval, razen da malo ven skoči.
Glede opreme in stvari za user posted image  : nimam še čisto nič, čeprav me že pošteno mika, da bi se vrgla v nakupovanje, pa me dragi drži nazaj, da naj raje počakava, da dobiva obljubljene stvari od znancev in potem kupiva, kaj bova res potrebovala user posted image . Kako so drage previjalne komode! Midva bova kupila kar en predalnik in nanj namontirala večjo ploščo, ki bo previjalna površina, potem pa jo bova spet odmontirala, ko je ne bova več potrebovala.

In še brce: trenutno je zelooo radodarna z njimi, ker mi že kake pol ure veselo razgraja po trebuhu. Drugače pa je najbolj aktivna zvečer in ko jem. Danes ponoči sva si ob 1h privoščili zajetno porcijo sladoleda - je bila tako vesela, da je bedela z mano še celo uro, da sem pogledala film do konca user posted image .

Lep dan vam želim!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
5.8.2006 18:12:49   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Urška, gledam slikico tvojga Mihca in je prav simpatičen....prov luštkan fantiček.

Hvala. Na tej slikici je bil star pol leta. Oči prav, da je po njemu user posted image . No sej jest se pa strinjam. Sploh kar se trmice tiče.user posted image

No mi imamo včino stvari, razen košare za v voziček, pa kaj za obleč bom še rabila vse od malega. namesto previjalne imava eno malo višjo omaro (tok, da komot previja tud moj dragi, ki ima 192 cm v višino, na njej pa imava eno malo večjo iverno ploščo oblečeno v peno in prekrito s plastičnim prtom. je prav fina, ker je dovolj velika za vse pripomočke, ki jih rabiš pri dojenču skoz pri roki. Pa tud naš veliki frajer ima še vedno dovolj prostora na njej. Smo se full razvadli in v skoraj vseh previjalnicah jamramo, ker imamo premalo prostora. user posted image
Matejka, če imaš možnost kupi previjalno brez banjice. predali in poličke ti veliko bolj prav pridejo,za vse tiste cunjice in krpice, pa kozmetiko.
Smo pa mi ravno s sprehoda ob Zbiljskem jezeru. me je prav presenetilo, koliko labodov je gor. Štela sem jih do 40, potem so se mi pa že zmešal, ampak jih je pomoje okoli 60 zihr. pa veliko mladih je vmes. Smo še eno vrečko hrane  kupili zanje in je naš prav užival, ko so štirje prišli zraven in so zobali tisto koruzo, ki jo je metal v vodo. No potem pa še na eno veliko čokoladno kupo, ki sva jo z Mihom skupaj jedla, pa je nisva pojedla. Nama je potem očka pomagal. Na pikico pa vsa tista sladkoba še ni vplivala. Upam, da mu ne bo ponoči ven udarla user posted image
Uživajte

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
5.8.2006 19:04:49   
krfjolca
Tudi midva sva šla danes v šoping. Sem kupila ene nosečniške hlače, pa malo sva se razgledala za pohištvom. Posteljico bosta kupila njegova starša, previjalno pa moja. Nama pa ostanejo flaškice, cuclji in plenice user posted image  No, pa še milijon drobnarij ... A mi lahko ena pove, kje je industrijska trgovina Tosame?

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
5.8.2006 20:30:27   
majas
Ojla!user posted image
konjčno ste se le malo razpisale...se vidi da je bilo slabo vreme ja. Tudi jaz sem se kar prerodila ko je izginila tista vročina v kateri sem še komaj dihala.
Tudi meni se je trebušček lepo povečal in tudi jaz oblečem samo oprijete majčke, da se ja vidi...mi je tako lep občutek. Brcike so tudi zelo aktivne...kar skos težim glej kako se premika, poslušaj-hihiuser posted image danes pa je nekam umirjena...čisto nežna-hm...pride kaki dan ne? Včeraj mi je tako vlekla popkovnico da me je kar bolelo...prav čutila sem bolečino v popku tako da sem se morala uležti, pa trebuh je bil trd-saj to ni nič hudega ne? Danes je že dobro...je očitno imela dan igranja s popkovino.

Jaz pa še nič ne nabavljam in kupujem...ker še vedno neveva kako in kje bova živela. V tem stanovanju kjer sva zdaj (v najemu= nad nami lastniki so začeli po 4ih mesecih tako težiti da groza. Mam kar naenkrat obiskov preveč, pa so samo starši prespali..tako da sem žalostna in nimam niti volje posteljice postaviti notri. Ah tako bi bila rada na svojem ... ali pa da najdeva boljše stanovanje, na tej primorski je to groooznooo!!!user posted image user posted image user posted image

Sem pa dobila kar dav vozičeka...ampak jaz nevem-oba sta mi tako grda user posted image nevem...pa vem da je zastojn, ampak rada bi imela lep voziček, pa moj tega ne razume-zakaj bi zapravljala...pa drugače nisem izbirčna, mi pač ni všeč...

joj sem se preveč razpisala...greva zdaj na en zvečerni sprehod mi je sladoled zapasal user posted image papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
5.8.2006 20:39:53   
Aja1
majas tud meni občasno otrdi trebuh. Baje je to normalno in če ni prepogosto (na 5 minut) naj nas ne bi skrbelo. Sicer pa ne vem, kako si to čutila, da se je user posted image  igrala s popkovnico, ker kolikor jaz vem, popkovnica ne gre od tvojega popka ampak od otrokovega do posteljice user posted image  No, ti bo še kakšna user posted image  kaj o tem povedala.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
5.8.2006 20:47:04   
majas
kaj res to glede popkovniceuser posted image jaz pa sem mislila da se igra s tem če pa mi je popek tako notri vleklo da me je res bolelo...hm...nevemuser posted image
Ah ja prva nosečnost...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
5.8.2006 20:50:47   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
A mi lahko ena pove, kje je industrijska trgovina Tosame?

Tosama je ob glavni cesti Lj-CE, na desni strani, če greš iz LJ oz. Domžal. Ne moreš zgrešit. Če prideš s Kranjske smeri pa reci in ti bom čist točna navodila poslala na ZS.Sam ne vem koliko se kaj splača tja hodit plenice in krpice kupovat. Kolikor so rekle druge uporabnice RR-ja se to v bistvu ceneje dobi v DM-u. Sama ne vem, ker sem jih dobila v dar, je bila pa ne tako zelo dolgo nazaj debata o tem na forumu Kaj potrebujem za novorojenčka

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1014556 

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=937190 
Evo sem našla dve debati. 
Majas ti pa res nimaš sreče, če te ne zafrkavajo v službi, ti jo pa kdo drug zagode. Upam, da bosta kako dobro stanovanje dobila, brez tečnih lastnikov, ki ti bodo v lonec gledali, kaj lahko kuhaš in kaj ne. K to da ti težijo zaradi obiskov, se men zdi glih tako, kot bda bi mi rekli, da rib pa ne smem pečt v njihovem stanovanju. Glede popkovnice pa jest tud ne vem, kako si ti to čutila. Verjetno si se sam mal nerodn izrazla. Sej te mora mal podrezat to malo bitje, da veš da je tu. Pa očitno se ti je prestavljala, pa ti je zato popek notri vleklo.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
5.8.2006 20:52:20   
Anonimen
No pa smo le nekaj našli, v Pikapolonici sem naročila posteljico+jogi in previjalno mizico user posted image .

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 1642
5.8.2006 21:00:30   
Aja1
Urška, hvala za uporaben link. Jaz bom verjetno plenice kupila kar v Rutarju (ker jih tako hvalijo...pa še cena je dobra).

Punce, katere plenice boste imela pa za dojenčka? Pamprs? Babylove,....? Jaz sem slišala, da so Babylove od DM full dobre in bom za začetek verjetno kupila en paket teh (za probo). Upam, da imajo tudi tiste najmanjše za novorojenčke.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
5.8.2006 21:01:39   
Aja1
Matejka81, katero posteljico ste pa naročili? Koliko je cena? Pa seveda čestitke za nakup user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
5.8.2006 21:23:22   
Anonimen
Aja kupili smo posteljico Laro cena je pa 37.490 user posted image  . Ja za Baby love sem tud jaz slišala, da so baje dobre, tudi jaz bom najprej poskusila s kakšnimi cenejšimi, potem, pa če ne bojo vredu lahko vseeno kupimo pamprske.

< Sporočilo je popravil matejka81 -- 5.8.2006 21:24:16 >

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1645
5.8.2006 21:28:01   
Anonimen
Saj drugače sem hotela Pio, pa se mojemu nikakor ni dopadla, ko sva jih šla enkrat skupaj gledat, zdaj pa mi je grozno kupit, ker vem, da njemu ne bi bila všeč user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1646
5.8.2006 21:35:50   
majas
O hvala to glede popka pa mi res ni nič jasno...le bolel je pa vsake toliko časa me še vedno zaboli, ah ja...
Joj jaz bi tudi že imela posteljico doma, že komaj čakam...bomo v septembru naredili akcijo user posted image
Jaz sem slišala da tudi Mullerjeve plenice zelo hvalijo...baje edine ki nekaterim ne premočijo ponoči!

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
5.8.2006 21:39:23   
Aja1
Sem šla pogledat katera je Lara....lepa posteljica user posted image . Meni je tudi Pia full lepa. No, sicer so si pa vse posteljice podobne. Najbolj jih popestri lepa posteljnina. Tudi jaz moram it enkart kmalu v lov za posteljico. Upam, da bodo kje imeli kakšno akcijo. Kupila bom pa belo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
5.8.2006 21:52:24   
Anonimen
Aja, ti boš tud imela punčko user posted image ? Kako ime si ji izbrala? user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1649
5.8.2006 23:03:30   
Aja1
Verjetno bo Neja. Kaj bo pa tvoja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?