|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
3.8.2006 18:33:47   
krfjolca
Pri nama je pa PDP ravno vmes ... Če pohiti za 2 tedna, ga bo dobil on za rojstni dan, če pa zamudi za 2 tedna (sicer dvomim), ga bom pa jaz dobila user posted image .

V vsakem primeru jaz ta kratko potegnem ... bo vsem zmanjkalo dinarčkov za moj RD user posted image  ...

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 3.8.2006 18:34:07 >

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
3.8.2006 23:00:30   
Anonimen
Nogavica... jaz sem tudi ena tistih, ki smo nekje pri +10. Pa se ne sekiram prav dosti. Sladkarij itak ne jem veliko (kaksen sladoled obcasno), sicer pa veliko sadja, pijem veliko vode in malo manj sadnih sokov (brez dodanega sladkorja). Manj, kot jem trenutno, ne morem, ker se me potem loteva omedlevica. Se mi zdi precej bolj pomembno, da se dobro pocutim in da mi ni slabo. Kako bomo shujsale, nas naj trenutno se ne skrbi. Ampak zagotovo bomo se nekaj besed spregovorile na to temo user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1602
4.8.2006 8:21:13   
ML
POZDRAVLJENE
Že dolgo nisem nič pisala ker nisem mela časa.Že dva meseca delam po 4 ure- 4 ure bolniške ( sedenje in bolečine v križu). Drugač se še kar dobro počutim. En čas so mi noge fajn zatekale. Zdaj imam povšter pod nogami in morem povedati da je super.
Po zadnjem pregledu je G rekla da ni nič med nogami pri dojenčku tako da bo user posted image ,user posted image ,,user posted image ,user posted image ,,user posted image ,,user posted image ,,user posted image ,,user posted image . Glede na to da fanta že mam je to bila novica dana. upam samo da do novembra ne bo nič zrastlo med nogama.
Drugač zredila sem se ža 9 kg. Če bo do konca tam do eno 15 kg bo še vredi ( toliko sem se v prvi nosečnosti).Če bo več pa bo prava katastrofa.
Toliko za zdaj ker je ta dež prav nesramen in noče nehati padati . Jaz pa bi spala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
4.8.2006 9:49:04   
Anonimen
Jaz si tudi zelim, da bi lahko polezavala v postelji, poslusala skrbljanje dezja na strehi in v miru lenobno brala... tako pa sedim z sluzbi in namesto da bi kaj delala, brskam po forumih user posted image

(odgovor članu ML)
  Neposredna povezava do sporočila: 1604
4.8.2006 17:39:54   
Monika79
halo so-user posted image

Tako, da se še vam jaz malo javim user posted image  prejšni teden smo tudi mi imeli morfologijo, tako, da smo vse pregledali in je vse OK, ati je bil ves navdušen nad UZ user posted image user posted image  seveda je na koncu moral vprašati za spol, pa G ni mogla nič videti, ker je user posted image  nekako nogice čudno držal-a user posted image user posted image  tako, da je še zaenkrat spol najinega user posted image  skrit user posted image  meni pa paše, da je tako user posted image user posted image

Sem pred morfologijo imela probleme, ker mi je tako močno dol tiščalo, da nisem mogla stati niti 10 minut in sem imela občutek, da mi bo user posted image  padel ven user posted image  grozno mi je bilo, pa tudi če sem sedela me je spodaj vse bolelo, prav špikalo, pa grem na pregled (seveda vsa prestrašena) pa pravi G, da je dolžina MV vredu in da sem zaprta, sem pa spet staknila zelo močno vnetje, v vodi polno bakterij user posted image  sedaj je že OK, samo vam pa povem, da je tak zoprn občutek, ko ne veš, kaj je narobe, pa niti nisem ne vem kake panike zganjala glede bolečin, ker se vse da vzdržat, le tiste misli, če je z malim vse OK, pa ne veš kaj se dogaja, malo me je sicer pomirjalo dejstvo, da je mali veliko brcal, samo vseeno user posted image user posted image

Meni pa sedaj prav paše, da je malo hladneje, ker me je ta vročina prav ubijala, sedaj mi ne zatekajo noge in sem kot nova user posted image user posted image

Punce ste že kaj nabavljale za user posted image ?

uživajte user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
4.8.2006 17:52:00   
Anonimen
Jaz si ogledujem previjalne mizice, se še nisem odločila katero hočem,...Bi pa eno čimmanjšo in čimbolj prostorno obenem user posted image .

Imam pa vprašanje glede banjice,...malo čudno vprašanje ampak OK, kaj mislite, da ni vredu tista podolgovata banjica za npr. perilo? Mora biti obvezno otroška banjica ali čebriček? Čisto malega otroka tako ali tako ne položiš noter ampak ga držiš user posted image . Torej zanima me, če bi me babica čudno gledala ko bo prišla okopat dojenčka in ne bom imela "prave" banjice?
Kaj mislite?

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1606
4.8.2006 18:28:45   
krfjolca
Odvisno, kje vprašaš ... Če na MONu, ti bodo povedali, da si grozna mama, ki si otroka sploh ne zasluži, če ga misliš kar v banji za perilo prat user posted image user posted image
Drugače pa po mojem ni pretirane razlike.
Mene so tudi v kadi za perilo "prali", pa mi nič ne fali (no, spet odvisno, koga vprašaš  user posted image ...)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
4.8.2006 18:39:33   
Anonimen
ja, saj vem,...vprašam zato, ker tista kad za perilo stane jurja pa nek drobiž, baby kad pa okoli 4 jurje user posted image . Potem pa me zanima kaka je razlika v plastiki iz katere je banja? user posted image
Ma ne saj ni panike bom že kupila pravo baby banjo ampak če tako razmisliš v čem je razlika, otroka v nobenem primeru ne bom kar položila v trdo plastično kaduser posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1608
4.8.2006 18:48:08   
lucika
meni kolegica, ki dela v bolnici pravi, da je najbolj komot otroka umivat v umivalniku. da tak delajo v bolnici; pa doma tudi.
ej, pol bi men, ce bi to probala, verjetno kar socialno poslali?
lp od oktoberke:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
4.8.2006 19:07:58   
***pika***

IZVIRNO SPOROČILO: majas

Evo jaz pa sem se vrnila od G. nisem vedela da iamo od zdaj naprej že vsake 3 tedne pregled.

O, pri tebi so pa radodarni s pregledi. Jaz ga imam šele 7. septembra (več kot mesec po zadnjem pregledu), pa sem tudi jaz mislila, da bo zdaj kaj bolj na pogosto. Očitno sklepajo, da se ne mudi user posted image

matejka81, po moje je čisto vseeno, če ga v banji za perilo kopaš. Zadnjič je tašča mislila, da imam že banjico za otročka, ko je v dnevni tista za perilo ležalauser posted image - tako da ....

< Sporočilo je popravil ***pika*** -- 4.8.2006 19:11:52 >

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
4.8.2006 19:45:18   
Aja1
Jaz tudi mislim, da je vseeno. Plastika kot plastika.
Sicer imam jaz banjico montirano v previjalni. Če pa je ne bi bilo, bi verjetno pa tudi kupila kar tako za perilo.

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
4.8.2006 20:38:33   
krfjolca
Ja, sej. Itak pol uporabljaš baby banjico tudi za perilo ...
Jaz sem sicer banjico "podedovala" od svakinje. Pa še stojalo ima ...

Ko smo že pri nenujnih stvareh ... Zadnjič sva kupila še palčka zavijalčka od Sangenica. Sva bila zadnje pol leta pridna nakupovalca in pri najboljšem sosedu zapravila četrt milijona ... user posted image  (nič čudnega, da sva tako lepo rejena), pa sva dobila pik za 10.000. In sva si to stvar izbrala. Bomo videli, kako se bo obneslo.

Sestavila sva tudi že košek - je ful lep, lesen. Kupljen je bil 28 let nazaj za mojega možeka, za njim pa je v zibki spalo že čez 10 otrok iz cele njihove družine. Kar lepa tradicija, zibka je pa še kot nova ... Posteljnino je pa že taščica sešila. Tudi luštno.

Pa cunjice sem sortirala včeraj - jih imam že cel kup, čaprav ni nič res lepega - bolj enobarvni pajacki, majčke, kompletki, pa precej sprane stvari - večino bo imel za spat, pa za po blatu valjat user posted image
Kupila sem pa že en šmekerski kompletek - bova šla mal šminkirat v mesto ...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
4.8.2006 20:47:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Ko smo že pri nenujnih stvareh ... Zadnjič sva kupila še palčka zavijalčka od Sangenica.

Po moje je to fajn zadeva user posted image . Koliko pa drugače stane?

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1613
4.8.2006 20:51:26   
krfjolca
V Mercatorju je bil malo čez 11 jurjev. V baby centru mislim, da je malo dražji. Je pa koristna zadeva. Zdaj noter bašem nove stvari, ki jih kupim za dojenčka, da jih mož ne vidi in me zato ne krega. user posted image
Pomojem bom lahko še ene nogavičke noter stlačila, pol pa ne bo več prostora ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
4.8.2006 21:00:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

V Mercatorju je bil malo čez 11 jurjev. V baby centru mislim, da je malo dražji. Je pa koristna zadeva. Zdaj noter bašem nove stvari, ki jih kupim za dojenčka, da jih mož ne vidi in me zato ne krega. user posted image
Pomojem bom lahko še ene nogavičke noter stlačila, pol pa ne bo več prostora ... user posted image

Zdaj pa si me nasmejala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1615
4.8.2006 21:07:05   
urška76
Ojla!
Nogavica pozdravljena med nami.  Veselo čvekanje ti želim (te bomo pustile do besede nič bat user posted image  ) Glede krčev pa si pojdi v lekarno kupit magnezijeve tablete. Sploh, ker ti še trebuh otrdeva.
Jaz mam za našega "pravo" baby banjico, vendar mi jo je kupila kolegica za darilo za prvega user posted image . Pa je zdaj vmes služila tud za perilo če je pod roke prišla. Tako, da za takšne stvari, ki niso ravno preveč drage se je fino s kolegicami mal v naprej zmenit, kaj naj kupijo za user posted image . Vsaj pri mojih ni bilo problema, jih ima večina8tistih res dobrih) že otroke, druge pa vidijo, kako je, če ti 10 ljudi prinese kompletek za obleč, ki ga dojenček v 14 dneh preraste. Potem pa še pod nos dobiš, da nočeš dojenčka obleč v kompletek, ki so ti ga oni kupili. user posted image
palček zavijalček pa meni odlično služi, ker smo pač v 18 nadstropju in mi ni glih do tega, da bi vsako plenico sprot dol nosila. Drugače se pa potem veliko za folijo zapravi, tako da če bi živela v hiši, ga verjetno nebi imela. Tako da je to res nenujna stvar. Je pa fino če jo imaš user posted image .
Jes se moram tud mal v stare cunje vrč, da vidim, kaj je še uporabnega od Miha in kaj mi še fali. Pa en lep kompletek za domov iz porodnišnice moram kupit. Ker to pa ne bo šel v starem. Pa poštudirat moram , kaj bom z vozičkom naredila. Sem ugotovila, da se ta stari ne da čisto poležat (Miha sem v lupinici okoli vozila, ker je bil spomladanski). Upam, da bom dobila kako košaro, ki gre gor (Assahija pač ne delajo več, so se jim preveč kvarili), drugače bo pa treba razmislit o novem vozičku, pa mi je mal škoda tolarčkev.  Sploh ker sem dala za ta prvi voziček 100 jurjev brez lupinice in vseh dodatkov. To sem šla potem pametno kupit čez mejo.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
4.8.2006 21:09:40   
Aja1
jaz pa pojma nimam kaj je to palček zavijalček user posted image ...meje kar sram..... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
4.8.2006 21:10:16   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81

[Po moje je to fajn zadeva user posted image . Koliko pa drugače stane?

V BC imajo vsake toliko akcijo in ga dobiš tudi ceneje. Do novembra bo sigurno še kaka. Se splača v njihov klub vpisat, pa dobivaš potem novičke na dom. In potem lahko z njihovo kartico marsikaj kupiš ceneje, pa še nakupi se ti seštevajo, pa dobiš kak darilni bon potem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
4.8.2006 21:11:45   
Anonimen
user posted image  ja sem že včlanjena v BC, bomo videli, kupila ga bom tako ali tako,... user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1619
4.8.2006 21:12:58   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

jaz pa pojma nimam kaj je to palček zavijalček user posted image ...meje kar sram..... 

Jah pač še nimaš user posted image . Drugače je pa to koš z folijo, v katerega tlačiš plenice in tako vsako posebaj zaviješ v folijo, da ne smrdi iz koša. Je pa (vsaj moj) za okoli 26 plenic (odvisno od vsebine plenice user posted image ). No dobijo se tudi večji, samo da bi pa mela cel teden plenice not bi se pa verjetno ravno tako kak čudenj vonj razvil.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
4.8.2006 21:12:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

vrtni palček, ki zavija pleničke user posted image ,...ne hecam te, to je napravica v katero daš pokakano pleničko in jo vakumsko zavije v folijo, da ti celo stanovanje ne smrdiuser posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1621
4.8.2006 21:21:49   
Aja1
Hvala za pojasnilo! Zdaj bom že vedla. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
4.8.2006 21:32:31   
Anonimen
In kako kaj vaše pikice? Brcajo? Moja je trenutno zelo aktivna user posted image , me tolaži s tem,...čist sem ponosna, da jo nosim pod srcem user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1623
4.8.2006 21:35:20   
Monika79
vidim, da imate debato o banjicah user posted image  sem prejšnjikrat malo gledala po trgovinah, pa vidim 2 vrsti banjice, ena je bolj podolgovata standardna banjica, druga pa je bolj globoka ter visoka banjica, katera je sedaj bolj praktična? a je ta globoka tudi za čisto majhne user posted image  ko se komaj rodijo ali kako je s tem?user posted image

joj jaz se tudi obremenjujem z stvarmi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se mi vidi, da bom 1 mamica user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
4.8.2006 21:36:37   
krfjolca
Jaz bi bila pa vesela, če me pobalin ne bi boksal direkt v ledvica. Ali jetra, hrbtenjačo, kaj jaz vem kaj imam tam ... Skratka, zaboli ko user posted image .
Zadnjič me ja takole med branjem večernih poročil v službi. Jasno, v eter. Moram spravit posnetek, ker se sliši, kot bi se mi kolcalo ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?